Dodaj do ulubionych

Ale ten tort urodzinowy był dobry!!!!

IP: *.mipro.pl 19.02.02, 09:41
Dawno już nie jadłem tak dobrze zrobionego tortu!!! A jeszcze do tego miałem
okazję poznać część forumowiczów. Muszę wam powiedzieć, że jesteście bardzo
fajną ekipą i jeśli będzie następne spotkanie i będę miał czas, chętnie wezmę w
nim udział i wtedy na 100% więcej pogadamy.
Jesteście SUUUPEEER!!!!
Obserwuj wątek
    • grover Poprawiny?! 19.02.02, 09:48
      Czyli wniosek z tego jeden, trzeba zrobić popraiwny, żeby inni się załapali, bo
      jak widzę parcie na spotkanie jest.
      Co wy na to??
      GROVER
      • tulka Re: Poprawiny?! 19.02.02, 10:38
        A może troszkę odczekać i zrobić spotkanie np. z okazji początku wiosny?
        Odroczenie ma swoje plusy: im więcej czasu, tym lepiej mozna sobie zorganizować
        plany, żeby na pewno mieć wolny wieczór w dniu planowanego spotkania. A jesli
        znów zaczniemy planować z tygodniowym wyprzedzeniem, to dla niektórych osób
        może byc za krótko, żeby zarezerwowac sobie czas.
        W każdym razie popieram pomysł spotkania, najlepiej wczesniej niż z okazji
        forumowych urodzin HuBara :-)
        • hubar Re: Poprawiny?! 19.02.02, 11:52
          A nie myślicie że może nam to spowszednieć? Nasze spotkanie było świętem, czymś
          wyjątkowym ponieważ rzadkim więc wyjątkowym.
          Ja jestem aby spotkać się ale nie tak często, nie wynika to że się boję, że nie
          jesteście super, albo coś innego.

pozdrowy
          • tulka Re: Poprawiny?! 19.02.02, 12:00
            Kiedy by to nie było, BŁAGAM, umówmy się ze sporym wyprzedzeniem! Ja na
            przykład często wyjeżdżam na weekendy (teraz podczas sesji miałam przerwę, ale
            już wkrótce co dwa- trzy tygodnie będę wybywała) i jesli zaczniemy ustalać
            termin zbyt późno, to może się okazać, że nie będę już mogła zmienić planów. A
            wtedy to juz bym sie chyba zapłakała.
            To mój jedyny postulat. Nie nalegam na szybkie spotkanie, mogę jeszcze
            poczekać, chociaż baaardzo chciałabym Was poznać...
            • vladip Re: Poprawiny?! 19.02.02, 14:42
              proponuję dyskusje o poprawinach prowadzić tutaj :)
              www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=392&wid=1118681&aid=1118681
              pzdr
              vladip
    • Gość: Kasia ___________________A jak pysznie pokrojony ! IP: 62.233.181.* 19.02.02, 17:36
      Gość portalu: ELVIZ napisał(a): > Dawno już nie jadłem tak dobrze zrobionego
      tortu!!! <

Ja też !
      I wprawdzie ja sie z toba minelam, ale musze zapewnic , ze dawno nie jadlam nie
      tylko tak Pysznego Tortu ale i też Tak Pokrojonego Tortu. Nadludzkim wysilkiem z
      pomocą jedynie marnego kozika bedacego na wyposazeniu Redakcji kroila go SAMA
      KROPKA. Dodatkowym utrudnieniem bylo moje przeszkadzactwo i podawadztwo naczyn
      konsumpcyjnych. Że też ONA to wogóle zrobila-to prawdziwy cud !
      • geograf Re: ___________________A jak pysznie pokrojony ! 19.02.02, 17:41
        i pokrojony ta drżaca ręka spowodowana gapiostwem zebranych i prawdziwym przejęciem tymi pierwszymi urodzinami. To jest, jak Kasia mówi, prawdziwa sztuka!!:)
        • vladip Re: ___________________A jak pysznie pokrojony ! 19.02.02, 17:49
          tort był faktycznie fantastyczny żałujcie że nie jedliście tabliczki ;))))))
          a co do krojenia to kropka jak zwykle była fantastyczna i niezwykła
          ale Ty droga Kasiu ze swoim podawactwem również byłaś fenomenalna !!!
          a twoje rzuty barowe talerzykami z tortem przez cały (dodam owalny) stół no po
          prostu mistrzostwo świata ;))
          pzdr
          vladip

• hubar Re: ___________________A jak pysznie pokrojony ! 19.02.02, 17:53
            Fakt ta tabliczka była wspaniała (jak cały tort) tylko jakiś łakomczuch zjadł
            tą drugą połowę, ale moja była większa! ;-)

pozdrowy
            • vladip Re: ___________________A jak pysznie pokrojony ! 19.02.02, 17:55
              wiesz w końcu jestem na diecie .. nie więcej niż 10000 cal dziennie ;)))
              pzdr
              vladip
          • Gość: Kasia Re: ___________________A jak pysznie pokrojony ! IP: 62.233.181.* 19.02.02, 18:11
            vladip napisał(a): > tort był faktycznie fantastyczny żałujcie że nie jedliście
            tabliczki ;))))))a co do krojenia to kropka jak zwykle była fantastyczna i
            niezwykła ale Ty droga Kasiu ze swoim podawactwem również byłaś fenomenalna !!! a
            twoje rzuty barowe talerzykami z tortem przez cały (dodam owalny) stół no po
            prostu mistrzostwo świata ;))<

Uznaniem dla mego kunsztu w rzucactwo-posuwactwie -wzruszona niczym stary siennik-
            kresle sie w reweransach i praktykablach-K

• kropka. Re: ___________________A jak pysznie pokrojony ! 19.02.02, 18:21
              Gość portalu: Kasia napisał(a):

> kresle sie w reweransach i praktykablach-K
              Kasiu, litości!!! Co to te praktykable??????
              Podejrzewam, że rzucactwo i posuwactwo to mały pikuś w porównaniu z tym
              kreśleniem się w praktykablach!
              • Gość: Kasia _________________Pokreślone w praktykablach IP: 62.233.181.* 19.02.02, 18:29
                kropka. napisał(a): > Kasiu, litości!!! Co to te praktykable?????? Podejrzewam,
                że rzucactwo i posuwactwo to mały pikuś w porównaniu z tym kreśleniem się w
                praktykablach!

Praktykable to jest takie cóś, czym sie człowiek (dumnie brzmi, a?) kreśli
                jednocześnie z reweransami, a zwłaszcza , jak lubi teatr-patrz opera, na
                primier...

• geograf Re: _________________Pokreślone w praktykablach 19.02.02, 18:31
                  Boże.... a można jaśniej dla człowieka w ciemnym pokoju???
                  • Gość: Kasia Re: _________________Pokreślone w praktykablach IP: 62.233.181.* 19.02.02, 18:38
                    geograf napisał(a): > Boże.... a można jaśniej dla człowieka w ciemnym pokoju???<

Kazdy by chciał byc oświecon, ha !
                    A tu nie ma LETKO.
                    Kombinuj, Acan, kombinuj...

I nie pisz do mnie "Boże", co najwyżej "Bogini", a i to sie należy Kropce.
                    Wiec żeby mi to bylo ostatni raz !!!!!

• geograf Re: _________________Pokreślone w praktykablach 19.02.02, 18:43
                      dobrze, ja sługa pokorny zrozumiałem i już nigdy nie popełnię tego błędu:))
                      • kropka. Re: _________________Czego!!!! 19.02.02, 18:53
                        Tak czytam ten wątek i cały czas się zastanawiam:
                        czego Wy możecie ode mnie chcieć, że tak mi się podlizujecie?
                        No dobra, już mówcie.
                        • Gość: Kasia Re: _________________Czego!!!! IP: 62.233.181.* 19.02.02, 18:59
                          kropka. napisał(a): >Tak czytam ten wątek i cały czas się zastanawiam:czego Wy
                          możecie ode mnie chcieć, że tak mi się podlizujecie? No dobra, już mówcie.

Jak to CZEGO ?
                          Jak sie PODLIZUJEMY, to nam chodzi o NASTĘPNY TORT!!!
                          Oczywiscie tak przecudnie pokrojon, o Bogini Nożowładna!

• geograf Re: _________________Czego!!!! 19.02.02, 19:17
                            no tak, ja tu staram siebyc miły, a przy okazji trochę pożartowac, a tu mi wypominaja że używam tyle wazeliny, i tak sie ślinie, że na pewno czegoś chcę....

ech..gdzie zmierza ten świat, nawet uprzejmym byc nie mozna...:((

pozdrawiam (bez podlizywania:)
                • p8 Re: _________________Pokreślone w praktykablach 19.02.02, 19:35

> Praktykable to jest takie cóś, czym sie człowiek (dumnie brzmi, a?) kreśli
                  > jednocześnie z reweransami, a zwłaszcza , jak lubi teatr-patrz opera, na
                  > primier...
                  >

A jak to się ma do lingwistyki semantycznej:)))))))))))))))))))))))))))

panBozia
                  • Gość: Kasia Re: _________________Pokreślone w praktykablach IP: 62.233.181.* 19.02.02, 19:50
                    p8 napisał(a): A jak to się ma do lingwistyki semantycznej:))))))))))))))))))))))

Jak depresja holenderska do Mount Everestu...

• p8 Re: _________________Pokreślone w praktykablach 19.02.02, 19:54

> Jak depresja holenderska do Mount Everestu...

Hmmm, zaiste odbiega jedno od drugiego:)))))))))))))))

panBozia

• tulka Re: _______Dla tych, którzy mają wątpliwości... 19.02.02, 19:58
                      Praktykabel, praktykabl 1. w dekoracji teatralnej lub filmowej a) rusztowanie z
                      oddzielnym blatem umozliwiające róznicowanie poziomów podłogi; w plenerze słuzy
                      jako podwyższenie pod kamerę filmową; b) część dekoracji dostawiana na scenie,
                      np. schody, ganki, góry itp.; przystawka sceniczna. 2. w sali tetralnej,
                      widowiskowej: składane zapasowe siedzenie bez oparcia, przymocowane do rzędu
                      stałych foteli czy krzeseł od strony przejścia; dostawka, straponten.
                      (niem Praktikabel, za fr. practicable)
                      :-))))
                      • Gość: Kasia Re: _______Dla tych, którzy mają wątpliwości... IP: 62.233.181.* 19.02.02, 20:13
                        Aaaaa, zapomniałam napisac , ze kreslę się ze strapontenem...
                      • Gość: Kasia ______________A nie mówiłam: WIELKATULKA !!! IP: 62.233.181.* 19.02.02, 20:14
                        • tulka Re: ______________A nie mówiłam: WIELKATULKA !!! 19.02.02, 20:38
                          To nie ja, to słownik wyrazów obcych :-)
                          • Gość: Kasia ______A nie mówiłam: WIELKISŁOWNIK TULKA!!! IP: 62.233.181.* 19.02.02, 20:44
    • hubar Re: Ale ten tort urodzinowy był dobry!!!! 19.02.02, 22:12
      My tu gadu gadu a nikt się nie spyta po ile mamy oddać Kropce za taki piękny,
      smaczny, cudny... ahh ale się rozmarzyłem, Tort!

pozdrowy
      • grover Re: Ale ten tort urodzinowy był dobry!!!! 19.02.02, 22:15
        I kwiaty, nie zapominajmy o kwiatach
        Grov
        • geograf Re: Ale ten tort urodzinowy był dobry!!!! 19.02.02, 22:18
          kropko. (subtelnie spytam się) ile?
          • vladip Re: Ale ten tort urodzinowy był dobry!!!! 19.02.02, 22:19
            może powinniśmy się zebrać i odkupić kropce tort?
            była by okazja do spotkania i jeszce jeden tort do zjedzenia..:)))))))))))))
            pzdr
            vladip
            • hubar Re: Ale ten tort urodzinowy był dobry!!!! 19.02.02, 22:22
              kwiaty też? ;-)
              • vladip Re: Ale ten tort urodzinowy był dobry!!!! 19.02.02, 22:31
                hmm kwiatów nie lubię .. strasznie mi włażą między zęby
                pzdr
                vladip
                • Gość: geograf Re: Ale ten tort urodzinowy był dobry!!!! IP: *.toya.net.pl / 10.0.219.* 19.02.02, 22:32
                  a mi się po nich niezdrowo odbija....
                  • saper_ Re: Ale ten tort urodzinowy był dobry!!!! 19.02.02, 22:39
                    Bo pewnie nie używasz przypraw. Odrobina soli i od razu lepiej smakują :)
                    • Gość: geograf Re: Ale ten tort urodzinowy był dobry!!!! IP: *.toya.net.pl / 10.0.219.* 19.02.02, 22:47
                      aaaahaaaa!!! a ktoś mi mówił, że odrobina przyprawy wystarczy,......ciekawe:))
      • p8 Re: Ale ten tort urodzinowy był dobry!!!! 19.02.02, 22:51
        hubar napisał(a):

> My tu gadu gadu a nikt się nie spyta po ile mamy oddać Kropce za taki piękny,
        > smaczny, cudny... ahh ale się rozmarzyłem, Tort!
        >
        > pozdrowy

Dobra presesie, ile trzeba i kto zbiera. Jak ściepa, to ściepa:)))))))))

panBozia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka