swojak11 24.06.09, 15:07 A to ciekawe bo z reguły to piloci 36 pułku byli "osrani" ze strachu jak w Gruzji "bo strzelają" tylko że rejsowy Finair w tym czasi londował w Tibilisi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xxxx-xx1 Prezydent nie przyleci do Krasnobrodu. Bo pada 24.06.09, 15:10 o nie padlem ze smiechu . to smiglowiec w deszcz nie moze latac aa moze kaczynski jest z cukry. kto wybral go na prezydenta... Odpowiedz Link Zgłoś
zdzichu_bhp Re: Prezydent nie przyleci do Krasnobrodu. Bo pad 24.06.09, 15:46 xxxx-xx1 napisał: > o nie padlem ze smiechu . to smiglowiec w deszcz nie moze latac aa > moze kaczynski jest z cukry. kto wybral go na prezydenta... Heheh wybrali go tzw. ludzie-slupy, slupy soli nawiazujac do czlowieka z cukru :) Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper MB Krasnobrodzka broni się jak może 24.06.09, 17:57 jakby za tydzień poleciał to by na odpust trafił, byłem w stanie wojennym, tyle furmanek to nie widziałem i tak ustrojonych. Polecam, jest to bardzo urokliwy zakątek na Zamojszczyźnie. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Prezydent nie przyleci do Krasnobrodu. Bo pada 24.06.09, 15:10 Szałowo wygląda w tych słuchaweczkach i mundurku. A mnie na bale w zerówce za Cygankę przebierali, kurde... Odpowiedz Link Zgłoś
bohdanek-net Prezydent nie przyleci do Krasnobrodu. Bo pada 24.06.09, 15:14 ojojoj-portki opadają.... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Prezydent nie przyleci do Krasnobrodu. Bo pada 24.06.09, 15:34 Strasznie bojaźliwy ten nasz prezydent. Premier Miller latał śmigłowcem w każdych warunkach pogodowych...;P Odpowiedz Link Zgłoś
norton2 Prezydent nie przyleci do Krasnobrodu. Bo pada 24.06.09, 15:37 A to coś nie mogło jechać furmanką zaprzęgniętą w dwa pozłacane osły???. A nie łaska jechać koleją - tak jak tow.Brezniew.Faktycznie galoty opadają!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
everettdasherbreed Re: Prezydent nie przyleci do Krasnobrodu. Bo pad 25.06.09, 09:01 Do Krasnobrodu nie dochodzi linia kolejowa. Na trasie Rejowiec - Zamość - Bełżec średnia prędkość przejazdu 30 km/h. Odpowiedz Link Zgłoś
lavoro071 Re: Prezydent nie przyleci do Krasnobrodu. Bo pad 25.06.09, 10:32 norton2 napisał: > A to coś nie mogło jechać furmanką zaprzęgniętą w dwa pozłacane > osły???. A nie łaska jechać koleją - tak jak tow.Brezniew.Faktycznie > galoty opadają!!!!! no mie mógł bo brakowało jednego osła,gdzie byłeś wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
stalob3 Prezydent nie przyleci do Krasnobrodu. Bo pada 24.06.09, 15:40 No i dobrze, nie zasmrodzi im umyslów. Odpowiedz Link Zgłoś
hi-polit1 LechKacz nie lata tylko w dwóch przypadkach!! 24.06.09, 15:49 LechKacz nie lata tylko w dwóch przypadkach, kiedy pada i kiedy nie pada!!! Przy wietrze z natury w ogóle nie lata poza tymi dwoma przypadkami, bo ma za małe "skrzydełka" i coś tam jeszcze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: LechKacz nie lata tylko w dwóch przypadkach!! 24.06.09, 15:58 dobra, chyba trzeba go zrozumieć, turbulencje!!!!!!!! każdy by się przestraszył, a małpki ważą, i mogą przeważyć.... Odpowiedz Link Zgłoś
mracek Prezydent nie przyleci do Krasnobrodu. Bo pada 24.06.09, 16:22 Słusznie. Jeżeli jutro będzie się zanosiło na deszcz, również nie pójdę do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Prezydent nie przyleci do Krasnobrodu. Bo pad 24.06.09, 16:33 tu muszę go (tfu) bornić, jak latasz do pracy samolotem, i pogoda byłaby nie taka, też byś nie poleciał. Nie posądzam go o logikę, raczej o lenistwo (go - prezydenta) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Prezydent nie przyleci do Krasnobrodu. Bo pada 24.06.09, 16:26 A czy te jego efeby nie mogłyby go zanieść, albo ta walkiria Sobecka mogłaby na grzbiecie zawieść... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Prezydent nie przyleci do Krasnobrodu. Bo pada IP: *.centertel.pl 24.06.09, 16:27 a niech nie frunie , nie mój prezydent , bo na niego nie głosowałem . niech se poogląda jakieś seriale a jak zagrzmi to i pod stół może się schować . Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Prezydent nie przyleci do Krasnobrodu. Bo pad 24.06.09, 17:33 Gość portalu: ziutek napisał(a): > a niech nie frunie , nie mój prezydent , bo na niego nie głosowałem . niech se > poogląda jakieś seriale a jak zagrzmi to i pod stół może się schować . Nawet nie będzie musiał się schylać ... . Odpowiedz Link Zgłoś
demure Prezydent nie przyleci do Krasnobrodu. Bo pada 24.06.09, 22:57 To ciekawe kto za wszystko zapłaci... Jak zwykle szef olał wszystkich (Jego też olało)... za sam obiad masssę kasy... żal.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ Re: Prezydent nie przyleci do Krasnobrodu. Bo pad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 06:51 Może ktoś wie. jaka pogoda będzie 1 lipca w Lublinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flora Re: Prezydent nie przyleci do Krasnobrodu. Bo pad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.09, 07:58 też ma padać, ale jak donoszą agencje helikopter poleciał z prezydentową do juraty i lech nie miał środka lokomocji do krasnobrodu, a to polska właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
everettdasherbreed Deszcz szkodzi ??? 25.06.09, 08:58 A przecież jest takie przysłowie: "Spływa po nim jak woda po kaczce" Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Deszcz szkodzi ??? 25.06.09, 11:22 everettdasherbreed napisał: > A przecież jest takie przysłowie: > > "Spływa po nim jak woda po kaczce" Święte słowa, święte. Odpowiedz Link Zgłoś
demetria11 Prezydent nie przyleci do Krasnobrodu. Bo pada 26.06.09, 18:38 Co za naród! Jeszcze by p.rezydent przemókł i się przeziębił. Ale by wam było łyso, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wschód Prezydent nie przyleci do Krasnobrodu. Bo pada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 12:06 Ja też po kopię szabli bym nie przyleciał !( miał ją dostać podczas wizyty w Krasnobrodzie ). Swoją drogą kiedy usłyszałem, że nie przyleci w zw. ze złymi warunkami atmosferycznymi to się nie zdziwiłem. Mieszkam w Krasnobrodzie i tego dnia przed południem byłem w Lublinie. Pogoda OK ! nawet błękit było widać :))). Dla mnie to on jest także "pantoflarzem " , tylko dlaczego za moją kasę ? " Pisiory " takie są ! i niech tak zostanie ! :))) Odpowiedz Link Zgłoś