Gość: karolew Nowe logo ŁKS-u i wzór koszulki są już znane. Z... IP: *.range86-151.btcentralplus.com 22.04.10, 16:13 pytanie do kibiców ŁKS? co obecna spółka PPS ŁKS ma formalnie wspólnego z ŁKS-em stowarzyszenie? czy jest jakakolwiek więź prawa łącząca oba podmioty? rozumiem że tradycja stulatka została przekazana na tzw. gębę, tak? Mietek mówi do Filipa: no ta, w sumie jesteście ŁKS... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanatic08 Nowe logo ŁKS-u i wzór koszulki są już znane. Z... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 16:16 Myślę że to logo jako zastępcze ujdzie w tłoku, co do koszulek dobrze że zrobili ten czerwony pas. Będzie wiadomo kto gra. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcikmarcin Ktoś za dużo w Football Managera pogrywał :) 22.04.10, 16:16 Obrazek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TN Podpaska!!!!! IP: *.toya.net.pl 22.04.10, 16:17 galerianki jesteście dumne??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teofilów C Nowe logo ŁKS-u i wzór koszulki są już znane. Z... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 16:39 Logo jest piękne!!!!,wyrażne proste linie kreslone ręką z rodowodem,kształtują charakterystyczne prostackie oblicze klubu żebrającego na kolanach Radnych o kolejną transzę na drobne wydatki.Tuż za literą "Ł"daje się słyszeć z oddali Daj....daj,,,,daj Rado Miasta milionik na pensje i oświetlenie i szybki samochód dla Hajty. Jestem wzruszony i poruszony.To naprawdę piękne dzieło.!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzewiak Nowe logo ŁKS-u i wzór koszulki są już znane. Z... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 16:42 Nowe logo trochę bez duszy ale stroje mi się bardzo podobają. Ciekawe jakiej firmy będą? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
antygrzybiarz Re: Nowe logo ŁKS-u i wzór koszulki są już znane. 22.04.10, 17:57 Jak to jakiej ??? ALWAYS :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwanhoe koszmarek IP: 193.151.113.* 22.04.10, 17:04 Kolejny koszmarek. Czcionka z lat 30-tych. Logo nic nie mowi o tradycji i profesjonalizmie, co w przypadku tego klubu mnie nie dziwi, ale mialo isc nowe, lepsze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Re: Nowe logo ŁKS-u Łódź jest już znane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 17:22 Jest już kupiec, który od was to coś odkupi? Loga ostatnio dobrze się wam sprzedają. Wymyślcie 10 w ciągu roku, sprzedajcie i będziecie bogaci jak Barcelona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfaq Nowe logo ŁKS-u i wzór koszulki są już znane. Z... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 17:33 Tragedia..nie wiem nad czym tyle siedzieli, bo takie logo to ja im mogę w pięć minut zrobić, bazując na szablonie z Football Managera ;P Już ładniejsze logo ma chociażby Start Łódź ;P Odpowiedz Link Zgłoś
antygrzybiarz Nowe logo ŁKS-u i wzór koszulki są już znane. Z... 22.04.10, 17:40 To logo to tilia, znaczy lipa, gdzie nazwa PSS i data 2010 ??? 1908 to jawne zakłamywanie, ta spółka tyle nie istnieje :), pejsowa propaganda :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YARO SUPER IP: *.teosat.pl 22.04.10, 17:42 super dokladnie tak jak sobie wyobrazalem!!! BRAWO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Nowe logo ŁKS-u i wzór koszulki są już znane. Z... IP: *.toya.net.pl 22.04.10, 17:43 Ok,podoba mi się ,Viva ŁKS !! czerwone psy niech szczekają ,ich logo to czerwony Lesiu Miller only Łódzki KS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Nowe logo ŁKS-u i wzór koszulki są już znane. Z... IP: *.toya.net.pl 22.04.10, 17:50 rety ile tu pejsów z czerwonego kurnika!! nie napinać się tak czerwone ryjki,zapomnieliście jak sprzedaliście RTS hahah !! logo zmieniliście ,ale ryje czerwone zostały i opinia w Polsce czerownych świniopasów !! hehehehe czerwoni zaszczani Midzemiacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Nowe logo ŁKS-u i wzór koszulki są już znane. IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.10, 18:42 bolo MISTRZ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łowca Idiotów Re: Nowe logo ŁKS-u i wzór koszulki są już znane. IP: *.wroclaw.mm.pl 22.04.10, 22:29 Nasz HERB (nie logo, jak u was - zasadnicza to różnica) jest niezmienny od 100 lat dzieciak... ale skąd to możesz wiedzieć, jak stadion znasz z opowiadań a mama na mecz nie puści bo synek może od swoich po pysku dostanie. Obecnie to wy jesteście śmieszni i ledwo co dostrzegalni, zanim zaczniecie wytykać wady rywala - poprawcie swoje sami... które są nieporównywalnie większe. A od ilu lat w naszym cieniu - o tym nawet wspominać nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Zakłamane logo IP: *.wroclaw.mm.pl 22.04.10, 17:51 ŁKS powstał w 1909 więc po co to zakłamanie jeżeli już buduje się nową jakość to należy zacząć od wyprostowania zakłamanej historii w tworzeniu na siłę że najstarszym klubem w Łodzi jest ŁKS a wiadomo że był to Sokół pomijam sprawę barw bo skoro je zmieniono w latach dwudziestych to nie ma do czego wracać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS-SANDECJA 0:4 Nowe logo ŁKS-u i wzór koszulki są już znane. Z... IP: *.lodz.mm.pl 22.04.10, 17:55 PIĘKNE!! HA HA HA AŻ SIĘ POJSZCZAŁEM ZE ŚMIECHU!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snooker Buahahahhahahaha IP: 91.193.160.* 22.04.10, 18:02 To wam Tilia zafundowała... lipę :), aż monitor się trzęsie ze śmiechu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p-ce Nowe logo ŁKS-u i wzór koszulki są już znane. Z... IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.10, 18:32 A co można zrobić z 3 żałosnych liter? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzewski fafik Nowe logo ŁKS-u i wzór koszulki są już znane. Z... IP: *.toya.net.pl 22.04.10, 18:48 hau hau hau Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do dajdaja wyżej Re: Nowe logo ŁKS-u i wzór koszulki są już znane. IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.10, 23:31 P(ie)SS - leżeć i do budy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: regata Nowe logo ŁKS-u i wzór koszulki są już znane. Z... IP: *.chello.pl 22.04.10, 18:52 Logo bardzo śliczne!!!!Takie proste przejrzyste wręcz rewelacyjne:))) Tęgie głowy musiały dużo potu wylać by to stworzyć.O jak ja wam tego "cudoka" zazdroszczę:)))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi1 Nowe logo ŁKS-u i wzór koszulki są już znane. Z... IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.10, 19:10 wolę stare logo ale koszulka ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franz Nowe logo ŁKS-u i wzór koszulki są już znane. Z... IP: *.retsat1.com.pl 22.04.10, 19:22 Oooooooo... no piękne! kiedy będą gadżety z nowym logo? Bo szukam właśnie nowej klapy do sedesu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bałuciarz 1910 Nowe logo ŁKS-u i wzór koszulki są już znane. Z... IP: 195.117.116.* 22.04.10, 20:00 Kening pomyliły wam sie daty , nie 1908, tylko 2010!!!!! buhahahahahahahahahahaha a na marginesie to strasznie denne to logo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupo Nowe logo ŁKS-u i wzór koszulki są już znane. Z... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 20:29 Szczekajcie czerwone psy szczekajcie. Gdzie wasz dobrodziej Cacek? Coś podejrzanie długo w Szwajcarii siedzi. Czyżby problemy z naszym wymiarem sprawiedliwości? Cacek stary ubek pasujący do czerwonych psów towarzysza Millera. HAU HAU HAU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snooker Re: Nowe logo ŁKS-u i wzór koszulki są już znane. IP: 91.193.160.* 22.04.10, 20:44 Cacek to nie dawno był w kraju, tylko sedesik może o tym wiedzieć ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek Faktycznie IP: 78.155.123.* 22.04.10, 21:09 wyglada jak klapa od sedesu, ale wtopa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zk Nowe logo ŁKS-u i wzór koszulki są już znane. Z... IP: *.euronet.net.pl 22.04.10, 21:35 ciekawe jakie były inne propozycje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prokterendgamble Podpaski? IP: 109.243.78.* 22.04.10, 21:41 Chyba z ena wyścig Pokoju zrobili dla kolarzy? Co na to Prezydent Peru? :D:D:D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś