Gość: Tomek IP: *.stenaline.com 19.02.02, 18:07 Czy ktoś z was był na ul. Helskiej i widział tor eksperymentalny i mógłby nam coś opowiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
geograf Re: Tor eksperymentalny na ul. Helskiej 19.02.02, 18:14 Helska, Helska gdzie to? Na Tefilowie?? i to Przemysłowym?? tam jest jakiś tor? ale tramwajowy? Po co on tam? No to już iwem gdzie jade w ten weekend... A teraz proszę konkretne szczegóły od ekspertów komunikacji.... Odpowiedz Link Zgłoś
yarro_ Re: Tor eksperymentalny na ul. Helskiej 23.02.02, 19:12 No i co z tym torem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: Tor eksperymentalny na ul. Helskiej IP: *.toya.net.pl 23.02.02, 19:15 eeee... nie byłem:)) a czy ktoś z tramwajowych i torowych ekspertów nie zna odpowiedzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jote Re: Tor eksperymentalny na ul. Helskiej IP: 212.191.37.* 25.02.02, 11:36 Gość portalu: geograf napisał(a): > eeee... nie byłem:)) > a czy ktoś z tramwajowych i torowych ekspertów nie zna odpowiedzi?? Zaiste ciekawa sprawa. Wybralem sie tam w piatek. Torow nie znalazlem, znalazla sie jednak pewna ilosc (zdemonotowanych?) podkladow - wszystko wskazuje na to, ze na rozstaw 1000mm. Na razie nic wiecej nie jest mi wiadome, ale sprawa zostanie zbadana :) Pozdrawiam, Jan Szulew KMST Odpowiedz Link Zgłoś
rastafan Re: Tor eksperymentalny na ul. Helskiej 25.02.02, 13:51 Czy podkłady były drewniane, czy też betonowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jote Re: Tor eksperymentalny na ul. Helskiej IP: 212.191.37.* 27.02.02, 13:43 rastafan napisał(a): > Czy podkłady były drewniane, czy też betonowe. Czy tez betonowe :) Pozdrawiam, Jan Szulew KMST Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwert Re: Tor eksperymentalny na ul. Helskiej IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.02, 22:32 Czy na ten tor może jest choć trochę podobny do toru kolejki górskiej która stała kiedyś w lunaparku? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietja Re: Tor eksperymentalny na ul. Helskiej IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 20:12 Ja tam byłem i nic nie dojrzałem. Ktoś mógłby podać dokładniejsze namiary? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jote Info IP: 212.191.37.* 04.03.02, 14:38 Gość portalu: Tomek napisał(a): > Czy ktoś z was był na ul. Helskiej i widział tor eksperymentalny i mógłby nam > coś opowiedzieć? Sprawa sie czesciowo wyjasnila: tor nalezal do Zakladu Doswiadczalnego MPK, ktory niegdys miescil sie przy ul. Helskiej. Na razie tyle, mam nadzieje dowiedziec sie wiecej. Pozdrawiam, Jan Szulew KMST Odpowiedz Link Zgłoś