Gość: Zalosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.10, 07:07 Derdzik, az tak Cie boli brak akredytacji? Zluzuj troche, bo Twoje szukanie dziury w calym jest juz zalosne. Jako, ze podobno jestes (byles?) kibicem Widzewa, mimo wszystko pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Transfery Widzewa z konfliktem w tle IP: *.4web.pl 18.03.10, 07:10 Pan "rzetelny" dziennikarz szuka znów na siłę sensacji. Gdyby był rzeczywiście rzetelny, to udałby się po opinie w tej sprawie do dwóch zainteresowanych - czyli Janasa i Zuba Odpowiedz Link Zgłoś
wojcikmarcin Re: Transfery Widzewa z konfliktem w tle 18.03.10, 08:36 Oj widać że nie śledzisz wiadomości o Widzewie. zub odpowiada na pytania poprzez agencje PR tak więc nie bardzo jest jak. Znając charakter zuba to co pisze Derdzik jest mocno prawdopodobne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piszczel 1-4 Transfery Widzewa z konfliktem w tle IP: 109.243.159.* 18.03.10, 07:13 Nie no, do tej pory chwaliłem Zuba za transwery, no bo Migdał, Sernas, Dudu, Ostry. Ale po tym co czytam to strach mnie ogarnia. Poprostu Janas latem ucieknie do Ległej, Wisły, Poloni lub Lecha. Zub!!!, kuźwa dla swojego spokoju, daj czlowiekowi spokojnie popracować i zajmij sie czymś innym. Może bakalarczyk cie przygarnie do akademii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śżk Re: Transfery Widzewa z konfliktem w tle IP: *.toya.net.pl 18.03.10, 21:26 piszczel ty idioto nie pisz więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZUBwon Transfery Widzewa z konfliktem w tle IP: 213.25.189.* 18.03.10, 07:35 jak to było? ani me ani be ani kukuryku WYPI.... zubie i bakalarczyku Zub ponownie trenerem Widzewa? NIGDY zub pamiętamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plotucha Transfery Widzewa z konfliktem w tle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.10, 07:58 obrabianie tyłków pracowników Widzewa za ich plecami. Derdzik = plotkarz Odpowiedz Link Zgłoś
wassercug_fajwel Derdzik na fali... 18.03.10, 07:59 Na razie wznoszącej - od kiepskiego o stadionie miejskim gdzie zbytnio się nie wysilił do tego o transferach który jest już ciut lepiej napisany. Good Job, daje 4 gwiazdki! A inni wyluzujcie - akurat do tego artykułu nie ma się co przyczepić - reasumując mam nadzieję że Derdzik skończył z schizofrenią i będzie wykonywał dobrą robotę bo tego gada bujalskiego nie da się czytać.... Acha - ponoć Radek sam odmówił? Odpowiedz Link Zgłoś
father10 Dość dziadostwa 18.03.10, 08:26 I znów wodę macą. Kochamy Widzew, obecnie jest ok. Nie powinniśmy pozwolić aby znów coś złego wydarzyło się w Widzewie. Dość dziadostwa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paaablosss Widzew Transfery Widzewa z konfliktem w tle IP: *.elsnet.pl 18.03.10, 09:10 Zauważmy, że Widzew kupuje młodych zawodników ze średnim wiekiem ok 25lat. To bardzo ważne jeśli się buduje przyszłościowy zespół na europejskie puchary za kilka lat. Myślę że taktyka transferowa Widzewa jest dobra i jeśli chodzi o zawodników zza granicy, to jeśli posiadając podobne umiejętności są tańsi od Polaków to jak najbardziej jestem za sprowadzaniem ich do Widzewa. Zawsze przynoszą nowe doświadczenia do klubu. Uważam ze Zub jest inteligentny i wie co robi. Przed Ekstraklasą oczywiście będą potrzebne wzmocnienia, jeśli chcemy się liczyć w walce o mistrzostwo, ale nie powinniśmy sięgać po każdego dobrego zawodnika, który jest w danej chwili dostępny. Przede wszystkim powinniśmy kupić zawodników na te pozycje, które widzimy że są słabszym punktem Widzewa oraz nadal stawić na młodych utalentowanych zawodników, jeśli myślimy przyszłościowo. Souheil Ben Radhia jest bardzo dobrym i doświadczonym zawodnikiem, pomimo młodego wieku i myślę że na pewno będzie wzmocnienie drużyny. Fernando Arriero przyniósł do zespołu trochę hiszpańskiego "ducha" (grywałem trochę z Hiszpanami w piłkę i wyjątkowo pozytywne emocje przekazują na boisku, ale ogólnie ten naród jest bardzo wesoły i otwarty i bezproblemowy ) co może mieć wpływ na pozytywniejszą atmosferę w drużynie. Nastawienie psychiczne do meczu jest tak samo ważne jak przygotowanie fizyczne, czy taktyczne. Jeśli chodzi o jego umiejętności to okaże się w najbliższych miesiącach. Na pewno jest bardzo młody i mimo że trenował w nowoczesnych warunkach i grywał z różnymi gwiazdami to jednak grał w niższych ligach i ciężko mi ocenić jak sprawdzi się w Widzewie. Czas pokaże... Zauważam ostatnio jakby niektóre media czy urzędnicy próbowały skłócić Widzew (jest to tylko moje zdanie, mogę się mylić i oby tak było). Zarówno działaczy jak i kibiców. Musimy trzymać się razem, bo z jedności siła! Starajmy się unikać konfliktów bo przecież każdy z nas chcę jak najlepiej dla klubu. Jeśli na prawdę jest konflikt pomiędzy Janasem i Zubem to mam nadzieję, że dojdą do kompromisu i porozumienia. Patrząc na osiągnięcia sportowe Widzewa wszystko idzie w jak najlepszych kierunku. Mamy inteligentny zarząd, który wie co robi i działa przyszłościowo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiara spod zegara [...] IP: 91.90.57.* 18.03.10, 09:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Widzewa z PT Transfery Widzewa z konfliktem w tle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.10, 09:13 Dziwię się Cackowi, że wyrzuca swoje pieniądze na ulicę. Jak można wierzyć Zubowi, wszak to jest klasyczny przykład nieudacznika, który udowodnił to "spuszczając" mój Widzew, tylko dzięki swej indolencji, do I ligi! Już w Bełchatowie śmiali się tego poligioty i nawet Lenczyk był zadowolony, że poszedł do Łodzi. Szkoda tylko, że teraz szkodzi mojemu klubowi! A tak na marginesie; to trener powinien być odpowiedzialny za za nowych zawodników. Chyba, że jest niereformowalnym... Cackiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek S. [...] IP: *.devs.futuro.pl 18.03.10, 09:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Transfery Widzewa z konfliktem w tle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.10, 09:44 może współpraca między tymi Panami słodka nie jest ale: - Robak, Mielcarz, Sernas, Dudu, Ostrowski, Bieniuk, to są ludzie ściągnięci za czasów Zuba coby nie mówić to praktycznie połowa druzyny i to ta lepsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Transfery Widzewa z konfliktem w tle IP: *.146.50.60.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.03.10, 21:34 Bieniuka i Ostrowskiego ściągnąl Janas , a nie Zub. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oloko Re: Transfery Widzewa z konfliktem w tle IP: *.ghnet.pl 19.03.10, 12:14 Czyli jednak wbrew artykulowi janas jest w stanie ściągnąć zawodników bez udziału zuba? Jest wojna Widzew : wyborcza , od nas zależy po której stronie staniemy. Kto pluje na nasz klub... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vader Transfery Widzewa z konfliktem w tle IP: 81.15.172.* 18.03.10, 10:25 ...akurat ten artykuł ma sens, tylko czy to nie jest podpusczanie nas kibiców Widzewa na Zuba. Bo jeśli drużyna spisuje sie dobrze, jest na pierwszym miejscu, 10 punktów przewagi...wszystko przemawia za tym, bym dobrze ocenić transfery...a jednak ten Zub to taki nieprzyjemny i zarozumiały typ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do "vader" Re: Transfery Widzewa z konfliktem w tle IP: *.toya.net.pl 18.03.10, 21:24 nie używaj takiego nicku ty prostaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Red Army Naprawdę dziwią mnie wrzuty na Bartka Grzelaka. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.03.10, 10:48 Ludzie nie bądźcie jak dzieci odszedł bo poszedł za kasą takie są dzisiejsze realia. Gdyby w tym okresie w Widzewie był Cacek na pewno Grzelak by został. Teraz mało jest piłkarzy grających dla idei. Zapomnieliście już co dla nas zrobił ile meczy sam rozstrzygnął to w głównej mierze dzięki niemu awansowaliśmy. On bo prostu pasował do Widzewa jak mało kto w ostatnich latach dlatego cieszyłbym się gdyby wrócił a wy ogarnijcie się trochę i przestańcie na niego ujadać. Co innego Rzeźniczak ale do Bartka zawsze będę darzył sympatią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stoki1910 Re: Naprawdę dziwią mnie wrzuty na Bartka Grzelak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.10, 15:51 tu chodzi bardziej o to jak zachowywał się po odejściu -eLki całowanie herbu to była norma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgredzik Transfery Widzewa z konfliktem w tle IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.10, 11:35 popieram przedmówcę, panie Derdzikowski, spójrz pan na tabelę i przewagę punktową i dopiero OBIEKTYWNIE oceniaj. Sprawy kadrowe w drużynie a tym bardziej w Klubie i nie twoja sprawa... PozdRo... Widzew The Best !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BAŁUTY 1908 Boli jak źle piszą o waszym pejsowym klubiku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.10, 11:42 Troche prawdy nie zaszkodzi , jesteście przyzwyczajeni że źle to o wszystkich dookoła a o was same dobre słówka, wszystko w tajemnicy dziennikarze co (wybrani) co środa zaprzaszani na śniadanka do pana cacka, a jak coś nie pod dyktando to zabrać akredytacje. Dalej jedzćie mace i przegryzajcie czosnkiem, a obudzicie się z rękom w gównie, he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgredzik Re: Boli jak źle piszą o waszym pejsowym klubiku IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.10, 14:47 żal mi ciebie... Tyle w temacie ANTYSEMITO z rodowodem... waszych założycieli :) PozdRo... Widzew The Best !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Transfery Widzewa z konfliktem w tle IP: 194.11.24.* 18.03.10, 11:53 Widzę że Derdzik jak zwykle szuka dziury w całym. Żenada. A co do Judasza Grzelaka to mam nadzieję, że nigdy już nie założy koszulki Widzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny rada da pana Sylwestra IP: *.lodz.mm.pl 18.03.10, 12:16 po decyzjii o degradacji Widzewa w ubiegłym sezonie bodajże S Cacek powiedział ze plany co zdobycia mistrza nie ulegają zmianie trzeba będzie skrócić tylko czas "asymilacji" po awansie Obecna wiosna to wymarzony okres do realizacji tego celu wymarzona sytuacja w lidze mecze z głównymi rywalami do awansu u siebie nawet terminarz wspaniały (w ostatnich ośmiu kolejkach sześć meczy u siebie)należało sciągnąć szersze grono piłkarzy by P Janas w meczach o stawkę mógł ich przetestować latem ostatnie korekty i na jesien w wyniku rewolucji w Wiśle i Legii mozna by było odjechać im na ładne parę punktów nawet w 1994 gdy F Smuda przejmował Widzew miał całą wiosnę na zgranie zespołu w 1995 był mistrz a 1996 sezon bez porażki i 82pkt w lidze co jest rekoredm w 80-cio letniej historii ligi w 2008r Widzew wyrównał niechlubny rekord własny z 1948r gdy nie wygrał w sezonie meczu na wyjeździe potrzeba do tego było 60 lat i "marka" zuba S Cacek żąda odszkodowania od pzpn w kwocie 16 mil zł za nie słuszną degradację lecz czy to nie przyjaciel idiota tą deradacje mu zafundował ile jeszcze utopi pieniędzy na radosną twórczość magistra ile lat stracimy by nasz dobrodziej przejżał na oczy tu w 1 lidze nie ma konkurencji ale najsilniejsze kluby ekstaklasy uwidocznią słabość zubka mam pomysł dla pana Sylwestra niech kupi ŁKS nawet z nieoficjalnym 11 milionowym długiem niech tam w osiedlowym klubie na płytkiej wodzie mareczek się sprawdza jako trener i dyrektor a za nie długo to się wszystko zwróci i nie będzie konkurenta do podziału pieniędzy na promocje miasta i nie będzie dla kogo budowac stadionu więć być może 150 milionów trafi do nas przyjaciel odpracuje krzywdę jaką wyrządził a i kibice polubią zubusia a ełkaesiacy no cóż przeżył ich klub faszyzm ( bo poprostu z nim nie walczył )przeżył komunizm (bo czerpał ile się da) ITD ITD ale działałności mareczka to już chyba nie przeżyje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cacek Re: rada da pana Sylwestra IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.03.10, 23:45 dziękuję za tą radę, bez niej zrezygnowałbym z dalszego finansowania Widzewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejże Transfery Widzewa z konfliktem w tle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.10, 14:09 Ludziska ! Przestańcie juz z tymi fantasmagoriami o LM czy Europejskimi pucharami. Czy na prawdę nie widziecie w jakim miejscu stoi ( a dokładniej LEŻY) w Polsce piłka ligowa. Szczytem osiągnięć byłby poziom Bułgarii czy Rumunii a bajanie o pucharach zostawcie bajkopisarzom. Nędza jaka wieje z naszych ligowych boisk to profanacja futbolu. Nawet na imitację piłki nożnej nie zasługuje. Przestańcie już z tymi pucharami......................proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewiatan137 Transfery Widzewa z konfliktem w tle IP: *.toya.net.pl 18.03.10, 16:16 Czytam wypociny pana Derdzikowskiego i niemoge wyjsc z podziwu jak mozna byc takim ignorantem a uwazac sie za znawce pilki.Janas tez nie jest swiety.Przyjrzyjmy sie polskim klubom ktore to maja pieniadze.Jak wszyscy widza jest bardzo znaczna tendencja aby sprowadzac pilkarzy z zagranicy powod jest jeden brak profesjonalizmu u krajowych grajkow wystarczy ze napisza w gazetach kilka pochlebnych recenzji i juz wali w dekiel.Koles uwaza sie za co najmiej Meesiego i traktuje zasiadanie na lawce jako afront.Za granica nie maja z tym problemow.Co do Janasa to jezeli naprawde mamy budowac Wielki Widzew to po co wymienieni pilkarze.Grzelak jest dobry na polska lige tylko ze my mamy grac w europie a nie jak Wisla tyko o mistrza naszego grajdolka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzewiak ten artykuł to sama prawda!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.10, 16:35 a wiekszość tych co smarują takie laurki Zubowi i widzewowi to klakierzy np Paaablosss Widzew (opłacani) przez Cacka, żeby wizerunek był dobry.Janas jest sam jak na bezludnej wyspie, nie dość że z zubem się nie dogaduje, to jeszcze Gapińskiego wyrzucili cichcem, i Janasowi wsadzili dziadka Górala, który przed meczem piłkarzom żeberka z grilla i grzyby zafundował (już dowcipy po całej Pl o tym krążą)Nie oszukujmy się w Widzewie, rządzi warszawka a ściślej FCpiaseczno do spółki z dominet bankiem, pokazcie mi kogoś kto się tam zna na piłce, oprócz Janasa nie wiedzię nikogo.Tylko czekać jak Janas ucieknie. Marketing też warszawka, z tymi herbami Łodzi też afera, bo podobno Widzew zapomniał zlecić słynnej firmie vigo, naszyć herb Łodzi, teraz mówią, że mają w dupie. A jak wczytać się w te wyjazdy do Turcji, to między wierszami mozna znaleść info, o źle podpisanych umowach na boiska do których się dojeżdżało 80 lub 40 km. Dziś Widzew z Piaseczna to wydmuszka, która się może rozsypaćjak mocnej puknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: ten artykuł to sama prawda!!!!! IP: 91.193.160.* 18.03.10, 17:49 sluchaj widzewiak,moze tak bys walnal baranka dla otrzezwienia.nie kumam o co ci chodzi.ja tez zeby bylo jasne jechalem na Zuba trenerai machalem mu chusteczka na pozegnanie.ale Zub poki co nie jest trenerem,widzew swietnie sie ma,transfery jak do tej pory oceniam w sumie na duzy + wiec po co to tyle jadu na faceta.mnie poki jest druzyna z wynikami ni ziebi ni parzy osoba Zuba dyrektora sportowego.a co do stylu rzadzenia Cacka to wyluzuj troche,ja od dawna nie pamietam takiej normalnosci w klubie,i poki Cacek laduje swoja kase i rozwija ten klub to przestanmy na sile doszukiwac sie problemow,a to ze jest z piaseczna to co-zle? moze zaproponuj kogos z Łodzi kto odkupi klub od FC piaseczno zebys byl zadowolony. a tak na marginesie to uwazam ze tego typu artykuly maja na celu konfliktowanie kibicow Widzewa w stosunku do Cacka i jego ludzi kimkolwiek oni by w klubie nie byli i co robili,taki czarny PR,wiadomo- Widzew postawil sie wybiórczej to teraz wybiórcza pokaze Widzewowi ze z prasa sie nie zadziera a jej dziennikarzynom akredytacja nalezy sie jak psu zupa,a jak nie to bedzie wojna i Widzew sie obsmaruje odpowiednio pod byle jakim pretekstem.zreszta zauwaz kiedy derdzikowski cos napisal pozytywnego o Widzewie,ja juz nie pamietam,bodajze przed cofnieciem akredytacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek S. [...] IP: *.devs.futuro.pl 18.03.10, 17:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FIRMA oszukani piłkarze IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.03.10, 19:34 kiedy wreszcie oddadzą 30 milionów długu byłym piłkarzom, a nie się martwią o nowych, największy wałek w całej Polsce, dziesiątki piłkarzy zostało oszukanych, jak chcą odzyskać pieniądze to muszą iść do sądu, bo Widzew tak ustalił z pzpn, że niczego nie muszą oddawać, chyba że ktoś wygra sprawę w sądzie, tak załatwiliście swoich piłkarzy, to się nazywa wdzięczność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roosevelt5 Do FIRMA IP: *.toya.net.pl 18.03.10, 19:57 Z twojej wypowiedzi wynika, że przykładasz ucho i podsłuchujesz. A, że korki w uszach, to słyszysz piąte przez dziesiąte i pierdoły opowiadasz. Dowiedz się u żródła i dopiero potem komentuj. Jak na razie produkujesz durnowatą opinie godną twojego rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FIRMA oszukani piłkarze IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.03.10, 21:52 prawda w oczy kole, taki z ciebie wielki widzewiak to powiedz ile było tego długu? jak nie 30 baniek, u źródła się nie dowiedziałeś? nie napisałem niczego co by się mijało z prawdą i to was boli, wasz klub wcale nie jest taki nieskazitelny jak sobie i innym wmawiacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: df oszukany Opsenica, Akademia Futobolu, Choinka IP: *.toya.net.pl 18.03.10, 21:19 Vayer, Świątek, Urząd Skarbowy, Kiedy łks zacznie spłacac długi? ---------- Nigdy nie zejdę na PSS-y Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FIRMA Re: oszukany Opsenica, Akademia Futobolu, Choinka IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.03.10, 21:53 na pewno wcześniej niż Widzew te 30 baniek, tego możesz być pewny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: oszukany Opsenica, Akademia Futobolu, Choinka IP: *.toya.net.pl 18.03.10, 22:52 Widzew nie ma już długów semicki farfoclu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bialy Transfery Widzewa z konfliktem w tle IP: *.toya.net.pl 18.03.10, 21:21 zaorać ten śmieszny osiedlowy klubik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic RTS. Transfery Widzewa z konfliktem w tle IP: *.toya.net.pl 19.03.10, 07:24 Witam wszystkich,mam nadzieję że ktoś z zarządu czyta te nasze wypowiedzi i zacznie wreszcie myśleć.Piłka nożna to nie bank gdzie operuje się promocjami kredytów lub lokat i trzeba patrzeć aby ciągle być na plusie.Ja może się nie znam bo nie prowadziłem żadnego klubu ale uważam że jeśli już miałbym prowadzić klub to chciałbym na nim zarabiać.Krótko mówiąc trzeba wzmocnić drużynę takimi piłkarzami z którymi jako beniaminek zdobędziemy mistrza.Po co wydawać kasę na 10-15 cieniasów zubowca jak można kupić 4 i da to konkretne efekty i nie większe koszty .Pamiętajcie beniaminkowi jest zawsze łatwiej bo nikt nie wie jak oni grają.A my kibice i Wy Właściciele na taki sukces liczymy.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: Transfery Widzewa z konfliktem w tle IP: 91.193.160.* 19.03.10, 18:32 kupy sie nie trzyma ta twoja wypowiedz.klub to niby nie bank ze trzeba byc na plusie,a tu chcialbys zeby klub za twojej prezesury zarabial czyli jednak byl na plusie :\ > ...Po co wydawać kasę na 10-15 cieniasów zubowca jak można kupić 4 i da to konkretne efekty..." -wymien tych 10-15 cieniasów zubowca ,rzuc nazwiska tych 4 pilkarzy co zdobeda ci mistrza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzewiak Re: Transfery Widzewa z konfliktem w tle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.10, 18:40 wczoraj mnie może poniosło. Teoretycznie nie mam nic do pochodzenia ludzi, mogą być z Piaseczna i z Warszawy. Chodzi mi o to że nie znają się lub mało znają się na piłce.Też gram w piłkę, wiem jak powinna wyglądać dieta piłkarza, wiem jak powinna wyglądać atmosfera w szatni, i jak układać się współpraca piłkarze-trener-dyrektor sportowy- kierownik drużyny. Na dzień dzisiejszy kierownik to amator - typ poczciwy staruszek, a zub - zamknięty w sobie nie komunikatywny ponurak, obrażający się na menadżerów, wyszukujący coraz to nowe wynalazki na you tube, nie mający poczucia rzeczywistości tu i teraz widzewa. Jedno mnie tylko męczy czy o tym wszystkim Cacek wie, czy wie jak ładnie to wszystko jest zapakowane, jak jego kasa przecieka przez palce.Zaraz na mnie naskoczą psy na smyczy, ale ja wiem że w środku w klubie jest zgnilizna, i cierpię z tego powodu. Janas ma rację teraz powinien już zbierać pakę do ekstraklasy, żeby zgrani i po obozie letnim wejść z marszu, a nie dopiero się docierać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zioło uwaga mecz IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.03.10, 09:44 Uwaga kilka spraw organizacyjnych: -nie pomylić się ,Widzew to ten zespól ,który na koszulkach nie ma herbu Łodzi! -przed meczem odrywamy z szalików ,barw wszystkie znaczki Łodzi naszyjemy jak nam miasto DAAAAAAAA ZA PROMOCJĘ !! - przed meczem zrzutka po 2 zł na sędziego ,uzg.z W.Szymańskim - spontanicznie pozdrawiamy w czasie meczu l.Millera - czosnek proszę jeść najpóźniej 6 godz .przed meczem - na meczu nie jemy macy,transmisja w TVP bez odbioru MIDZEM pany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Transfery Widzewa z konfliktem w tle IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.03.10, 10:00 DAJ DAJ DAJ za promocję!! DAJ DAJ DZIERZAWE,a sorki to już dostaliśmy DAJ DAJ DAJ za promocję a jak nie dadzą będziemy grac u naszych w sochaczewie Odpowiedz Link Zgłoś