pepperoni78 25.12.03, 20:58 Licznik oczywiście ;) Okrągłe liczby są oklepane więc może spróbujemy pobić 65656?? Żeby nie mówili o nas, że jesteśmy zaściankiem i nie potrafimy nic nowego wykombinować ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna33 Re: Bijemy!!! 25.12.03, 21:15 Ja nie bije:P Bo znowu będę zobowiązana;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna go go go Re: Bijemy!!! IP: *.lublin.mm.pl 25.12.03, 22:11 ty czarna nawet nie probuj, chociaz pewnie po jakiejs herbacie z pradem nie beda w pelni wladz i tak ten licznik przekrecisz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasz zaufany Re: Bijemy!!! IP: *.lublin.mm.pl 25.12.03, 22:16 bijecie, ale pianę. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Bijemy!!! 25.12.03, 22:35 Herbata z pradem tylko i koniecznie kiedy nie nie bede w pelni wladz. P.S A to mowila Czarna a nie bylebojace sie pseudo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angolia Zostało 1239 - to chyba trochę potrwa? IP: 62.29.129.* 25.12.03, 22:18 Mogę się przyłączyć, ale, no, nie wiem jak mi pójdzie, bo to.. mój pierwszy raz. Liczę na wsparcie doświadczonych. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
slotna Re: Zostało 1239 - to chyba trochę potrwa? 25.12.03, 22:22 Znowu u Jędrka siedzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
slotna Re: Zostało 1239 - to chyba trochę potrwa? 25.12.03, 22:24 Skoro mamy 'bić' to chyba możemy sobie pozwolić na czatowanie? No więc... co to ja chciałam... A. Jedziemy w sobotę do Łodzi? Na "Niewidocznych" albo do Cytryny (może będzie "Dogville") i do Niebieskich Migdałów, bo ja muszę herbatę kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angolia Re: Zostało 1239 - to chyba trochę potrwa? IP: 62.29.129.* 25.12.03, 22:28 Dobra... to teraz wejdź do Siebie co? ;) (ciągle mam ochotę podpisywać się Z!). Odpowiedz Link Zgłoś
slotna Re: Zostało 1239 - to chyba trochę potrwa? 25.12.03, 22:30 Dopssssz. (To się podpisuj). - M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: Zostało 1239 - to chyba trochę potrwa? IP: 62.29.129.* 25.12.03, 22:59 Ano, niby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angolia Re: Zostało 1239 - to chyba trochę potrwa? IP: 62.29.129.* 25.12.03, 23:00 no i jak wyglądało? Chyba nie bardzo... Hm... To się zaloguję może. Kusić mnei przynajmniej nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
slotna Jak będziemy tak chrzanić, to krócej niż myślisz;) 25.12.03, 23:02 Zrobiłam sobie kanapki z łososiem. Jako erzac czekolady to trochę dziwne, ale poza tym ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angolia Re: Jak będziemy tak chrzanić, to krócej niż myśl IP: 62.29.129.* 25.12.03, 23:08 A ja się zaopatrzyłam w herbatę i brukselki i teraz mogę bić wszystko i wszystkich >). Odpowiedz Link Zgłoś
slotna Re: Jak będziemy tak chrzanić, to krócej niż myśl 25.12.03, 23:11 Brukselki?!! Masz brukselki?!! Idę po mozarellę. A co z Łodzią? Poważnie, może będziemy spać u Anki (e, pewnie się nie da). Wiesz co. Wyślę jej smsa, czy pojechałaby w sobotę rano. Nie połazić. Do kina i do Niebieskich. Tak myślę. I do Trolla po te rękawiczki. (I do Avonu, rachunek zapłacić, to jest blisko Silver). Odpowiedz Link Zgłoś
angolia Re: Jak będziemy tak chrzanić, to krócej niż myśl 25.12.03, 23:19 Własnie, właśnie – co do Avonu. Dostałam od mamy ten sam olejek, który zamówiłam u Ciebie ;) Chyba by się Ance przydał, co? Wyślij SMSa, ale ja nie chcę u Niej spać :( Święta są.. Musisz przyznać, że zawracanie głowy Twojej mamie, która już od dawna jest do tego przyzwyczajona, nie jest równe zawracaniu głowy Jej rodzicom. Pozwalają Jej u nas sypiać, ale szczególnie tata czyni to bardzo niechętnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
slotna Re: Jak będziemy tak chrzanić, to krócej niż myśl 25.12.03, 23:25 Hmmm.... szczerze mówiąc, to MNIE by się przydał;)) Czy mi się zdaje, czy po tych naszywkach jeszcze zostały fundusze na prezent dla mnie? ;)) Wiem, że u Anki nie możemy, tak sobie powiedziałam. Jeśli u mnie się uda, to trzeba będzie wywalić Olka do mojego pokoju, tylko nie wiem jak. No i będziemy musiały być dosyć ćśśś, bo mama w sobotę pracuje. Ja po prostu... no na razie czuję się ok, ale wiem, że jeszcze jutro i coś mi się zrobi. Powietrzaaaa! Poza tym nie uważasz, że to głupie, nie spędzac ze sobą czasu, skoro już tu jesteśmy? Dzisiaj od 11:00 do teraz jestem przy komputerze, nikt się nie odzywał, a ja siedziałam i tylko 'odśwież', 'odśwież'... Mam nową "Rozrywkę" z bardzo trudną "Z przymrużeniem oka", pójdziemy do Pizzy Hut ją rozwiązać... jedźmy, jedźmy;)) Odpowiedz Link Zgłoś
slotna Re: Jak będziemy tak chrzanić, to krócej niż myśl 25.12.03, 23:27 1. Z tego, co pamiętam, Anka MA ten olejek;) Same jej radziłysmy, żeby go sobie zamówiła. 2. Zapomniałam za to o czym innym. Przecież ja mam Vienettę w zamrażarce!!! Leeecęęę....;))) Odpowiedz Link Zgłoś
angolia Re: Jak będziemy tak chrzanić, to krócej niż myśl 25.12.03, 23:34 Do Pizzy Hut powiadasz. Hmm... No cóż. Myślałam, że będziesz bardziej subtelna... Próba korupcji tak na forum publicznym? Ale w Sobotę, tak? No dooobrze ;) I to Ty, zdaje mi się pisałaś, że masz co czytać! Jak Anka ma to szkoda... Bo Dla Ciebie prezent już mamy za całość sumy, a prawdopodobnie nawet więcej (:p), ale chyba Ci się spodoba. Odpowiedz Link Zgłoś
slotna Zbliżamy się ? 25.12.03, 23:41 Mam mnóstwo. Gazety, Agathy... no, może nie tak mnóstwo, ale trochę mam. Zawsze mogę wrócić do Chmielewskiej, Musierowicz albo któregoś Kinga, no nie? (byłam na forum książki i tak mi się jakoś senstymentalnie zrobiło...) Ach, no nie fiem, czy mi się spodoba, nie fiem, toprafty... TAAAK! Ja chcę na "Szalone nożyczki"!!! A może jest jeszcze "Pół żartem, pół sercem"? E, pewnie mają przerwę... Wcale nie musimy iść do Pizzy, Anka nie była w Niebieskich Migdałach jak jest wystrój świąteczny, no nie? Jak to zobaczy, zgodzi się przeczytać 'Opowieści z Narni';)) To co, o ósmej na przystanku koło mnie?;PPP Albo może o ósmej trzydzieści na tym w mieście, koło kina (bo muszę iść do bankomatu do stodoły; no chyba, że pójdę jutro) ? Odpowiedz Link Zgłoś
angolia Chyba tak średnio& & #35 8230; 25.12.03, 23:53 Doprafty uwierz, że ja fiem, że Ci się spodoba (a tak w ogóle to dobrze się czujesz?). Jedno nie wyklucza drugiego. Tylko, nie wiem jak Ona z kasą stoi bo migdały to jednak nie jest takie nic. No i teraz z pewnością będą tam tłumy... Ale.. Ja wcale nie chcę do Pizzy. Tak mi jakoś.. Przeszło właśnie. No to do migdałow, a może i do Cytryny posiedzieć, albo do Silver (tam na górze samej przytulnie jest całkiem). Cytryna też mi przeszła. Chyba po prostu sama jestem już tak klimatyczna, że otoczenie nie jest mi dłużej potrzebne ;P Odpowiedz Link Zgłoś
slotna Re: Chyba tak średnio& & & #35 35 8230; 26.12.03, 00:02 ;)))))))))) Dobrrre, dobrrre ;)))))))) No to do Silver. Na górze, w sensie za kasami, czy w kawiarence? Cytryna to dlatego, że stare filmy, rany, może być Charlie, kupimy jakąś gazetę i się dowiemy, co gdzie grają. Migdały to z 6 zł + bilet + bilet do kina... ekhm. No dobra;) A prezent? Bo może Ona by wolała... co... ? jak myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
angolia Re: Chyba tak średnio& & & & #35 35 35 8230 26.12.03, 00:08 Nieee wiem już. Możemy Jej spytać... Dużo kasy to to nie jest. A i tak musiałybyśmy coś kupić. Cokolwiek. Świeczkę? I ołówek? Taki ładny? Obawiam się, że przegapiłyśmy jesienną giełdę kamieni.. :/... Chyba nie będzie Jej się chciało czekać na prezent gwiazdkowy do wiosny. Odpowiedz Link Zgłoś
angolia Re: Chyba tak średnio& & & & #35 35 35 8230 26.12.03, 00:12 Słotna, a może by tak coś konstruktywnego? Właśnie znalazłam pod biurkiem ;) : Die Jungfrau – Panna, znak Zodiaku (przepisuję jak leci. Chyba, że się natnę na coś z umlautem) Sport treiben (trieb, gestrieben h.) – uprawiać sport Um in Form zu sein - … Ekhm. Nudne to trochę. Może coś choćby na naszym poziomie znajdę. Sich ku(mlaut)mmern um – troszczyć się o (miałyśmy to chyba?) …,dass man der Mutterschaft zu viel Bedutung beimisst? – …, że macieżyństwu przypisuje się zbyt duże znaczenie? Chyba muszę poszukać sobie nowej sygnaturki.. Tylko, że "Bonę" mi gdzieś wcięło, a resztę mam w Wawie. Odpowiedz Link Zgłoś
angolia Re: Chyba tak średnio& & & & #35 35 35 8230 26.12.03, 00:14 Chciałam przepisać wiersz Ludwiga Uhlanda, ale się składa z prawie samych umlautów. A fe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angolia Re: Ekhm. IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.03, 23:12 Same mamy bić??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angolia Re: Zostało 1239 - to chyba trochę potrwa? IP: 62.29.129.* 25.12.03, 22:30 I: A właśnie, że byłam u siebie i Cię nie było. Do Miśka pisałam. Ja się mogę w każdej chwili przenieść niby, ale jak mamy bić.. No i tutaj mam różne artykuły ciekawe pootwierane. Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Bijemy!!! 25.12.03, 22:40 No mnie to sie pewnie nie uda ubic ale sie dopisze a co mi tam w koncu malo sie dopisuje:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
swojadroga Re: Bijemy!!! 25.12.03, 22:50 Ja pewnie znowu bede mial to "szczescie" siedziec w pociagu, kiedy bedzie trafiane magiczne 65656 ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
swojadroga Re: Bijemy!!! 25.12.03, 22:50 Czarna i to pewnie znowu Ty bedziesz taak jak ostatnim razem calkiem przypadkowo ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Bijemy!!! 25.12.03, 22:52 Czara nie pisze bo sie boi ze ustrzeli hehehehehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Bijemy!!! 25.12.03, 22:53 Przepraszam mialo byc "Czarna" ale jest pozna pora wiec literowka mi leci jak nic:) Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Bijemy!!! 25.12.03, 23:16 Dobra, wy tu sobie nabijajcie a ja mowie dobrej nocki:) Odpowiedz Link Zgłoś
angolia Re: Nie bijta tak mocno!! 26.12.03, 00:17 Dobrze, że ktoś na to zwraca uwagę ;) Przy 100 radzę zacząć uważać, bo jak się ze Słotną zapędzimy to możemy nawet nie zauważyć i pisać dalej i dalej i dalej… ;) Odpowiedz Link Zgłoś
slotna Re: Nie bijta tak mocno!! 26.12.03, 00:19 Iiiijasne. Zaraz mnie wywalą przecież. Olek będzie udawał, że nie może zasnąć jak ja tu siedzę. Odpowiedz Link Zgłoś
angolia Re: Bijemy!!! 26.12.03, 00:39 Dobra. Słotną wywalili od kompa. Dobrej nocy wszystkim życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
angolia Re: Bijemy!!! 26.12.03, 00:42 Chociaz 33 posty to mało trochę... Ale to się tym może jutro wieczorem zajmiemy. A teraz (Ułłłłłłaaaaaa..) spać. Papa. Odpowiedz Link Zgłoś
ni.tka Re: Bijemy!!! 26.12.03, 01:17 A masz, a masz :) Nieźle mu przyłożyłam, nie ?;) Odpowiedz Link Zgłoś
slotna Re: Bijemy!!! 26.12.03, 23:18 Piszmy tu, na koncu, będzie nam wygodniej. Co do jutrzejszego wyjazdu, to przypomniało mi się, że Anka jest na tej cholernej 18stce. Chociaż może niekoniecznie, bo ja dzisiaj Abr. spotkalam! Odpowiedz Link Zgłoś
slotna Re: Bijemy!!! 26.12.03, 23:40 Bu, Ango sobie poszła;( No ale jutro o 8:00 rano jedziemy do tej Łodzi, a ona najpierw się jeszcze musi dostać do Ozo. Ja to mam dobrze, przystanek na którym się spotykamy widzę z okna;)) Odpowiedz Link Zgłoś
swojadroga Re: Bijemy!!! 27.12.03, 07:50 Czy jesli ustrzele posta nr 64546 to tez bedzie ladny numerek?? bo sie jakis niecierpliwy zrobilem...;))) i tysiaca postow to nie dam rady dzisiaj;))) Odpowiedz Link Zgłoś
swojadroga Re: Bijemy!!! 27.12.03, 07:53 Ale mam nadzieje ze w najblizszym okresie to razem dame rade...Co?? Odpowiedz Link Zgłoś
swojadroga Re: Bijemy!!! 27.12.03, 07:55 Mam duze szanse bo wiekszosc Was spi;))) Odpowiedz Link Zgłoś
swojadroga Re: Bijemy!!! 27.12.03, 07:57 No to ustrzelilem sobie 64546 :))) Gratuluje sobie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
swojadroga Re: Bijemy!!! 27.12.03, 07:59 Aha i tak dla jasnosci nikomu nic nie stawiam z tej okazji :P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
swojadroga Re: Bijemy!!! 27.12.03, 08:01 hmm, jak ladnie wygladalo przez chwile to 64546...szkoda ze tego nie mogliscie zobaczyc... :P Odpowiedz Link Zgłoś
swojadroga Re: Bijemy!!! 27.12.03, 08:04 Ale mnie wzielo na gadanie samego z soba ;))) Ale chyba pora skonczyc to, bo sernik musze robic... No to podwijam kiece i do pieca lece ;))) A tak wogole to sie odzywac, pisac, tworzyc, bluzgac, cieszyc sie, zyczyc i czego tam jeszcze Wasza dusza zapragnie... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Bijemy!!! 27.12.03, 16:15 No Swojadroga w pociagu i nie ma kto nabijac hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś