Dodaj do ulubionych

22.02.2002 - godzina 22!!!!!

02.02.02, 20:02
To moze byc wlasnie ta szczesliwa godzina. Teraz jest 20.02, dochodzi 20.20,
ale podejrzewam, ze dopiero 22.22 bedzie ta najszczesliwsza godzina. Spotykamy
sie wiec o 22.00 i zobaczymy, czy cos sie wydarzy:))))))))))))))))))))))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: lucy_z Re: 22.02.2002 - godzina 22!!!!! IP: 192.168.0.* 02.02.02, 20:04
      eor napisał(a):

> To moze byc wlasnie ta szczesliwa godzina. Teraz jest 20.02, dochodzi 20.20,
      > ale podejrzewam, ze dopiero 22.22 bedzie ta najszczesliwsza godzina. Spotykamy
      > sie wiec o 22.00 i zobaczymy, czy cos sie wydarzy:))))))))))))))))))))))))))

Umówiłeś się z nami?????? Zobaczymy!!!!!
      • szpieg007 Re: 22.02.2002 - godzina 22!!!!! 02.02.02, 20:06
        dostaniesz prądem z kontaktu hehehehehe.... albo Twoja bezprzewodowa mysz spakuje
        walizki i wystapi o alimenty :)))))))

Gość portalu: lucy_z napisał(a):

> eor napisał(a):
        >
        > > To moze byc wlasnie ta szczesliwa godzina. Teraz jest 20.02, dochodzi 20.2
        > 0,
        > > ale podejrzewam, ze dopiero 22.22 bedzie ta najszczesliwsza godzina. Spoty
        > kamy
        > > sie wiec o 22.00 i zobaczymy, czy cos sie wydarzy:))))))))))))))))))))))))
        > ))
        >
        > Umówiłeś się z nami?????? Zobaczymy!!!!!

• Gość: lucy_z Re: 22.02.2002 - godzina 22!!!!! IP: 192.168.0.* 02.02.02, 20:10
          szpieg007 napisał(a):

> dostaniesz prądem z kontaktu hehehehehe.... albo Twoja bezprzewodowa mysz spaku
          > je
          > walizki i wystapi o alimenty :)))))))
          >
          > Gość portalu: lucy_z napisał(a):
          >
          > > eor napisał(a):
          > >
          > > > To moze byc wlasnie ta szczesliwa godzina. Teraz jest 20.02, dochodzi
          > 20.2
          > > 0,
          > > > ale podejrzewam, ze dopiero 22.22 bedzie ta najszczesliwsza godzina.
          > Spoty
          > > kamy
          > > > sie wiec o 22.00 i zobaczymy, czy cos sie wydarzy:)))))))))))))))))))
          > )))))
          > > ))
          > >
          > > Umówiłeś się z nami?????? Zobaczymy!!!!!
          >

Dlaczego tak pesymistycznie???????
          Ja dzisiaj może trafię w totolotka????? Taka data!!!!!!Na kuponie 02.02.02,
          może przyniesie szczęście???
          • szpieg007 Re: 22.02.2002 - godzina 22!!!!! 02.02.02, 20:12
            masz racje - ide w takim razie na podryw :))))))

papappapapapappa!!!!!

jutro wam opowiem jak było :))

>
            > Dlaczego tak pesymistycznie???????
            > Ja dzisiaj może trafię w totolotka????? Taka data!!!!!!Na kuponie 02.02.02,
            > może przyniesie szczęście???

• Gość: lucy_z Re: 22.02.2002 - godzina 22!!!!! IP: 192.168.0.* 02.02.02, 20:19
              szpieg007 napisał(a):

> masz racje - ide w takim razie na podryw :))))))
              >
              > papappapapapappa!!!!!
              >
              > jutro wam opowiem jak było :))
              >
              > >
              > > Dlaczego tak pesymistycznie???????
              > > Ja dzisiaj może trafię w totolotka????? Taka data!!!!!!Na kuponie 02.02.
              > 02,
              > > może przyniesie szczęście???
              >

Szczęśliwego podrywu!!!!!! Tylko opini sobie nie poderwij;))))))

Wszyscy mnie opuszczają!!!!! Eor pod pretekstem kolacji pewno jakiś film będzie
              oglądać!!!!!!! To ja sobie wleję jeszcze jedną lampkę!!!!! Jak się ululam, będzie
              Wasza wina, o!!!!!:))))))))
              • Gość: lucy_z Re: 22.02.2002 - godzina 22!!!!! IP: 192.168.0.* 02.02.02, 20:56
                Gość portalu: lucy_z napisał(a):

> Szczęśliwego podrywu!!!!!! Tylko opini sobie nie poderwij;))))))
                >
                > Wszyscy mnie opuszczają!!!!! Eor pod pretekstem kolacji pewno jakiś film będz
                > ie
                > oglądać!!!!!!! To ja sobie wleję jeszcze jedną lampkę!!!!! Jak się ululam, będz
                > ie
                > Wasza wina, o!!!!!:))))))))

Poszłam też zrobić kolację no i rzeczywiście mnie opuscili:((((((((
                • eor Re: 22.02.2002 - godzina 22!!!!! 02.02.02, 21:04
                  Nie wszyscy, Luciu, nie wszyscy. Niektorzy zagladaja regularnie:)) Powroca tu
                  za godzine... o 22:))))))))))))))))))))))))
                  • lucy_z Re: 22.02.2002 - godzina 22!!!!! 02.02.02, 21:41
                    eor napisał(a):

> Nie wszyscy, Luciu, nie wszyscy. Niektorzy zagladaja regularnie:)) Powroca tu
                    > za godzine... o 22:))))))))))))))))))))))))

Trudno, może mnie już nie być. Dzisiaj wstałam o 4-tej:(((((
                    I jeszcze to wino...........
                    • lucy_z Re: 22.02.2002 - godzina 22!!!!! 02.02.02, 22:08
                      lucy_z napisał(a):

> eor napisał(a):
                      >
                      > > Nie wszyscy, Luciu, nie wszyscy. Niektorzy zagladaja regularnie:)) Powroca
                      > tu
                      > > za godzine... o 22:))))))))))))))))))))))))
                      >
                      > Trudno, może mnie już nie być. Dzisiaj wstałam o 4-tej:(((((
                      > I jeszcze to wino...........

Będę sama do siebie mówić;)))))) Coś mi to przypomina, ha, ha:)))))))
                      Jeszcze tu jestem, może nie pójdę bo mam okazję o tej porze tu być:)
                      A tak a propos, ciekawe gdzie jest Freon???
    • eor KOREKTA!!!!!!!!!!!!! 02.02.02, 20:11
      NAJLEPSZA DATA NA SPOTKANIE BEDZIE:

ta podana przez Wiadomosci: 20.02.2002, godzina 20.02!!!!!!!!!!! OGLASZAMY
      MEETING SZCZESCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: lucy_z Re: KOREKTA!!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.0.* 02.02.02, 20:14
        eor napisał(a):

> NAJLEPSZA DATA NA SPOTKANIE BEDZIE:
        >
        > ta podana przez Wiadomosci: 20.02.2002, godzina 20.02!!!!!!!!!!! OGLASZAMY
        > MEETING SZCZESCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To co????? Może przyjedziemy do Ciebie?????
        Tyle szczęścia???????....... właściwie ja jestem szczęśliwa - to co z tą datą
        zrobić??????
        • eor Re: KOREKTA!!!!!!!!!!!!! 02.02.02, 20:17
          Oglosimy konkurs pomyslow na spedzenie tego wieczoru. 20.02.2002, godzina
          20.02. Wszyscy wyciagamy u siebie szampany, wina, likiery, torty... Przyciagamy
          przed ekran naszych ukochanych, albo ich zdjecia, albo ich wyobrazenie i
          punktualnie o 20.02 oddbijamy korki i wznosimy toasty za milosc!!!!!!!!!!!!
          • Gość: lucy_z Re: KOREKTA!!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.0.* 02.02.02, 20:26
            eor napisał(a):

> Oglosimy konkurs pomyslow na spedzenie tego wieczoru. 20.02.2002, godzina
            > 20.02. Wszyscy wyciagamy u siebie szampany, wina, likiery, torty... Przyciagamy
            >
            > przed ekran naszych ukochanych, albo ich zdjecia, albo ich wyobrazenie i
            > punktualnie o 20.02 oddbijamy korki i wznosimy toasty za milosc!!!!!!!!!!!!

Tylko żeby nie zapomnieć tej daty!!!!!!! Eor;)) Ty jako jedyny mężczyzna na tym
            forum w tej chwili i inicjator tego spotkania, zapisz gdzieś tę datę, może na
            ścianie??????
            • eor Re: KOREKTA!!!!!!!!!!!!! 02.02.02, 20:28
              Alez nie zapomne - bedziemy tu przez cale 2 tygodnie sie nawolywac i zbierac
              tlum na impreze. Ja juz wstawilem b.dobrego szmapana do lodowki (dostalem
              kiedys cala skrzynke). Ale bedzie impreza!!!!!!!!!! Byle tylko uczestnikow
              imprezy nie zabraklo.....
              • lucy_z Re: KOREKTA!!!!!!!!!!!!! 02.02.02, 22:10
                eor napisał(a):

> Alez nie zapomne - bedziemy tu przez cale 2 tygodnie sie nawolywac i zbierac
                > tlum na impreze. Ja juz wstawilem b.dobrego szmapana do lodowki (dostalem
                > kiedys cala skrzynke). Ale bedzie impreza!!!!!!!!!! Byle tylko uczestnikow
                > imprezy nie zabraklo.....

jakby tak się wstrzelić w godz. 22.22 ale to będzie trudne.......
                • lucy_z Re: 20.02.2002. godz.20 02.02.02, 22:19
                  lucy_z napisał(a):

> jakby tak się wstrzelić w godz. 22.22 ale to będzie trudne.......

Próbuję!!!!!!!!! Każdy zegarek u mnie pokazuje godzinę inną.Ciekawe???
                  • Gość: alinca Re: 20.02.2002. godz.20 IP: *.gazeta.pl 02.02.02, 22:20
                    to jets dopiero teraz!!!!
                    • Gość: alinca Re: 20.02.2002. godz.20 IP: *.gazeta.pl 02.02.02, 22:21
                      Cholera tak sie spieszylam a gazeta ma 2 min spoznienia... Nic to i tak jest
                      fajnie
                    • lucy_z Re: 20.02.2002. godz.20 02.02.02, 22:24
                      Gość portalu: alinca napisał(a):

> to jets dopiero teraz!!!!

Alinca:))))))) Chyba się wstrzeliłam????????
                      Miałam utrudnione zadanie bo mi kot wszedł na klawiaturę ale jakoś się
                      udało:))))))))
                  • lucy_z Re: 20.02.2002. godz 22 02.02.02, 22:21
                    lucy_z napisał(a):

> lucy_z napisał(a):
                    >
                    > > jakby tak się wstrzelić w godz. 22.22 ale to będzie trudne.......
                    >
                    > Próbuję!!!!!!!!! Każdy zegarek u mnie pokazuje godzinę inną.Ciekawe???

Pomyliłam chyba godzinę??????? To ma być 22???????
                    • lucy_z Re: 20.02.2002. godz 22 02.02.02, 22:22
                      lucy_z napisał(a):

> lucy_z napisał(a):
                      >
                      > > lucy_z napisał(a):
                      > >
                      > > > jakby tak się wstrzelić w godz. 22.22 ale to będzie trudne.......
                      > >
                      > > Próbuję!!!!!!!!! Każdy zegarek u mnie pokazuje godzinę inną.Ciekawe???
                      >
                      > Pomyliłam chyba godzinę??????? To ma być 22???????

Chyba mi czas ucieknie?????
                      • Gość: alinca Re: 20.02.2002. godz 22 IP: *.gazeta.pl 02.02.02, 22:23
                        gratulacje!!! Wlasnie ci sie udalo ale moj post za to bedzie 22 :)))
                        • eor Re: 20.02.2002. godz 22 02.02.02, 22:25
                          Kochane Panie,

Trening udal Wam sie znakomicie - ale zaczekajcie do 20-go. Wtedy mam nadzieje
                          wiekszosc z nas bedzie oczekiwac godziny 20.02.:))))))))))) Party, party - jak
                          mawiaja w wyjatkowo beznadziejnej reklamie tutaj........:)
                          • lucy_z Re: 20.02.2002. godz 22 02.02.02, 22:28
                            eor napisał(a):

> Kochane Panie,
                            >
                            > Trening udal Wam sie znakomicie - ale zaczekajcie do 20-go. Wtedy mam nadzieje
                            > wiekszosc z nas bedzie oczekiwac godziny 20.02.:))))))))))) Party, party - jak
                            > mawiaja w wyjatkowo beznadziejnej reklamie tutaj........:)

Jesteś????? No to przepraszam, bo już brzydko wyrażałam się o mężczyznach;)))))
                            • eor Re: 20.02.2002. godz 22 02.02.02, 22:48
                              Nic nie szkodzi - przyzwyczailem sie:))))))))))))))))))))))))))))
                              • lucy_z Re: 20.02.2002. godz 22 02.02.02, 22:54
                                eor napisał(a):

> Nic nie szkodzi - przyzwyczailem sie:))))))))))))))))))))))))))))

No to teraz Eorku przesadziłeś:(((((( Ja tak ogólnie, w tym i o Tobie bo jesteś
                                mężczyzną ale zawsze mamy tu na forum bardzo dobre o Tobie zdanie:)))))))
                                Więc skąd to przyzwyczajenie???????
                                • eor Re: 20.02.2002. godz 22 02.02.02, 22:57
                                  No, zartowalem.:)))) Ale jak sie zawsze ze swoimi uczuciami na walczace
                                  feministki trafia, to potem tak jest. Sam juz sie stalem feminsta:)))))))))))))
                        • lucy_z Re: 20.02.2002. godz 22 02.02.02, 22:27

> gratulacje!!! Wlasnie ci sie udalo ale moj post za to bedzie 22 :)))

Ja Tobie też gratuluję:)))))))) Znowu zostałyśmy same:(((((( I jak to wierzyć
                          mężczyznom, ha, ha !!!!!!!!!
                          Rzeczywiście słońca u Ciebie nie było, czy go nie dostrzegałaś????????
                          • Gość: alinca Re: 20.02.2002. godz 22 IP: *.gazeta.pl 02.02.02, 22:36
                            Nie wiem, moj pokoik to taka ciemna norka a ja musze sie teraz uczyc strasznych
                            glupot i stad pewnie to uczucie mroku szarzyzny i ogolnej beznadziei
                            • lucy_z Re: 20.02.2002. godz 22 02.02.02, 22:39

> Nie wiem, moj pokoik to taka ciemna norka a ja musze sie teraz uczyc strasznych
                              >
                              > glupot i stad pewnie to uczucie mroku szarzyzny i ogolnej beznadziei

Trzeba było sobie przerwę zrobić:)))))
                              Tylko czy później chciało by Ci się uczyć, to też jest pytanie......
                              Dużo jeszcze masz tej nauki???????
                              • eor Re: 20.02.2002. godz 22 02.02.02, 22:45
                                Ale jesli ten egzamin w poniedzialek, to przeciez masz jeszcze droga Alu duzo
                                czasu. Wystarczy jesc duzo czekolady, zrobic sobie kapiel z dodatkiem jakichs
                                aromatycznych ziolek i dobrze sie wyspac przed egzaminem. Wystarczy:)))))))
                                • Gość: alinca Re: 20.02.2002. godz 22 IP: *.gazeta.pl 02.02.02, 22:48
                                  mili jestescie ale to jest naprawde idiotyczne!!! chcecie troche pomaranczy?
                                  • lucy_z Re: 20.02.2002. godz 22 02.02.02, 22:50

> mili jestescie ale to jest naprawde idiotyczne!!! chcecie troche pomaranczy?

Ja chętnie, tylko czy one są słodkie??? Tylko słodkie lubię:)))
                                    • Gość: alinca Re: 20.02.2002. godz 22 IP: *.gazeta.pl 02.02.02, 22:51
                                      slodziutkie, dzisiejsze Leclerc'owe podane na talerzyku w czastkach. Tylko
                                      bialego wina brak
                                      • eor Re: 20.02.2002. godz 22 02.02.02, 22:55
                                        Napisalem, zebys dla siebie zachowala, ale coz skoro nalegasz:)))))))) Ja mam
                                        biale wino. I mnostwo szampana (chociaz ten zachowamy na po-egzaminie:)))))))))
                                      • lucy_z Re: 20.02.2002. godz 22 02.02.02, 22:57

> slodziutkie, dzisiejsze Leclerc'owe podane na talerzyku w czastkach. Tylko
                                        > bialego wina brak

Ja właśnie sobie wypiłam, no nie powiem ile i to pod wpływem Eora, tak, tak,
                                        białe, wytrawne francuskie. Dać Ci lampkę?????
                                        • Gość: alinca Re: 20.02.2002. godz 22 IP: *.gazeta.pl 02.02.02, 23:04
                                          Tak dobre winko nie jest zle. impreza z szapanem po egzaminie?? Nigdy tak nie
                                          swietowalam ale w koncu to ostatni egzamin na studiach.
                                          • eor Re: 20.02.2002. godz 22 02.02.02, 23:09
                                            Skoro to ostatni na studiach to trzeba poswietowac. Kiedy zaczynamy
                                            imprezowac?????
                                            • Gość: alinca Re: 20.02.2002. godz 22 IP: *.gazeta.pl 02.02.02, 23:17
                                              20.02.2002.godz22 jest calkiem satysfakconujacym terminem ( ten egzamin bedzie
                                              gdzies wlasnie w tych okolicach)
                                              • eor Re: 20.02.2002. godz 20.02 02.02.02, 23:19
                                                Nie, nie zle napisano: 20.02.2002, godzina 20.02!!!!!! To jest ta magiczna
                                                pora. Wtedy wszystkie zyczenia sie spelniaja, wtedy szczescie przychodzi do
                                                tych, ktorzy je przyzywaja.

Dobranoc:))))))))))))))))))))
                                              • lucy_z Re: 20.02.2002. godz 22 02.02.02, 23:25

> 20.02.2002.godz22 jest calkiem satysfakconujacym terminem ( ten egzamin bedzie
                                                > gdzies wlasnie w tych okolicach)

No to rzeczywiście będzie co oblewać:)))))))))))))))
                                                • Gość: alinca Re: 20.02.2002. godz 22 IP: *.gazeta.pl 02.02.02, 23:31
                                                  Lucy, ide spac. Jutro wstane raniutko (kto mnie nie zna ten uwierzy :)) i bede
                                                  sie uczyc. Ale za to jak zdam to cholerstwo to zapraszam wszystkich!!!
                                                  • lucy_z Re: 20.02.2002. godz 22 02.02.02, 23:34

> Lucy, ide spac. Jutro wstane raniutko (kto mnie nie zna ten uwierzy :)) i bede
                                                    > sie uczyc. Ale za to jak zdam to cholerstwo to zapraszam wszystkich!!!

Dobrej nocy Alinco:))))))))) Ja Cię nie znam dobrze w tym sensie więc
                                                    wierzę:)))))))))))) Pa
                                  • eor Re: 20.02.2002. godz 22 02.02.02, 22:51
                                    Pomarancze zachowaj dla siebie - podobno swietnie pobudzaja energie:) Zapach
                                    pomaranczy dziala bardzo pobudzajaco. Ale, zeby Ci nie bylo przykro, ze sama
                                    konsumujesz cytrusy - tez sobie cos obiore:)))
                                    • lucy_z Re: Alinca :)))))))) 03.02.02, 10:00

Ciekawa jestem czy wstałaś raniutko??????
                                      Tyle jest słońca!!!!!!!! Czy dochodzi do Twojej dziupelki???
                                      • Gość: alinca Re: Alinca :)))))))) IP: *.gazeta.pl 03.02.02, 11:28
                                        Jezeli 11 to raniutko to wstalam wlasnie :))) Taaak, sloneczko swieci- moze
                                        bardziej jest to widoczne z kuchni niz ode mnie z pokoju, ale co tam. Wazne ze
                                        jest nie? Wiosna juz prawie!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka