Dodaj do ulubionych

Kibicujmy mocno siatkarkom!

01.10.09, 22:35
Wpierw w walce o finał, a następnie w grze o złoto!
Oby się im powiodło!
A wtedy...,

a wtedy nasz ogorzały ziomal Miro będzie mógł w glorii wrócić z urlopu, żaden
paskudny szef CBA nie będzie mu groźny. Kto ruszy szefuńcia sportu, który
będzie ściskał złotka?;)
Obserwuj wątek
    • witoldzbazin Re: Kibicujmy mocno siatkarkom! 01.10.09, 22:39
      wreszcie jakiś łódzki temat:-)
      PO siatkarzach kibicuję z rezerwą;-)
      • big_news Re: Kibicujmy mocno siatkarkom! 01.10.09, 22:42
        hehehehe
        Oni sobie, ci siatkarze, teraz plują w brodę.
        Ale jakoś mi ich nie żal;)
        • witoldzbazin Re: Kibicujmy mocno siatkarkom! 01.10.09, 22:45
          POśmiertnie ich odznaczył...Kaczor to jednak klasa:-)
          • big_news Re: Kibicujmy mocno siatkarkom! 01.10.09, 22:45
            Dlatego szmondaki i piłkarze amatorzy nie mogą go znieść;)
            • Gość: kaj 13.500 IP: *.adsl.inetia.pl 01.10.09, 23:08
              • big_news Lol! 01.10.09, 23:11
                • lew_konia Kaczor rulez! 02.10.09, 12:05
                  Nie wiem, czy Miro to przełknie :)

• nefnef Re: Kibicujmy mocno siatkarkom! 03.10.09, 00:24
      Odgorzały siem nie oderwiem natenczas:)
      • ranger21 Re: Kibicujmy mocno siatkarkom! 04.10.09, 15:17
        Polki zapowiadają zdobycie brązowego medalu. Wywiad z Olą Jagieło:
        www.wiadomosci24.pl/artykul/aleksandra_jagielo_zdobedziemy_brazowy_medal_me_111378.html
        • lech.niedzielski Czy nasz Miro je poprze ?!!! 04.10.09, 15:33
          Początek 2004 r., wyjazdowe posiedzenie klubu PO w Łodzi, rodzinnym
          mieście Drzewieckiego. Nazajutrz tradycyjny mecz - lokalni działacze
          kontra posłowie. Godzina 10.00 rano, mecz dosyć ciężki, bo
          poprzedniego wieczora długo świętowano. Posłowie dostają baty. Jest
          4:0, może nawet 5:0 dla gospodarzy, Schetyna non stop wykłóca się z
          sędzią o każdą piłkę, w hali duszno, gracze spoceni, żadnej wody do
          picia.

"Ty!" - nagle wzrok Schetyny pada na Drzewieckiego. "Może byś w
          końcu wodę załatwił!"

Drzewiecki bez słowa zrywa się z ławki. Wstyd straszny. Załatwił
          salę do gry, ale jak mógł zapomnieć o wodzie? Co gorsza, gdzie teraz
          kupić wodę dla kilkunastu spragnionych piłkarzy. W końcu gdzieś
          znalazł dwie, może trzy małe butelki i speszony podał zawodnikom,
          wywołując salwy śmiechu.
          • witoldzbazin Brawo,Niemki na kolanach 04.10.09, 18:37
            brąz...mam nadzieje że siatkarki pójdą do Prezydenta RP na uroczystą kolacje,bo
            jak teraz wyglądają siatkarze którzy wybrali Drzewieckiego i PO heheheh
            • big_news Biedny Miro 04.10.09, 18:40
              Zamiast brylować w Arenie, musi się chłop bunkrować.
              Co to się POrobiło;)
              • witoldzbazin Re: Biedny Miro 04.10.09, 18:46
                big_news napisał:

> Zamiast brylować w Arenie, musi się chłop bunkrować.
                > Co to się POrobiło;)

Fakt...co za wstyd przed Holenderkami hehehehe
                które zdobędą być może złoto:-)
                • big_news Re: Biedny Miro 04.10.09, 18:51
                  Miro, Zbychu, Grzechu, Donio, nooo, mordy te nasze plują sobie w... buziunie.
                  Żeby jeszcze wtopić przez "poważnych ludzi", ale przez takich szmondaków jak
                  Rycho i Jachu?!
                  Chociaż oni też ze służb, jak nic.
                  • witoldzbazin Re: Biedny Miro 04.10.09, 19:05
                    (rotfl)
                  • przyslowie Re: Biedny Miro 04.10.09, 19:51
                    No widzisz, Bigusiu, oni nickowali sobie inaczej niż my.
                    Chcesz, to mów mi: Miro (Zimińska).
                    Ale do Ciebie też można mówić: Zbychu, jak się masz?
                    Nie rozumiem, dlaczego nie mogłeś patrzeć na Zbycha, gdy oblewał się
                    potem. Siódme poty z niego poszły.
                    A o rosole zapomniałeś?
                    • big_news Re: Biedny Miro 04.10.09, 20:10
                      O Rosole pamiętam.
                      Wczoraj dałem linkę do info o tym, że pan szef gabinetu politycznego Mira
                      spędzał urlop w ośrodku należącym do Rycha. Dzisiaj się to potwierdziło, sam R.
                      przyznał, iż tam był.
                      Zbychu (swoją droga łach sponiewierał tak piękne i godne imię!:/) nigdy mi "nie
                      leżał". Z niego na kilometr bił fałsz. Ja mam zresztą, nie chwaląc się, niucha
                      do ludzi, wystarczy pierwsze wrażenie i wiem kto zacz. Pomyłki w tym względzie
                      stanowią b. mały procent.
                      Ciebie mogę tytułować jak sobie zażyczysz. Ale czemu akurat Mira? Mnie
                      przywołana Zimińska jakoś nie kojarzy się pozytywnie. Mimo wszystkich jej zasług.
                      No i nie zazdroszczę Ci mola, jaki niewątpliwie Cię gryzie. Wszak chyba(?) nie
                      należysz do całkowicie omamionych cudami...
                      Wpadło mi też gdzieś w oko fajne określenie. Poprawnie, a właściwie - trafnie,
                      jest teraz mówić _tuskosłowie_, a nie pustosłowie. Dobre, co nie?
                    • big_news Mira! 04.10.09, 20:24
                      Tak mi tą Zimińską-Sygietyńską zamotałaś w głowie, że zupełnie wyleciała mi z
                      bańki inna Mira, Kubasińska! Z nią to imię kojarzy mi się bardzo dobrze, więc
                      gdybyś zechciała dokonać takiej asocjacji, odnieść to do wokalistki Breakout, to
                      bez wstrętu mogę wołać na Cię Mira właśnie.
                      • przyslowie Re: Mira! 04.10.09, 21:04
                        Bigusiu, tak naprawdę nie chcę być żadną Mirą-Szmirą. Tak tylko
                        żartowałam.
                        Szkoda bardzo Zbycha imienia.
                        A może właśnie stał się Cud?
                        Cud Boski czyli objawienie?
                        • big_news Re: Mira! 04.10.09, 21:14
                          Ja niewierzący jestem.
                          Ale tak sobie w takich sytuacjach myślę, że coś może być na rzeczy.
                          Bo już się tak zdarzało, że w sytuacjach, zdawałoby się, beznadziejnych, nagle
                          następował zupełnie nieoczekiwany zwrot akcji. W najnowszej historii Polski bez
                          trudu można takie przykłady znaleźć. I tak to wygląda, że Miro, Zbychu, Grzechu
                          i inni z ferajny, nie zdając sobie z tego sprawy, mogli spowodować gwałtowny
                          zwrot społecznych zapatrywań. Nie to, że już dzisiaj ludzie się ocknęli, tak
                          prosto nie jest, lecz w najbliższym czasie, kiedy światło dzienne ujrzą kolejne,
                          jeszcze ciekawsze newsy, ta quasi mafijna struktura zostanie zdmuchnięta.
                          Przeczytaj sobie analizę tego skandalu, zrobioną przez znaną skądinąd blogerkę.
                          Rozjaśni Ci się to i owo:
                          kataryna.salon24.pl/129042,chlebowski-nie-byl-sam
                          Miłej, wcale znowu nie wyczerpującej lektury.
                          • przyslowie Re: Mira! 04.10.09, 21:23
                            Bigusiu, za co karzesz mnie Kataryną? Co ja takiego znowu zrobiłam,
                            o czym nie wiem?
                            Niedobrze mi się robi od Kataryny.
                            A czy ja własnego rozumu nie posiadam?
                            • big_news Re: Mira! 04.10.09, 21:26
                              Hm.
                              Nie pozostaje mi nic innego, jak tylko POgratulować.
                              Tego rozumu, oczywiście.
                              • Gość: kkk bigos to już nie jesteś kataryną?? IP: *.toya.net.pl 04.10.09, 21:40
                                To nowość, a jeszcze niedawno byłeś wystarczy spojrzeć na wątusie w archiwum
                              • przyslowie Re: Mira! 04.10.09, 22:25
                                No i Bigusiu, powiem tak: politycy mają, to co mają, na własne
                                życzenie. Niektórych głupota nie boli.
                                Ciągle się wszystkim wydaje, że żona cezara powinna być poza
                                wszelkim podejrzeniem.
                                Ale, Bigusiu, chyba nie powiesz, że merdia wg Ciebie twierdzą, że
                                nic się nie stało i sprawy nie ma?
                                • witoldzbazin Brawo Łódź,brawo dziewczyny!!! 04.10.09, 22:31
                                  wszyscy są zadowoleni...i może dobrze że oszołomów z PO rządzącego(jeszcze) nie
                                  było:-)
                                • big_news Re: Mira! 04.10.09, 22:38
                                  Otóż... powiem.
                                  Powiem, że merdia zachowują w tej sprawie dziwną powściągliwość, że się tak
                                  wyrażę. Oczywiście, tu czy tam da się usłyszeć głos uczciwego dziennikarza. Ale
                                  są oni w mniejszości, niestety.
                                  Ta afera ma niejedno dno. Jak ktoś się wczyta uważnie w jej kalendarium, jak
                                  dostrzeże całe mnóstwo zagadkowych wydarzeń, to postawi sobie wiele pytań, a
                                  tych pismaki jakoś unikają.
                                  Dla mnie nie ulega wątpliwości, że premier ma w niej dużo za uszami. I obojętne,
                                  czy to z powodu wyrachowania, czy, powiedzmy, naiwności. Tak czy siak w
                                  większości krajów na świecie gabinet z takim szefem musiałby upaść. Nie u nas,
                                  jednak. Nie zdziwię się, jak we wtorek imć Donald zechce odwołać Mariusz
                                  Kamińskiego. Co prawda taki ruch powinien być poprzedzony min. konsultacjami z
                                  prezydentem, ale jak ktoś pamięta w jakim trybie Tusk mianował Bondaryka (chyba
                                  nie trzeba pisać kto to jest?), to gotów on pewnie jest łamać nie tylko
                                  standardy, ale i prawo, o czym zaświadcza "przeciek" do co najmniej Mira.
                                  Widać już bez zasłony, o co tej ekipie chodzi i kto jest jej patronem.
                                  Ale, właściwie, po co ja to piszę? Przecież Ty i tak wiesz swoje.
                                  • przyslowie Re: Mira! 04.10.09, 22:41
                                    Podobno Mariusz sam chce się podać do dymisji.
                                    • przyslowie Re: Mira! 04.10.09, 22:45
                                      A merdia pokazywały dziś siódme poty Zbycha, jak również, że Miro
                                      nie wiedzieć dlaczego nie chciał pieniędzy dla własnego
                                      ministerstwa.
                                      • big_news Re: Mira! 04.10.09, 22:53
                                        Ale już o mocno podejrzanej roli Donia coś się nie zająknęły.
                                      • witoldzbazin Re: Mira! 04.10.09, 22:55
                                        nigdy nie głosowałem na ludzi PO byłego UD i innych efemeryd POlitycznych
                                        jednego sezonu, złodziei i kanciarzy

Zabawne jest ze ten głupi naród który głosował na PO jeszcze im ufa,tz.jest
                                        przeciw prawu i sprawiedliwości w tym kraju,jeżeli Donek doczłapie się na
                                        Prezydenta można śmiało Powiedzieć o amnezji Polan i V Rozbiorze Polski
                                        • przyslowie Re: Mira! 04.10.09, 23:00
                                          Longi, to dobrze powiedziane: naród jest przeciwny prawu i
                                          sprawiedliwości.
                                          • witoldzbazin Re: Mira! 04.10.09, 23:07
                                            przyslowie napisała:

> Longi, to dobrze powiedziane: naród jest przeciwny prawu i
                                            > sprawiedliwości.

to wina Bolka który POwiedział,wierny cytat:
                                            -Pierwszy milion trzeba ukraść

i dlatego mamy naród kanciarzy,cwaniaków i złodziei by żyło im się lepiej,a
                                            reszta...
                                            zapitala na nich lub żebra o fajkę hehehehe
                                            • big_news Re: Mira! 04.10.09, 23:10
                                              O tym milionie to nie Bolek pierwszy powiedział.
                                              Z tym "odkryciem" wyskoczyli liberały-aferały, czyli wówczas KLD, a dzisiaj PO.
                                          • big_news Re: Mira! 04.10.09, 23:09
                                            Co zrobić.
                                            Niby myślenie nie boli, ale jak się wybiera wyłącznie nie zmuszające do
                                            czegokolwiek oglądanie celebrytów i bierze się ich popierduchy za prawdy
                                            objawione, to po pewnym czasie pomyślunek automatycznie wybiera długi
                                            odpoczynek. Jak się go chce po długim czasie uruchomić, to niestety nie zawsze
                                            się to udaje. To jest tak jak w tym powiedzeniu, że przyrząd nie używany zanika.
                                            Wtedy nie pozostaje już nic innego, jak tylko karmić się serwowaną przez
                                            usłużnych, a mocno takim stanem zainteresowanych, papką.
                                            Ale wciąż mam nadzieję.
                                            Obojętne co by to nie było, Pan Bóg, Mzimu czy Odległa Magma, liczę na to, że to
                                            coś wreszcie potężnie kopnie w dupę Polaków i się oni nareszcie obudzą. A wtedy
                                            powodowani impulsem, wymierzą jeszcze większego kopniaka chachmęciarzom.
                                    • big_news Re: Mira! 04.10.09, 22:52
                                      Tia.
                                      Gazetka tak konfabuluje.
                                      Szlag by tych krętaczy trafił.
                                      • Gość: kkk od ciebie się kataryn nauczyli IP: *.toya.net.pl 04.10.09, 23:11
                                        Ciebie już tu nie ma powiedziałeś że się obrażasz i nie wrócisz...
                                        Donek też się rozmyślił, lechujarek też się obraził, jak widzisz
                                        kataryn kręcić to ludzka rzecz dla takich jak ty półgłówków, a tylko
                                        tacy emocjonują się politykierstwem
                                        • witoldzbazin Re: od ciebie się kataryn nauczyli 04.10.09, 23:17
                                          Gość portalu: kkk napisał(a): emocjonują się politykierstwem

zapewne jak ci nasrają na wycieraczkę nawet nie będziesz starał się nic zmienić
                                          hehehehhe
                                          • Gość: kkk Wogóle mnie nie dziwi IP: *.toya.net.pl 05.10.09, 20:06
                                            że sąsiedzi też mają cię dosyć, nawet srają mówisz. Sam widzisz
                                            wszędzie się na tobie poznali
              • przyslowie Re: Biedny Miro 04.10.09, 21:08
                Zamiast brylować na Arenie....
                Właśnie, co to się POrobiło?
                • Gość: kkk Jeszcze będzie brylował IP: *.toya.net.pl 04.10.09, 23:13
                  Lechu z jarkiem udowodnili że nie można się skompromitować będąc
                  politykiem, nie da się po prostu
    • nefnef Wykibicowaliśmy, jak by nie było! bt 04.10.09, 23:17
      • witoldzbazin Re: Wykibicowaliśmy, jak by nie było! bt 04.10.09, 23:18
        PO ma inne problemy daj se siana;-)
        • nefnef Re: Wykibicowaliśmy, jak by nie było! bt 05.10.09, 20:04
          Jeszcze się za bydło nie uważam, chyba że masz na myśli siano dla osła.
    • atreck Re: Kibicujmy mocno siatkarkom! 05.10.09, 20:13
      Kibicujmy mocno siatkarkom Organiki Łódź. 25 października meczem z
      Muszynianką rozpoczynają walkę w Plus Lidze.
      • przyslowie lecą głowy jak liście z drzew. 05.10.09, 22:06
        Jesień, jesień już.
        I co na to wszystko Biguś bez podpierania się Kataryną?
        • big_news Re: lecą głowy jak liście z drzew. 05.10.09, 22:10
          Nudna jesteś.
          O czym innym już nie wspomnę, ma się odrobinkę tej kultury.
          • przyslowie Re: lecą głowy jak liście z drzew. 05.10.09, 22:48
            No tak. Ty nigdy się nie obrażasz.
            • big_news Re: lecą głowy jak liście z drzew. 05.10.09, 22:58
              Nie masz chęci ze mną gadać, to napisz to wprost.
              W każdym razie sprowokować mnie do obrazy i tak nie zdołasz.
              Wyjaśniałem to już:
              emocje rezerwuję sobie tylko dla najbliższych.
              • przyslowie Re: lecą głowy jak liście z drzew. 05.10.09, 23:01
                Czyli nawet emocje negatywne?
                • big_news Re: lecą głowy jak liście z drzew. 05.10.09, 23:03
                  Oczywiście.
                  Chyba sobie nie wyobrażasz, że piszę tu kiedykolwiek w afekcie albo, że będę
                  uniesiony odpowiadał na jakiekolwiek zaczepki. Dobre.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka