Gość: POP IP: *.ahe.lodz.pl 20.01.10, 14:00 Nie wmawiajcie nam, że Instytut Europejski dziala prężnie. Dostali 10 milionów PLN z naszych podatków. Dajcie już spokój. Nie wiecie co znaczy dzialać pręznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: NGO Biuro europarlamentu w Łodzi? Nadal mamy szansę! IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.01.10, 16:42 Łódź miastem inicjatyw obywatelskich. Łodzianie mają potencjał na całą Europę. Niech Polacy myślą o wyrównywaniu różnic. Łódź już była pomijana teraz już skończmy z tym inaczej to będzie fatalne dla Polski z perspektywy czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Edynburg jest w Szkocji (Wlk.Brytanii), a nie ... IP: 195.42.249.* 20.01.10, 16:48 w Anglii !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cmr Biuro europarlamentu w Łodzi? Nadal mamy szansę! IP: *.4web.pl 20.01.10, 17:24 "Nigdzie BIPE nie są tak blisko siebie, jak Łódź i Warszawa." chyba jeszcze nie są, a poza tym to jednak działa na łódzką niekorzyść ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Wyborcza kłamie - dowód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 17:44 Gazeta Wyborcza kłamie - pytanie tylko czy wydanie łódzkie czy rzeszowskie. Łódzka Wyborcza pisze, że do listy dopisano trzy miasta - Katowice, Poznań i Łódź. Natomiast Rzeszowska Wyborcza pisze że tym trzecim miastem zamiast Łodzi jest Rzeszów. I komu wierzyć? Żeby nie być gołosłownym odsyłam do artykułu rzeszow.gazeta.pl/rzeszow/1,34962,7472872,Rzeszow_ciagle_ma_szanse_na_biuro_PE.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek matuszewski Do dzieła Panie pośle! IP: 94.254.153.* 20.01.10, 17:34 Trzymamy kciuki, choć to zapewne nie wystarczy. Może zadba Pan w naszym imieniu o jakiś lobbing wśród europosłów z miast, które nie kandydują. Podpowiem: Mazowsze, Lubelszczyzna, Mazury i Podlasie, Podkarpacie, Pomorze Zachodnie i Lubuszczyzna, Kujawy. Z naszą łódzką reprezentacją doliczyłem się 15 nazwisk, a to jak sądzę silna ekipa i da radę:) Radzę ostro wziąć się do roboty skoro zostaliśmy zakwalifikowani w drugiej turze, to chyba nie świadczy zbyt dobrze o naszych szansach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Edynburg IP: 89.100.243.* 20.01.10, 18:30 (...)w Anglii - Londynie i Edynburgu(...) Do tej pory myślałem, że Edynburg jest w Szkocji... Odpowiedz Link Zgłoś