25.12.03, 20:58
Licznik oczywiście ;) Okrągłe liczby są oklepane więc może spróbujemy pobić
65656?? Żeby nie mówili o nas, że jesteśmy zaściankiem i nie potrafimy nic
nowego wykombinować ;)
Obserwuj wątek
    • czarna33 Re: Bijemy!!! 25.12.03, 21:15
      Ja nie bije:P Bo znowu będę zobowiązana;)
      • Gość: czarna go go go Re: Bijemy!!! IP: *.lublin.mm.pl 25.12.03, 22:11
        ty czarna nawet nie probuj, chociaz pewnie po jakiejs herbacie z pradem nie
        beda w pelni wladz i tak ten licznik przekrecisz ;-)
        • Gość: wasz zaufany Re: Bijemy!!! IP: *.lublin.mm.pl 25.12.03, 22:16
          bijecie, ale pianę.
          pozdr.
        • czarna33 Re: Bijemy!!! 25.12.03, 22:35
          Herbata z pradem tylko i koniecznie kiedy nie nie bede w pelni wladz.

P.S A to mowila Czarna a nie bylebojace sie pseudo:)))
    • Gość: angolia Zostało 1239 - to chyba trochę potrwa? IP: 62.29.129.* 25.12.03, 22:18
      Mogę się przyłączyć, ale, no, nie wiem jak mi pójdzie, bo to.. mój pierwszy
      raz. Liczę na wsparcie doświadczonych.

;))
      • slotna Re: Zostało 1239 - to chyba trochę potrwa? 25.12.03, 22:22
        Znowu u Jędrka siedzisz?
      • slotna Re: Zostało 1239 - to chyba trochę potrwa? 25.12.03, 22:24
        Skoro mamy 'bić' to chyba możemy sobie pozwolić na czatowanie? No więc... co to
        ja chciałam... A. Jedziemy w sobotę do Łodzi? Na "Niewidocznych" albo do
        Cytryny (może będzie "Dogville") i do Niebieskich Migdałów, bo ja muszę herbatę
        kupić.
        • Gość: angolia Re: Zostało 1239 - to chyba trochę potrwa? IP: 62.29.129.* 25.12.03, 22:28
          Dobra... to teraz wejdź do Siebie co? ;)
          (ciągle mam ochotę podpisywać się Z!).
          • slotna Re: Zostało 1239 - to chyba trochę potrwa? 25.12.03, 22:30
            Dopssssz.
            (To się podpisuj).
            - M.
            • Gość: Z Re: Zostało 1239 - to chyba trochę potrwa? IP: 62.29.129.* 25.12.03, 22:59
              Ano, niby...
              • Gość: angolia Re: Zostało 1239 - to chyba trochę potrwa? IP: 62.29.129.* 25.12.03, 23:00
                no i jak wyglądało?
                Chyba nie bardzo... Hm... To się zaloguję może. Kusić mnei przynajmniej nie
                będzie.
                • slotna Jak będziemy tak chrzanić, to krócej niż myślisz;) 25.12.03, 23:02
                  Zrobiłam sobie kanapki z łososiem. Jako erzac czekolady to trochę dziwne, ale
                  poza tym ok.
                  • Gość: angolia Re: Jak będziemy tak chrzanić, to krócej niż myśl IP: 62.29.129.* 25.12.03, 23:08
                    A ja się zaopatrzyłam w herbatę i brukselki i teraz mogę bić wszystko i
                    wszystkich >).
                    • slotna Re: Jak będziemy tak chrzanić, to krócej niż myśl 25.12.03, 23:11
                      Brukselki?!! Masz brukselki?!! Idę po mozarellę.

A co z Łodzią? Poważnie, może będziemy spać u Anki (e, pewnie się nie da).
                      Wiesz co. Wyślę jej smsa, czy pojechałaby w sobotę rano. Nie połazić. Do kina i
                      do Niebieskich. Tak myślę. I do Trolla po te rękawiczki. (I do Avonu, rachunek
                      zapłacić, to jest blisko Silver).
                      • angolia Re: Jak będziemy tak chrzanić, to krócej niż myśl 25.12.03, 23:19
                        Własnie, właśnie – co do Avonu. Dostałam od mamy ten sam olejek, który
                        zamówiłam u Ciebie ;) Chyba by się Ance przydał, co?
                        Wyślij SMSa, ale ja nie chcę u Niej spać :( Święta są.. Musisz przyznać, że
                        zawracanie głowy Twojej mamie, która już od dawna jest do tego przyzwyczajona,
                        nie jest równe zawracaniu głowy Jej rodzicom. Pozwalają Jej u nas sypiać, ale
                        szczególnie tata czyni to bardzo niechętnie..
                        • slotna Re: Jak będziemy tak chrzanić, to krócej niż myśl 25.12.03, 23:25
                          Hmmm.... szczerze mówiąc, to MNIE by się przydał;)) Czy mi się zdaje, czy po
                          tych naszywkach jeszcze zostały fundusze na prezent dla mnie? ;))
                          Wiem, że u Anki nie możemy, tak sobie powiedziałam. Jeśli u mnie się uda, to
                          trzeba będzie wywalić Olka do mojego pokoju, tylko nie wiem jak. No i będziemy
                          musiały być dosyć ćśśś, bo mama w sobotę pracuje.
                          Ja po prostu... no na razie czuję się ok, ale wiem, że jeszcze jutro i coś mi
                          się zrobi. Powietrzaaaa! Poza tym nie uważasz, że to głupie, nie spędzac ze
                          sobą czasu, skoro już tu jesteśmy? Dzisiaj od 11:00 do teraz jestem przy
                          komputerze, nikt się nie odzywał, a ja siedziałam i
                          tylko 'odśwież', 'odśwież'... Mam nową "Rozrywkę" z bardzo trudną "Z
                          przymrużeniem oka", pójdziemy do Pizzy Hut ją rozwiązać... jedźmy, jedźmy;))
                          • slotna Re: Jak będziemy tak chrzanić, to krócej niż myśl 25.12.03, 23:27
                            1. Z tego, co pamiętam, Anka MA ten olejek;) Same jej radziłysmy, żeby go sobie
                            zamówiła.

2. Zapomniałam za to o czym innym. Przecież ja mam Vienettę w zamrażarce!!!
                            Leeecęęę....;)))
                            • angolia Re: Jak będziemy tak chrzanić, to krócej niż myśl 25.12.03, 23:34
                              Do Pizzy Hut powiadasz. Hmm... No cóż. Myślałam, że będziesz bardziej
                              subtelna... Próba korupcji tak na forum publicznym? Ale w Sobotę, tak? No
                              dooobrze ;)
                              I to Ty, zdaje mi się pisałaś, że masz co czytać!
                              Jak Anka ma to szkoda... Bo Dla Ciebie prezent już mamy za całość sumy, a
                              prawdopodobnie nawet więcej (:p), ale chyba Ci się spodoba.
                              • slotna Zbliżamy się ? 25.12.03, 23:41
                                Mam mnóstwo. Gazety, Agathy... no, może nie tak mnóstwo, ale trochę mam. Zawsze
                                mogę wrócić do Chmielewskiej, Musierowicz albo któregoś Kinga, no nie? (byłam
                                na forum książki i tak mi się jakoś senstymentalnie zrobiło...)
                                Ach, no nie fiem, czy mi się spodoba, nie fiem, toprafty... TAAAK! Ja chcę
                                na "Szalone nożyczki"!!! A może jest jeszcze "Pół żartem, pół sercem"? E,
                                pewnie mają przerwę...
                                Wcale nie musimy iść do Pizzy, Anka nie była w Niebieskich Migdałach jak jest
                                wystrój świąteczny, no nie? Jak to zobaczy, zgodzi się przeczytać 'Opowieści z
                                Narni';))
                                To co, o ósmej na przystanku koło mnie?;PPP Albo może o ósmej trzydzieści na
                                tym w mieście, koło kina (bo muszę iść do bankomatu do stodoły; no chyba, że
                                pójdę jutro) ?
                                • angolia Chyba tak średnio& & #35 8230; 25.12.03, 23:53
                                  Doprafty uwierz, że ja fiem, że Ci się spodoba (a tak w ogóle to dobrze się
                                  czujesz?).
                                  Jedno nie wyklucza drugiego. Tylko, nie wiem jak Ona z kasą stoi bo migdały to
                                  jednak nie jest takie nic. No i teraz z pewnością będą tam tłumy...
                                  Ale.. Ja wcale nie chcę do Pizzy. Tak mi jakoś.. Przeszło właśnie. No to do
                                  migdałow, a może i do Cytryny posiedzieć, albo do Silver (tam na górze samej
                                  przytulnie jest całkiem). Cytryna też mi przeszła. Chyba po prostu sama jestem
                                  już tak klimatyczna, że otoczenie nie jest mi dłużej potrzebne ;P
                                  • slotna Re: Chyba tak średnio& & & #35 35 8230; 26.12.03, 00:02
                                    ;)))))))))) Dobrrre, dobrrre ;))))))))
                                    No to do Silver. Na górze, w sensie za kasami, czy w kawiarence? Cytryna to
                                    dlatego, że stare filmy, rany, może być Charlie, kupimy jakąś gazetę i się
                                    dowiemy, co gdzie grają. Migdały to z 6 zł + bilet + bilet do kina... ekhm. No
                                    dobra;) A prezent? Bo może Ona by wolała... co... ? jak myślisz?
                                    • angolia Re: Chyba tak średnio& & & & #35 35 35 8230 26.12.03, 00:08
                                      Nieee wiem już.
                                      Możemy Jej spytać... Dużo kasy to to nie jest. A i tak musiałybyśmy coś kupić.
                                      Cokolwiek. Świeczkę? I ołówek? Taki ładny? Obawiam się, że przegapiłyśmy
                                      jesienną giełdę kamieni.. :/... Chyba nie będzie Jej się chciało czekać na
                                      prezent gwiazdkowy do wiosny.
                                    • angolia Re: Chyba tak średnio& & & & #35 35 35 8230 26.12.03, 00:12
                                      Słotna, a może by tak coś konstruktywnego? Właśnie znalazłam pod biurkiem ;) :
                                      Die Jungfrau – Panna, znak Zodiaku
                                      (przepisuję jak leci. Chyba, że się natnę na coś z umlautem)
                                      Sport treiben (trieb, gestrieben h.) – uprawiać sport
                                      Um in Form zu sein - …
                                      Ekhm. Nudne to trochę. Może coś choćby na naszym poziomie znajdę.
                                      Sich ku(mlaut)mmern um – troszczyć się o (miałyśmy to chyba?)
                                      …,dass man der Mutterschaft zu viel Bedutung beimisst? – …, że macieżyństwu
                                      przypisuje się zbyt duże znaczenie?
                                      Chyba muszę poszukać sobie nowej sygnaturki..
                                      Tylko, że "Bonę" mi gdzieś wcięło, a resztę mam w Wawie.
                                    • angolia Re: Chyba tak średnio& & & & #35 35 35 8230 26.12.03, 00:14
                                      Chciałam przepisać wiersz Ludwiga Uhlanda, ale się składa z prawie samych
                                      umlautów. A fe.
                                    • angolia Ekhm. 26.12.03, 00:18
                                      Ale sama do siebie to pisać nie będę.
                                      • slotna Re: Ekhm. 26.12.03, 00:23
                                        Baaaardzo konstruktywne;)) Olek się drze.
                                        • Gość: angolia Re: Ekhm. IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.03, 23:12
                                          Same mamy bić???
        • Gość: Angolia Re: Zostało 1239 - to chyba trochę potrwa? IP: 62.29.129.* 25.12.03, 22:30
          I: A właśnie, że byłam u siebie i Cię nie było. Do Miśka pisałam. Ja się mogę
          w każdej chwili przenieść niby, ale jak mamy bić.. No i tutaj mam różne
          artykuły ciekawe pootwierane.
    • ejno Re: Bijemy!!! 25.12.03, 22:40
      No mnie to sie pewnie nie uda ubic ale sie dopisze a co mi tam w koncu malo
      sie dopisuje:))))
    • Gość: ryża małpa pomożecie???? IP: *.lublin.mm.pl 25.12.03, 22:42
      Pomożemy!!!!!
    • swojadroga Re: Bijemy!!! 25.12.03, 22:50
      Ja pewnie znowu bede mial to "szczescie" siedziec w pociagu, kiedy bedzie trafiane magiczne 65656 ;)))
    • swojadroga Re: Bijemy!!! 25.12.03, 22:50
      Czarna i to pewnie znowu Ty bedziesz taak jak ostatnim razem calkiem przypadkowo ;)))
    • ejno Re: Bijemy!!! 25.12.03, 22:52
      Czara nie pisze bo sie boi ze ustrzeli hehehehehehehehehehe
    • ejno Re: Bijemy!!! 25.12.03, 22:53
      Przepraszam mialo byc "Czarna" ale jest pozna pora wiec literowka mi leci jak
      nic:)
    • ejno Re: Bijemy!!! 25.12.03, 23:16
      Dobra, wy tu sobie nabijajcie a ja mowie dobrej nocki:)
      • angolia Re: Bijemy!!! 25.12.03, 23:20
        I nawzajem ;)
    • gen.franco Re: Bijemy!!! 25.12.03, 23:31
      No to bijmy.
    • mali_bu Nie bijta tak mocno!! 26.12.03, 00:01
      To ile jeszcze zostało??
      • mali_bu Re: Nie bijta tak mocno!! 26.12.03, 00:02
        Eee grubo ponad tysiąc
        • angolia Re: Nie bijta tak mocno!! 26.12.03, 00:17
          Dobrze, że ktoś na to zwraca uwagę ;) Przy 100 radzę zacząć uważać, bo jak się
          ze Słotną zapędzimy to możemy nawet nie zauważyć i pisać dalej
          i dalej
          i dalej…
          ;)
          • slotna Re: Nie bijta tak mocno!! 26.12.03, 00:19
            Iiiijasne. Zaraz mnie wywalą przecież. Olek będzie udawał, że nie może zasnąć
            jak ja tu siedzę.
    • angolia Re: Bijemy!!! 26.12.03, 00:39
      Dobra. Słotną wywalili od kompa.
      Dobrej nocy wszystkim życzę!
    • angolia Re: Bijemy!!! 26.12.03, 00:42
      Chociaz 33 posty to mało trochę... Ale to się tym może jutro wieczorem
      zajmiemy. A teraz (Ułłłłłłaaaaaa..) spać. Papa.
      • angolia Re: Bijemy!!! 26.12.03, 00:43
        43 miało być.
    • ni.tka Re: Bijemy!!! 26.12.03, 01:17
      A masz, a masz :) Nieźle mu przyłożyłam, nie ?;)
    • slotna Re: Bijemy!!! 26.12.03, 23:18
      Piszmy tu, na koncu, będzie nam wygodniej.

Co do jutrzejszego wyjazdu, to przypomniało mi się, że Anka jest na tej
      cholernej 18stce. Chociaż może niekoniecznie, bo ja dzisiaj Abr. spotkalam!
      • slotna Re: Bijemy!!! 26.12.03, 23:40
        Bu, Ango sobie poszła;( No ale jutro o 8:00 rano jedziemy do tej Łodzi, a ona
        najpierw się jeszcze musi dostać do Ozo. Ja to mam dobrze, przystanek na którym
        się spotykamy widzę z okna;))
    • swojadroga Re: Bijemy!!! 27.12.03, 07:50
      Czy jesli ustrzele posta nr 64546 to tez bedzie ladny numerek?? bo sie jakis niecierpliwy zrobilem...;))) i tysiaca postow to nie dam rady dzisiaj;)))
      • swojadroga Re: Bijemy!!! 27.12.03, 07:53
        Ale mam nadzieje ze w najblizszym okresie to razem dame rade...Co??
        • swojadroga Re: Bijemy!!! 27.12.03, 07:54
          Jeszcze 4 posty...:)))
          • swojadroga Re: Bijemy!!! 27.12.03, 07:55
            Mam duze szanse bo wiekszosc Was spi;)))
            • swojadroga Re: Bijemy!!! 27.12.03, 07:56
              A moze do pracy Was zagnali...??
              • swojadroga Re: Bijemy!!! 27.12.03, 07:57
                No to ustrzelilem sobie 64546 :)))
                Gratuluje sobie :)))
                • swojadroga Re: Bijemy!!! 27.12.03, 07:59
                  Aha i tak dla jasnosci nikomu nic nie stawiam z tej okazji :P:P:P
                  • swojadroga Re: Bijemy!!! 27.12.03, 08:01
                    hmm, jak ladnie wygladalo przez chwile to 64546...szkoda ze tego nie mogliscie zobaczyc... :P
                    • swojadroga Re: Bijemy!!! 27.12.03, 08:04
                      Ale mnie wzielo na gadanie samego z soba ;))) Ale chyba pora skonczyc to, bo sernik musze robic... No to podwijam kiece i do pieca lece ;)))
                      A tak wogole to sie odzywac, pisac, tworzyc, bluzgac, cieszyc sie, zyczyc i czego tam jeszcze Wasza dusza zapragnie... :)))
    • ejno Re: Bijemy!!! 27.12.03, 16:15
      No Swojadroga w pociagu i nie ma kto nabijac hehehehe
    • Gość: Angolia Re: Bijemy!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.03, 21:33
      Ech...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka