Gość: 3literki IP: *.toya.net.pl 06.03.10, 12:33 niedziela 15.00 central Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: g o ś ć Tego typu teksty IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.10, 12:38 prowokują kiboli. moije gratulacje dla "autorów" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka juz jutro! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.10, 14:32 gratulacje dla panów redaktorów ze w tym roku po raz pierwszy odkryli amerykę tj forum widzewa, piekna prowokacja, wyrazy wspólczucia dla firmy tom, ktora jako swoj pierwszy mecz w zyciu bedzie robic te derby gratulacje równiez dla pana gałazki za bezmyślność jesli wierzy ze kibice widzewa chodzą sobie na łks incognito Odpowiedz Link Zgłoś
kolozeroza Re: juz jutro! 06.03.10, 15:38 chwileczkę, to z tym incognito to akurat prawda. Osobiście byłem 3 razy na derbach przy al. Unii i zawsze siedziałem na tej betonowej największej trybunie. Jestem oczywiście za Widzewem. Zazwyczaj w grupie 5-8 osób się umawialiśmy i siadaliśmy między kibicami łks. Kilka razy zdarzyło mi się wyskoczyć w górę z radości przy bramkach Widzewa, kibice łks albo udawali że nie widzą albo zezowali z niechęcią w spojrzeniu i tyle. Generalnie jednak starałem się zawsze kontrolować i nie pokazywać że jestem za Widzewem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enzo Re: juz jutro! IP: *.xdsl.centertel.pl 06.03.10, 22:03 Byłeś tym widzewiaczkiem, który został rozpoznany i go rozebrali do naga i wiał ze stadionu :) Faktycznie mogło być zawsze gorzej, radzę mniej pić denaturatu bo fikcja z realem ci się myli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: juz jutro! IP: *.chello.pl 06.03.10, 22:34 ja pamiętam pacjenta, który leciał na ryj ze schodów na trybce. biedak nie zdązył się nawet zaasekurować lapkami. ciekawe czy jeszcze chodzi na derby INCOGNITO?:) ale fakt jest taki, że na kurnik tez łodzianie chodzą na derby i siadaja wsrod wiesniactwa ale to nie jest fajne. za bardzo smierdzi i za duzo chamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hugo do 1908 IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.03.10, 10:42 Ano śmierdzi, teraz już wiemy dlaczego. Brodowite chamstwo się złazi incognito i stąd ten smród. Apeluję do władz Widzewa o założenie detektorów smrodu, żaden brodowity się juz nie przeciśnie incognito. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzew bez rts Re: do widzewiaków IP: *.xdsl.centertel.pl 07.03.10, 11:05 Mam apel do wasz współtowarzysze widzewscy bez rts nie jedźcie czosnku bo nas rozpoznają, powstrzymajcie swój apetyt. Odpowiedz Link Zgłoś
kolozeroza Re: juz jutro! 07.03.10, 13:08 nic mi się nie myli, choć nie twierdzę że wydzierałem się na lewo i prawo że jestem za Widzewem, dokładnie 2 razy (słownie: dwa) zdarzyło mi się jednak z emocji zerwać z miejsca gdy Widzew strzelił bramkę (np.derby z 1997 r. LKS-WIDZEW 2-3). Wyraźnie widziałem że na całej trybunie w kilku miejscach było podobnie. Przyznaję że jakieś 30 metrów od nas gościa pobili. Ale on był sam, nas było jak już pisałem 8 osób co mimo wszystko trochę zniechęca do awantury. Jak mi się wydaje najwięksi kibole ŁKS siadają po drugiej stronie stadionu.Ponadto siedziałem przez cały mecz obok kibica ŁKS, wiem bo wyskakiwał w górę przy bramkach lksy a my wówczas siedzieliśmy. Wstawaliśmy dopiero po chwili żeby nie zwracać za bardzo uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: juz jutro! IP: *.math.uni.lodz.pl 07.03.10, 13:48 tym razem się natniesz..więc zapraszamy tym bardziej :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sers Re: juz jutro! IP: *.astral.lodz.pl 06.03.10, 23:09 zawsze byli i beda incognito osoby ktore chca zobaczyc mecz i tyle w temacie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no. Re: Tego typu teksty IP: 87.204.10.* 06.03.10, 18:17 A to nie jest tak, że ci z zakazami stadionowymi powinni zostać przy wejściu na KAŻDY stadion w PL rozpoznani i przesłani w pineskę? Dziennikarze są od tego, żeby pisać o wszystkim, w tym o zagrożeniach dla obywateli. A tego typu sytuacja jest dla obywateli zagrożeniem bezwzględnie, zwłaszcza, jeśli przedstawiciele klubów i policja mówią - nic nie możemy zrobić. To nie dziennikarze są niebezpieczni dla otoczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RF Widzew idzie na derby. Mimo zakazu stadionowego IP: *.toya.net.pl 06.03.10, 12:39 JAZDA RETKIŃSCY FANATYCY ŁKS ŁÓDŹ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Nic nie robić! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.10, 12:46 Policja niech tylko zabezpieczy żeby się pozabijali między sobą. Ułatwić firmom pogrzebowym zbieranie zwłok z ulic. I raz na zawsze będzie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian_z_plodzka Re: Widzew idzie na derby. Mimo zakazu stadionowe 06.03.10, 12:46 Zapowiedź kolejnego derbowego mordobicia. Od poniedziałku będzie ile to zniszczeń, ile kar dla piłkarzy/kiboli, ilu rannych, ile pieniędzy trzeba żeby naprawić oraz dlaczego to okrutne miasto nie chce dać kasy na ratowanie zespołu itd. itp. Nie dziwię się, że nikt kasy nie daje na ten szajs, jak wszystko pójdzie w błoto w jeden dzień. Teraz proszę mnie zbluzgać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS TEO Re: Widzew idzie na derby. Mimo zakazu stadionowe IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.03.10, 12:54 Łódź to miasto Widzewa i coraz bardziej odczuwamy tą na swojej skórze. Już te czasy kiedy wielu miejscach moglem chodzić w czapeczce ŁKSu i nikt mnie nie zaczepiał minęły, dobrze ze na Teo jeszcze mamy spokój. Choć nas mało - nie poddamy się nigdy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Widzew idzie na derby. Mimo zakazu stadionowe IP: *.toya.net.pl 06.03.10, 14:23 mamusia nie dał kilka razy wpier..ol bo się poprzrestawiało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedzew Re: Widzew idzie na derby. Mimo zakazu stadionowe IP: *.chello.pl 06.03.10, 22:36 my mamy gożej, bo nas z widzewa wszendzie w Łodzi bijom i nigdzie nie hodzimy w czapeczkach. no bo czy ktos gdzies w Łodzi widzial jakomś czapeczke widzewa albo szalik??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek To były czasy.... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.03.10, 13:27 To były czasy,jeśli ktoś pamięta była taka środa dawno temu kiedy Widzew grał z Zawiszą Bydgoszcz,a Łks z Legią w PP.Mecz Widzewa był chyba o 17.00,Łks o 20.00 oba mecze były z dogrywkami i chyba z karnymi.Żeby kibice z meczu na Widzewie mogłi zdążyć na Łks podstawiono autobusy Mpk które prosto jechały na al.Unii!!!Na Łks z Widzewa pojechało wtedy chyba ze 3000 ludzi i na stadionie był spokój.Ja kiedys też chodziłem z kolegami na Łks mimo że kibicuje Widzewowi,ludzie wiedzieli że kibicuje RTS,ale na Łks kibicowałem Łks,no chyba że były derby i się nie bałem!!!Teraz strach isć na mecz bo można oberwać,i w ten sposób rozwala się sport,bo zamiast klub zarobić na biletach od cołej rodziny zarabia tylko od 'chłopa'!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyfidsef [...] IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.10, 13:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi mam nadzieję,że Policja i miasto IP: *.math.uni.lodz.pl 06.03.10, 13:48 zdają sobie sprawę z faktu iz na 1000% będzie zadyma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al-ul Widzew idzie na derby. Mimo zakazu stadionowego IP: *.retsat1.com.pl 06.03.10, 13:52 widzew będzie miał derby w koziej wólce.tylko tam sie madają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Widzew idzie na derby. Mimo zakazu stadionowe IP: *.toya.net.pl 06.03.10, 15:52 a co to jest madają ?? Odpowiedz Link Zgłoś
petruszek Na dwoje babka wróżyła... 06.03.10, 13:59 Albo to będzie początek normalności, albo kompletna katastrofa. Jeżeli na trybunie nie dojdzie do awantur to może wreszcie, jak za starych dobrych lat kibice obu drużyn będą mogli razem zasiadać na trybunach i wspólnie promować Łódź. W przeciwnym wypadku mamy gwarantowaną na 100% tragedię z 29 maja 1985 roku... Tym razem jednak ofiar może być dziesięciokrotnie więcej... Trybuna na ŁKS'ie się po prostu zawali... A poza tym stawiam na ŁKS. Co najmniej dwubramkowa różnica. Nie pytajcie skąd wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Jak nabić liczbę kibiców :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.10, 14:12 ŁKS RULEZ :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Widzew idzie na derby. Mimo zakazu stadionowe IP: *.toya.net.pl 06.03.10, 14:13 Łomżyński Klub Sportowy panem jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Widzew idzie na derby. Mimo zakazu stadionowego IP: *.toya.net.pl 06.03.10, 14:21 CZEKAMY !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po karnet :) Re: Widzew idzie na derby. Mimo zakazu stadionowe IP: *.multimo.pl 06.03.10, 14:34 Czekamy na was buraczki:) i zapraszamy już nie po bilet a po karnet :) bo biletów pewno już jutro nie będzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łks to potęga:) Re: Widzew idzie na derby. Mimo zakazu stadionowe IP: *.4web.pl 06.03.10, 14:45 a stać was było na kupienie aż tylu biletów??? o raaaanyyyyy tyle jaboli się zmarnowało, żeby kupić bilet::D:D:D:D a może kupiliście nożyce do cięcia drutu coby już nie skakać przez płot i normalnie wejść- przez dziure w płocie?:D:D:D:D:D: Odpowiedz Link Zgłoś
alexius No i ktory filmik fajniejszy? 06.03.10, 14:50 W/g mnie fani Widzewa skomponowali o wiele lepsza miniaturke filmowa, ale zaskoczylo mnie ze nie ulegli pokusie i nie pokazali swoich zwyciestw nad bialo-czerwono-bialymi, mimo tego ze maja co pokazywac ;) niestety fani Łks-u musieli podbudowac swoje ego i wykazac sie nielicznymi strzelonymi Widzewowi bramkami. Szkoda, ale rozumiem, ze kazda metoda podbudowania wlasnej wartosci jest dla "rodowitych" na wage zlota ;) Odpowiedz Link Zgłoś
petruszek Re: No i ktory filmik fajniejszy? 06.03.10, 14:58 Jako kibic ŁKS'u muszę przyznać, że faktycznie Widzewiacy zrobili lepszy klip, zwłaszcza jeśli chodzi o podkład muzyczny. Choć z drugiej strony ŁKS wykazał się kurtuazją i pokazali kiboli Widzewa. Inna rzecz, że Widzewiakom chodziło o tradycyjny przemarsz, a ŁKS'iakom o sam mecz. Reasumując, oba klipy są nadzwyczaj dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L) Icki... Icki... Icki... cała Łódź! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.10, 14:57 :] Odpowiedz Link Zgłoś
petruszek Re: Icki... Icki... Icki... cała Łódź! 06.03.10, 15:12 Przypominam koledze, że największa Gmina Żydowska w Polsce jest w Warszawie. Pytanie, czy na Konwiktorskiej, czy na Łazienkowskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łks to potęga:) Re: Icki... Icki... Icki... cała Łódź! IP: *.4web.pl 06.03.10, 15:24 a kolega z Warszawy to prawdziwy Polak?? pewnie z Żoliborza i do tego powstaniec warszawski?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁÓŁ Widzew idzie na derby. Mimo zakazu stadionowego IP: *.toya.net.pl 06.03.10, 14:59 LETS GET READY TO RUMBLE ! :D RTS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łks to potęga:) Re: Widzew idzie na derby. Mimo zakazu stadionowe IP: *.4web.pl 06.03.10, 15:05 osobiście uważam ,że wygra łks. A niech chłopaki mają radochę!! tyle się napracowali i natrenowali!! niech mają!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Retkin wandale IP: *.toya.net.pl 06.03.10, 15:09 Tego wsiura który poobklejał całą Retkinię tymi kretyńskimi kartkami, powinno się powiesić za jaja, o ile je w ogóle posiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodowity z Retkini Re: wandale IP: *.4web.pl 06.03.10, 15:22 dlaczego?? skoro nikt łacznie z policja i strażą miejską nie zareagował na te gówniane pseudoplakaty, to czemu jakis durny kibol ma się zastanowic nad tym co robi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Retkin Re: wandale IP: *.toya.net.pl 06.03.10, 15:52 Masz rację. Odwołanie się do honoru w tym wypadku, raczej nie poskutkuje. Wszyscy kibole odwołują się do miłości do Łodzi, że to ich miasto. A jak przychodzi co do czego, to jedyna na co ich stać, to obszczanie murów napisanie, albo jak w tym wypadku dewastacja za pomocą białych karteczek poprzyklejanych klejem gdzie popadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
hart5 Widzew idzie na derby. Mimo zakazu stadionowego 06.03.10, 15:37 Pan Tusk pełniący obowiązki premiera niedawno odgrażał się jak to on skutecznie rozpędzi kiboli. Już teraz widać, że skończy się podobnie jak inne jego obietnice, a my będziemy mieli niedługo imprezę OBCIACH 2012. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosyjskimafiozo Widzew idzie na derby. Mimo zakazu stadionowego IP: *.toya.net.pl 06.03.10, 15:40 :))) Kibice Widzewa są już w posiadaniu ok 1000 biletów :) do zobaczenia jutro :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tik tak Re: Widzew idzie na derby. Mimo zakazu stadionowe IP: *.multimo.pl 06.03.10, 15:51 a nie 7tyś? a i jeszcze wszyscy są pewno fanami widzewa z Kozin i Teofilowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Widzew idzie na derby. Mimo zakazu stadionowe IP: *.chello.pl 06.03.10, 22:41 a nie 15000 psychole mitomani? buhehe:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Spuścić bombę wodorową IP: *.mgsp.pl 06.03.10, 15:57 Problem się sam rozwiąże, policji nie trzeba będzie angażować a i stadion się może ostanie Odpowiedz Link Zgłoś
black.kolo Re: Spuścić bombę wodorową 06.03.10, 16:22 Ale to by NATO trzeba było zaangażować, Polacy to trotyl mają a nie bombę wodorową... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 19j2310 wszyscy pod Central! IP: *.toya.net.pl 06.03.10, 16:04 bilety będą do nabycia po centralem...nie pytajcie skąd :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: wszyscy pod Central! IP: *.chello.pl 06.03.10, 22:43 do wszystkich 50 biletow nabytych pod centralem w tym roku jest promocja - darmowy wpier....ol na miejscu przed derbami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzełek Stadion zostanie przekształcony na parking Areny. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.03.10, 16:36 Odpowiedz Link Zgłoś
ulanzalasem Widzew idzie na derby. Mimo zakazu stadionowego 06.03.10, 16:57 Ten filmik jest zdecydowanie lepszy ;] www.youtube.com/watch?v=JqvsCIuUpf8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojot Widzew idzie na derby. Mimo zakazu stadionowego IP: *.retsat1.com.pl 06.03.10, 17:47 wystrzelać to całe bydło i normalni ludzie będą mogli cieszyć się sportem, ale w tym kraju nikt nie ma jaj żeby uchwalić restrykcyjne prawo tyczące się rozrób na stadionach i poza nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Widzew idzie na derby. Mimo zakazu stadionowe IP: *.smrw.lodz.pl 07.03.10, 20:53 DAC WIECEJ NA PROMOCJE MIASTA!!!!!!!!!!!! Panowie radni - to do Was!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MES Apel do kibiców IP: *.toya.net.pl 06.03.10, 18:33 Mam dziwne wrażenie. Najbardziej derby przeżywa Wybiórcza, gazetka, która stała się Faktem. Większość jej gó...ych artykułów zaczyna się od tego "gazeta pisze od...", "gazeta informuje od..." , gazeta to, gazeta tamto. Teksty z większości artykułów są szablonowe. Jakby ktoś odgórnie zarządził jak ma wyglądać budowa informacji. Wyborcza nie powinna nazywać się GW tylko Gazeta Kominformowa. Teraz na świeczniku są derby. Najpierw artykuły o ratowaniu i pseudo ratowaniu ŁKS-u. Przyznaję, na forum wypowiadałem się o ingerencji miasta negatywnie. Ale dziś patrzę w dodatek łódzki, a tam z kibiców obu klubów robi się jakiś debili. Niepotrzenie podgrzewa atmosferę by w poniedziałek mieć podstawę do artykułów informujących o zamieszkach w mieście bo ktoś tam wpuścił kibiców Widzewa, a kibice ŁKS-u na to pozwolili. Dziwnym trafem to GW kreuje i podgrzewa atmosferę przed derbami. Z jednej strony, jak napisałem, artykuły o ratowaniu ŁKS-u, pod którymi negatywne opinie zamieszczali Widzewiacy. Z drugiej, niejaki Derdzik, pod którymi negatywne opinie zamieszczali ŁKS-iacy. Nie rozumiem tego. Czy GKominternowska chce zamieszek w mieście. Szuka sensacji. Apeluje do wszystkich kibiców aby nie uszczęśliwili dziennikarzyn z GKominternowskiej bo chyba nawet derby w tej kupie papieru chcą sprowadzić do jakieś III wojny. Widać za mało jest problemów w tym mieście. O czym oczywiście gazeta informuje...od 5000 lat przed Chrystusem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eŁKSa Widzew idzie na derby. Mimo zakazu stadionowego IP: 83.142.201.* 06.03.10, 18:44 Widzew pokazał jedynie swoje dziadostwo ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złośliwy Re: Widzew idzie na derby. Mimo zakazu stadionowe IP: *.4web.pl 06.03.10, 19:03 wy pokazaliście jacy jesteście zamożni wspierając swój klub:D:D:D:D:D kupiliście 10 tysięcy karnetów i kłopoty ełksy jak ręką odjął:D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardziej złośliwy Re: Widzew idzie na derby. Mimo zakazu stadionowe IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.10, 21:54 Gdyby do każdego karnetu na PSS dołączane były nożyce do cięcia drutu, albo tyczka do skoku przez płot - to karnety poszłyby jak ciepłe bułeczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enzo widzewskie żebraki jutro będą skomleć pod stadione IP: *.xdsl.centertel.pl 06.03.10, 22:10 Dobrze, że do was nigdy się nie pakowali bez biletów co nie śmieszny czerwony pajacu tylko co roku zakaz stadionowy ma kilkadziesiąt osób od was za włażenie bez biletów, w zeszłym 60 osób zgadnij za co większość ma zakaz ? Ile się od widzewiaczków nasłuchałem w latach 90-tych sposobów na włażenie bez biletów na kurnik. Kogo ty lamusie chcesz pouczać, jutro będziecie żebrać żeby was wpuścić, dziadostwo czerwone będzie żebrało, własne barwy pochowacie dziady bez honoru, mamusia nie nauczyła ze nie należy włazić tam gdzie was nie chcą szmaciarze bez honoru i ambicji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kenik Re: widzewskie żebraki jutro będą skomleć pod sta IP: *.toya.net.pl 06.03.10, 22:43 Zamknij już mordę jak na razie to wy jesteście żebrakami w biało czarnych barwach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enzo Re: widzewskie żebraki jutro będą skomleć pod sta IP: *.xdsl.centertel.pl 06.03.10, 23:19 Ty sobie wejdź na własną stronę i poczytaj jak wam kibic wymyślił barwy niejaki "Muzyk" co wam klub kibica zakładał ignorancie widzewski sam stój mordę widzewski żebraku. Co szmaciarzu już nie pamiętasz jak pozbyliście się jak szmaty historycznej nazwy RTS, kogo wy chcecie pouczać żebraki bez honoru sprzedający mecze za 10 patoli i jutro po cichu zdejmujący czerwone szmaty żeby was nie rozpoznali żałosne namiastki kibiców. A żebrać to biegał do władz miejskich wasz piłkarz Marcin Zając który błagał żeby wam wodę ponownie puścili bo śmierdzieliście po treningu, za czyje pieniądze wam montowali krzesełka na ligę mistrzów, kto chce 500.000 zł na jubileusz z naszych podatków, nas pouczają a sami pierwsi z łapami biegają na żebry i jeszcze konfidenckie nasienie pisze donosy, na stronie e-widzew cały dział z konfidenckimi pisemkami, wy żałosne czerwone parówy, co przypominają się wam lata 70 i 80-te jak donosiliście i byliście z tego znani ale czego się spodziewać po tych którzy pierwszych kibiców mieli przechrztów z ŁKS-u :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 Re: widzewskie żebraki jutro będą skomleć pod sta IP: *.toya.net.pl 07.03.10, 03:28 Ale się zagotował bezdomny icek. Spłacać długi żebraki i nie szczać w przejściach pod trybuną bo wali szczochami aż pod Atlas Areną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 ŁodzianinŁKS Wygra ŁKS ŁÓDŹ- naga prawda IP: *.toya.net.pl 07.03.10, 10:22 sami jesteście bezdomni, cacek znowu was wycyckał, zero wstawiennictwa w waszej sprawie(derby). czyżby był niejawny konflikt kiboli widzewa z zarządem? na to w tej chwili wychodzi. czym się chlubicie? mieliście swoje 5 min w latach 80&90 i tyle. Teraz nie możecie przeboleć że miasto pomaga klubowi z al.Unii a wam nie pomogło w 2004, wy istniejecie tylko i wyłącznie dzięki cwaniactwu Bońka(sprawa waszych długów nadal jest otwarta), ŁKS natomiast po tych wszystkich perypetiach w przekształceniach jasno określił zasady działania(m.in. spłaty zobowiązań), jedyną niewiadomą jest nowy właściciel którego mamy poznać w marcu(uważam że będzie to spora niespodzianka i to ktoś inny niż sugerowano w prasie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin_1908 Re: Wygra ŁKS ŁÓDŹ- naga prawda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.10, 11:06 Zgodze sie z moim poprzednikiem Widzew byl i bedzie czerwony, nawet mieli czerwona trybune specjalnie dla I sekretarzy PZPR a pewnie wielu z was o tym nie juz nie pamieta i nie chce do tego wracac a to ze konfidencji to jak najbardziej az sie roilo na waszym stadionie od ubekow i tajniakow nawet mieli darmowe wejsciowki, czas zamknac ten temat kto komu ile , wygra lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnus Dux Re: widzewskie żebraki jutro będą skomleć pod sta IP: *.toya.net.pl 07.03.10, 08:38 Puknij się mocno w ten swój pusty łeb pajacu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kenik Re: widzewskie żebraki jutro będą skomleć pod sta IP: *.toya.net.pl 07.03.10, 09:53 A z czego wy kurwa żyliście kilkanaście lat temu białe pedały. Miasto wam nie dawało kasy? Chyba żyliście z biovitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 ŁodzianinŁKS Re: widzewskie żebraki jutro będą skomleć pod sta IP: *.toya.net.pl 07.03.10, 10:08 kto pedał to pedał A ŁKS utrzymywały ZPB Marchlewski, hipokryto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sers Re: widzewskie żebraki jutro będą skomleć pod sta IP: *.astral.lodz.pl 06.03.10, 23:19 ambicje to mieliscie, jak na derbach przed telebimem podskakiwalescie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 ŁodzianinŁKS Re: widzewskie żebraki jutro będą skomleć pod sta IP: *.toya.net.pl 07.03.10, 11:44 w przeciwieństwie do was potrafiliśmy to zorganizować. A wy co teraz? incognito na niby stadio de gruz? chorągiwewy jesteście a do tego chwasty Odpowiedz Link Zgłoś