aard 08.03.04, 11:21 Jeśli kogoś interesuje ze szczegółami, jak tam było lub chce zobaczyć trochę (dokładnie 70) fotek z Andów i okolic, to zapraszam na naszą stronkę, która wreszcie jest gotowa: Aconcagua lately Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trantor ehhh 08.03.04, 13:03 Jestem palcem. Reszta trantorowego jestestwa, bytu i odbytu została zżarta przez zazdrość. Pokłony Miki... Odpowiedz Link Zgłoś
aard Jestem zaszczycony :-) 08.03.04, 14:44 trantor napisał: > Pokłony Miki... I nieco zmieszany. Czyżbyś sam się górzył? A może my się znamy? Np. via Neochułłan? Odpowiedz Link Zgłoś
trantor Re: Jestem zaszczycony :-) 08.03.04, 14:57 Nie znamy się, ja się górzę o tyle, że mój rekord to jakiś smutny Małołączniak 2124 m npm, czy inne takie smutne ;D A podziwiam PASJĘ i przygodę. I surreal ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan Re: Jestem zaszczycony :-) 08.03.04, 15:04 ależ małołączniak to baardzo dobry na początek:)! Odpowiedz Link Zgłoś
trantor Re: Jestem zaszczycony :-) 08.03.04, 15:10 Z gór najbardziej lubię wzgórek Łonowy i szczyty Piersi. Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan Re: Jestem zaszczycony :-) 08.03.04, 15:16 trantor napisał: > Z gór najbardziej lubię wzgórek Łonowy i szczyty Piersi. no to elbrus byłby jak ulał, bo niezbyt stromy, nie tak zimny jak aconca i w dodatku dwuwierzchołkowy Odpowiedz Link Zgłoś