Dodaj do ulubionych

Wojak Boxing Night: Włodarczyk vs Fragomeni!

25.03.10, 21:09
imprezy.fm/impreza/3126/wojak-boxing-night-wlodarczyk-vs-fragomeni-lodz
To będzie najważniejsza walka w kraju nad Wisłą w historii! W łódzkiej Arenie
zmierzą się Krzysztof „Diablo” Włodarczyk i Giacobbe Fragomeni. Wielki rewanż
za zeszłoroczny pojedynek. Stawka: tytuł mistrza świata kategorii junior
ciężkiej prestiżowej federacji WBC!
„Wojak Boxing Night”
ŁÓDŹ ATLAS ARENA
15 maja, godz. 19.30
Obserwuj wątek
    • yavorius Re: Wojak Boxing Night: Włodarczyk vs Fragomeni! 26.03.10, 08:44
      Dwóch facetów okładających się po ryjach. Fascynujące!
      • brite Re: Wojak Boxing Night: Włodarczyk vs Fragomeni! 26.03.10, 10:51
        Niedawno tuż obok była gala kickboxingu, sponsorem było miasto Łódź:
        lodz.gazeta.pl/lodz/51,35153,7634807.html?i=0
    • big_news Re: Wojak Boxing Night: Włodarczyk vs Fragomeni! 26.03.10, 11:01
      Pod pozorem promocji nudnego jak flaki z olejem "Diablo", za darmochę reklamuje
      się markę pewnego piwa na forum. W biały dzień, przed godz. 20,00,
      bezczelnie.
      Nie, nie jestem wrogiem złocistego napoju (innych wyskokowych napoi zresztą
      też), po prostu wkurza mnie taka buta.
      • yavorius Re: Wojak Boxing Night: Włodarczyk vs Fragomeni! 26.03.10, 11:41
        Podejrzewam, że żaden szanujący się producent piwa, nie musi
        się reklamować w ten sposób. Podejrzewam, że chodziło Ci o
        producenta koncernowych szczyn:)
        • yavorius Re: Wojak Boxing Night: Włodarczyk vs Fragomeni! 26.03.10, 11:43
          no tak, producentem jest KP, czyli Kompania Piwowarska, znana także
          jako Kiepskie Piwa

co należało udowodnić
        • big_news Re: Wojak Boxing Night: Włodarczyk vs Fragomeni! 26.03.10, 12:01
          Szczerze mówiąc, jest mi rybka czy w tytule wątku wybita byłaby nazwa tego czy
          innego piwa, a co za tym idzie, kryjącego się za nim producenta. Pewnie
          szanujący się piwowar takich praktyk się nie ima, ale, że już nie jedno
          widziałem, to i "góralskie" piwo w tym miejscu niespecjalnie by mnie zaskoczyło.
          Tego "żołdaka" w życiu nie smakowałem, więc nie wiem co to jest warte. Za to
          taką mam w sobie przekorę, że jak mi się coś wciska nazbyt nachalnie, to ja tego
          nawet za dopłatą nie kupię i w tym miejscu nie chodzi już wyłącznie o produkty
          konsumenckie;)
          • yavorius Re: Wojak Boxing Night: Włodarczyk vs Fragomeni! 26.03.10, 13:05
            > Za to taką mam w sobie przekorę, że jak mi się coś wciska nazbyt
            > nachalnie, to ja tego
            > nawet za dopłatą nie kupię

O to-to
            • big_news Re: Wojak Boxing Night: Włodarczyk vs Fragomeni! 26.03.10, 13:22
              Może z tego właśnie względu wątek wciąż wisi, może Admin ma podobny punkt
              widzenia?;)
              • miejskie_narty Re: Wojak Boxing Night: Włodarczyk vs Fragomeni! 26.03.10, 13:34
                Przesadzacie. Idąc podobnym tokiem myślenia, należało by milczeć o Atlas Arenie, nie wspominać o Open-Airze i innych Plus Ligach.

Poza tym boks jest fajny:-)
                • big_news Re: Wojak Boxing Night: Włodarczyk vs Fragomeni! 26.03.10, 13:52
                  Momencik.
                  Uważam, że różne kleje, telefony i inne produkty, to jednak cokolwiek innego niż
                  używki.
                  A boks też lubię. Chociaż akurat nie Włodarczyka, ale nie o niego akurat tu idzie.
                  • miejskie_narty Re: Wojak Boxing Night: Włodarczyk vs Fragomeni! 26.03.10, 13:59
                    A, OK. Ale coś mam wrażenie, że tego nie unikniemy: Jest Heineken Open-Air, była łódka Bolls i pewnie będą dziesiątki podobnych inicjatyw.

Czyli akurat w tym przypadku forum jest jak real. Piwa nie można reklamować - Heineken Oper Air już tak. Lajf is brutal:-)

PS. Nie wspominając już o tym, że "wojak" jest słowem powszechnym, co tym bardziej utrudnia blokowanie go w takim medium, jakim jest forum - gdzie nie ma graficznych logo i charakterystycznych fontów.
                    • big_news Re: Wojak Boxing Night: Włodarczyk vs Fragomeni! 26.03.10, 14:14
                      Jak się człowiek uprze, to da radę usprawiedliwić wszystko. Dosłownie. Np.
                      chwianie się nad grobami kontuzją goleni prawej. Albo lewej, co w rzeczonym
                      przypadku byłoby nawet stosowniejsze.
                      Rzecz w tym, żeby nie rżnąć głupa.
                      Zresztą, po prawdzie to zdaje się, że w tym wypadku (wątku) tylko ja się
                      wygłupiłem. Przecież nie ulega najmniejszej wątpliwość, że FŁ odwiedzają
                      wyłącznie ludzie rozumni i świadomi. Zatem moje jęki o psuciu niewiniątek są ni
                      z gruchy i ni z pietruchy. Niech se kto tam chce reklamuje co chce, tutaj nikt
                      nie weźmie się na żaden lep, tym bardziej, że choć niby idzie o niejednoznaczny
                      zwrot, to jakże on w końcu jest czytelny.
                      • miejskie_narty Re: Wojak Boxing Night: Włodarczyk vs Fragomeni! 26.03.10, 14:36
                        > Jak się człowiek uprze, to da radę usprawiedliwić wszystko. Dosłownie. Np.
                        > chwianie się nad grobami kontuzją goleni prawej. Albo lewej, co w rzeczonym
                        > przypadku byłoby nawet stosowniejsze.

Ach, no tak - zapomniałem o goleni. Dzięki za przypomnienie. Dzień od razu stał się lepszy;-)
    • aaa202 Zastanawiam się, co mnie bardziej odstręcza, 26.03.10, 13:55
      boks czy piłka nożna. Chyba jednak boks, bo ostatecznie gdyby pewna
      część fanów piłki wybiła się wreszcie do nogi na jakimś odludnym
      polu, futbol by mi zobojętniał. Mam też wrażenie, że "kibice" i
      zawodowi bokserzy rekrutują się z tych samych typów ludzkich.
      • miejskie_narty Re: Zastanawiam się, co mnie bardziej odstręcza, 26.03.10, 14:09
        Rozumiem, że walki w klatkach mogą odstręczać. Ale boks, sport dżentelmenów? :-)
        • aaa202 Dżentelmen z gorylimi łukami brwiowymi 26.03.10, 14:16
          i płaskim nosem? Bardzo dżentyl.

A te walki w klatkach, to chodzi o bójki przy windzie młodzieży po
          rekolekcjach?
          • miejskie_narty Re: Dżentelmen z gorylimi łukami brwiowymi 26.03.10, 14:30
            No cóż, jeden ma wory pod oczami od czytania książek, drugi zgrubienia nad nimi od boksowania. Co poradzisz...
      • miejskie_narty Re: Zastanawiam się, co mnie bardziej odstręcza, 26.03.10, 14:26
        Mnie piłka nożna odstręcza poprzez swojski kontekst. Ale jak mi ktoś ostatnio podlinkował to: www.youtube.com/watch?v=KZnUr8lcqjo , to po porostu nie mogę się oprzeć wrażeniu, że gdybym wychował się w trochę bardziej zaawansowanej cywilizacji, to bym chodził po domu w piłkarskiej koszulce.:-)
        • aaa202 Ten film jakoś później się rozwija? 26.03.10, 14:52
          Może to miejsce, w którym się urodziłeś, kiedyś tak się zaawansuje
          cywilizacyjnie, że noszenie tej koszulki nie będzie obciachem ani
          zagrożeniem nawet na ulicy.

Mnie ojciec kiedyś zabierał na mecze, było to dla niego normalne, że
          z paroletnimi smarkaczami ojciec idzie na stadion, żeby spędzić z
          nimi czas, coś im pokazać, a przy okazji samemu mieć rozrywkę. Więc
          albo on był szurnięty i nieodpowiedzialny, albo jak na razie
          odnotowujemy tu raczej cywilizacyjny regres.
          • miejskie_narty nie bardzo:-) 26.03.10, 15:03
            > albo on był szurnięty i nieodpowiedzialny, albo jak na razie
            > odnotowujemy tu raczej cywilizacyjny regres.

Heglista by powiedział, że jesteśmy w fazie antytezy. Pocieszające jest to, że potem przychodzi synteza. Tylko czy się na nią załapiemy?
            • aaa202 Trzeba się dobrze odżywiać, wysypiać, 26.03.10, 15:16
              lekki sport, nieforsowne lektury, kontrola nadciśnienia i dożyjesz.

Dożyjesz i dowiesz się, że z historii futbolu można się nauczyć, że
              futbol niczego się nie nauczył z historii. Czy tam coś takiego;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka