Gość: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 21:44 nosi w swojej teczce zielona paste do zebow blend-a-med? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: k Re: czemu Adrian Boryś.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 22:51 A po to, żeby głupi miał zagadkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) To ja Re: czemu Adrian Boryś.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 09:02 A tą teczkę to ma śmieszną zresztą beret też :) a tak poza tematem nie polecam Blend-a-med ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: czemu Adrian Boryś.. IP: 80.48.49.* 02.03.07, 09:14 może smaruje nią klamki nieuprzejmym urzędnikom :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekafski Re: czemu Adrian Boryś.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 13:23 Ale to samą paste nosi czy szczoteczke tez posiada w swojej czarnej, tajemniczej teczce?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a to ja Re: czemu Adrian Boryś.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 19:52 ja tez widzialam i teczke i smieszny ,,beret,,-kaszkiet.młody chlopak a wyglada jak stary ramol.szkoda go troszke,bo zly nie jest.pasta...lepsza bedzie emlex- mineralizuje przynajmniej.:)ciekawe czy adrian czyta wątek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clementia_81 Re: czemu Adrian Boryś.. IP: 83.2.141.* 02.03.07, 21:00 Właśnie na takich forach widać jak niski poziom kultury reprezentują niektórzy.Czepiacie się bez uzasadnienia jakiegoś faceta.Sprawa ubioru jest kwestią indywidualną każdego z nas i nie powinna być komentowana (nie wnikam w to, że pewnie połowa z was ubiera sie poniżej krytyki. Zastanawiam się czego zazdrościcie Adrianowi? Inteligencji, sukcesów, tego, że facet ma klasę?Pewnie nic z tego nie macie.Współczuję. A na brak rozumu -no żal mi was-ale jeszcze nie wynaleziono leku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea kim jest Adrian Boryś.. IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.07, 21:09 jak w temacie, kto to taki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: kim jest Adrian Boryś.. IP: 80.54.171.* 02.03.07, 21:11 no właśnie kto to taki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LadyM Re: kim jest Adrian Boryś.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 21:48 Adrian to bardzo fajny kolega... Młody, zdolny, inteligentny, kreatywny, sympatyczny - to mało żeby go opisać. Osobiście widziałam Adriana w berecie i z teczką i moim zdaniem, wyglądał bardzo elegancko i przystojnie. Małomiasteczkowe ploty! Odpowiedz Link Zgłoś