Gość: www IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.11.09, 20:21 Korupcja,korupcja i jeszcze raz korupcja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: k Re: Słaby lider bez Robaka i spółki IP: *.toya.net.pl 08.11.09, 20:40 > Korupcja,korupcja i jeszcze raz korupcja. w łksie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewiatan137 Re: Słaby lider bez Robaka i spółki IP: *.toya.net.pl 08.11.09, 21:13 Nie pisz takich obrazliwych postow bo to Najczysttrzy klub w lidze.Wczoraj tylko kupili bo zgodnie z przepisami za zlapanie pilki poza polem karnym przez bramkarza jest czerwona kartka a oni nie dostali,ale to tylko raz kupili i to nie jest korupcja tylko Charakter. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakład Wzajemny Re: Słaby lider bez Robaka i spółki IP: *.adsl.wanadoo.nl 09.11.09, 10:12 A mi tam smierdzi STS em ,jak w Kluczborku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin Z ł o t a "11" W s t y d z e w a !!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 08.11.09, 20:53 Przypominam,że trwa plebiscyt na Złotą Jedenastkę Wstydzewa! ! ! moje TYPY to : 1).Wojciech Szymański (udziałowiec) – za kupowanie meczy w cenie 10-12tyś. 2).Andrzej Grajewski (współwłaściciel) – za mistrzów polski i udział w lidze mistrzów „wywalczone” zawodnikami za których wstydzew do tej pory nie zapłacił.Dług wynosi 40mln. zł. Został aresztowany. 3).Mirosław Czesny (prezes) - za tzw."dojenie braci" czyli przymuszanie braci Gałkiewiczów do łożenia na wstydzew 4).Zbigniew Boniek (współwłaściciel) - za przekręt z licencją w 2004r,za szantażowanie reprezentantów Polski przed wyjazdem do Korei,którym powiedział : „tu jest kontrakt z Coca-Colą, k…a, jak go nie podpiszecie do jutra rana, to was wszystkich w……..ę i po Mundialu”. To jest zgłoszone w prokuraturze Warszawa-Praga i śledztwo prowadzi prokurator Waldemar Bastecki. 5).Andrzej Pęczak (szef rady nadzorczej) - za szantaż wobec braci Gałkiewiczów,którzy pod jego naciskiem wpłacili na rzecz wstydzewa 90tyś.Aresztowany i skazany. 6).Andrzej Pawelec (prezes) - za 40mln długu zaciągniętych na rzecz wstydzewa i za podrobienie etykiet firmy Cinzano.W 1992 roku do Polski przyjechał hrabia Francesco Marone Cinzano aby zaprotestować przeciwko łamaniu prawa przez firmę Cin-Cin,sponsora wstydzewa,którego właścicielem był Pawelec. :)))) 7).Jacek Dzieniakowski (prezes) - za zakaz opuszczania kraju,dozór policyjny i 15 tys zł poręczenia majątkowego w związku z prowadzonym śledztwem w sprawie afery gospodarczej w wstydzewie 8).Witold Skrzydlewski (prezes) - za : "Skrzydlewski mówi, że to dla niego trudna rozmowa - on też płacił pogotowiu. Zapewnia: - Gdy zaczęły to być bardzo duże kwoty,wycofaliśmy się. Uważaliśmy, że to już stało się niebezpieczne i ta granica między ratowaniem a udawaniem może gdzieś się zatrzeć. Wiemy, że firma rodziny Skrzydlewskich od kilku lat nie płaci pogotowiu. Może sobie na to pozwolić - jest potentatem na łódzkim rynku." 9).Jerzy Porczyński (prezes) - za żądanie 50 tys. łapówki za skojarzenie braci Gałkiewiczów z Wachowskim,który za milion zł. miał im załatwić legalizację hal w Rzgowie 10).Leszek Miller (pierwszy kibic wstydzewa) - za całokształt :)))))) 11).Sylwester Cacek (właściciel) - za próbe przekupstwa (700tyś.) pzpn-u w zamian za bezkarność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woland Re: Z ł o t a "11" W s t y d z e w a !!!!! IP: *.astral.lodz.pl 08.11.09, 22:46 panie Skrzydlewski mam nadzieję że tym razem zamiast ratowac trupa (czyt. łks) jako radny ,poda mu pan pavulon,łodzianie czekają na to, ale nie ci ze wschodniej czy limanowskiego, czy też innych slumsów tylko ci lepsi łodzianie. żegnajcie pejsy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakład Wzajemny Re: Z ł o t a "11" W s t y d z e w a !!!!! IP: *.adsl.wanadoo.nl 09.11.09, 10:15 Bujaj wora od Wschodniej,łatwo byc Widzewiakiem na Widzewie nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woland Re: Z ł o t a "11" W s t y d z e w a !!!!! IP: *.astral.lodz.pl 08.11.09, 23:03 .adsl.inetia.pl wczoraj brudasie byłeś 'łks olechów' a dziś nagle łodzanin? a panu Skrzydlewskiemu proszę wyczyścic buty albo co innego bo on tym razem chce trupa (czyt. łks) ratowac, a powinien podac mu pavulon jako widzewiak. Nie pierwszy zresztą to widzewiak ktory was ratuje . Pan Cacek już uratował waszą koszykówkę, a i w latach 80-tych piłkarze się podkładali zeby biedaki nie spadli, o czym i my i wy dobrze wiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woland Re: Z ł o t a "11" W s t y d z e w a !!!!! IP: *.astral.lodz.pl 08.11.09, 23:07 JESTEM Z OLECHOWA,ALE PEJSÓW TU NIE WIDZIAŁEM .SORRY, BYŁ TU JAKIŚ CMENTARZ ŻYDOWSKI ALE TERAZ STOI TAM NETTO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WWB Re: Z ł o t a "11" W s t y d z e w a !!!!! IP: *.pai.net.pl 09.11.09, 09:22 "za kupowanie meczy w cenie 10-12tyś." 'Meczy' to twoja koza w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewiatan137 Słaby lider bez Robaka i spółki IP: *.toya.net.pl 08.11.09, 21:07 Takie mecze sa potrzebne.Pokazuja czego brakuje tej drurzynie i co trzeba zmienic i kogo.Na chwile obecna potrzeba prawego i lewego pomocnika i napastnika.Bocznych pomocnikow trzeba sprowadzic ale takich co umieja dosrodkowac bo to co prezentuje Budka wola o pomste do nieba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymista Re: Słaby lider bez Robaka i spółki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.09, 21:20 inna sprawa że gdyby słupeczek, poprzeczka i spojenie było golami to nie było by dziś tematu o Robaku i ect. były akcje były szanse dlatego spokojnie i do przodu a pejsy niech szczekają tyle ich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Szanowny Panie Prezydencie IP: 67.164.210.* 08.11.09, 21:36 Proszę odebrać klubowi łks pieniądze za promowanie Miasta Łodzi. Natychmiast. Kibice tego klubu obrażali obywateli kraju który przygarnął łks i zapewnił mu egzystencję pomimo różnic kulturalno-religijnych! Czy to jest promocja ?! Czy na to mają być przeznaczone pieniądze z naszych - Łodzian i Polaków podatków?! Na organizowanie wyjazdów bydła ,które wyzywa niewinnych ludzi?! Łódź nie chce być postrzegana przez pryzmat "aniołów śmierci",dzieci w beczkach i bydła wyzywającego obywateli Polski! Nie chcę aby ten pseudo klub dostawał pieniądze na cokolwiek z moich podatków!!! Czy chce Pan aby myślano o Panu jako człowieku, który pieniądze z podatków przeznacza na lżenie Polaków??? Jestem w 100% przekonany, że nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KasiaKoz Słaby lider bez Robaka i spółki IP: *.retsat1.com.pl 08.11.09, 21:40 ciekawe kiedy redakcja napisze o "małpich" wybrykach kiboli ŁKS zgadne... nigdy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwer ....gdyby, ..... to by IP: 149.226.255.* 09.11.09, 08:53 "Każdy by nas chwalił, że mimo kadrowych problemów odnieśliśmy kolejne zwycięstwo. Niestety, tak się nie stało... " sralis mazgalis...... gdyby babcia miała wąsy to by się nie puszczała za rogiem. Ciekawe co teraz napisze fajfusi grzybekna temat meczów na własnym boisku z kelnerami ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?!? Re: ....gdyby, ..... to by IP: 80.50.130.* 09.11.09, 09:42 Na pewno każdy klub pozbawiony trzech podstawowych graczy grał by na tym samym poziomie. jestem o tym całkowicie przekonany, a przekonały mnie do tego posty kolegów z ŁKSu. Oni więcej wiedzą o naszej historii i wynikach niż nie jeden z nas. Całe dnie spędzają na śledzeniu naszych poczynań. nawet na El Gruzo nie chodzą bo nie mają przez to czasu. I nie wyzywajcie ich od małp. Bo to tak jak by osła nazwać... osłem. PS. Chciałem żeby ŁKS awansował z Widzewem, ale po takich wpisach to do piachu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwer Re: ....gdyby, ..... to by IP: 149.226.255.* 09.11.09, 11:25 obserwer> Na pewno każdy klub pozbawiony trzech podstawowych graczy grał by na > tym samym poziomie. jestem o tym całkowicie przekonany, Ciekawe w takim razie co miały znaczyć kometarze "kibiców" widzewa ("grzybek" "fajfus") kiedy ŁKS grał osłabiony i remisował u siebie. Co do siedzenia na forach, wejdz na forum poświęcone ŁKS-owi i poczytaj czyich wpisów jest więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: januszek Re: ....gdyby, ..... to by IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 12:06 "Ciekawe co teraz napisze fajfusi grzybekna temat meczów na własnym boisku z kelnerami ?" kelnerów odprawiamy po 7-0 lub 2-1 u siebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?!? Re: ....gdyby, ..... to by IP: 80.50.130.* 09.11.09, 12:26 jestem kibicem Widzew i wystarcz mi forum o mojej drużynie. jeżeli ktoś lubi się napinać niech szuka szczescia gdzie indziej. takie pisanie świadczy o kompleksach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Dudek Słaby lider bez Robaka i spółki IP: *.nplay.net.pl 09.11.09, 21:14 Panie dziennikarzu, co się podpisałeś pod tym tekstem, nie martw się o Widzew. Bo puki co podopieczni Pawła Janasa, sobie radzą. Niech pan lepiej swoje troski przeleje na ukochany ŁKS. Najlepiej radze ustawić się pod Kościołem i trochę pożebrać o jakieś datki na swój biedy klubik.Pana tezy są śmieszne, jednak zaprzecza drugiej. Cóż pan chełbi jedną zasadę, nieważne co pisać, aby pisać. Odpowiedz Link Zgłoś