Dodaj do ulubionych

basen na głębokiej

IP: *.chello.pl 30.06.09, 08:45
do tej pory zawsze pływałem na mosirze, ale jest zamkniety od czerwca -
wybieram się wiec na głęboką, mógłby mi ktos powiedziec co tam się robi krok
po kroku, bo słyszałem, że czas sie mierzy elektronicznie i wogóle: od
jkakiego do jakiego momentu? najpierw do kasy? czy może do szatni po zegarek?
Obserwuj wątek
    • gabriel Re: basen na głębokiej 01.07.09, 01:47
      O ile basen jest w wakacje otwarty, to sprawa wygląda następująco w holu na dole
      jest oszklona kasa na przeciwko szatni. Zakładasz klapki kupujesz "bilet", ale
      nie płacisz :) i dostajesz na rękę, magnetyczną opaskę, bransoletkę, jak zwał
      tak zwał, która jest jednocześnie kluczem do szafki w szatni, idziesz do szatni,
      przebierasz się pryszcznic, i hop do wody, po skorzystaniu z uciech pływania.
      Prysznic szatnia wyjście na wyjściu płacisz za cały czas od wejścia do wyjśćia,
      czyli to co byłeś w wodzie plus to co w szatni. Wychodzisz zadowolony, lub nie :)
      A tak w ogóle chcesz popływać, to za dychę można przy dobrej pogodzie oczywiście
      siedzieć do woli w basenie nad Zalewem :)
      • Gość: amator plywania Re: basen na głębokiej IP: *.chello.pl 14.07.09, 10:59
        na głębokiej byłem, jest nawet ok ;) nie czytałem wcześniej postu i sobie
        poradziłem <dumny:)> a nad zalew właśnie się też wybieram. chciałbym się spytać
        jak wygląda sprawa z szatnią, jest jedno wielkie pomieszczenie dla panów i pan,
        czy może takie małe boksy jak WC tylko, że bez kibelka, jak z prysznicami i czy
        można gdzieś zostawić rzeczy, i co tam jest oprócz 5 basenów, kąpieliska jak
        kakao i ''super atrakcji'' w której podobno klinują się ludzie tak jak na głębokiej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka