andrzej.sawa 22.07.09, 13:54 Ciekawe jakie to palanty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bosman na pewno nie..... IP: *.centertel.pl 22.07.09, 14:04 takie niedoroby jak ty, miękkim fiutem zrobieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leniak Sawa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 14:22 ależ cię nie było jak widzę wartości moralne i intelektualne ci się nie zmieniły - a moze i w dół poszły? kryzys? ... tak czy siak Witaj! pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Sawa? 22.07.09, 14:29 22 lipca z moralnością nie ma nic wspólnego - to po prostu dzien żałoby dla Polski i Polakow,a świeto dla bandy kolaborantow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leniak oj Andrzeju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 14:36 ja się cieszę żer cię widzę a ty mi jad sączysz do ucha... pisz co tam w Chełmie lepiej i daj spokój biciu emerytów... wyluzuj nieco... wiesz co ja np. jade dzis po obrączki - ;-) i to jest dopiero coś Andrzeju Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: oj Andrzeju 22.07.09, 14:42 Moj drogi - tematem jest prawda.Natomiast kolaboranccy emeryci wpuszczaja jad klamstwa mlodym ludziom i propaguja elementy zbrodniczego systemu komunistycznego. A Chełm miło wyglada.Wpadnij.Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leniak Dzieki za zaproszenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 14:45 ano wpadłbym chętnie bo mam zaległe podziemia kredowe... aleć wpierw śluby... ... ale ad rem to zamiast się szarpać prostój co wykrzywione spokojnie i z rozwagą bez tego tylko się spocisz a nawet emerytów dobrze w łydki nie udziabiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: oj Andrzeju 22.07.09, 14:44 A kiedy to Wasze ślubne świeto? Wszystkiego najlepszego i na odległość spełniam toast i życzę wiele szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leniak W Matki Boskiej Zielnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 14:46 thx ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: Podobno świętują 22 lipca 22.07.09, 15:32 Częściowo mają co świętować.To właśnie dzięki ludziom tamtych czasów nie staliśmy się Narodną Republiką. Komu za to możemy dziękować:zachodowi?.Olali nas przed jak i po wojnie,a jak Miszka pokazał pazurki to przypomnieli sobie o czymś co kiedyś nazywało się Polska.Przedtem dyrektywy płynęły z Moskwy a teraz z Brukseli.Wygląda na to że obecny rząd jest też kolaborantem bo niszczenie przemysłu i wyprzedaż majątku narodowego pod dyktando Uni to jak można nazwać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Podobno świętują 22 lipca IP: 94.72.125.* 22.07.09, 15:52 Jak ci się nie podoba UE to nikt cię tu na siłe nie trzyma. Spadaj na Białoruś. Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: Podobno świętują 22 lipca 22.07.09, 15:57 Nie wiele Polska różni się od Białorusi. Odpowiedz Link Zgłoś