Dodaj do ulubionych

Republika Kultury ma wspomóc starania Łodzi o t...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 20:15
Równie dobrze ESK może być w Sieradzu, albo w Burzeninie.
Ta dziura zawistnej ciemnoty w samym środku Polski jest nie do wyrównania!
Obserwuj wątek
    • Gość: Z Łodzi Re: Republika Kultury ma wspomóc starania Łodzi o IP: *.net-partner.pl 13.05.10, 23:54
      Skoro nie widzisz już dla siebie ratunku... Przykro mi.
    • kryswoj jakie ESK? Ogarnijcie się! 14.05.10, 11:41
      Ludzie!! Ogarnijcie się!! Radni wykopali z Łodzi Camerimage, nie będzie centrum festiwalowego CŁC, nie będzie Festiwalu Dialogu 4 Kultur, nie będzie studium Lyncha, nie odbywa się już festiwal ReAnimacja, więc ja pytam - jaka stolica KULTURY? to było realne kilka miesięcy temu. Aktualnie jesteśmy tym czym byliśmy kilka lat temu - zaściankiem i rynsztokiem.

Przykro mi, ale uśmiech Pana Cendrowicza i dwa-trzy festiwale w Łódź Art Center nie zagwarantują nam tego tytułu!

Dni Łodzi mają przybliżyć nas do tytułu ESK? Obawiam się, że to marna mistyfikacja i mydlenie oczu, bo (z całym szacunkiem), ale koncertu zespół typu Bajm i Blue Cafe bardziej przypominają rzymskie igrzyska niż kulturalne wydarzenia na skalę europejską.

Smutek i żal stąd wyjeżdżać..
    • Gość: Łódź 2016 Republika Kultury ma wspomóc starania Łodzi o t... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.10, 15:35
      wszystkich zainteresowanych zapraszam na stronę Facebooka:
      www.facebook.com/?sk=events#!/event.php?eid=122205491137836
    • Gość: lo-gin Republika Kultury ma wspomóc starania Łodzi o t... IP: 212.191.132.* 14.05.10, 17:42
      Wszystko to gra pozorów, znikają festiwale a koordynator d.s ESK
      proklamuje Republikę Kultury. Przecież to jest jakis absurd i
      otumanianie. Chciałbym wiedzieć co Łódź Art Center zrobi w sprawie
      znikających imprez, czy zajmie w tej sprawie jakieś stanowisko. Bo
      odnoszę wrażenie, że dla pana Koordynatora nie ma znaczenia jakie
      imprezy odbywają się w tym mieście, no chyba że są to jego imprezy.
    • cudlodzi Lekka kompromitacja, działania nie do zapamietania 14.05.10, 17:54
      Szkoda pieniedzy na taka dziecinade i promocje kultury w Łodzi.
      No tak, nie ma sie czemu dziwić - zostaliśmy z niczym..
      A komisarze szczęsliwi sa bo wyrwali sie z prowincji:) niewiarygodne
    • Gość: Majkel znowu ten barański IP: 67.159.44.* 14.05.10, 23:19
      Już myślałem że jakaś fajna inicjatywa a tu znowu Barański sie lansuje.Ciągle o
      nim piszą kolsie z Agory,jakby tylko on w tym miescie był.Niech napiszą lepiej o
      festiwalach które się w Łodzi likwiduje, a nie tylko Barański to Barański tamto
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka