Gość: znuff IP: *.toya.net.pl 16.12.03, 22:46 słaby trener słabego widzewa nie widzi go w składzie, więc lepiej dla Matysa będzie gdy zmieni klub Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: taw Re: Matys blisko Górnika Łęczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.03, 08:11 Bardzo mętnie przedstawiają się transfery Górnika. Po znanych nazwiskach (Bojarski, Gajtkowski)pojawiają się jakieś wynalazki. Wygląda na to, że Zarządowi szkoda kasy (albo jej nie ma) na wyłożenie za jakieś znane nazwisko (a). Wiem, że ktoś powie, że nazwiska nie grają. Odpowiedź jest prosta: Czereszewski. Proszę zwrócić uwagę jak grał Górnik z Czereszewskim i bez niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fua Re: Matys blisko Górnika Łęczna IP: *.n.net.pl 17.12.03, 20:39 Nie chodzi tylko o Czeresia,Mioduszewski był kontuzjowany i zaczął się cyrk,Rachowski puszczał bramki które dziecko by obroniło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Matys blisko Górnika Łęczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 13:17 Czy Ty choc widziales jeden mecz Górnika?? Bo mam uzasadnione wątpliwości... Czereszewski jest dobrym napastnikiem, ale tylko dobrym. Nie decydowal o grze zespolu bo jest typowym egzekutorem. Dwa razy więcej w ataku pracuje Skwara. To, że Gronik gral świetnie to zasluga Bugały, Kościelaniaka, Bronowickiego, a nawet Budki, a nie Czeresia. Wiec sprowadzanie nazwisk nic nie da, a trzeba czasem umiec wylowidz niechciane talenty vide: Niedzielan. Zycze Gornikowi udanej wiosny, a Tobie doedukowania sie pilkarskiego i bacznego obserwowania jak gra zespoł, a nie tylko kto strzela w nim bramki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Matys blisko Górnika Łęczna IP: *.kul.lublin.pl / 212.182.32.* 18.12.03, 23:54 I co z tego,że Grzesiek walczy na boisku,skoro tak beznadziejnie pieprzy takie znakomite sytuacje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Matys blisko Górnika Łęczna IP: *.kul.lublin.pl / 212.182.32.* 18.12.03, 00:14 Po co Lęcznej taki leser???Nie chcę go widzieć na Jana Pawła!!! Odpowiedz Link Zgłoś