Gość: gm IP: *.cdma.centertel.pl 02.12.09, 12:10 Pporosiłem ,żeby ktos mnie uszczypnął-jednak to nie jest abstrakcyjny sen , to rzeczywistosc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pan Jot Policjant i ksiądz we wspólnym patrolu IP: 212.191.173.* 02.12.09, 12:13 Jestem ateistą, gdyby przy zatrzymaniu przez drogówkę próbował mnie pouczać ksiądz, pozwałbym policję do sądu za łamanie moich praw do wolności poglądów i wiary. Nie mówiąc już o tym że wożenie księdza radiowozem za publiczne pieniądze to łamanie zasady rozdzielności Państwa i Kościoła. Nie życzę sobie oglądać księdza w radiowozie, chyba że zostanie aresztowany za molestowanie dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
podstawko „Ty wiesz, kto rządzi w mieście...” 02.12.09, 12:16 „...to biskup z komisarzem, King”. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Policjant i ksiądz we wspólnym patrolu IP: *.toya.net.pl 02.12.09, 12:19 Przypominam poglądy ateistów - chcesz to wierz, mnie do tego nie zmuszaj. Nie mam nic przeciwko temu, że masz wiarę w coś, co dla Ciebie jest ważne. Ale proszę, nie próbuj mnie zmuszać do tej wiary. A kościół cały czas to robi, bezczelnie notorycznie stara się wejść w nasze życie z butami i zrobić tam porządek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychu20 Policjant i ksiądz we wspólnym patrolu IP: *.toya.net.pl 02.12.09, 12:41 Nie, chyba jakaś lipa. Nie wierzę, aby w Łęczycy byli tacy szurnięci ludzie. Z drugiej strony z policjantami nigdy nic nie wiadomo. Potrafią motorówkę "na popych" zapalać. Odpowiedz Link Zgłoś
ulther eeee? A po co? 02.12.09, 15:20 Jezeli zostalbym zatrzymany przez taki patrol poprosilbym ksiedza o usuniecie sie na czas rozmowy z policjantem. Kolejny przyklad na klerykalizacje Panstwa Polskiego - straszne!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Policjant i ksiądz we wspólnym patrolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.09, 16:27 Ktoś jeszcze ma wątpliwości, że żyjemy w państwie wyznaniowej dyktatury? Moim zdaniem miejsce dla księdza jest raczej pod kołami radiowozu. Odpowiedz Link Zgłoś
zanetka-leta a teraz cała Łęczyca YMCA 02.12.09, 19:53 Moze to poprostu jakis casting do polskiego odpowiednika Village People? Jak narazie maja policjanta i ksa, jeszcze brakuje murzyna i harleyowca. Oj biedna ta Łęczyca Szczere wyrazy współczucia dla Diabła Boruty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nik Policjant i ksiądz we wspólnym patrolu IP: *.dip.t-dialin.net 09.12.09, 20:19 jESZCZE TU TYCH KUTASOW BRAKUJE;CZARNI I PORPUROWI DO WASZYCH ´SWIATYN SPIEPRZAC:pOLACY MACIE PRAWO ODMOWIC PODDAC SIE KONTROLI PRZEZ TYCH ZBOCZENCOW W SUKIENKACH: Odpowiedz Link Zgłoś