IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.04, 21:13
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: krotki a tu nie trzeba wycinac całego watku? IP: *.torun.mm.pl 07.03.04, 21:56
      Mozna sam pierwszy post??? A w przypadku waszego blamażu trzeba było całosć?

Pozdrawiam

PS Kopiuję!!!
      • barracuda7110 Re: a tu nie trzeba wycinac całego watku? 07.03.04, 22:18
        Wypowiedziałeś jakąś prywatną wojnę gazecie czy co?!
        • Gość: krotki Re: a tu nie trzeba wycinac całego watku? IP: *.torun.mm.pl 07.03.04, 22:44
          barracuda7110 napisał:

> Wypowiedziałeś jakąś prywatną wojnę gazecie czy co?!

Nie, chodzi o zwykłą przyzwoitość - tu nie wycinaj, tam odpyskowują a później mityguja się i wycinaja ale z swoim postem. Jakies dwie miary??? A może dlatego że mają proces z nim?? Może....? Po prostu widzę!!!

Pozdrawiam

• gray Re: a tu nie trzeba wycinac całego watku? 07.03.04, 23:51

była odpowiedź na twoje pytanie już wcześniej ale widocznie twoja archiwizacja
            wypowiedzi redakcji jest odpowiednio wybiórcza. wątki użytkowników nie są
            kasowane w całości aby uniknąć flame'u na temat "gdzie się podział mój wątek"
            itp.

nie odpowiadaj, bo i tak nie masz szans na jakąkolwiek dyskusję.
            • Gość: krotki specjalisto od nierozumioenia!! IP: *.torun.mm.pl 08.03.04, 07:56
              właśnie o to chodzi, że skasowano cały wątek nawet z "Oślej Ławki"!!! Czyli jedne tak drugie nie. Jak zwykle nic nie rozumiesz, i pizesz głupoty.
              Mam radę nie zaczepiony nie wypowiadaj sie bo najzwyczajniej w świecie jesteś "bardoooooo mądry inaczej"!!!

Pozdrawiam.

PS nie dyskutuję z Toba bo przeciż nie byłes wstanie zrozumieć tematu o którym tu mowa!!!
              • gray a kto był założycielem tamtego wątku? [n/t] 08.03.04, 08:45

• Gość: krotki Re: a kto był założycielem tamtego wątku? [n/t] IP: *.torun.mm.pl 08.03.04, 09:13
                  Oczywiście Kamień - poczytaj mój spór z redakcją. Napisali agresywna odpowiedź - zawstydzili się i skasowali, nie tylko post kamienia - jak to robia normalnie - ale cały wątek. Po to by wyciąc włąsna wypowiedź - no bo przeciez sami nie będa sie wycinać!!!

Pozdrawiam
                  • gray Re: a kto był założycielem tamtego wątku? [n/t] 08.03.04, 09:21

przecież ostrzegano go wielokrotnie. nie rozumiem dlaczego nie zabronić mu
                    całkowicie wstępu na forum.. modem na czy neostrade?
                    • Gość: krotki Re: a kto był założycielem tamtego wątku? [n/t] IP: *.torun.mm.pl 08.03.04, 17:31
                      dlaczego??? zabronic komukolwiek całkowitego wstępu??? jeśli to sarkazm to ok ale jak ...........
                      Pozdrawiam
                      • gray Re: a kto był założycielem tamtego wątku? [n/t] 08.03.04, 23:05

żaden sarkazm. zabronić i już. to prywatna własność (tak jakby kamienica :>) i
                        nikt z niczego się nie musi tłumaczyć.
                        • Gość: krotki Re: a kto był założycielem tamtego wątku? [n/t] IP: *.torun.mm.pl 08.03.04, 23:55
                          Regulamin Forum Gazeta.pl

1.
                          Agora SA udostępnia swoim użytkownikom możliwość bezpłatnego uczestniczenia w Forum Gazeta.pl w celu wymiany informacji, komentarzy i opinii na różne tematy.

2.
                          Dostęp do serwisu Forum Gazeta.pl posiadają wszyscy użytkownicy publicznej sieci Internet.

to po co to pisać!!

Pozdrawiam
                          • gray Re: a kto był założycielem tamtego wątku? [n/t] 09.03.04, 00:04

każdy ma możliwośc bezpłatnego uczenia się w szkole średniej ale jak zwymyślasz
                            dyrektora to może być ci trudniej.
                            • Gość: krotki Re: a kto był założycielem tamtego wątku? [n/t] IP: *.torun.mm.pl 09.03.04, 07:56
                              a jak dyrektora zwymyślał ze podrywał mu dziewczynę to kogo wywalą??????

Pozdrawiam
                              • gray Re: a kto był założycielem tamtego wątku? [n/t] 09.03.04, 08:01

to pogratulować dziewczyny :)
    • Gość: Sand from Boat Jaki kamień? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.04, 16:31
      Czy Wam też sie udzielilo ad admina? Jaki kamień? Kto to jest? Nigdy nie
      pisałam n aforum "Osla ławka". Poza tym jestem kobietą, a w/w Kamień jest
      facetem. Po prostu wqrwiają mnie dziuru w jezdniach i stad moje zdenerwowanie.
      Tak więc proszę nie przypisywać mojej dzialalnosci na tym forum innym!
      • gray zwykły brukowiec :) [n/t] 08.03.04, 16:33

• Gość: krotki Re: Jaki kamień? IP: *.torun.mm.pl 08.03.04, 17:42
        Na Ośla ławke odsyłają całe wątki ale ich nie kasuja, Podnioslem Twój watek gdyż w nim redakcja wykasowała post ale zostawiła pusty wątek. Natomiast w przypadku innej osoby wykasowano cały wątek. I tylko o to mi chodziło.

Pozdawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka