rilian 23.07.09, 08:02 napisałbym, co myślę o prawie polskim mówiącym o prawie własności i artefaktach archeologicznych, ale... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mecenas34-7 to nie smietnik, ale kopiec Wasilewskiego 23.07.09, 10:34 to nie smietnik, ale kopiec Wasilewskiego mozna o tym przeczytać tutaj-> http://wiercislaw.salon24.pl/116344,platforma-pacyfikuje-stolice-a-w- lublinie-kwitnie-sztuka naprawdę zabawne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lkj Re: to nie smietnik, ale kopiec Wasilewskiego IP: *.rev.libertysurf.net 23.07.09, 11:36 Polecam mój komentarz w wątku "powstał kopiec Wasilewskiego", piszę w nim co myślę o takich szczekających pieskach jak "mecenas" i o ich prymitywnym i prostackim ujadaniu.Wartości atakowanych nie ma co bronić bo same się obronią. A "jaki jest koń, każdy widzi".Prezydentowi zaś gratuluję mądrego zarządzania i konsekwencji w działaniu.Miasto się pięknie zmienia, widać to gołym okiem a artystom życzę ciekawych pomysłów."PSY SZCZEKAJĄ A KARAWANA IDZIE DALEJ". Odpowiedz Link Zgłoś
leniak chcesz napisać że miasto Lublin przejdzie 23.07.09, 13:59 przez okres wasilewszczyzny pomimo nachalnej propagandy uprawianej przez czcicieli Wielkiego Fiuta? tak chyba trzeba rozumieć owo "psy szczekaja a karawana jedzie dalej". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lkj Re: chcesz napisać że miasto Lublin przejdzie IP: *.rev.libertysurf.net 23.07.09, 17:19 Oj Leniaku, zawsze myślałem,że jesteś w miarę eleganckim człowiekiem a tu ten styl ... i słownictwo... Ja wiem,że Sierakowszczyzna by ci lepiej odpowiadała. Cóż , dobrze jest się pięknie różnić ,ja wolę Wasilewszczyznę.Zawsze uważałem,że najlepszy jest "złoty środek", to się sprawdza i to mi odpowiada.Wasze lewicowo-prawicowe inwektywy naruszają moje poczucie dobrego smaku.Cóż, nie jestem sam na świecie i chcąc , nie chcąc muszę tolerować wasze poglądy.Tylko proszę o elegancję wypowiedzi bo nie znoszę prostactwa, pomówień i chamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
mecenas34-7 Re: to nie smietnik, ale kopiec Wasilewskiego 23.07.09, 19:55 styl odpowiedzi lkj wskazuje niezbicie jak słabe nerwy mają i jaki poziom kultury reprezentują "wyznawcy" obecnego prezydenta - najbardziej nieudolnego w historii lublina, wystarczy drobna uszczypliwość a już słychać stek inwektyw ze strony tej "ostoi kultury" - faktycznie miasto "pięknie nam się zmienia" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: llkj Re: to nie smietnik, ale kopiec Wasilewskiego IP: *.rev.libertysurf.net 23.07.09, 20:53 Sam nie wierzysz w to co piszesz.Szkoda słów i argumentów dla ludzi,którzy zamiast uczciwej oceny mówią i atakują " puszczaniem nerwów".A ja tylko odpowiadam na chamskie zaczepki, sam ich nigdy nie nie stosuję. Trzeba mieć dystans do ludzi i faktów.Oczernianie ludzi i próby ich dyskredytacji, bez względu na ich poglądy, to działania ,które są mi wstrętne.Dyskutujmy o faktach i wydarzeniach.Ataki osobiste świadczą o braku argumentów i nie przynoszą chluby atakującemu. Odpowiedz Link Zgłoś
mecenas34-7 Re: to nie smietnik, ale kopiec Wasilewskiego 23.07.09, 22:28 >Trzeba mieć > dystans do ludzi i faktów.Oczernianie ludzi i próby ich dyskredytacji, bez > względu na ich poglądy, to działania ,które są mi wstrętne.Dyskutujmy o faktach > i wydarzeniach.Ataki osobiste świadczą o braku argumentów i nie przynoszą chlub > y > atakującemu. swoje słowa powinieneś/nnaś zastosować najpierw wobec siebie potem dopiero do innych, bo inwektyw uzywałeś/aś tylko ty co wiele mówi o twoim pochdzeniu i poziomie intelektualnym Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: to nie smietnik, ale kopiec Wasilewskiego 27.07.09, 10:33 MOzna mieć zastrzenia co do Wasilewskiego (sama je mam) ale nazywanie go najbardziej nieudolnym prezydentem to żenada. Nic nie przebije Pruszkowskiego w tej materii. Radziłabym pomyslec troche samodzielnie a nie iść z prądem gazety w Lublinie... Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: to nie smietnik, ale kopiec Wasilewskiego 28.07.09, 10:40 folkatka napisała: > najbardziej nieudolnym prezydentem to żenada. Nic nie przebije Pruszkowskiego w > tej materii. ...A wracając do tematu, dawne śmietniska od zawsze są prawdziwą kopalnią wiedzy dla archeologów, na równi z grobowcami i ruinami. Nie zmieni tego żadna propaganda. Odpowiedz Link Zgłoś