Dodaj do ulubionych

Do Kingfisha

17.07.02, 19:01
Dzięki Pańskiej maszynie do mierzenia inteligencji, wiemy już jakie IQ ma
Jewhater/88. Nadal nie wiemy jednak, kto jest największym debilem forum!
Proponuję odpalić urządzenie jeszcze raz, tym razem mając możliwość wyboru
spośród kilku przynajmniej kandydatów (tych nie zabraknie). Proponuje także,
by każdy mógł oddać np. 3 głosy - istnieje bowiem zupełnie realna możliwość,
że Jewhater zgarnie wszystkie i taki np. Czikago mógłby nie daj Boże pomyśleć
że nikt go za debila nie uważa
Obserwuj wątek
    • Gość: Kingfish Do Werwa o Bimi i nie tylko. IP: *.dyn.optonline.net 18.07.02, 02:09
      Drogi Werwie jeśli chodzi o króla debilów to chyba żadnego sondażu nam nie
      potrzeba. Mieliśmy na tym forum chamów, rasistów, prostaków ale chyba nigdy
      nie spotkaliśmy się jeszcze z bardziej naiwnym, nielogicznym i naprawdę
      dziecinnym osobnikiem niż ten który ostatnio pojawił się na forum. Przeczytałem
      dzisiaj parę jego postów a w nich parę niesamowitych hipotez których normalny
      człowiek nie jest wstanie wymyślić i potem nie wstydzić się do takich absurdów
      przyznać. Ale zauważyłem też że prawie wszyscy forumowicze go olewają, oprócz
      Kochanki która bezskutecznie nadal swój czas marnuje. (Droga kochanko: You
      can’t make ice cream out of shit.

Wracam do ankiety. Naprawdę nie założyłem ankiety o IQ naszego 88 w celu
      udowodnienia że jest debilem. On w tym mojej pomocy nie potrzebował. Jednak
      chciałem udowodnić że naprawdę na tym Forum, tak jak i w Polsce nie ma aż tylu
      antysemitów. Proszę sobie wyobrazić że w 3 dni tylko 5 głosów poszło na 88 a 27
      przeciwko. Co to znaczy? Jestem pewny że 88-Jewhater głosował na siebie
      przynajmniej dwa razy. Może z domu i z pracy. Czyli tylko 3 inne osoby na niego
      głosowały. Jeśli jeszcze założyć że jedna z tych innych osób głosowała dwa razy
      z dwóch komputerów to można dojść do wniosku że na forum jest tylko dwóch, może
      trzech wulgarnych rasistów.

Ankieta ankietą ale dlaczego na tym forum jest tyle rasistowskich opinii?
      Odpowiedź jest prosta: liczba postów nie świadczy o liczbie ludzi ich
      piszących. Nasz jewhater bez przerwy zmienia serwery i nawet bardzo dobrze daje
      sobie z tym radę. Przypomnę wam że on już nadawał z domu wariatów w
      Pennsylwani , szkoły średniej w New York,wielu innych serwerów i ostatnio z
      Australii. A skoro potrafi tak szybciutko bez przerwy zmieniać servery to ile
      innych ników naprawdę ma Jewhater?

W zeszłym roku zrobiłem na Forum inny sondaż który potwierdza moje
      przepuszczenia. Było to w okresie kiedy USA już od paru tygodni bombardowało
      Afganistan. Na forum było setki anty amerykańskich postów. Pytanie brzmiało:
      Czy USA powinno się natychmiast wycofać z Afganistanu bez pokonania bandy Osama
      i Talibów.
      Jaki myślisz był wynik? 90% postów na forum było przeciwko USA w Afganistanie a
      ankieta na której była możliwość głosowania tylko raz okazała 75 procentowe
      poparcie dla USA.

Czyli nie dajcie się oszukiwać. Mniejszość zawsze drze się najgłośniej.
      PS
      Bimi jest nieszkodliwy i nawet zabawny.
      • gelatik_ Re: Do Werwa o Bimi i nie tylko. 18.07.02, 13:19
        Oczywiscie ze to tylko jedna, moze dwie osoby. Sam styl pisania na to wskazuje.
        Polacy sa rozsadni i z takimi wariatami jak Jewhater sie nie zadaja.

Gość portalu: Kingfish napisał(a):

> Drogi Werwie jeśli chodzi o króla debilów to chyba żadnego sondażu nam nie
        > potrzeba. Mieliśmy na tym forum chamów, rasistów, prostaków ale chyba nigdy
        > nie spotkaliśmy się jeszcze z bardziej naiwnym, nielogicznym i naprawdę
        > dziecinnym osobnikiem niż ten który ostatnio pojawił się na forum.
        Przeczytałem
        >
        > dzisiaj parę jego postów a w nich parę niesamowitych hipotez których normalny
        > człowiek nie jest wstanie wymyślić i potem nie wstydzić się do takich
        absurdów
        > przyznać. Ale zauważyłem też że prawie wszyscy forumowicze go olewają, oprócz
        > Kochanki która bezskutecznie nadal swój czas marnuje. (Droga kochanko: You
        > can’t make ice cream out of shit.
        >
        > Wracam do ankiety. Naprawdę nie założyłem ankiety o IQ naszego 88 w celu
        > udowodnienia że jest debilem. On w tym mojej pomocy nie potrzebował. Jednak
        > chciałem udowodnić że naprawdę na tym Forum, tak jak i w Polsce nie ma aż
        tylu
        > antysemitów. Proszę sobie wyobrazić że w 3 dni tylko 5 głosów poszło na 88 a
        27
        >
        > przeciwko. Co to znaczy? Jestem pewny że 88-Jewhater głosował na siebie
        > przynajmniej dwa razy. Może z domu i z pracy. Czyli tylko 3 inne osoby na
        niego
        >
        > głosowały. Jeśli jeszcze założyć że jedna z tych innych osób głosowała dwa
        razy
        >
        > z dwóch komputerów to można dojść do wniosku że na forum jest tylko dwóch,
        może
        >
        > trzech wulgarnych rasistów.
        >
        > Ankieta ankietą ale dlaczego na tym forum jest tyle rasistowskich opinii?
        > Odpowiedź jest prosta: liczba postów nie świadczy o liczbie ludzi ich
        > piszących. Nasz jewhater bez przerwy zmienia serwery i nawet bardzo dobrze
        daje
        >
        > sobie z tym radę. Przypomnę wam że on już nadawał z domu wariatów w
        > Pennsylwani , szkoły średniej w New York,wielu innych serwerów i ostatnio z
        > Australii. A skoro potrafi tak szybciutko bez przerwy zmieniać servery to
        ile
        > innych ników naprawdę ma Jewhater?
        >
        > W zeszłym roku zrobiłem na Forum inny sondaż który potwierdza moje
        > przepuszczenia. Było to w okresie kiedy USA już od paru tygodni bombardowało
        > Afganistan. Na forum było setki anty amerykańskich postów. Pytanie brzmiało:
        > Czy USA powinno się natychmiast wycofać z Afganistanu bez pokonania bandy
        Osama
        >
        > i Talibów.
        > Jaki myślisz był wynik? 90% postów na forum było przeciwko USA w Afganistanie
        a
        >
        > ankieta na której była możliwość głosowania tylko raz okazała 75 procentowe
        > poparcie dla USA.
        >
        > Czyli nie dajcie się oszukiwać. Mniejszość zawsze drze się najgłośniej.
        > PS
        > Bimi jest nieszkodliwy i nawet zabawny.
        • bimi Re: Do Werwa o Bimi i nie tylko. 18.07.02, 15:02
          gelatik_ napisała:

> Oczywiscie ze to tylko jedna, moze dwie osoby.
          > Sam styl pisania na to wskazuje.

To ja może poproszę o nicka osoby posługującej się moim stylem...
          Plis, plis, plis...!

> Polacy sa rozsadni i z takimi wariatami jak Jewhater sie nie zadaja.

Panowie, nie żartujcie sobie! :)

Macie rację co do tego, że Polacy są rozsądni. Szczególnie Polacy zaglądający
          na to forum. Dlatego nie łudźcie się, że którykolwiek z nich uwierzy w rzekomo
          spontaniczną wymianę poglądów na temat waszych forumowych kontrrozmówców. :)

Już prędzej ten ktoś uwierzy mi. A ja mówię: jesteście tutaj po to, aby mącić.
          Nie wiem czy ktoś wam za to płaci, czy nie, ale jesli nie, to byli byście
          największymi frajerami jakich znam. Więc pewnie płaci...

Mącicie, żeby zamaskować to, co mają do powiedzenia ci, którzy poszukują
          prawdy. Jesteśmy już blisko, być może nawet wiemy już wszystko, co byśmy
          chcieli. Jedyne co pozostaje, to powiedzieć o tym innym. Ale to nie takie
          proste, bo w tym momencie pojawiacie się wy; mącicie, wyzywacie od naiwnych,
          głupków, arabów i wszelkiego innego cholerstwa.

Oczywiście to wszytsko na co was stać - nie odnosicie się do żadnych
          merytorycznych argementów. Dlaczego? Bo z doświadzcenie wiecie, że wszystkie
          wątki na argumenty przegracie - podczas każdej rozmowy kłamstwo wychodzi na
          wierzch, a wtedy inni widzą, że kłamiecie. To z kolei podważa waszą
          wiarygodność. I dlatego właśnie stronicie od merytorycznych rozmów.

Polacy, którzy nas czytają widzą też, że ja, jak i inni wasi oponenci mówimy z
          sensem. Co prawda to, o czym mówimy wydaje im się na tyle nieprawdopodobne, że
          aż niewiarygodne, ale... no właśnie - stąd wasza taktyka, polegająca na
          wyzywaniu nas od "niesamowicie naiwnych", albo tych co ulegli arabskiej
          propagandzie. Tu macie przewagę, bo bronicie rzeczy, w której dokonanie nikt
          nie chce uwierzyć.
          Dlaczego nie chce? Bo nikt, kto ma choć odrobinę sumienia nie może sobie
          wyobrazić sytaucji w której prezydent USA skazuje na śmierć tysiące swoich
          obywateli tylko po to, aby zystać poparcie milionów innych dla swojej
          zbrodniczej polityki!
          Ale ja wam mówię: Ludzie w to w końcu uwierzą! A wtedy zobaczycie, że
          rozproszona garstka obrońców prawdy rozwaliła zorganizowaną bandę żydowskich
          mącicieli. Zobaczycie jak jesteście słabi... I zobaczycie też, że zamiast pisać
          na to forum, równie dobrze możecie pojechać do Holandii i powalczyć sobie z
          wiatrakami.

p.s.
          Pytanie do amina: Czy dobrze podejrzewam, że ostatnie awarie forum zdarzające
          się praktycznie każdego dnia, to w dużej mierze celowe działanie kogoś z
          zewnątrz? (wystarczy mi 'tak' lub 'nie' na e-maila)
          • Gość: Kingfish Re: Do Werwa o Bimi i nie tylko. IP: *.dyn.optonline.net 19.07.02, 01:08
            bimi napisał:

> gelatik_ napisała:
            >
            > > Oczywiscie ze to tylko jedna, moze dwie osoby.
            > > Sam styl pisania na to wskazuje.
            >
            > To ja może poproszę o nicka osoby posługującej się moim stylem...
            > Plis, plis, plis...!

Bimi naprawde nie zaliczam cie do tych z wieloma nickami. Chyba tyle z mojego
            postu zrozumiales. Uwazam cie za blazna co udowodniles bredniami reszty tego
            postu. Szczegolnie PS:-)

>
            >
            > > Polacy sa rozsadni i z takimi wariatami jak Jewhater sie nie zadaja.
            >
            > Panowie, nie żartujcie sobie! :)
            >
            > Macie rację co do tego, że Polacy są rozsądni. Szczególnie Polacy zaglądający
            > na to forum. Dlatego nie łudźcie się, że którykolwiek z nich uwierzy w
            rzekomo
            > spontaniczną wymianę poglądów na temat waszych forumowych kontrrozmówców. :)
            >
            > Już prędzej ten ktoś uwierzy mi. A ja mówię: jesteście tutaj po to, aby
            mącić.
            > Nie wiem czy ktoś wam za to płaci, czy nie, ale jesli nie, to byli byście
            > największymi frajerami jakich znam. Więc pewnie płaci...
            >
            > Mącicie, żeby zamaskować to, co mają do powiedzenia ci, którzy poszukują
            > prawdy. Jesteśmy już blisko, być może nawet wiemy już wszystko, co byśmy
            > chcieli. Jedyne co pozostaje, to powiedzieć o tym innym. Ale to nie takie
            > proste, bo w tym momencie pojawiacie się wy; mącicie, wyzywacie od naiwnych,
            > głupków, arabów i wszelkiego innego cholerstwa.
            >
            > Oczywiście to wszytsko na co was stać - nie odnosicie się do żadnych
            > merytorycznych argementów. Dlaczego? Bo z doświadzcenie wiecie, że wszystkie
            > wątki na argumenty przegracie - podczas każdej rozmowy kłamstwo wychodzi na
            > wierzch, a wtedy inni widzą, że kłamiecie. To z kolei podważa waszą
            > wiarygodność. I dlatego właśnie stronicie od merytorycznych rozmów.
            >
            > Polacy, którzy nas czytają widzą też, że ja, jak i inni wasi oponenci mówimy
            z
            > sensem. Co prawda to, o czym mówimy wydaje im się na tyle nieprawdopodobne,
            że
            > aż niewiarygodne, ale... no właśnie - stąd wasza taktyka, polegająca na
            > wyzywaniu nas od "niesamowicie naiwnych", albo tych co ulegli arabskiej
            > propagandzie. Tu macie przewagę, bo bronicie rzeczy, w której dokonanie nikt
            > nie chce uwierzyć.
            > Dlaczego nie chce? Bo nikt, kto ma choć odrobinę sumienia nie może sobie
            > wyobrazić sytaucji w której prezydent USA skazuje na śmierć tysiące swoich
            > obywateli tylko po to, aby zystać poparcie milionów innych dla swojej
            > zbrodniczej polityki!
            > Ale ja wam mówię: Ludzie w to w końcu uwierzą! A wtedy zobaczycie, że
            > rozproszona garstka obrońców prawdy rozwaliła zorganizowaną bandę żydowskich
            > mącicieli. Zobaczycie jak jesteście słabi... I zobaczycie też, że zamiast
            pisać
            >
            > na to forum, równie dobrze możecie pojechać do Holandii i powalczyć sobie z
            > wiatrakami.
            >
            > p.s.
            > Pytanie do amina: Czy dobrze podejrzewam, że ostatnie awarie forum zdarzające
            > się praktycznie każdego dnia, to w dużej mierze celowe działanie kogoś z
            > zewnątrz? (wystarczy mi 'tak' lub 'nie' na e-maila)
            • bimi Re: Do Werwa o Bimi i nie tylko. 19.07.02, 09:43

> bimi napisał:
              >
              > > gelatik_ napisała:
              > >
              > > > Oczywiscie ze to tylko jedna, moze dwie osoby.
              > > > Sam styl pisania na to wskazuje.
              > >
              > > To ja może poproszę o nicka osoby posługującej się moim stylem...
              > > Plis, plis, plis...!
              >
              > Bimi naprawde nie zaliczam cie do tych z wieloma nickami. Chyba tyle z mojego
              > postu zrozumiales. Uwazam cie za blazna co udowodniles bredniami reszty tego
              > postu. Szczegolnie PS:-)

Pisałem do gelatik_a - chyba, że jesteście tą samą osobą...

A co do mojego PS: Uważasz to za niemożliwe? Bardzo łatwo jest unieruchomić
              serwer tak, żeby nikomu nie działał - na pewno nie trudniej niż zrobić i
              podesłać mi wirusa na bimi@poczta.gazeta.pl. Skoro więc ktoś robi to drugie, to
              jak przypuszczam ta sama osoba może być też odpowiedzialna za to pierwsze...

Poza tym cóż to znaczy kiedy ktoś taki jak ty wyzywa mnie od błaznów? Przecież
              wszyscy wiedzą, że jeśli ktoś z nas jest tu błaznem, to już raczej ty, żydowski
              lizodupie.

> > p.s.
              > > Pytanie do amina: Czy dobrze podejrzewam, że ostatnie awarie forum zdarzaj
              > ące
              > > się praktycznie każdego dnia, to w dużej mierze celowe działanie kogoś z
              > > zewnątrz? (wystarczy mi 'tak' lub 'nie' na e-maila)
      • Gość: Kowalew Re: Do Werwa o Bimi i nie tylko. IP: *.154.76.168.Dial1.NewYork1.Level3.net 19.07.02, 01:20

> Drogi Werwie jeśli chodzi o króla debilów to chyba żadnego sondażu nam nie
        > potrzeba. Mieliśmy na tym forum chamów, rasistów, prostaków ale chyba nigdy
        > nie spotkaliśmy się jeszcze z bardziej naiwnym, nielogicznym i naprawdę
        > dziecinnym osobnikiem niż ten który ostatnio pojawił się na forum.
        Przeczytałem
        >
        > dzisiaj parę jego postów a w nich parę niesamowitych hipotez których normalny
        > człowiek nie jest wstanie wymyślić i potem nie wstydzić się do takich
        absurdów
        > przyznać. Ale zauważyłem też że prawie wszyscy forumowicze go olewają, oprócz
        > Kochanki która bezskutecznie nadal swój czas marnuje. (Droga kochanko: You
        > can’t make ice cream out of shit.
        >
        > Wracam do ankiety. Naprawdę nie założyłem ankiety o IQ naszego 88 w celu
        > udowodnienia że jest debilem. On w tym mojej pomocy nie potrzebował. Jednak
        > chciałem udowodnić że naprawdę na tym Forum, tak jak i w Polsce nie ma aż
        tylu
        > antysemitów. Proszę sobie wyobrazić że w 3 dni tylko 5 głosów poszło na 88 a
        27
        >
        > przeciwko. Co to znaczy? Jestem pewny że 88-Jewhater głosował na siebie
        > przynajmniej dwa razy. Może z domu i z pracy. Czyli tylko 3 inne osoby na
        niego
        >
        > głosowały. Jeśli jeszcze założyć że jedna z tych innych osób głosowała dwa
        razy
        >
        > z dwóch komputerów to można dojść do wniosku że na forum jest tylko dwóch,
        może
        >
        > trzech wulgarnych rasistów.
        >
        > Ankieta ankietą ale dlaczego na tym forum jest tyle rasistowskich opinii?
        > Odpowiedź jest prosta: liczba postów nie świadczy o liczbie ludzi ich
        > piszących. Nasz jewhater bez przerwy zmienia serwery i nawet bardzo dobrze
        daje
        >
        > sobie z tym radę. Przypomnę wam że on już nadawał z domu wariatów w
        > Pennsylwani , szkoły średniej w New York,wielu innych serwerów i ostatnio z
        > Australii. A skoro potrafi tak szybciutko bez przerwy zmieniać servery to
        ile
        > innych ników naprawdę ma Jewhater?
        >
        > W zeszłym roku zrobiłem na Forum inny sondaż który potwierdza moje
        > przepuszczenia. Było to w okresie kiedy USA już od paru tygodni bombardowało
        > Afganistan. Na forum było setki anty amerykańskich postów. Pytanie brzmiało:
        > Czy USA powinno się natychmiast wycofać z Afganistanu bez pokonania bandy
        Osama
        >
        > i Talibów.
        > Jaki myślisz był wynik? 90% postów na forum było przeciwko USA w Afganistanie
        a
        >
        > ankieta na której była możliwość głosowania tylko raz okazała 75 procentowe
        > poparcie dla USA.
        >
        > Czyli nie dajcie się oszukiwać. Mniejszość zawsze drze się najgłośniej.
        > PS
        > Bimi jest nieszkodliwy i nawet zabawny.
        Drogi Kingfish nie zgadzam sie z Toba ,jezeli chodzi o bimi to jest on wg mnie
        debilem,z racja po Twojej stronie , ze nieszkodliwym . Pzdr.
    • Gość: Ajcila Re: Do Kingfisha IP: 213.138.106.* 18.07.02, 18:55
      werw napisała:

> Dzięki Pańskiej maszynie do mierzenia inteligencji, wiemy już jakie IQ ma
      > Jewhater/88. Nadal nie wiemy jednak, kto jest największym debilem forum!
      > Proponuję odpalić urządzenie jeszcze raz, tym razem mając możliwość wyboru
      > spośród kilku przynajmniej kandydatów (tych nie zabraknie). Proponuje także,
      > by każdy mógł oddać np. 3 głosy - istnieje bowiem zupełnie realna możliwość,
      > że Jewhater zgarnie wszystkie i taki np. Czikago mógłby nie daj Boże pomyśleć
      > że nikt go za debila nie uważa

Proponuje ,zebys sam skorzystal z tej maszyny.
      Prawdopodobnie bedziesz bardzo zaskoczony z wynikow (w przypadku jesli uwazasz
      sie za intyligentnego).
      Zazwyczaj debil wyzywa innych od debilow! Przykro mi,ale taka jest prawda.
      • Gość: Allach Re: Do Kingfisha--jewhater zmienil taktyke teraz.. IP: *.marketscore.com / 10.100.4.* 19.07.02, 06:27
        podpisuje sie za Allacha ( i wali dalej swoje bzdety)
        • Gość: Kingfish Re: Do Kingfisha--jewhater zmienil taktyke teraz. IP: *.dyn.optonline.net 19.07.02, 06:33
          Gość portalu: Allach napisał(a):

> podpisuje sie za Allacha ( i wali dalej swoje bzdety)

Tak ale jak tylko sie podnieci to natychmiast wymykaja mu sie angielskie slowa.
          Skanselowany, basmenty, chodzilem do collegu itd. Bardzo latwo go rozpoznac.
          • Gość: Allach Re: Do Kingfisha--jewhater zmienil taktyke teraz. IP: *.marketscore.com / 10.100.3.* 19.07.02, 14:01

> Gość portalu: Allach napisał(a):
            >
            > > podpisuje sie za Allacha ( i wali dalej swoje bzdety)-----ORAZ ZA
            JOJO .
            >
            > Tak ale jak tylko sie podnieci to natychmiast wymykaja mu sie angielskie
            slowa.
            >
            > Skanselowany, basmenty, chodzilem do collegu itd. Bardzo latwo go rozpoznac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka