Gość: dziurowianin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 20:15 Równie dobrze ESK może być w Sieradzu, albo w Burzeninie. Ta dziura zawistnej ciemnoty w samym środku Polski jest nie do wyrównania! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Z Łodzi Re: Republika Kultury ma wspomóc starania Łodzi o IP: *.net-partner.pl 13.05.10, 23:54 Skoro nie widzisz już dla siebie ratunku... Przykro mi. Odpowiedz Link Zgłoś
kryswoj jakie ESK? Ogarnijcie się! 14.05.10, 11:41 Ludzie!! Ogarnijcie się!! Radni wykopali z Łodzi Camerimage, nie będzie centrum festiwalowego CŁC, nie będzie Festiwalu Dialogu 4 Kultur, nie będzie studium Lyncha, nie odbywa się już festiwal ReAnimacja, więc ja pytam - jaka stolica KULTURY? to było realne kilka miesięcy temu. Aktualnie jesteśmy tym czym byliśmy kilka lat temu - zaściankiem i rynsztokiem. Przykro mi, ale uśmiech Pana Cendrowicza i dwa-trzy festiwale w Łódź Art Center nie zagwarantują nam tego tytułu! Dni Łodzi mają przybliżyć nas do tytułu ESK? Obawiam się, że to marna mistyfikacja i mydlenie oczu, bo (z całym szacunkiem), ale koncertu zespół typu Bajm i Blue Cafe bardziej przypominają rzymskie igrzyska niż kulturalne wydarzenia na skalę europejską. Smutek i żal stąd wyjeżdżać.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łódź 2016 Republika Kultury ma wspomóc starania Łodzi o t... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.10, 15:35 wszystkich zainteresowanych zapraszam na stronę Facebooka: www.facebook.com/?sk=events#!/event.php?eid=122205491137836 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo-gin Republika Kultury ma wspomóc starania Łodzi o t... IP: 212.191.132.* 14.05.10, 17:42 Wszystko to gra pozorów, znikają festiwale a koordynator d.s ESK proklamuje Republikę Kultury. Przecież to jest jakis absurd i otumanianie. Chciałbym wiedzieć co Łódź Art Center zrobi w sprawie znikających imprez, czy zajmie w tej sprawie jakieś stanowisko. Bo odnoszę wrażenie, że dla pana Koordynatora nie ma znaczenia jakie imprezy odbywają się w tym mieście, no chyba że są to jego imprezy. Odpowiedz Link Zgłoś
cudlodzi Lekka kompromitacja, działania nie do zapamietania 14.05.10, 17:54 Szkoda pieniedzy na taka dziecinade i promocje kultury w Łodzi. No tak, nie ma sie czemu dziwić - zostaliśmy z niczym.. A komisarze szczęsliwi sa bo wyrwali sie z prowincji:) niewiarygodne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majkel znowu ten barański IP: 67.159.44.* 14.05.10, 23:19 Już myślałem że jakaś fajna inicjatywa a tu znowu Barański sie lansuje.Ciągle o nim piszą kolsie z Agory,jakby tylko on w tym miescie był.Niech napiszą lepiej o festiwalach które się w Łodzi likwiduje, a nie tylko Barański to Barański tamto Odpowiedz Link Zgłoś