silverstone 30.01.02, 17:49 Pozakochiwać !!!!!!! Wiosna idzie! Walentynki idą! Inwencja mnie rozpiera! Serce mam szczere (przeważnie)......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! love :))))) silver Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laser_ Re: NO TO JA TEŻ CHCĘ SIĘ !!!!!!!! 30.01.02, 17:55 Silver, widzę,że naprawdę wiosnę poczułaś!!! Jednak to dopiero ledwie styczeń minął,a nagłe ocieplenie rychło może się skończyć...i co wtedy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: NO TO JA TEŻ CHCĘ SIĘ !!!!!!!! 30.01.02, 18:02 to proste - odkocham się :)))))) laser_ napisał(a): > Silver, widzę,że naprawdę wiosnę poczułaś!!! > Jednak to dopiero ledwie styczeń minął,a nagłe ocieplenie rychło może się > skończyć...i co wtedy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: NO TO JA TEŻ CHCĘ SIĘ !!!!!!!! 30.01.02, 18:05 A moze zorganizujesz swoje slawne losowanie par???? Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone !!!!!!!!!!!!!!!! 30.01.02, 18:11 hehehe...ale się wtedy narobiło :)))))))) przygotowania trwały tydzień, emocje rosły w takim tempie, że mało nie przypłaciłam tego zawalem! W dniu losowania nie mogłam się połączyć z Gazetą!!!!! Ludziska zasypywali mnie mailami, klęli i CZEKALI..!!! W końcu jakoś to poszło :))))) Eor - a kogo wtedy wylosowałeś??????? eor napisał(a): > A moze zorganizujesz swoje slawne losowanie par???? Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: !!!!!!!!!!!!!!!! 30.01.02, 18:18 Wylosowalem Niunie. Cienko chyba trafilem. A Ty zdaje sie mialas kilku wylosowanych:))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: !!!!!!!!!!!!!!!! 30.01.02, 18:21 Jakich kilku?????????? Tylko jednego - rayoffa! Losowanie było całkowicie fair - utworzyłam trzyosobową komisję losującą, więc kantów nie było (a szkoda).... eor napisał(a): > Wylosowalem Niunie. Cienko chyba trafilem. A Ty zdaje sie mialas kilku > wylosowanych:))) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: !!!!!!!!!!!!!!!! 30.01.02, 18:32 No to powtarzaj. Milosc jak widze kwitnie tu na forum. Lucy czya romantyczna ksiazke, kilka osob flirtuje. Smialo. A moze lepiej faktycznie podobierac sie w pary bez losowania???:)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: !!!!!!!!!!!!!!!! 30.01.02, 18:34 1. przeczytaj maila 2. a gdzie chcesz się dobierać eor???? bo możliwości to ja znam tyle, że HO Ho HO...!! :))) eor napisał(a): > No to powtarzaj. Milosc jak widze kwitnie tu na forum. Lucy czya romantyczna > ksiazke, kilka osob flirtuje. Smialo. A moze lepiej faktycznie podobierac sie w > > pary bez losowania???:)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: Miłość i wiosna:))))))) IP: 192.168.0.* 30.01.02, 18:44 Co to się stało?????? Hmmmmmmm Uciekło mi, Ha, ha :))) Gorąco coś na tym forum!!!! A moje kochane koleżeństo znowu coś mówi a ja nie wiem o co chodzi????? No dobra, ja też mam swoje tajemnice, hi, hi;))) Ja też czuję wiosnę ale ja już jestem trafiona, ha - na wieki:))))) Jakie cudowne to uczucie, zachęcam ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
laser_ Re: Miłość i wiosna:))))))) 30.01.02, 18:51 Trafione dobierają się z trafionymi...szczęśliwie (:o) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Miłość i wiosna:))))))) 30.01.02, 18:51 jakie tam tajemnice :))))) jawne, prawie wszystko albo i jeszcze więcej :)) gratuluję tego trafu - pilnuj go jak oka w głowie... czasem trafia się raz na milion lat... albo i rzadziej... Gość portalu: lucy_z napisał(a): > Co to się stało?????? Hmmmmmmm Uciekło mi, Ha, ha :))) > > Gorąco coś na tym forum!!!! A moje kochane koleżeństo znowu coś mówi a ja nie > wiem o co chodzi????? No dobra, ja też mam swoje tajemnice, hi, hi;))) > > Ja też czuję wiosnę ale ja już jestem trafiona, ha - na wieki:))))) Jakie > cudowne to uczucie, zachęcam ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
laser_ Re: Miłość i wiosna:))))))) 30.01.02, 18:53 No silver w jednej minucie wysłaliśmy posty....znak to,czy co ? Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: Miłość i wiosna:))))))) 30.01.02, 18:55 Silver - koniecznie losuj:))))))))) Wszyscy widze w amorach. Ech, jak w dobrej romantycznej komedii:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: Miłość i wiosna:))))))) IP: 192.168.0.* 30.01.02, 18:58 eor napisał(a): > Silver - koniecznie losuj:))))))))) Wszyscy widze w amorach. Ech, jak w dobrej > romantycznej komedii:)))))))))))))) O!!!! Eorku???? Wydawało mi się, że Ty też już trafiony trochę jesteś, hmmmm może mi się wydawało??? Tylko nie zmywaj mi głowy, proszę:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: Miłość i wiosna:))))))) 30.01.02, 19:02 A za co mialbym zmywac glowe? Pewnie, ze sie nie mylisz. Pewnie.:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Miłość i wiosna:)))))))eor 30.01.02, 19:10 no nie wiem czy to dobry pomysł bo przy ostatnim losowaniu obiecałam sobie, że będę oszukiwać :)))))) eor napisał(a): > Silver - koniecznie losuj:))))))))) Wszyscy widze w amorach. Ech, jak w dobrej > romantycznej komedii:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
freon Re: Miłość i wiosna:))))))) 30.01.02, 19:14 A co to za losowanie - kto z kim? Niezle, niezle. A co po losowaniu? Zyli dlugo i szczesliwie? A co bedzie jak wylosuje fatalnie? Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone freon 30.01.02, 19:21 znajdz na Towarzyskim moje wątki "Losowanie", "Komisja losująca zaprasza" "Komisja uprzejmie zapytuje" oraz "Wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" i wszystko będzie jasne :))))))) w skrócie - przydzieliłam wszystkim stałym bywalcom numerki - panom parzyste, a paniom nie, a potem urządziłam losowanie :)))) podzieliłam wszystkich w parki no i teoretcznie mieliśmy żyć dlugo i szczęśliwie :)))))))) Teoretycznie!!! freon napisał(a): > A co to za losowanie - kto z kim? Niezle, niezle. A co po losowaniu? Zyli dlugo > > i szczesliwie? A co bedzie jak wylosuje fatalnie? Odpowiedz Link Zgłoś
freon Re: freon 30.01.02, 19:26 A udalo sie komus???? Czy wiesz, ze zostalas miloscia zycia neandertalczyka??? Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: freon 30.01.02, 19:34 nie wiem czy sie udalo- raczej nie......... Choć ja swój numerek bardzo bardzo lubie i uwazam,ze jset słodki :)))))))))))))))))))))))))))))))))) Jakiego neandertalczyka??????????? freon napisał(a): > A udalo sie komus???? Czy wiesz, ze zostalas miloscia zycia neandertalczyka??? Odpowiedz Link Zgłoś
freon Re: freon 30.01.02, 19:38 silverstone napisał(a): > nie wiem czy sie udalo- raczej nie......... Choć ja swój numerek bardzo bardzo > lubie i uwazam,ze jset słodki :)))))))))))))))))))))))))))))))))) > > Jakiego neandertalczyka??????????? A ten Twoj numerek tez Cie lubi:o)))) Jak to jakiego neandertalczyka - Paula. Nie widzialas, ze tak o Tobie mowi???? Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: freon 30.01.02, 19:40 mowi na mnie neandertalczyk??????? eh, nie nadazam za tymi chlopami! numerek wylosowany - nie wiem czy mnie lubi. W kazdym badz razie nie ucieka:)))) freon napisał(a): > silverstone napisał(a): > > > nie wiem czy sie udalo- raczej nie......... Choć ja swój numerek bardzo ba > rdzo > > lubie i uwazam,ze jset słodki :)))))))))))))))))))))))))))))))))) > > > > Jakiego neandertalczyka??????????? > > A ten Twoj numerek tez Cie lubi:o)))) Jak to jakiego neandertalczyka - Paula. N > ie > widzialas, ze tak o Tobie mowi???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Nie, nie, nie................nie! IP: *.proxy.aol.com 30.01.02, 22:40 freon napisał(a): > silverstone napisał(a): > > > nie wiem czy sie udalo- raczej nie......... Choć ja swój numerek bardzo ba > rdzo > > lubie i uwazam,ze jset słodki :)))))))))))))))))))))))))))))))))) > > > > Jakiego neandertalczyka??????????? > > A ten Twoj numerek tez Cie lubi:o)))) Jak to jakiego neandertalczyka - Paula. N > ie > widzialas, ze tak o Tobie mowi???? 1) nikogo nie lubie oprucz siebie 2) nikogo nie wyzywam od neandertalczykow 3) jestem chamem, a nie neandertalczykiem Paul - zbulwersowany PS 4) Droga freon, ty sie kiedys doigrasz.....;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
freon Re: Nie, nie, nie................nieporozumienie 30.01.02, 23:41 Nie powiedzialam, ze Paul wyzywa Silver od neandertali, tylko, ze Paul nazywa Silver miloscia swojego zycia. To Paula nazwalam neandertalczykiem :o)))))))))) No, ale wszystkich juz przeprosilam. Whooops! PrzeprosilEM. Juz Zulu wie co mowi:o))) Dobranoc, Piotr :o)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone freon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.01.02, 09:51 Rany boskie Freon!!!!!!! Ty sikasz na stojąco??????????????????? freon napisał(a): > Nie powiedzialam, ze Paul wyzywa Silver od neandertali, tylko, ze Paul nazywa > Silver miloscia swojego zycia. To Paula nazwalam neandertalczykiem :o)))))))))) > > No, ale wszystkich juz przeprosilam. Whooops! PrzeprosilEM. Juz Zulu wie co > mowi:o))) > > Dobranoc, > Piotr :o)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: freon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.01.02, 09:52 A Ty nigdy nie próbowałaś?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: freon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.01.02, 09:54 za duzy wiatr był za kazdym razem :)))) ronja napisał(a): > A Ty nigdy nie próbowałaś?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: freon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.01.02, 10:00 Trzeba było od zawietrznej stanąć...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: freon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.01.02, 10:01 może najpierw zrobię patent żeglarza :)))))) ronja napisał(a): > Trzeba było od zawietrznej stanąć...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: freon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.01.02, 10:17 Ach, właśnie, na studiach zrobilam głupote - najpierw zaczęłam jeżdzić konno, a potem miałam robić patent. Acha, dupa. Wsiąkłam i zapomniałam o całym świecie. I patent oraz przewodnika beskidzkiego diabli wzieli....:((( Odpowiedz Link Zgłoś
freon Re: freon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.01.02, 10:51 No jeden taki się wczoraj uparł, że na stojąco:o)))))) Nie wiem, czemu mnie się tak czepili. Co ja takiego komu zrobiłam? Roman skarży na mnie do adminów, Paul napada, a jakiś Zulus wmawia, że to co widzę od tylu lat to tylko iluzja! Miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: freon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.01.02, 10:57 Ale przynajmniej wesoło jest, freon!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
freon Re: freon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.01.02, 11:04 Dlatego mówcie do mnie: Piotrusiu! Będzie jeszcze weselej:o((((( Mnie tam taka wesołość nie bawi. Mam moralnego kaca po wczorajszej bitwie i postanowiłam ignorować posty Paula, bo jemu chyba przyjemność sprawia kiedy ktoś się z nim kłóci. A ja wolę szanować swoje nerwy i nie dawać takim jak on powodów do radości. (nie wspominam już o tym, że taki z niego gentleman, że to ja musiałam wszystkich przepraszać za te publiczne wrzaski, a on zadowolony przyjął moje przeprosiny jakby do niego były kierowane - sic!) Dobra, nieważne. Nie mam zamiaru sobie głowy zawracać takimi bzdurami. Raz jeszcze - miłego dnia:o))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: freon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.01.02, 11:11 A ja jestem ślepa i w aż tak czarnych kolorach tego nie widzę... Moim zdaniem nie wygląda to tak czarno jak to widzisz. I widze małe nieporozumienie. Ale nie przejmuj się tak, może lepiej faktycznie ignorowac, jak się inaczej nie da. Tobie tez miłego dnia!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Miłość i wiosna:))))))) 30.01.02, 19:09 raczej "czy co" :)))))))))))))))) laser_ napisał(a): > No silver w jednej minucie wysłaliśmy posty....znak to,czy co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: Miłość i wiosna:))))))) IP: 192.168.0.* 30.01.02, 19:25 silverstone napisał(a): > gratuluję tego trafu - pilnuj go jak oka w głowie... czasem trafia się raz na m > ilion lat... albo i rzadziej... > Pilnuję, pilnuję ale tak niepostrzeżenie, chyba też tak jestem pilnowana. > Przede wszystkim trzeba się lubieć:)))) Raz na milion?????? Ależ skąd!!!! Jeszcze się przekonasz :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Miłość i wiosna:))))))) 30.01.02, 19:37 wiesz co... nie wiem czy chce mi sie przekonywac.... jak raz na milion lat to na milion lat :))) i niech tak zostanie... Gość portalu: lucy_z napisał(a): > silverstone napisał(a): > > > > gratuluję tego trafu - pilnuj go jak oka w głowie... czasem trafia się raz > na m > > ilion lat... albo i rzadziej... > > > Pilnuję, pilnuję ale tak niepostrzeżenie, chyba też tak jestem pilnowana. > > Przede wszystkim trzeba się lubieć:)))) > Raz na milion?????? Ależ skąd!!!! Jeszcze się przekonasz :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś