Dodaj do ulubionych

Choć władza nowa, ulice ciągle brudne a drogi d...

IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.05.10, 20:07
Panie Joński, ulica Zarzewska to tor przeszkód, załatano DWIE dziury - na wprost Carrefoura. Reszta, a jest ich przynajmniej 20 - ma się coraz lepiej, czyli powiększa się i pogłębia. Jeśli spowoduję wypadek przez to, że będę chciał uniknąć urwania zawieszenia, to może się Pan spodziewać sprawy w sądzie. Przed dorwaniem się do władzy można było na Pana bardziej - choć niewiele - liczyć. Wstyd!
Obserwuj wątek
    • Gość: antyK co raz dłuższy nos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.10, 20:17
      oj widzę, że nos staje się co raz dłuższy czyżby to jakaś dziwna przypadłość ?
      czy ma to coś wspólnego z pewną bajką ?
    • edekgazeta Re: Choć władza nowa, ulice ciągle brudne a drogi 17.05.10, 20:18
      najpierw zadaj pytanie Kropiwnickiemu czemu nie łatał
      • Gość: adiocw ty głąbie IP: *.toya.net.pl 17.05.10, 20:45
        myslisz jak typowy czerwony pajac ziejacy nienawiscia otoz odpowiem ci bylo 80%
        lepiej i przyzna ci to wielu kierowcow oczywiscie nie interesujacych sie
        politykom a co do mnie to jestes komunistycznym zacofanym BARANEM
        • edekgazeta oto typow kultura 17.05.10, 21:10
          pisiorowsko-tomaszewska.

proponuję ci byś napisał jeszcze jakiś post pełen wulgaryzmów. Więcej JADU, na
          pewno będziesz bardziej wiarygodny, kolesiu.
          • Gość: jezdziec Re: oto typow kultura IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.05.10, 21:32
            Edziu...a tobie tupie pod tupecikiem?
            • edekgazeta mam dla Ciebie propozycje 17.05.10, 22:50
              wstań znad klawiatury cofnij się pod ścianę, pochyl głowę do przodu, weź rozbieg
              i zacznij biec do następnej ściany... nie żałuj sobie... nie zaszkodzi ci, a
              może wręcz pomóc !
              • Gość: jezdziec Re: mam dla Ciebie propozycje IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.05.10, 23:07
                Edziu...trochę miłości ,juz nie jestem w stanie tak się
                gimnastykowac
        • Gość: jand Partyjna platformiano-sldowska mafia, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.10, 21:46
          Partyjna platformiano-sldowska mafia zamiast łatać dziury obsadzają
          stołki rodzinami i mają Łódź gdzieś:)
        • Gość: adu Re: ty głąbie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.10, 13:01
          Skończ może podstawówkę, zanim zaczniesz pisać i wymyślać innym od głąbów.
      • Gość: piotreq Re: Choć władza nowa, ulice ciągle brudne a drogi IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.05.10, 20:50
        Kropiwnicki nie łatał, bo wolał budować pomniki Żydom i organizować im święta. Pan Joński sam się garnął do funkcji "porządkowego" ale skończyło się tak samo, jak przy każdym poprzedniku - obiecanki, krzyki, akcje na pokaz i...cisza, tępy lud przyjmie pokazówki z pokorą i uwierzy, że młode SLD buduje nam silne, czyste, nowoczesne miasto. Panie Darku, mam świetny pomysł, choć to częściowo Pana myśl - posadźmy w tych wszystkich dziurach kwiatki! Będą dwie pieczenie przy jednym ogniu - będzie ślicznie, wręcz zaje*iście a dziury znikną jak przy magicznej różdżce.
    • mmassive Re: Choć władza nowa, ulice ciągle brudne a drogi 17.05.10, 20:23
      Z Zarzewską potwierdzam - odkąd zamknięto Kilińskiego, dużo
      kierowców wybiera tą ulicę, żeby dostać się do Piotrkowskiej i potem
      do centrum. Tymczasem... na każdym skrzyżowaniu z mniejszymi ulicami
      dziury! Głębokie, zmuszające samochody i w szczególności motocykle,
      do ciągłego slalomu. "Hitem" jest dziura na połowę ulicy przy
      bodajże ul. Praskiej. A jeśli chodzi o wieloletnie zaniedbania, to
      od urodzenia (prawie 30 lat) mieszkam przy Zarzewskiej i nie
      pamiętam tak pokiereszowanej ulicy jak w tym roku!
    • Gość: cc Tusk byl slepy.. IP: *.toya.net.pl 17.05.10, 20:23
      w Urzedzie same matoły powsadzane na stolki, jesienia, w czasie wyborow
      przegonimy tych matołów
    • Gość: Piotr Choć władza nowa, ulice ciągle brudne a drogi d... IP: *.lodz.mm.pl 17.05.10, 20:31
      Tak ulice ciągle brudne a drogi dziurawe i tej władzy nic się nie udaje. Nie
      ma sensu wymieniać nazwy ulic bo wszystkie są dziurawe.Pinokio Joński
      przejdzie do historii Łodzi jako największy łgarz. Platformie zostało niewiele
      czasu żeby go spuścić.
      • edekgazeta Re: Choć władza nowa, ulice ciągle brudne a drogi 17.05.10, 21:12
        mam nadzieję, że Kropie też wytakałeś braka działań.
        zdajesz sobie sprawę, że te dziury nie pojawily się psiejsko-czarodziejsko w 3 msc.
        • Gość: jezdziec Re: Choć władza nowa, ulice ciągle brudne a drogi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.05.10, 21:21
          Edziu jednak były łatane te dziury,o tej porze roku już ich nie
          było..a teraz???
          • edekgazeta oj naprawdę nie było żadnych dziur o tej porze ? 17.05.10, 22:41
            jesteś pewien ?
            • Gość: jezdziec Re: oj naprawdę nie było żadnych dziur o tej porz IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.05.10, 23:05
              było o wiele mniej.I nie miej mnie za zwolennika Kropy,jego nie
              trawię
              • edekgazeta Re: oj naprawdę nie było żadnych dziur o tej porz 17.05.10, 23:22
                a i jeszcze jedno - nie hamuj przed drugą ścianą...
              • Gość: aldona już wiem IP: *.retsat1.com.pl 18.05.10, 00:01
                Już wiem Joński je specjalnie sam robi w nocy jak nikt nie patrzy
      • Gość: miro 3 miesiące to krótko żeby oceniać ! IP: *.retsat1.com.pl 17.05.10, 23:44
        3 miesiące to krótko żeby oceniać ! W końcu w tym mieście przez blisko 7 lat nic
        nie było łatane
        • Gość: falek loty do Izraela i koncert Dody IP: *.toya.net.pl 17.05.10, 23:54
          ..z tym będzie mi się kojarzył Kropa
          a Tomaszewski z torem F1 i "tanimi" mieszkaniami dla młodych Łodzian
    • Gość: lodz Jonski to pajac i karierowicz IP: *.wroclaw.mm.pl 17.05.10, 20:32
      W centrum miasta skrzyzowanie Pilsudskiego-kilinskiego mozna urwac
      wszystko co ma samochod,Nawrot cala w dziurach,Wodna, przed
      szpitalem Madurowicza gdzie obecne czesto przebywam nie da sie
      przejechac. pozdrawiam
    • Gość: baszka Choć władza nowa, ulice ciągle brudne a drogi d... IP: *.range81-158.btcentralplus.com 17.05.10, 21:09
      Mieszkam w Łodzi od ponad 40 lat i zawsze było to miasto brudne i zaniedbane.
      Tak już po prostu musi być, - czy rządzą czarni, czerwoni czy żółci. To miasto
      przeklęte! Ale za to jakie wesołe są bloki np na Dąbrowie każdy pomalowany w
      różne wzory i kilka różnych kolorów...
      • edekgazeta Re: Choć władza nowa, ulice ciągle brudne a drogi 17.05.10, 22:42
        tja miasto przeklęte. A może lud nieokiełznany.
        Śmieci biorą się znikąda ?
        A może to mieszkańcy są temu winni ? Kto wyrzyca stare wersalki do lasu, kto
        rzuca pety na chodnik etc.
    • Gość: Jaksa Re: Choć władza nowa, ulice ciągle brudne a drogi IP: *.toya.net.pl 17.05.10, 21:12
      Panie Joński a co z koszeniem trawy? Proszę spojrzeć np na
      skrzyżowanie Hetmańska - Zakładowa. Tam trawsko jest tak duże że
      ogranicza widoczność kierowcom. To samo na rondzie
      Puszkina/Przybyszewskiego. Chce pan ponosić odpowiedzialność za
      wypadki które mogą się tam zdrazyć??? Zarośnięta jest cała "nowa"
      Rokicińska od Augustów do Selgrosa trawa na pół metra! Chcę mieszkać
      w cywilizowanym mieście, a nie jakieś zaniedbanej półwsi o której
      ciągle czytam że sie wyludnia, "nie wykorzystała szansy", itd. No
      chyba że Pan cały czas organizuje wywóz śniegu z miasta...
    • Gość: ??? Choć władza nowa, ulice ciągle brudne a drogi d... IP: *.toya.net.pl 17.05.10, 21:12
      Jak można na podstawie 20% frekwencji twierdzić, że łodzianie
      zostali przekonani do tego referendum?
    • Gość: amanda147 Re: Choć władza nowa, ulice ciągle brudne a drogi IP: *.toya.net.pl 17.05.10, 21:14
      świete slowa szkoda że Pan Joński tak zawodzi spodziewaliśmy się wiecej po nowej władzy. Sama mieszkam na zarzewskiej może zadzwońmy kolektywnie na 42 6384939 - to numer do zarzadu dróg w sprawie zgłaszania ubytków w nawierzcmni może jak im się łaskawie przypomni 20 razy dziennie to coś z tym zrobią bo za chwile będziemy tu mieli Grande Canion. Jak to mawiał Machiavelli - inaczej się włada na placu inaczej w pałacu i to właśnie teraz wychodzi.
    • Gość: jezdziec Choć władza nowa, ulice ciągle brudne a drogi d... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.05.10, 21:15
      A skrzyżowanie Marszałków? najwieksze w miescie.. jaja odpadaja od
      wstrząsów,a Sienkiewicza?jedna z ważniejszych ulic Łodzi po prostu
      sito.Mam tego dość,można wyliczać bez końca,dawno tak żle nie było
      • Gość: aska nie bój się o swoje jaja ;) IP: *.retsat1.com.pl 17.05.10, 23:47
        jak za rządów Kropy jaja Ci nie odpadły to teraz też Ci nie odpadną. Głowa do góry
    • Gość: jezdziec dziura na dziurze,łata na łacie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.05.10, 21:18
      Po prostu mam tego dośc,dziury są takie ,że koło można urwać-
      wszędzie tak jest,w całym miescie.Tak żle jeszcze nie było,a ten
      ciągle padający deszcz wszystko pogarsza
      • Gość: s Re: dziura na dziurze,łata na łacie IP: *.retsat1.com.pl 17.05.10, 23:48
        Teraz to zauważyłeś a za Kropiwnickiego i Tomaszewskiego nic ci nie urwało w
        samochodzie?
    • Gość: andrew Mnie się tam podoba nowa ekipa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.05.10, 21:31
      I chyba nie przesadzę jak powiem , że jest czyściej w Łodzi. Ale
      gazeta nic nie widzi co się w Łodzi zmienia. Może warto wyjść na ulice
      i zobaczyć ,że w końcu prezydent i jego zastępcy są w Łodzi i
      rozmawiają z mieszkańcami a nie latają po świecie. Dla mnie ta ocena
      nie jest obiektywna,
      • Gość: slawek52 Re: Mnie się tam podoba nowa ekipa IP: 195.117.116.* 17.05.10, 21:48
        To ty Panie ładny chyba po Łodzi jezdzisz lektyka.milej jazdy po łódzkich ulicach
        • Gość: cc matoly z urzedu IP: *.toya.net.pl 17.05.10, 22:02
          jak ci sie podoba to ch. ci w dpe
    • Gość: maxior Choć władza nowa, ulice ciągle brudne a drogi d... IP: *.astral.lodz.pl 17.05.10, 21:33
      Wasiak, jesli tak mocno trzymasz się terminów, to może napisz,
      kiedy wreszcie napiszesz obiektywny tekst. Bo w tym rzetelności za
      grosz. Zaasfaltuj w trzy miesiące 75 ulic - mało. Wywieź
      kilkadziesiąt ton smieci - mało, posadź kwiaty - źle. Oj trzeba
      mieć sporo złej woli, żeby spod pióra wychodził taki tekst. No, ale
      jakie przygotowanie dziennikarskie taki tekst
    • Gość: fishy A czy gazeta coś jeszcze potrafi prócz krytyki?? IP: 94.254.157.* 17.05.10, 21:50
      A ja sądzę, że w Łodzi się zmienia!Kiedyś dzwonilam do delegatury tysiac
      razy zeby wywieźli smieci z Wigury, a wtym roku zriobiono to po jednym
      dniu!!!czy to źle???A co w trzy miesiące można naprawic błędy i
      zaniedbania ostatnich 7 lat????Uważam, że jest o wiele lepiej niż było a
      to PLUS!!!I chzba o to chodziło!!!!!
    • fullprawda a ja siedzę i nie widzę 17.05.10, 21:51
      bo mi prawko za jazdę po 1 browarku zabrali, ale za to mam nerwy zdrowsze/do
      września/ ,tylko tworzone przez samych łodzian samorządy lokalne są w stanie
      stworzyć grupy nacisku na tych nierobów, pozdrawiam wszystkich zmotoryzowanych
      łodzian
    • Gość: katka Choć władza nowa, ulice ciągle brudne a drogi d... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.05.10, 21:53
      a co myślicie że w ciagu 100 dni można naprawić wszystkie ulice?nie
      przesadzajmy i tak dużo się zmiania na plus. Ja na plus zapisze
      nowej władzy łatanie dziur. Dziękuje za traktorową.
    • Gość: kszmir Drogi, mniej świateł, MPK, bezkolizyjne skrzyżowan IP: *.toya.net.pl 17.05.10, 22:04
      Ludzie zacznijcie ruszać głowami w tym UMŁ:

1. drogi, drogi, drogi, temp, tempo, tempo
      2. mniej zawijasów, przejść dla pieszych , durnych świateł !!!
      3. bezkolizyjne skrzyżowania, wiadukty, przejścia podziemne !!!
      4. parkingi, parkingi, parkingi
      5. nowy tabor MPK, w którym jest CIEPŁO zimą
      6. regularnie co do 1 minuty działająca komunikacja miejska !
      7. DROGI, DROGI, DROGI robione z GŁOWĄ !!!
      8. szybkie trasy przelotowe z bezkolizyjnymi skrzyżowaniami, bez świateł !!!

Łódź nie wybaczy wam bezmyślności jeśli chodzi o podstawowe rzeczy, drogi, MPK !!!

Lynch i jesgo zabawki g...nas obchodzą
      • Gość: Kasia Re: Drogi, mniej świateł, MPK, bezkolizyjne skrzy IP: 213.251.189.* 17.05.10, 22:40
        > Lynch i jesgo zabawki g...nas obchodzą

Nas? Schizofrenię można leczyć.
      • Gość: jezdziec Re: Drogi, mniej świateł, MPK, bezkolizyjne skrzy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.05.10, 23:09
        taaa zielona strzałka w prawo zapala się jak ruszają ci co mają
        zielone
      • Gość: Ciężki przypadek Re: Drogi, mniej świateł, MPK, bezkolizyjne skrzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.10, 11:09
        > Ludzie zacznijcie ruszać głowami w tym UMŁ:

Ty może jednak też zacznij:
        1. Kasa, kasa, kasa
        2. Miasto, miasto, miasto
        3. Kasa, kasa, kasa
        4. Miasto, miasto, miasto
        5. Kasa, kasa, kasa
        6. Miasto, miasto, miasto
        7. Kasa, kasa, kasa
        8. Miasto, miasto, miasto

> Lynch i jesgo zabawki g...nas obchodzą

Was? To ilu Was tam siedzi nad jednym komputerem?
    • Gość: Ulka Jak się bawicie Kochani? Cała sala śpiewa z nami IP: *.toya.net.pl 17.05.10, 22:05
      na tym zdjęciu, to chłopcy zaraz umrą ze śmiechu.
    • Gość: gosc Choć władza nowa, ulice ciągle brudne a drogi d... IP: 94.254.252.* 17.05.10, 22:08
      trzeba przyznac, ze jest troche czysciej niz za Kropy
    • Gość: olobolo Rozliczyć Krope i jego szajkę IP: *.toya.net.pl 17.05.10, 22:08
      z:
      1. Jakości przedsiewziec za unijne pieniadze
      2. Za bezmyslnosc
      3. Z olewactwo
      4. Za arogancje
      5. za trwonienie publicznych pieniedzy
      6. za bajki tomaszewskiego o torach wyscigowych
      7. za lewe przetargi
      8. za brak kontroli jakosci
      9. za bród i smród
      10. za tandeciarstwo
      11. za sprzedaz nieruchomosci za bezcen (EC1)
      12. za niezrealizowane obietnice
      13. za propagowanie głupoty i kołtunstwa
      • Gość: Akiro Re: Rozliczyć Krope i jego szajkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.10, 22:38
        Sam jesteś cham, prostak i bezrozumny debil. Przepraszam wszystkich
        debili
        • Gość: adk Re: Rozliczyć Krope i jego szajkę IP: *.multimo.pl 17.05.10, 23:06
          powiedz to organizatorom referendum,swoją droga prezentujesz
          inteligencję,kulturę i rozum godny uwagi ale po co sie sam na koniec przepraszasz?
    • Gość: borat Łodzianie zorganizujmy pikietę pod UMŁ !!! IP: *.toya.net.pl 17.05.10, 22:12
      Zażądajmy szybszych działań w sprawie dróg, kontroli jakości !!!
      • Gość: jezdziec Re: Łodzianie zorganizujmy pikietę pod UMŁ !!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.05.10, 23:11
        po..tfu..popieram
      • Gość: ic jest nieżle trzymam kciuki IP: *.retsat1.com.pl 17.05.10, 23:52
        Ja widzę zmiany i bardzo się cieszę że nie muszę oglądać Kropy i Tomaszewskiego
    • Gość: ag Nieprawda, dziury są łatane! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.10, 22:27
      Np. w ostatni piątek na Warszawskiej - łopata żwiru zmieszanego ze
      smołą w pełną wody wyrwę, następnie przydeptana butem. Spory odcinek
      ulicy tak zrobili, a z dzisiejszą ulewą pewnie wyszystko już
      spłynęło. Pan tzw. Prezydent za to zapłaci... ups, my zapłacimy.
      Pieniądze DOSŁOWNIE wyrzucone w błoto.
      • Gość: jacekS Gratuluje dobrej pracy nowym władzą IP: *.retsat1.com.pl 17.05.10, 23:54
        No widzisz jak zauważyłeś takie niedociągnięcie to trzeba było zrobić zdjęcie i
        zgłosić Jońskiemu. Trzeba walczyć z fuszerką jeśli to prawda w końcu trzeba brać
        odpowiedzialność jak się jest mieszkańcem tego miasta. Gratuluje dobrej pracy
        nowym władzą
    • Gość: tete juz za chwilę, szukaj na www.megadziura.pl IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.10, 22:28
      Pinokio i tyle. juz za chwilę na www.megadziura.pl konkurs i info
      dla łodzian jak ściemnia Pinokio
      • Gość: terko Pinokio to Tomaszewski ;);) IP: *.retsat1.com.pl 17.05.10, 23:56
        PINOKIO to Tomaszewski ma długaśny nos i ciągle kłamał i kłamie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka