croolewna 23.01.10, 20:44 Czy możecie polecić mi jakąś firmę, w której mogłabym zamawiać smaczne obiady z dowozem na budowę w okolice Portu Łódź? Będę wdzięczna za podopowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abota Re: obiady z dowozem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.10, 10:09 polecam "Sznycelek" z Narutowicza - pycha jedzonko, całe studia tam się stołowaliśmy - i dowożą za nieduże pieniądze na teren całej Łodzi;] Odpowiedz Link Zgłoś
croolewna Re: obiady z dowozem ale nie sznycelek 24.01.10, 17:20 znam sznycelka ale miałam z nim dwa przeboje, które mnie do niego skutecznie zniechęciły: 1. Raz w ziemniakach była zdechła glizda. 2. Zamówiłam kilkanaście obiadów do firmy i poprosiłam o fakturę. Przywieźli jedzenie ale bez faktury. Powiedziali że dowiozą następnego dnia. To był wtorek. Oczywiście w środę faktury nie przywieźli a gdy zadzwoniłam, żeby ich ponaglić powiedzieli, że przywiozą ją w czwartek. W czwartek sytuacja sie powtórzyła. Mieli przywieźć tę fakturę w piątek. Gdy w piątek faktura nie dotarła, po raz kolejny zadzwoniłam do tego baru i usłyszałam, że nie przywiozą mi te faktury bo nie maja kursu w moim kierunku i muszę ją sobie sama odebrać. Wkurzyło mnie to maksymalnie i od tej pory w sznycelku nie zamawiam. Z takim podejściem do klientów szybko pójdą z torbami. Gdyby było wszystko wporządku zamawiałabym u nich obiady dla kilkudziesiąciu osób codziennie przez najbliższe dwa miesiące. Może polecićie jakąś inną firmę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: obiady z dowozem ale nie sznycelek IP: *.204.3.253.dsl.dynamic.t-mobile.pl 05.12.13, 17:53 Sznycek pójdzie rorbami...hehe. Nie wiez co mowisz, serio:-) widziałeś kiedyś właścicieli? Czym jeżdżą i gdzie sie ubieraja? Takie interesy jak bar Sznycelek nie umieraja. Oni maja w dupie jazde z twoja fv i to że sie obrazisz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dzidek33 Re: obiady z dowozem ale nie sznycelek 05.12.13, 18:01 www.facebook.com/ZajadalniaZabawialnia , za przystępną cenę, jedzenie jak u mamy, polecam:) dowieziemy i na pewno dojdziemy do porozumienia, obsługujemy posiłki profilaktyczne dla pracowników:) Odpowiedz Link Zgłoś
mandragora0 Re: obiady z dowozem 24.01.10, 18:42 Ewentualnie może jakiś catering z Pabianic np. www.barpierozek.com.pl/index.php Poszukaj w googlach, na pewno coś znajdziesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
graz.ka Re: obiady z dowozem 24.01.10, 19:52 MAXI - FOOD Jarosław Wiśnik ul. Przyszkole 42 93-552 Łódź Maxi - Food - Usługi gastronomiczne, PL-93-552 Łódź. Tel. +48 42 686 75 04. Fax +48 42 686 75 04 Odpowiedz Link Zgłoś