Dodaj do ulubionych

Lotnisko Lublinek Parking Prywatny

13.05.10, 13:10
Witam mieszkanców łodzi mam pytanie czy jest w bliskiej okolicy lotniska
parking prywatny na posesji albo cos takiego w katowicach jest tego w brud i
kosztuje polowe taniej niz przy lotnisku wiecie cos na ten temat jak tak to
prosze namiary
Obserwuj wątek
    • Gość: Iwan_2 Re: Lotnisko Lublinek Parking Prywatny IP: *.toya.net.pl 13.05.10, 21:45
      W Katowicach generalnie jest brud ale to nie powod zeby je malpowac.
      • Gość: amant Re: Lotnisko Lublinek Parking Prywatny IP: 94.254.162.* 14.05.10, 21:03
        za to lotnisko jakos lepiej wyglada, nie tak jak lublinkowy garaz.
      • Gość: xxx Re: Lotnisko Lublinek Parking Prywatny IP: *.12-2.cable.virginmedia.com 08.08.13, 16:04
        idiota
    • Gość: xyz Re: Lotnisko Lublinek Parking Prywatny IP: 81.219.113.* 13.05.10, 22:24
      Pienista przy przystanku Pienista-Rusałki (ten środkowy) jest parking prywatny i
      myjnia. Pewnie tańszy.
    • Gość: Simon Re: Lotnisko Lublinek Parking Prywatny IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.08.10, 21:24
      www.parking-lublinek.pl :)
      • Gość: xxx Re: Lotnisko Lublinek Parking Prywatny IP: *.12-2.cable.virginmedia.com 08.08.13, 16:08

w końcu normalna odpowiedz, dziekuje, przydała się informacja.
    • nawalonych7krasnali Re: Lotnisko Lublinek Parking Prywatny 10.09.13, 14:12
      Na Pienistej wjeżdżasz w jakąś boczną uliczkę na blokowe osiedle i parkujesz, jak Cię nie okradną to możesz po odjeździe zostawić dychę na opuszczonym miejscu parkingowym i finito.
      • Gość: Maciek Re: Lotnisko Lublinek Parking Prywatny IP: *.toya.net.pl 17.02.14, 19:41
        Ja polecam ParkingLublinek24.pl, tu przynajmniej jest teren oświetlony i strzeżony.
        • Gość: Parking w Łodzi Re: Lotnisko Lublinek Parking Prywatny IP: *.39.rev.vline.pl 07.11.14, 09:25
          Zapraszamy na Parking Lotnisko Łódź, położony jest w bezpośredniej bliskości Portu Lotniczego im. Władysława Reymonta (Lotnisko Lublinek). Jest czynny 24h / dobę przez 7 dni w tygodniu. Parking leży na ogrodzonym, monitorowanym terenie, dozorowanym przez administratora i profesjonalną agencję ochroniarską, dojazd pod terminal jest gratis i trwa niespełna 1 minutę. Bezpłatna kawa lub herbata. Karta lojalnościowa, tylko u nas 9 raz parkujesz za darmo. Zapraszamy www.parking-lotnisko-lodz.pl tel. 603-434-495
    • Gość: Parking w Łodzi Re: Lotnisko Lublinek Parking Prywatny IP: *.39.rev.vline.pl 07.11.14, 09:29
      Zapraszamy na Parking Lotnisko Łódź, położony jest w bezpośredniej bliskości Portu Lotniczego im. Władysława Reymonta (Lotnisko Lublinek). Jest czynny 24h / dobę przez 7 dni w tygodniu. Parking leży na ogrodzonym, monitorowanym terenie, dozorowanym przez administratora i profesjonalną agencję ochroniarską, dojazd pod terminal jest gratis i trwa niespełna 1 minutę. Bezpłatna kawa lub herbata. Karta lojalnościowa, tylko u nas 9 raz parkujesz za darmo. Zapraszamy www.parking-lotnisko-lodz.pl tel. 603-434-495
      • agaklimek Re: Lotnisko Lublinek Parking Prywatny 13.07.15, 16:36
        Zdarzyło mi się korzystać z parkingu na Pienistej 32 i jestem zadowolona ze swojej decyzji. Samochód bezpiecznie czekał na mój powrót. Warto wcześniej zarezerwować sobie miejsce parkingowe (tel: 603-434-495).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka