Dodaj do ulubionych

Tomaszewski: wystartuję na prezydenta, jeśli ...

• Gość: monika Włodek a ja z tobą - sekretarka Monika IP: *.anonymouse.org 18.02.10, 06:44
      zostawiłeś mnie na pastwę losu a ja dawałam ci wszystko.
    • Gość: Iza Tomaszewski: "Będę kandydował na prezydenta, je... IP: *.toya.net.pl 18.02.10, 07:59
      Ja lubie p.Tomaszewskiego, ma tyle wdzieku i oglady towarzyskiej. Jest
      nadzieja,ze wlasnie ON ocali to upadajace MIASTO.
      • presse123 Może i Tomaszewski da się lubić, ale... 18.02.10, 09:00
        Jego uśmiech i wdzięk, kompetencje i skuteczność to tylko puste gesty,
        frazesy i gry pozorów. Z pewnością jest sympatyczny ale tylko pod
        warunkiem bezwzględnego posłuszeństwa. Kiedy kłamie zaczyna
        gestykulować i syczeć. W kontaktach z ludźmi nauczony wasalnej postawy
        maluczkich nie docenia znacznie od siebie mądrzejszych i
        przerastających go o głowę. I to fatalne otaczanie się ludźmi dawnych
        służb niweczy jego wizerunek niezłomnego opozycjonisty.
      • Gość: łodzianka Re: Tomaszewski: "Będę kandydował na prezydenta, IP: *.toya.net.pl 18.02.10, 09:08
        szczególne urocze jest jego seplenienie. Naprawdę trzeba nie mieć krztyny
        samokrytycyzmu aby po tylu blamażach pchać się do władzy. Hołubce wycinać co
        najwyżej w Harnamie. Panie Tomaszewski ciut pokory, dał się pan wystarczająco
        poznać jako przyboczny Kropiwnickiego. Dość mamy pana lansu. Kreowanie się na
        dandysa co najwyżej kwalifikuje do branży konfekcyjnej.I milczeć raczej, no
        chyba, że nieustająca pomoc logopedy.
      • Gość: lola Re: Tomaszewski: "Będę kandydował na prezydenta, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 18:19
        Gość portalu: Iza napisał(a):

> Ja lubie p.Tomaszewskiego, ma tyle wdzieku i oglady towarzyskiej. Jest
        > nadzieja,ze wlasnie ON ocali to upadajace MIASTO.

Tak samo jak ocalił Księży Młyn, famuły Poznańskiego, fabrykę Biedermanna,
        Tkalnię Scheiblera zwaną "papieską", Norbelanę, wsparł inwestorów remontujących
        zabytki, niedopuścił do wykupienia za bezcen przez kolesiów jego podwładnych
        zajezdni tramwajowej przy Kilińskiego, pomógł mieszkańcom sypiących się kamienic
        i współpracował z organizacjami pozarządowymi?

Jaaaasne.

• Gość: bene Tomaszewski- niech sobie kandyduje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 09:06
      Ludzie. Zostawcie w spokoju tego pięknisia.
      Włodzio jest zaślepiony samouwielbieniem i nie dotarło do niego, że
      głosy oddane 17 stycznia przeciw Kropie, to były głosy przeciwko
      niemu samemu, czyli Włodziowi właśnie.

Ktoś tam łazi przy nim dokoła i wdzięczy się, i wmawia mu jaki
      mądry, niezależny, dowcipny i że lepszego świat nie widział.

Niech sobie startuje w wyborach. Każdemu wolno.

Kononowicz z Białegostoku też startował do pałacu z żyrandolami.
      No i co się stało ? Trocheśmy się pośmiali, i dobrze.

Z Włodzia też się pośmiejemy. On nie będzie miał nam za złe,
      przecież tak kocha kulturę. A kabaret, to też kultura.

Tylko proszę, żeby nie zaczął się leczyć u logopedy.

Sepleniący jest śmieszniejszy.
    • Gość: remus Tomaszewski: "Będę kandydował na prezydenta, je... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 09:15
      tia a ja mam nadzieje ze zostanie sekretarzem Nato bez żartów ja jestem tez
      kibicem ŁKS i wcale nie mam zamiaru z tego tytułu go popierac (niczym
      szczególnym on w tej pomocy sie nie wyróznił juz kiedys gruszki na wierzbie
      były).Czytam tu ze był najlepszy w tej ekipie no to może niech napisze o tym
      książke a najlepiej książke pod tytułem podróże mojego mentora ! i tez niech
      zacznie wyjezdzać .Niestey w naszym kochanym miescie polityka jest
      zmanierowana do granic mozliwosci a juz to ze młode wilki siadaja do koryta z
      takim animuszem az zal sciska jestem ciekaw ja k to bedzie za 6 miechów znowu
      beda zwalniac i wymieniac prezesów sekretatki itp ktoo za to płaci Oni? nie
      my !.Niestey pan Toamszewski był jednym z gorszych oszołomów nie robiących
      sobie nic z powagi majestatu i obowiązkó wynikających z posługi dla miasta a
      juz to ze był jednak prawa reką do końca Kropki którego teoretycznie najlepiej
      postawic by było pod sąd polowy za to co zrobił dyskredytuje go dożywotnio!
    • Gość: kkk Opamiętajcie się nim będzie za późno IP: *.toya.net.pl 18.02.10, 09:36
      Odwołaliście kropę i co? Chodzą plotki że będzie pracował w NBP a jesli
      to prawda biada nam, będziemy znowu za dolara płacili 10 tysięcy jak
      kiedyś. Jeśli nie wybierzecie tomaszewskiego na prezydenta kropa weźmie
      go ze sobą a jak obaj zaczną pracować w banku centralnym to nas
      białoruś gospodarczo wyprzedzi w ciągu maksymalnie roku.
    • Gość: andrew Tylko Tomaszewski w tych wyborach ma szanse i myśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 09:58
      Tylko Tomaszewski w tych wyborach ma szanse i myśl. Trzeba iść i na
      niego zagłosować.
      • Gość: Ciężki przypadek Re: Tylko Tomaszewski w tych wyborach ma szanse i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.10, 11:16
        > Tylko Tomaszewski w tych wyborach ma szanse i myśl. Trzeba iść i na
        > niego zagłosować.

Czekaj, czekaj. Skoro tylko on ma szanse w wyborach, to po co na niego głosować
        - i tak wygra.
        Ech z logiką u jego klakierów to równie ciężko co u mocodawcy z prawidłową wymową...
    • Gość: ula.niziolek Tomaszewski: "Będę kandydował na prezydenta, je... IP: *.4web.pl 18.02.10, 10:00
      P. Tomaszewski już rządził Łodzią, efekty jego działań widzieliśmy i za to
      podziękowaliśmy władzom. Podziękowali mu mieszkańcy zaniedbywanych celowo
      kamienic przeznaczonych pod TBS-y, podziękowali mu mieszkańcy przerażeni
      wyburzaniem zabytków i wspieraniem rewitalizatorów-burzymurków, podziękowali
      czytający o tajemniczych inwestorach negocjujących milionowe nierealne (i nie
      realizowane) inwestycje.
      P. Kropa zbyt często był nieobecny, by wiedzieć co naprawdę dzieje się w
      mieście - wiedział to, o czym powiadomili go urzędnicy. Jedyną zasługą p.
      Tomaszewskiego była jego obecność (kontrastująca z absencją pryncypała)i
      skuteczne lansowanie się w mediach kontrolowanych przez kompetentną inaczej
      Potocką. A to w normalnym mieście nieogarniętym chorobą nierealnych wizji za
      mało, by zasłużyć na wdzięczność łodzian.
      Apelujmy do p. Tomaszewskiego, by zrozumiał, iż zasługi w latach 80, czy
      90-tych i doświadczenie w samorządzie nie wystarczy, gdy olewa się różne
      opinie mieszkańców na temat przyszłości miasta, bezkrytycznie, bez
      zabezpieczenia w umowach interesów miasta, pokładając wiarę w dobre intencje
      niewiarygodnych inwestorów.
      A złe intencje owych inwestorów widać gołym okiem, nawet gdy jest się
      zapatrzonym w uśmiech wiceprezydenta.
      • Gość: viola Re: Tomaszewski: "Będę kandydował na prezydenta, IP: *.toya.net.pl 18.02.10, 10:19
        "Dandys" w maciejówce i słoma z butów. Nic tu nie pomoże stawanie na palcach
        chyba, że w balecie.
    • Gość: ass Włodek pliisssssssssss IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.10, 10:25
      Leć chłopie do Izraela w jedną stronę i baw się dobrze...
    • Gość: gość portalu Tomaszewski: "Będę kandydował na prezydenta, je... IP: 165.72.200.* 18.02.10, 10:53
      Będzie kontynuował podróże Jurka
    • Gość: ppiotrek7 p.Tomasieśki - daj se pan na luz ,już pan rządził IP: 195.68.192.* 18.02.10, 11:36
      tym miastem i w zasadzie podziękowaliśmy za współpracę pańskiemu pryncypałowi
      ,ale również i panu. Wbrew pozorom - PAMIĘTAMY !!!!
    • Gość: como I ty zagłosujesz za Tomaszewskim na prezydenta IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.02.10, 12:03
      Bo nie ma lepiej przygotowanego kandydata. A ta partyjna układanka
      która przejęła miasto bez wyborów przegra. A Tomaszewski to nie
      Kropiwnicki. Tomaszewski będzie idealnym prezydentem.
      • Gość: Jarząbek Wacław Re: I ty zagłosujesz za Tomaszewskim na prezydent IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.02.10, 15:46
        > Bo nie ma lepiej przygotowanego kandydata. A ta partyjna układanka
        > która przejęła miasto bez wyborów przegra. A Tomaszewski to nie
        > Kropiwnicki. Tomaszewski będzie idealnym prezydentem.

Łubu dubu
        Łubu dubu
        Niech nam żyje
        Prezes naszego klubu
        Niech żyje naaam!

P.S. Poraża wprost Twoja naiwna wiara, że ktokolwiek się na to klakierstwo nabierze.
      • Gość: Wiola Re: I ty zagłosujesz za Tomaszewskim na prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 18:22
        Idź się leczyć.
    • Gość: dawidny Re: Tomaszewski: wystartuję na prezydenta, jeśli IP: *.retsat1.com.pl 18.02.10, 12:50
      Włodek ma nowy design

htt p:// tomasz ewski.lodz.pl

życzę niepowodzenia w wyborach.
      • sas38 Tomaszewski to nieszczęście tego miasta 18.02.10, 13:12
        Dramat i powrót do sitwy. Ten człowiek jest niezdolny do normalnego
        działania w służbie mieszkańców. Otacza się miernymi ludźmi, a efekty
        jego działań są żałosne.
        • Gość: eu dramat to jest teraz w Łodzi po rządami prowincjał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 14:04
          Tomaszewski to ratunek dla Łodzi inaczej Łódź zostanie zatopiona
          przez partyjnych prowincjałów.
          • Gość: łodzianka Re: dramat to jest teraz w Łodzi po rządami prowi IP: *.toya.net.pl 18.02.10, 14:44
            ale dlaczego nasze miasto ma znowu mieć na czele "sprawnego inaczej" Czym sobie
            na to zasłużyło? Dość tej skompromitowanej ekipy pod wodzą Kropaszenki, ich
            szarf, czapeczek i martyrologii.
          • Gość: Życzliwy Re: dramat to jest teraz w Łodzi po rządami prowi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.02.10, 15:42
            > Tomaszewski to ratunek dla Łodzi

Taki z niego ratunek, jak kotwica dla tonącego - pokazywał już przez 7 lat na co
            go stać. Wystarczy.
    • ordynat.uchleja "Tomaszewski" - opcja " alternatywna" 18.02.10, 14:39
      Istnieje w Łodzi mieście opcja alternatywna w kategorii "Tomaszewski" -
      Janusz Tomaszewski ! (TW "Bogdan")
      Onże w rządzie AWS/UW był wicepremierem i szefem MSW jako zmiennik Millera na
      tym stołku. Włodzimierz Tomaszewski był w tym rządzie zaledwie sekretarzem
      innego TW - Michała Kuleszy, przeto przewaga Janusza nad Włodzimierzem w
      zakresie doświadczenia i kompetencji jest oczywista.
      Aczkolwiek o Januszu Tomaszewskim milczą fora internetowe, nie może być
      wątpliwości, iż ten zasłużony dla całokśtałtu polityk egzystuje w doskonałej
      formie przetrwalnikowej jako działacz, obalacz i legienda i monsz
      opacznościowy budowniczych kapitalizma.
      Śmiało !
      • presse123 Re: "Tomaszewski" - opcja " alternatywna" 18.02.10, 15:29
        Michał Kulesza stworzył patologiczny układ w samorządach aby jego firma
        Baker Mc Kenzie i Partnerzy mogli łowić ryby w mętnej wodzie. Śmieszy
        też jego natrętna etykietka mitycznego twórcy samorządu z pominięciem
        roli Jerzego Regulskiego.
        • ordynat.uchleja Re: "Tomaszewski" - opcja " alternatywna" 18.02.10, 17:19
          Tak, czy owak, jak wynika z przytaczanych na tym forum dokonań Włodzimierza
          Tomaszewskiego, był on w rządzie AWS/UW czymś w rodzaju "marcina rosoła" dla
          Michała Kuleszy/TW jakiegośtam/ i ten fakt był najlepszą rekomendacją do
          realnego zarządzania Łodzią w czasie prezydentury Kropiwnickiego.
    • quark21 Tomaszewski: "Będę kandydował na prezydenta, je... 18.02.10, 14:42
      To on wspólnie z Kusiem i Podwysocką winni są niegospodarności majątkiem
      komunalnym Łodzi ( sprzedanie za bezcen mieszkania dla Potockiej ). Co do jego
      skromności to rzeczywiście ze skromnej urzędniczej pensji w trakcie
      prezydentury stał się właścicielem trzech mieszkań własnościowych dwóch
      działek z których na jednej stawia sobie " skromny " domek.
      Po jego wypowiedziach dot. budowy toru F-1,należy mu doradzić by jak
      najszybciej skontaktował się z lekarzem i nie mam to na myśli logopedy.
      • ordynat.uchleja Re: Tomaszewski: "Będę kandydował na prezydenta, 18.02.10, 14:47
        I tak mu jeszcze daleko do Parzyjagły. Jakby sobie jakiś wieżowiec nabył
        okazyjnie, to by było coś !
        Dać mu szansę, niech się rozwija i dorówna poprzednikom !!!!
    • Gość: KSIĘGOWY Tomaszewski: "Będę kandydował na prezydenta, je... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 14:45
      1)NA URLOP LECĘ Z LOTNISKA W ŁODZI
      2)MIŁO JECHAĆ SAMOCHODEM PO AL.WŁÓKNIARZY, ULICAMI PRZY IKEI, CZY PO
      NARUTOWICZA
      3) NA KONCERCIE W HALI WIDOWISKOWEJ BYŁO SUPER!!!
      WIELKIE DZIĘKI DLA TOMASZEWSKIEGO.
      ALE "NOWYM" NA PIOTRKOWSKIEJ 104 ŁATWO KRYTYKOWAĆ...
      POKAŻ CO ZROBISZ TY?????
      • Gość: łodzianka Re: Tomaszewski: "Będę kandydował na prezydenta, IP: *.toya.net.pl 18.02.10, 15:02
        jeżeli tak nisko stawiamy poprzeczkę władzy to gratuluję i zapraszam na spacer
        na Polesie. Może wówczas Księgowy zmieni zdanie o jego wieloletnich, troskliwych
        gospodarzach. I przypomni sobie,że w ogólnopolskim rankingu prezydentów
        Mr.Kropiwnicki i jego liczna świta zajęli ostatnie miejsce. Wstydziłby się taki
        Tomaszewski. Naprawdę trzeba mieć tupet, albo być całkowicie oderwanym od
        rzeczywistości.
        • Gość: KSIĘGOWY Re: Tomaszewski: "Będę kandydował na prezydenta, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 16:01
          1)LOTNISKO
          2)EC-1
          3)HALA WIDOWISKOWA
          4)REWITALIZACJA UL;PIOTRKOWSKA; SIENKIEWICZA; NAWROT...
          5)NOWE HOTELE - MAŁO ICH POWSTAŁO?
          6)IKEA
          7)MANUFAKTURA
          8)PLAC DĄBROWSKIEGO I FONTANNA
          9)RWEITALIZACJA BUD. UNIWERKU - PRAWO!!!; CZY POLIBUDA - SAM WYBIERZ
          SOBIE BUDYNEK...
          10)FALA - JA PO 10 LATACH ZNOWU TAM PŁYWAM - A TY?
          11)SZYBKIE POŁĄCZENIE Z WARSZAWĄ
          JA TAK MOGĘ DŁUGO WYLICZAĆ...
          JA JESTEM Łodzianinem a nie łodzianką:-)
          • Gość: Życzliwy Re: Tomaszewski: "Będę kandydował na prezydenta, IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.02.10, 18:16
            Zapomniałeś jeszcze o:
            1. Załogowej misji na Marsa
            2. 3 milionach mieszkań
            3. Organizacji w Polsce Euro 2012
            4. Budowie stacji orbitalnej
            5. Budowie Wieży Kalifa w Dubaju
            i dziesiątkach innych rzeczy, które były, są, będą albo miały być i na które
            Tomaszewski i tak nie miał najmniejszego wpływu.
          • Gość: Wiola Re: Tomaszewski: "Będę kandydował na prezydenta, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 18:26
            Jakim trzeba być debilem, żeby uważać, że to, co sobie same wybudowały prywatne
            firmy, to jest dokonanie urzędnika nie mającego z tym nic wspólnego, na dodatek
            utrudniającego inwestowanie z powodu wspierania spekulantów i zaniechania
            planistyki a okraszenie tych prywatnych inwestycji wymienianiem czegoś co nawet
            nie miało miejsce, np. rewitalizacja Piotrkowskiej,... cholera, gdzie ona jest?!
            Poza tym Tomaszewski nie ma nic wspólnego z Piotrkowską, to mu nie podlegało
            nawet nieoficjalnie.

Aha, połączenie z Warszawą szybszą koleją?! CO TO MA Z TOMASZEWSKIM WSPÓLNEGO ?

Idiota!
      • ordynat.uchleja Re: Tomaszewski: "Będę kandydował na prezydenta, 18.02.10, 15:31
        Gość portalu: KSIĘGOWY napisał(a):

> 1)NA URLOP LECĘ Z LOTNISKA W ŁODZI
        > 2)MIŁO JECHAĆ SAMOCHODEM PO AL.WŁÓKNIARZY, ULICAMI PRZY IKEI, CZY PO
        > NARUTOWICZA
        > 3) NA KONCERCIE W HALI WIDOWISKOWEJ BYŁO SUPER!!!
        > WIELKIE DZIĘKI DLA TOMASZEWSKIEGO.

No, to już wiadomo, jakie są preferencje KSIĘGOWEGO.
        Gdyby jeszcze KSIĘGOWY zechciał poinformować jaki polityczny wodewil obejrzał
        np. w Teatrze Nowym, to i okazja do dziękowania Michalukowi by się znalazła.
        > ALE "NOWYM" NA PIOTRKOWSKIEJ 104 ŁATWO KRYTYKOWAĆ...
        > POKAŻ CO ZROBISZ TY?????
      • Gość: . Re: Tomaszewski: "Będę kandydował na prezydenta, IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.02.10, 15:39
        > 1)NA URLOP LECĘ Z LOTNISKA W ŁODZI

A ja z Warszawy, bo nie spędzam urlopu na zmywaku, ani w fabryce turystycznej
        typu "opalanie tyłka w Turcji - dwa tygodnie nudów i udar słoneczny gratis".

> 2)MIŁO JECHAĆ SAMOCHODEM PO AL.WŁÓKNIARZY, ULICAMI PRZY IKEI, CZY PO
        > NARUTOWICZA

Dużo mniej tramwajami po Limanowskiego (zamknięta od prawie roku ze względów
        bezpieczeństwa), Kilińskiego (zamknięta od pół roku z powodu remontu wodociągów;
        remont się skończył w grudniu, ulica zamknięta), Narutowicza (mimo remontu
        jedzie się dłużej wskutek zatrudnienia szaleńca do projektowania sygnalizacji
        świetlnej), Kościuszki (tramwaje jeżdżą rzadziej, a wskutek remontu i systemu
        sterowania ruchem za 34 bańki jedzie się dłużej i mniej punktualnie), Czerwonej
        (torowisko zlikwidowane), Piotrkowskiej (byle impreza pod katedrą i na
        zamówienie biskupa zamyka się trasę, żeby przypadkiem babcie sobie za wygodnie
        pod katedrę za łatwo nie podjechały), Piłsudskiego (Kropa wstrzymał remont, żeby
        udowodnić że cityrunnery to był taaaki zły zakup), Zgierskiej (oddanie krańcówki
        przy Julianowskiej zakonnicom sprawiło, że byle awaria/wypadek/zderzenie i pół
        Bałut jest odcięte od tramwaju.

> 3) NA KONCERCIE W HALI WIDOWISKOWEJ BYŁO SUPER!!!

Włodek śpiewał? Bo jego jedyną zasługą w sprawie koncertów w Atlas Arenie jest
        to, że hala kosztowała trzykrotnie drożej niż powinna i że nie ma jak do niej
        dojechać.

> WIELKIE DZIĘKI DLA TOMASZEWSKIEGO.

Tak. Właśnie łodzianie mu już podziękowali.

> ALE "NOWYM" NA PIOTRKOWSKIEJ 104 ŁATWO KRYTYKOWAĆ...

Naprawdę jesteś tak naiwny, żeby myśleć, ze "nowi" nie maja nic lepszego do
        roboty, tylko się udzielać na forum?

P.S. Caps ci się zaciął, klakierze.
        • Gość: KSIĘGOWY Re: Tomaszewski: "Będę kandydował na prezydenta, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 16:11
          JA LATAM DO PRACY BO JESTEM CZŁOWIEK Z GMINU ALE ty TO JESTEŚ pan i
          władca "much"...
          I JESZCZE CI POWIEM ŻE NIE ZAWSZE MNIE STAĆ NA SAMOCHÓD, JEŻDŻĘ
          TRAMWAJEM, A NAWET CHODZĘ NA PIECHOTĘ - ALE CO JA MALUCZKI DO
          TAKIEGO paniska jak ty...
          A nowi JAK NA RAZIE TO ŚWIETNIE OPANOWALI REKLAMĘ I MARKETING ;-)
          OBY TAK DALEJ...
          • Gość: KSIĘGOWY Re: Tomaszewski: "Będę kandydował na prezydenta, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 16:13
            TERAZ TO WRACAM DO PRACY BO NIE MAM TYLE CZASU DO TRACENIE CO ty
            pa ;-)
            • Gość: leszek Re: Tomaszewski: "Będę kandydował na prezydenta, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 18:42
              Pracujesz w miejskiej spółce czy w Zarządzie Dróg i Transportu?
          • Gość: WujekCiętaRiposta Re: Tomaszewski: "Będę kandydował na prezydenta, IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.02.10, 18:17
            A nie bo Ty!
          • Gość: Wiola Re: Tomaszewski: "Będę kandydował na prezydenta, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 18:31
            Gość portalu: KSIĘGOWY napisał(a):

> JA LATAM DO PRACY BO JESTEM CZŁOWIEK Z GMINU ALE ty TO JESTEŚ pan i
            > władca "much"...
            > I JESZCZE CI POWIEM ŻE NIE ZAWSZE MNIE STAĆ NA SAMOCHÓD, JEŻDŻĘ
            > TRAMWAJEM, A NAWET CHODZĘ NA PIECHOTĘ - ALE CO JA MALUCZKI DO
            > TAKIEGO paniska jak ty...
            > A nowi JAK NA RAZIE TO ŚWIETNIE OPANOWALI REKLAMĘ I MARKETING ;-)
            > OBY TAK DALEJ...

Tak, niech sobie ludzie poczytają jacy idioci i histerycy (caps lock) popierają
            Tomaszewskiego. Intelektualnie właściwie ten sam poziom, więc lepszej
            antyreklamy mu nie mogłeś zrobić, niż klikając enter ze swoim bełkotem.
    • Gość: . Tomaszewski najwyraźniej zachorował na WŁADZĘ :) IP: *.toya.net.pl 18.02.10, 18:26
      Teraz zabrali mu zabawki i biedaczek nie wie co z sobą zrobić, jeździ po
      uczelniach i robi pranie mózgu studentom...
      • ordynat.uchleja Re: Tomaszewski najwyraźniej zachorował na WŁADZĘ 18.02.10, 18:55
        Gość portalu: . napisał(a):

> Teraz zabrali mu zabawki i biedaczek nie wie co z sobą zrobić, jeździ po
        > uczelniach i robi pranie mózgu studentom...

Albowiem wielkie są moce jego pozawerbalnej ekspresji baletowej.
        Studenci gotowi są uwierzyć, iż po tej wodzie, w której prane były im mózgi,
        Włodzimierz Tomaszewski chodzi krokiem tanecznym... wiodąc ich ku świetlistej
        szczęśliwości...
        • Gość: gosc Re: Tomaszewski najwyraźniej zachorował na WŁADZĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 19:25
          Czy ktoś potrafi wytłumaczyć dlaczego z taką lubością Tomaszewski
          dobierał sobie pracowników z grona byłych współpracowników służb ?
          • Gość: . Re: Tomaszewski najwyraźniej zachorował na WŁADZĘ IP: *.toya.net.pl 18.02.10, 19:55
            > Czy ktoś potrafi wytłumaczyć dlaczego z taką lubością Tomaszewski
            > dobierał sobie pracowników z grona byłych współpracowników służb ?

A myślałem, że on był tylko człowiekiem od krycia przekrętów (które niestety i
            tak wyszły na wierzch - mamy już parę zatrzymań w spółkach Miasta)
          • presse123 Re: Tomaszewski najwyraźniej zachorował na WŁADZĘ 18.02.10, 20:29
            Gość portalu: gosc napisał(a):
            Czy ktoś potrafi wytłumaczyć dlaczego z taką lubością Tomaszewski
            dobierał sobie pracowników z grona byłych współpracowników służb?

Naręcze hiacyntów przynieśli?
        • Gość: a Re: Tomaszewski najwyraźniej zachorował na WŁADZĘ IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.02.10, 23:03
          pozdrawiam wierną urzędniczkę i zaoraszam wszystkich do poczytania i
          odkrycia któż to jest
          forum.gazeta.pl/forum/w,674,107242413,107242413,Ordynat_Uchleja_zdekonspirowany_.html
          • ordynat.uchleja Re: Tomaszewski najwyraźniej zachorował na WŁADZĘ 19.02.10, 00:35
            Gość portalu: a napisał(a):

> pozdrawiam wierną urzędniczkę i zaoraszam wszystkich do poczytania i
            > odkrycia któż to jest
            > forum.gazeta.pl/foru/w,674,107242413,107242413,Ordynat_Uchleja_zdekonspirowany_.html

Pozdrawiam wierne czytelniczki/czytelników dzieł Mniszek Heleny o dziejach
            Ordynata Michaleckiego, w tym zwłaszcza urzędniczki i urzędników podległych
            Derektorowi Kusiowi z Wydz.Bud. i Lok. UMŁ oraz byłego wiceprezydenta miasta
            Łodzi Włodzimierza Tomaszewskiego.
            Jednocześnie zapewniam wszystkich, że jest znacznie prostszy i pewniejszy sposób
            na rozszyfrowanie nicka: "ordynat uchleja".
            Wystarczy zapytać kogokolwiek z powyżej wskazanego gremium, albo z którejkolwiek
            ekipy ich poprzedników.
            • Gość: leszek Re: Tomaszewski najwyraźniej zachorował na WŁADZĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 03:22
              to zadna nowość że p.o. Kusia... przepraszam, p.o. dykretora Wydz. bud. i lokali
              tu pisują. poziom bezczelności, arogancji, absurdalności i poglądy oraz wiek
              (stare baby) się zgadza i jest uderzający na wielu wątkach.

bronią Tomaszewskiego bo tylko pod nim mają szanse jeszcze popracować, wiedzą że
              wylecą na zbite stare pyski co im się nalezy z nawiązką (najlepiej prokuratorską).
              • ordynat.uchleja Re: Tomaszewski najwyraźniej zachorował na WŁADZĘ 19.02.10, 10:38
                Gość portalu: leszek napisał(a):

>
                > bronią Tomaszewskiego bo tylko pod nim mają szanse jeszcze popracować, wiedzą ż
                > e
                > wylecą na zbite stare pyski co im się nalezy z nawiązką (najlepiej prokuratorsk
                > ą).

Na to raczej trudno liczyć - niestety.
                Twórczość Mniszek Heleny, a zwłaszcza stworzony przez nią swoisty "archetyp"
                łódzkiego ordynata (czyli osoby, w stosunku do której nie przeprowadza się i nie
                wymaga np. sądowego stwierdzenia spadku) jest przedmiotem fascynacji starych
                prokuratorek w stopniu nie mniejszym, niż urzędniczek w Wydz.Bud. i Lok. UMŁ. Tu
                działa międzyresortowy "złoty parasol" trzymany nad branżą obrotu
                nieruchomościami - i to z przekroczeniem wszelkich granic chamstwa, bezczelności
                i tupetu. Pełna zgoda !
                • desidero1 okoliczności sprzyjające oszustom 19.02.10, 11:10
                  ordynat.uchleja napisał:

> działa międzyresortowy "złoty parasol" trzymany nad branżą obrotu
                  > nieruchomościami - i to z przekroczeniem wszelkich granic
                  > chamstwa, bezczelności i tupetu.

I dlatego Tomaszewski swoimi lepkimi łapami będzie tu długo jeszcze
                  mieszał
                  • ordynat.uchleja okoliczności , okolicznościami ... 19.02.10, 16:25
                    Enigmatyczne "okoliczności sprzyjające oszustom" zawsze istniały i istnieją, tak
                    jak istnieją oszuści.

Jeśli natomiast oprócz enigmatycznych "okoliczności" sprzyjają oszustom organy
                    samorządowe, organy ścigania i orzecznictwa sądowego, to to jest po prostu
                    rozpanoszony współdziałający gang oszustów, spełniający kryterium pojęcia MAFIA.
                    • desidero1 oczywista oczywistość ... 20.02.10, 08:27
                      ordynat.uchleja napisał:

> Jeśli natomiast oprócz enigmatycznych "okoliczności" sprzyjają
                      > oszustom organy samorządowe, organy ścigania i orzecznictwa
                      > sądowego, to to jest po prostu rozpanoszony współdziałający gang
                      > oszustów, spełniający kryterium pojęcia MAFIA.

Prawdy nie znają tylko ci, którzy jej nie znają
                      • ordynat.uchleja jasne 20.02.10, 20:49
                        desidero1 napisała:

> ordynat.uchleja napisał:
                        >
                        > > Jeśli natomiast oprócz enigmatycznych "okoliczności" sprzyjają
                        > > oszustom organy samorządowe, organy ścigania i orzecznictwa
                        > > sądowego, to to jest po prostu rozpanoszony współdziałający gang
                        > > oszustów, spełniający kryterium pojęcia MAFIA.
                        >
                        > Prawdy nie znają tylko ci, którzy jej nie znają

Sami sobie winni - mogli przecież zaprenumerowwać...

Słynne, dobyte ze ściśniętego gardła TW Nowak zawołanie " prawdy jak chleba.."
                        jest niedocenionym wciąż szlagierem reklamowym wiodących tytułów prasowych.
                        Doprawdy !!!

Swoją drogą, gdyby np. Poncjusz Pilat czytal gazety, to pewnie by glupich pytan
                        nie zadawal
                • Gość: leszek Re: Tomaszewski najwyraźniej zachorował na WŁADZĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 23:41
                  Pocieszę cię. Wylecą a wtedy prokuratura z wyższej półki się nimi zajmie.
      • Gość: Stefan Re: Tomaszewski najwyraźniej zachorował na WŁADZĘ IP: *.toya.net.pl 19.02.10, 00:21
        > Teraz zabrali mu zabawki

...a kolegów z piaskownicy przenieśli na inne podwórko ze spacerniakiem :)
    • Gość: hz Tomaszewski: "Będę kandydował na prezydenta, je... IP: *.toya.net.pl 18.02.10, 20:50
      facet który miał prokuratorskie zarzuty chce być prezdentem Łodzi,
      • presse123 Re: Tomaszewski: "Będę kandydował na prezydenta, 18.02.10, 21:35
        I zapanuje festiwal hiacyntów.
    • Gość: ciekawy Re: Tomaszewski: wystartuję na prezydenta, jeśli IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.02.10, 22:40
      Gość portalu: david napisał(a):
      > doceniany i przez lewice i prawicę,

???????
      Kropa musiał bardzo walczyć z PiSem, bo nie chcieli sie zgodzić na ten duet w
      ostatnich wyborach. chcieli tylko Kropę.
      Więc kto popiera WT?
      • Gość: leszek Re: Tomaszewski: wystartuję na prezydenta, jeśli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 03:25
        > Więc kto popiera WT?

stare urzędniczki z wydz. budynków i trochę młodsze z biura promocji oraz
        asystentka i kochanka które sie udzielaja w sieci gdzie popadnie wypisując
        niemiłosierne pierdoły na jego temat i w ogóle na każdy temat
        • Gość: gosc Re: Tomaszewski: wystartuję na prezydenta, jeśli IP: *.toya.net.pl 19.02.10, 07:48
          i ktoś jeszcze. Włodek ma fatalne nawyki i fatalną przeszłość
          niestety
    • Gość: doorotaLodz .. :)skrzydła i ratunek dla Łodzi.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 11:29
      ..profesjonalista w każdym calu, OOOoooooograoma wiedza!! (kilkakrotnie uczestniczyłam w spotkaniach z wiceprezydentem Tomaszewskim,również w sesjach RM )walczy:)o Łódź inną..ciekawą.. przyciągająca..barwną..WIELKĄ!w przeciwieństwie do radnych SLD i PO
      ..kocha Łódź i ma na Nią pomysł!..To skrzydła i ratunek dla Łodzi..by nie przepadła w dolinach myślowego marazmu SLD i PO!
      ..to człowiek o Wielkiej kulturze i wrażliwości na wszelakie piękno i ze wszystkich miar proszę kandydowac w wyborach bo ja stawiam właśnie na Pana:)!!!Pozdrawiam
      • Gość: gosc ten oszust ?! wolne żarty! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.02.10, 11:48
        pefekcyjny, ale oszust i krętacz I TYLE !
        • sas38 Re: ten oszust ?! wolne żarty! 19.02.10, 11:53
          Niestrudzona Moniczka peany pisze o swoim szefie. Taka kasa się kończy
          w magistracie i spółce.
      • Gość: wkurzona! Łódź Tomaszewskiego - zobaczcie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 23:52
        Przestań pie...ć na zlecenie tego kretyna i zobacz jak wygląda Łódź w 2010
        roku po jego rządach jako wiceprezydenta nadzorującego Wydział Budynków i Lokali:

www.youtube.com/watch?v=ps_jlhs8f3g&feature=related
        • desidero1 krajobraz po Łodzi 20.02.10, 08:42
          Podobnych obiektów jest więcej.
          • Gość: ostrzeżenie Tomaszewski i Kuś doprowadzili do zagłady IP: *.toya.net.pl 20.02.10, 10:22
            W Łodzi 75% budynków w Łodzi ma zły stan techniczny. W Krakowie –
            27%, w Poznaniu – 5%. Budynków w średnim stanie technicznym (przy
            średniej 38%) - jest w Łodzi już tylko 14%. Poznań - 93%.

Nie da się uratować wszystkiego.

Mamy najgorszą w Polsce wśród dużych miast sytuację w obszarze
            mieszkań i budynków komunalnych, najmniejsze nakłady i najwięcej
            do zrobienia w najkrótszym czasie.
            • Gość: sd Re: Tomaszewski i Kuś doprowadzili do zagłady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.10, 18:31
              > W Łodzi 75% budynków w Łodzi ma zły stan techniczny. W Krakowie –
              > 27%, w Poznaniu – 5%. Budynków w średnim stanie technicznym (przy
              > średniej 38%) - jest w Łodzi już tylko 14%. Poznań - 93%.

No to tym bardziej świadczy na niekorzyść Tomaszewskiego, że nie podjął żadnych
              działań, aby tę sytuację zmienić. Skoro jest tak fatalna, to "świetny
              samorządowiec" powinien się za nią zabrać w pierwszej kolejności, a nie budować
              pomniki.

> Nie da się uratować wszystkiego.

Więc nie zrobiono nic.
    • Gość: Jolanta Brawo IP: *.toya.net.pl 19.02.10, 12:07
      nie chcę już żadnych młokosów z Kutna, nieporadnych Pań ze Zduńskiej
      Woli- niech tam wraca, ta Nieradko skoro taka cenna -to niech tam
      odbiera pensje. Pana ze Zgierza itd. Tomaszewski ludzie cię poprą!
      • Gość: viola Re: Brawo IP: *.toya.net.pl 19.02.10, 15:53
        oj Jolanto chyba poszybowałaś. Przecież to wypisz, wymaluj prowincjonalny
        przystojniak i tylko to. I na dodatek ta wada wymowy. Zamilkłby chociaż po tych
        7 latach przy boku szczęśliwie odwołanego wreszcie "globtrotera - światowca"
        pożal się Boże.
      • presse123 Wszystko to na nic 19.02.10, 15:59
        Tomaszewski już się skończył. Proszę o następny zestaw.
      • Gość: kazik Re: Brawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 23:44
        Gość portalu: Jolanta napisał(a):

> nie chcę już żadnych młokosów z Kutna, nieporadnych Pań ze Zduńskiej
        > Woli- niech tam wraca, ta Nieradko skoro taka cenna -to niech tam
        > odbiera pensje. Pana ze Zgierza itd. Tomaszewski ludzie cię poprą!

Jacy ludzie. ja jestem człowiekiem, mieszkam tu, mam współwłasnośc w kamienicy i
        Tomaszewskiego znam nie tylko ja od strony nieciekawej. Tomaszewski może co
        najwyżej liczyć na kiboli i kilka dewotek zapatrzonych w św. Faustynę.
    • Gość: piarowiec Hasło wyborcze: "Już więcej spier..ć się nie da" ! IP: *.toya.net.pl 19.02.10, 18:02
      :))
      Niniejszym zrzekam się wszelkich praw autorskich do powyższego hasła i wyrażam
      zgodę na jego publikację i rozpowszechnianie przez sztab wyborczy
      P.Tomaszewskiego.

Życzę Sukcesów ! :)
      • Gość: bo Re: Hasło wyborcze: "Już więcej spier..ć się nie IP: *.toya.net.pl 21.02.10, 02:44
        Dokładnie: JUŻ WIĘCEJ SPIER.DOLIĆ SIĘ NIE DA !!!
        • Gość: bo --- Już więcej spier.do.lić się nie da !!! --- IP: *.toya.net.pl 21.02.10, 02:45
    • Gość: OnTo Tomaszewski: "Będę kandydował na prezydenta, je... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.10, 17:30
      On ne jest politycznie skolesiowany i ma olbrzymią wiedzę o mieście,
      a ponadto ma jego wizję rozwojową i parę namacalnych efektów.
      • madox44 jawny oszust 20.02.10, 18:07
        Nietrudno wskazać członków KUmitetu wyborczego podsądnego
        Tomaszewskiego.
      • Gość: Jarząbek Wacław Re: Tomaszewski: "Będę kandydował na prezydenta, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.10, 18:32
        > On ne jest politycznie skolesiowany i ma olbrzymią wiedzę o mieście,
        > a ponadto ma jego wizję rozwojową i parę namacalnych efektów.

Łubu dubu
        Łubu dubu
        Niech nam żyje
        Prezes naszego klubu
        Niech żyje naaam!

P.S. Ciekawe kiedy Ci się znudzi to trolowanie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka