Gość: Tenarek IP: 195.136.247.* 09.02.04, 15:09 Hej :) Prosilabym bardzo o opinie dotyczace studiowana fizyki na Uniwersytecie Łódzkim. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ab84 Re: Fizyka na UŁ 09.02.04, 20:34 ciezki kierunek, atmosfera calkiem ok a ktory kierunek??? Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: Fizyka na UŁ 09.02.04, 20:37 ab84 napisała: > ciezki kierunek, atmosfera calkiem ok > a ktory kierunek??? ??????????????????????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: Fizyka na UŁ 09.02.04, 20:52 nie wiem czemu sie dziwisz... pytam ktory kierunek bo zdaje sie jest wydzial fizyki i chemi... ale fizyka sie na cos tam jeszcze dzieli... jedna jest prawie taka jak informatyka na matmie... a kierunek, fizyka sama w sobie nie jest altwa, ale z tego co wiem atmosfera na tych studiach jest calkiem calkiem i ludzie tam wykladajacy tam rozwniez. Ja osobiscie mozge polecic wydzial matematyki, cudny wydzial!!!!! tylko matme trzeba lubic, a to juz inna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Am zory 09.02.04, 20:57 Faktycznie. Zapomniało mi się, że na uniwerku chemia i fizyka są w jednym :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: Am zory 09.02.04, 20:59 w ogole na uniwerku rozne rzeczy sa dziwnie razem lub odzielnie... np sa dwa kierunki stosunkow miedzynarodowych... kazdy na innym wydziale... Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Ale jeśli dobrze pamietam... 09.02.04, 21:05 ...to jedne są polityczne a drugie ekonomiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: Ale jeśli dobrze pamietam... 09.02.04, 21:11 tak, ale na ekonomicznych mowia ze te polityczne sa do niczego i ze najlepiej do nich na ekonomiczne.. i sie robi balagan :p poza tym przyznaje sie bez bicia ze struktura UŁ nie jest mi znakomicie znana, a na fizyce nie jestem, mam tam tylko znajmoego, ja grzalam przez pol roku miejsce na matematyce, stad ten wydzial moge polecic z czystym sumieniem :D pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś