ixtlilto 06.02.04, 20:21 > Za godzinę trzeba zapłacić 12 zł Troszkę drogawo :/ Z tego co wiem na Teofilowie basen jest już za 6zł... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zsplasterpl Re: Nowa kryta pływalnia 07.02.04, 00:59 Moim zdaniem jest za drogo. Może dla dorosłych to nie jakaś tragedia ( w Wodnym Raju, w weekendy też kosztuje 9-10 zł, choć przy zakupie karnetu wychodzi trochę taniej) to zniżka dla dzieci tylko do 10 lat jest nieporozuminiem. A co ze starszymi, uczącymi się dzieciakami? Pełna odpłatność? Brakuje też informacji, czy sauna jest w cenie czy nie a to może dodatkowo kosztować. Poza tym to dobrze, że powstała kolejna kryta pływalnia. Osobiście czekam na odbudowę Fali, co obiecał prezydent Kropiwnicki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Nowa kryta pływalnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.04, 16:54 Na teofilowie sa dokładnie takie same wymiary a nawet jes chyba szerzej. od 8 rano do poludnia w tygodniu ulgowy bilet kosztuje 4 pln (1h). Najdroższy czyli dla dorosłych wieczorem w weekend kosztuje chyba 10 pln. Poza basenem, 2 zjeżdżalniami biczem wodnym i brodzikiem są jeszcze dwie sauny suche i jedna parowa oraz zewnętrzne wybiegi dla lubiacych tarzać sie w śniegu:) Dodatkowo dwie wanny jacuzzi. I to wszystkow cenie basenu. Za dopłata można skorzystac z solraium z itego co wiem za czas jakis ma sie też pojawić siłownia :) TEOFILÓW RULEZZZZZ Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Nowa kryta pływalnia 07.02.04, 17:39 To ja pozostaję przy Aleksandrowie. Najdroższe wejście (w weekend wieczorem) jest po 8 zł za minutę. Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Nowa kryta pływalnia 07.02.04, 21:44 Hm, Zamek, nie wiedzialem, ze placisz za basen 480 zl/h ..... Naprawde jestem pod wrazeniem??? Co takiego jest w Aleksandrowie??? Zloty basen??? ;]] pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
zamek ;P 07.02.04, 23:35 Nie za dobry jesteś z tej matmy? Pozdrowionka i dzięki za wyłapanie byka :) A ten basen jest z 15 hurysami na każdym torze i różowym jacuzzi ;P Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Hurysami?! 07.02.04, 23:37 Zamku, to co ty robisz, gdy mówisz, że piszesz...? ;) (ten basen tak naprawdę jest kaczką i to z baaardzo długą szyją) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek [PRV] Szprocia 08.02.04, 15:50 Jak co robię? Przepłacam sześćdziesięciokrotnie za basen ;) A tak na marginesie to w kwestii hurys ja i tak jestem z punktu widzenia islamu niewierzący. :) :* Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: Nowa kryta pływalnia 07.02.04, 21:26 z tego co wiem... ale moze sie myle, to nowa gdynia liczy na troszke innych klientow... na ludzi doroslych o porzadnej pozycji majatkowej... nie wiem jak to ujac, slow mi chwilowo brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Nowa kryta pływalnia IP: *.toya.net.pl 07.02.04, 22:30 Jak ktos sobie wybuduje basen za wlasne pieniadze,moze sobie ustalic jakia chce cene za wejscie,to nie jest basen komunalny. A jak komus za drogo,moze tam nie chodzic. (SLyszalem,ze sauny sa wliczone w cene) Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: Nowa kryta pływalnia 08.02.04, 12:34 dokladnie nie jest powiedziane ze basen musi byc taki na ktorego bedzie stac np studentow... nie podoba sie to mozna isc na inny Odpowiedz Link Zgłoś