Dodaj do ulubionych

Kablowka na Popieluszki

02.11.09, 08:21
Hej,

ma ktos kablowke z 4WEB, kusza mnie oferta, wydaje mi sie ze jest dobra
Moze ktos podzieli sie spostrzezeniami:
Jak dziala?
Czy nie zabieraja kanalow jak Toya?
Czy maja jakies ciekawe promocje?
Jak to jest z tym HD, warto?

Ja uzywam ich Internetu i jest dobry, tym niemniej chcialabym zasiegnac opinii kogos z usluga TV

dziekuje
Magda
Obserwuj wątek
    • Gość: stonka Re: Kablowka na Popieluszki IP: *.4web.pl 02.11.09, 09:45
      forum.gazeta.pl/forum/w,63,92829871,93077255,Re_Forweb_zaplata_za_net_karta_platnicza_w_kasie.html
      forum.gazeta.pl/forum/w,63,92829871,93087281,Re_Forweb_zaplata_za_net_karta_platnicza_w_kasie.html
      • Gość: jaoy Re: Kablowka na Popieluszki IP: *.toya.net.pl 02.11.09, 10:02
        lepiej do C+ najtanszy
    • Gość: pr.toyi Re: Kablowka na Popieluszki IP: *.toya.net.pl 02.11.09, 14:06
      Hey,

is someone from the cable 4WEB, crossbow me offer seems to me to be
      Maybe someone will share insights:
      How does?
      Does not take away channels like Toya?
      Do you have some interesting promotions?
      How is the HD, worth it?

I use the internet and is good, however I would like to consult
      someone from our service TV - Toya, whether there are any unfair
      feedback about this television.

thank
      Magda
      • Gość: Sloven Re: Kablowka na Popieluszki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.09, 13:30
        The 4web TV is the IPTV that means u can't use 2 tvs at the same time, u know.
        Toya sends 2 signals, so if more sets needed, primary one can be used as SD or
        HD (if sender provides), as the second/third one receives anal. signal. That's
        the main dif. Receivers are the same (motorola) so no dif.
      • Gość: gh Re: Kablowka na Popieluszki IP: *.toya.net.pl 07.11.09, 09:47
        fachura toyowska
    • Gość: big_news Re: Kablowka na Popieluszki IP: *.toya.net.pl 03.11.09, 07:58
      Toya też gó...ana telewizja, szkoda pieniedzy. Kup platforme.
      • Gość: Sloven Re: Kablowka na Popieluszki IP: *.toya.net.pl 07.11.09, 21:20
        I tu się zgodzę. Satelita jest po pierwsze znacznie tansza (jesli nie darmowa zupełnie) to oferuje super jakość i niezalezność. Oferta tvp jest teraz godna rozwazenia.
        • Gość: Kpc21 Re: Kablowka na Popieluszki IP: *.xdsl.centertel.pl 09.11.09, 19:04
          Jaka znów oferta TVP? Bo o ile wiem, to tzw. platforma TVP została zakodowana, a
          jak na razie nie ma zarówno kart dekodujących, jak i dekoderów które obsłużyłyby
          je (muszą obsługiwać system NDS).
        • Gość: Maciek Re: Kablowka na Popieluszki IP: *.4web.pl 28.11.09, 22:09
          wlasna satelitka w bloku to bez sens, wole jednak 4web, na razie dokladaja caly czas nowe kanaly a cena stoi w miejscu
          na wlasnej satce jak jest kiepska pogoda to i jakosc jest kiepska
          pomijam ze na kazdej platformie brakuje jakis kanalow np. polsatu w n
          po za tym mnie osobiscie talerz na balkonie przeszkadza
          dobrze ze w koncu jest wybor a nie jedyna sluszna toya

• Gość: Sloven Re: Kablowka na Popieluszki IP: *.toya.net.pl 29.11.09, 12:11
            Jeśli jest możliwość to tylko własny sat. To zwykła bujda, że gdy zła pogoda to TV brak. Mam i bez problemu odbieram nawet wtedy gdy moja osiedlówka pada.

4web to fajna sprawa ale zdecydowanie za droga! Satelita jest co najmniej kilka razy tańszy a jakość ta sama.
            • Gość: Pawel Re: Kablowka na Popieluszki IP: *.4web.pl 29.11.09, 21:57
              Czy ja wiem czy 4web jest za drogi?
              TV 74 kanaly + Net + Telefon ( co prawda akurat praktycznie nie uzywam ale jest w pakiecie ) za 79 zl miesiecznie
              Dokupiony mam jeszcze Discovery HD i Animal HD
              Mam dekoder, router wifi i cos jeszcze malego srebrnego - jakis rozdzielacz i nie zastanawiam sie nad strojeniem antenty od satki ani wyborem platformy. Moze jak ktos lubi sie w to bawic to faktycznie wiecej osiagnie z wlasnym talerzem ale jak traktuje tv jako nosnik informacji + sport + czasami film to dla mnie jest to 79 zl zupelnie ok Moze kieys da sie kupic 10 kanalow ktore chce ogladac za jakas mniejsza kase i nie bede musial zastanawiac sie nad przelaczaniem miedzy 23 a 73 ;-)
              Za ile jestes w stanie kupic na satce komplet polskich kanalow:
              1. TVP1 TVP3 Info
              2. Wszystkie Polsaty
              3. Wszystkie TVN
              4. Wszystkie Discovery + HD
              5. Animal HD
              6. Full Sportu
              7. Troche jakis filmowych
              8. Dla dzieciakow
              Oczywiscie jeszcze z 50 niepotrzebnych ;-)
              Jak to liczylem to zawsze mi czegos brakowalo a i tak > 40 za sama TV wychodzilem + antena + dekoder + montaz itp
              A gdzie jeszcze Internet? Jak dla mnie mam ponad 30 taniej niz dotychczas w T... wiec mam lepiej
              • Gość: Ann@K Re: Kablowka na Popieluszki IP: *.4web.pl 02.12.09, 21:09
                ostatnio Toya biegala i oferowala pakiet telewizji za 25 zl bo sie
                wystraszyli
                za pozno, tez mam 4web i dziekuje Toyi teraz to za zlotowke bym juz
                do nich nie wrocila
              • Gość: sloven Re: Kablowka na Popieluszki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.09, 11:28
                @Paweł. Masz rację. Za 79 zeta warto. Sorki za wprowadzenie w błąd (mam
                nieaktualne informacje) - naturalnie jeśli to stała cena a nie na 3 miesiące.
                Moje MNC jest niestety zdecydowanie droższe. Więc pozostaje satelita lub toya.
    • Gość: belladonna Re: Kablowka na Popieluszki IP: *.toya.net.pl 06.11.09, 10:25
      toya to dopiero telewizja bez watów.
    • Gość: zzz Re: Kablowka na Popieluszki IP: *.toya.net.pl 09.11.09, 11:52
      tylko nie do Toyi, to skandal nie telewizja.
    • Gość: pr.toyi Coś pod choinkę IP: *.toya.net.pl 09.11.09, 16:20
      Abonament 0 zł na pakiety TOYAcyfrowa i
      TOYAcyfrowa
      PLUS przez pierwsze trzy miesiące dla wszystkich
      umów zawartych do końca 2009 roku.

Pakiety cyfrowe to szeroka oferta programów filmowych, sportowych,
      rozrywkowych, informacyjnych i dla najmłodszych. Doskonały prezent
      dla całej rodziny.
      • Gość: tosiaczek Re: Coś pod choinkę IP: *.retsat1.com.pl 09.11.09, 19:36
        A ja mam Retsat i sobie chwalę.
        • Gość: magik Re: Coś pod choinkę IP: *.retsat1.com.pl 09.11.09, 20:19
          > A ja mam Retsat i sobie chwalę.

jw.

lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/lokalne/32055,wojna-kablowek-na-retkini,id,t.html
          • Gość: Romanuk Re: Coś pod choinkę IP: *.4web.pl 06.12.09, 12:49
            do mnie przyszedl przedstawiciel retsatu i zaproponowal 500 zl za instalacje telewizji - jakis absurd w dzisiejszych czasach
            • Gość: ret Re: Coś pod choinkę IP: *.retsat1.com.pl 08.12.09, 12:14
              Dziwne. W cenniku mają 40 zł.

www.retsat1.com.pl/?d=11&s=28
              • Gość: misio Re: Coś pod choinkę IP: *.retsat1.com.pl 17.12.09, 20:19
                prosze bardzo, dekoder HD - 599 !
                www.retsat1.com.pl/?d=37&s=41chore
                • Gość: ret Re: Coś pod choinkę IP: *.retsat1.com.pl 18.12.09, 16:44
                  Chory to ty jesteś. W Toyi tylko wypożyczasz dekoder czy modem i co miesiąc bulisz za wypożyczenie, a po zerwaniu umowy musisz to oddać. W Ret-Sacie to jest już twoje.
                  To po pierwsze.

A po drugie. Dekoder HD kosztuje teraz nie 599, a 449 zł. A zamiast kupna dekodera można kupić moduł dostępu do kart dekodujących. I jeśli twój telewizor jest przystosowany do odbioru w standardzie DVB-C (cyfrowa tv kablowa) i posiada złącze CI to wyniesie cię to tylko 170 zł:

www.retsat1.com.pl/?d=37&s=56
                  Także kolego nie pitol głupot jak nie wiesz.
    • Gość: qu... Re: Kablowka na Popieluszki IP: *.toya.net.pl 12.11.09, 12:59
      bandy złodzielji
    • Gość: pok. Re: Kablowka na Popieluszki IP: *.adsl.inetia.pl 12.11.09, 13:37
      video.google.pl/videosearch?q=„Sługa+Boży+ks.+Jerzy+Popiełuszko”+&hl=pl&emb=0&aq=f#
    • Gość: pilo23 Re: Kablowka na Popieluszki IP: *.toya.net.pl 30.11.09, 14:16
      a co to je.
    • Gość: riwifi Re: Kablowka na Popieluszki IP: *.toya.net.pl 02.12.09, 10:44
      kabluja na popieluszke
    • Gość: ss Tojówka to gnojówka IP: *.toya.net.pl 08.12.09, 08:05
      ????mmmmmmmmmmmmmmmmmIIIIIIIIIIIIIRRRRRRRRROOOOOOOO
    • Gość: pol Re: Kablowka na Popieluszki IP: *.toya.net.pl 12.12.09, 09:35
      a moze na Kropiwniuwce.
    • Gość: uyi Re: Kablowka na Pieluszki IP: *.toya.net.pl 15.12.09, 12:33
      to jest to...
    • Gość: mmm Re: Kablowka na Popieluszki IP: *.toya.net.pl 23.12.09, 10:50
      Hey, is someone with cable 4WEB, crossbow me offer seems to me to be good Maybe
      someone will share insights: What works? Does not take away channels like Toya?
      Do you have some interesting promotions? How is the HD, worth it? I use the
      internet and is good, however I would like to consult someone from our service
      tv thank Magda
    • Gość: Pawel Re: Kablowka na Popieluszki IP: *.4web.pl 07.01.10, 19:03
      ja zalozylem sobie 4web przed swietami
      dla mnie super jakosc telewizji w koncu widze obraz a nie jakies rozmycia
      jak w analogu

polecam
      • Gość: Mikolaj Re: Kablowka na Popieluszki IP: *.4web.pl 09.01.10, 16:46
        na Balutach jeszcze nie uruchomili, czekam z niecierpliwoscia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka