Dodaj do ulubionych

Tor eksperymentalny na ul. Helskiej

IP: *.stenaline.com 19.02.02, 18:07
Czy ktoś z was był na ul. Helskiej i widział tor eksperymentalny i mógłby nam
coś opowiedzieć?
Obserwuj wątek
    • geograf Re: Tor eksperymentalny na ul. Helskiej 19.02.02, 18:14
      Helska, Helska gdzie to? Na Tefilowie?? i to Przemysłowym?? tam jest jakiś tor? ale tramwajowy? Po co on tam? No to już iwem gdzie jade w ten weekend...
      A teraz proszę konkretne szczegóły od ekspertów komunikacji....
      • yarro_ Re: Tor eksperymentalny na ul. Helskiej 23.02.02, 19:12
        No i co z tym torem?
        • Gość: geograf Re: Tor eksperymentalny na ul. Helskiej IP: *.toya.net.pl 23.02.02, 19:15
          eeee... nie byłem:))
          a czy ktoś z tramwajowych i torowych ekspertów nie zna odpowiedzi??
          • Gość: Jote Re: Tor eksperymentalny na ul. Helskiej IP: 212.191.37.* 25.02.02, 11:36
            Gość portalu: geograf napisał(a):

> eeee... nie byłem:))
            > a czy ktoś z tramwajowych i torowych ekspertów nie zna odpowiedzi??

Zaiste ciekawa sprawa. Wybralem sie tam w piatek. Torow nie znalazlem, znalazla
            sie jednak pewna ilosc (zdemonotowanych?) podkladow - wszystko wskazuje na to, ze
            na rozstaw 1000mm. Na razie nic wiecej nie jest mi wiadome, ale sprawa zostanie
            zbadana :)

Pozdrawiam,
            Jan Szulew
            KMST

• rastafan Re: Tor eksperymentalny na ul. Helskiej 25.02.02, 13:51
              Czy podkłady były drewniane, czy też betonowe.
              • Gość: Jote Re: Tor eksperymentalny na ul. Helskiej IP: 212.191.37.* 27.02.02, 13:43
                rastafan napisał(a):

> Czy podkłady były drewniane, czy też betonowe.

Czy tez betonowe :)

Pozdrawiam,
                Jan Szulew
                KMST
    • Gość: qwert Re: Tor eksperymentalny na ul. Helskiej IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.02, 22:32
      Czy na ten tor może jest choć trochę podobny do toru kolejki górskiej która
      stała kiedyś w lunaparku? :-)))
    • Gość: Pietja Re: Tor eksperymentalny na ul. Helskiej IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 20:12
      Ja tam byłem i nic nie dojrzałem. Ktoś mógłby podać dokładniejsze namiary?
    • Gość: Jote Info IP: 212.191.37.* 04.03.02, 14:38
      Gość portalu: Tomek napisał(a):

> Czy ktoś z was był na ul. Helskiej i widział tor eksperymentalny i mógłby nam
      > coś opowiedzieć?

Sprawa sie czesciowo wyjasnila: tor nalezal do Zakladu Doswiadczalnego MPK, ktory
      niegdys miescil sie przy ul. Helskiej. Na razie tyle, mam nadzieje dowiedziec sie
      wiecej.

Pozdrawiam,
      Jan Szulew
      KMST

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka