Dodaj do ulubionych

Zatrzymana żona wiceprezydenta. Za 4 kosze kieł...

• Gość: Phobos Re: Zatrzymana żona wiceprezydenta. Za 4 kosze ki IP: *.toya.net.pl 08.06.10, 19:14
      obojetnie jak , dawanie zdjecia ze slubu, to juz ponizanie ludzi
      niewiem nie znam sie ale pewnie wyrok juz zapadl?
      a pan Miro? grzesiu morda ty moja?
      PS
      a moze nie macie jej innego zdjecia, poproscie meza bo to jest swinstwo
    • Gość: Obserwator Zatrzymana żona wiceprezydenta. Za 4 kosze kieł... IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.10, 19:15
      Cztery kosze kiełbasy na 44 zatrzymane osoby ? to nie pojedli sobie
      zbyt wiele.TO wypada po jakieś 13 zł.na osobę.Za taką kwotę ,,każdy"
      by się skusił. Taką aferę to chyba wykrył ten agent Urzędu
      Bezpieczeństwa od Zyty Gilowskiej wieczorową porą .
      • Gość: f16 Re: Zatrzymana żona wiceprezydenta. Za 4 kosze ki IP: *.toya.net.pl 08.06.10, 19:19

czasem warto rozroznic gre polityczna od tego ze komus sie niszczy zycie za
        bzdet jakis, ale mozecie byc szczesliwi
        wygraliscie
        gratulacje
    • Gość: Dokładny Zatrzymana żona wiceprezydenta. Za 4 kosze kieł... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 19:36
      "Dwa tygodnie temu Joński został szefem SLD w województwie,
      strącając z tego stanowiska Krzysztofa Makowskiego" - to fragment z
      artykułu. W ramce jest odesłanie do innego artykułu "Joński pokonał
      Makowskiego", przy którym widnieje data 13.02.2010. Było to więc
      prawie cztery miesiące temu. Ile jeszcze blędów musi zrobić autorka
      artykułu, aby ktoś z redakcji wreszcie zaareagował.
    • Gość: Julka Joński zatrudnił swoją szwagierkę -pamiętacie! IP: *.toya.net.pl 08.06.10, 21:30
      Joński w spółce miasta od razu zatrudnił swoją zatrudnił swoją szwagierkę
      -pamiętacie! Nie wierzę mu...mają długie zęby ma kasę i kiełbasę
      • Gość: Phobos Re: Joński zatrudnił swoją szwagierkę -pamiętac IP: *.toya.net.pl 08.06.10, 21:40
        te! ja tez mam szwagierke, no i co?
        moze ktos cos ma cos dlugiego......
        ty cielaku masz krotki rozum i krotkiego :)
        to juz ci kobiety powiedza,
        ale pax
        milego meczu
        Polska musi wygrac
        PS
        wiem ze jak przegra to Jonski bedzie winien
        a jak Polska wygra to jakas gra polityczna
        dajcie juz luzu......
        milego wieczoru
        • Gość: buli Re: Joński zatrudnił swoją szwagierkę -pamiętac IP: 91.193.160.* 08.06.10, 22:19
          wynik meczu..................bez komentarza......
          • Gość: ... Re: Joński zatrudnił swoją szwagierkę -pamiętac IP: 123.125.156.* 08.06.10, 22:35
            Joński i jego ludzie - również bez komentarza
    • Gość: ... Zatrzymana żona wiceprezydenta. Za 4 kosze kieł... IP: 123.125.156.* 08.06.10, 21:35
      Bardzo ciekawy układ - ARiMR gdzie zatrudniona została żona Jońskiego podlega
      pod UW gdzie w zarządzie sejmiku zasiada Teodorczyk, którego teraz Joński
      zatrudnił w ZWiKu - brawo - tak się w SLD stanowiskami kupczy.
    • Gość: dp ale kuwa wstyd! IP: *.toya.net.pl 08.06.10, 22:02
      ...
    • Gość: M Ludzie są ślepi IP: *.centertel.pl 08.06.10, 22:03
      Ludzka głupota nie zna granic, a ciemny lud kupi wszytko... Dobrze
      by było rówienież, gdyby ludzie myśleli, kiedy coś piszą i czytają.
      To tyle co mam do powiedzenia w tym temacie.
      • Gość: Phoebe Re: Ludzie są ślepi IP: *.bethere.co.uk 08.06.10, 22:28
        tak to rzeczywiscie sporo...dobrze byloby sie czasem do wlasnych rad zastosowac :)
    • Gość: suwren Powiesić Rozstrzelać Dzierżyński by się tu przydał IP: *.toya.net.pl 08.06.10, 23:24
      Polska idzie ku zagładzie, z powodu szwagrów, braci, kumpli i innych nieudaczników, których się obstawia na stanowiska tylko dlatego, że to znajomy. Miernoty i abderyci teraz rządzą i nikt im nie przeszkadza.
    • Gość: niezależny Re: Zatrzymana żona wiceprezydenta. Za 4 kosze ki IP: 123.125.156.* 08.06.10, 23:38
      Joński wycofaj się póki możesz bo będzie już tylko gorzej - dobrze radzę. To że
      kompromituje Cię żona to pikuś - kompromituje Cię kilkadziesiąt ludzi
      obsadzonych za lojalność - miernoty, alkoholicy, sklerotycy, megalomanie - po
      prostu śmietanka SLD.
    • Gość: antyPiSuar Zatrzymana żona wiceprezydenta. Za 4 kosze kieł... IP: *.toya.net.pl 09.06.10, 01:08
      ku.... czy wszyscy sa tacy naiwni? przecież widać ze 90% postów na portalach gdzie opisują ta sytuacje to napuszczeni krzykacze jakieś partii (PIS PSL PO). na pewno by sie połaszczyła na kielbase, trzeba mieć nierówno pod sufitem żeby w takie bzdury wierzyć.
      Pierd..... brudy przed wyborcze, nie maja co to szkalują kogoś za 600 przy sprawie za 3 miliony . sie kur..a uśmiałem
    • Gość: Kabanos Jest rozwiązanie zagadki kiełbasek! IP: *.lodz.mm.pl 09.06.10, 05:43
      Cytat z artykułu Gazety Łódzkiej z 2006 r.: mówi Małgorzata
      Espinoza
      z Centrum Pomocy Społecznej. - Dobrowolne datki z
      kiełbasek przeznaczymy na wsparcie tej rodziny.
      W sobotnie popołudnie łodzianie zjedli podczas festynu 50 kg
      kiełbasek. W puszce zostawili 400 zł.

Czyli kiełbaski pani Małgorzaty EJ się znalazły:) Artykuł Gazety:
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,61085,3517121.html
    • tomaszzz Zatrzymana żona wiceprezydenta. Za 4 kosze kieł... 09.06.10, 08:29
      Myślę że to nie o kiełbasę chodzi ale o kasę.
      I tak się dzieje w Agencji którą dziś rządzi radny wojewódzki i członek PSL zobaczymy jakie konsekwencje zostaną wyciągniete co do niego ale jak znam życie to żadne bo PSL dba o swoich działaczy.
    • Gość: kkk. kaszana. IP: *.pai.net.pl 09.06.10, 09:08
      Szanowna Gazeto, drogie Panie Redaktorki. Jesli wejde do waszej
      redakcji zabiore z najblizszego biurka czyjs dlugopis, laptopa, zjem
      temu komus drugie sniadania, podpisze papier o zaciagnieciu pozyczki
      to czy napiszecie w relacji: Rabus buchnal nam kanapke??? Cztery
      kosze kielbasy czynia te rewelacje groteskowo smieszna, zwlaszcza
      gdy widzimy szczupla delikatna kobiete jaka jest zona pana J. Tytul
      waszego artykulu jest co najmniej glupi i zwyczajnie nieuczciwy.
      Poswiadczanie nieprawdy w dokumentach tak waznych jak dotyczacych
      finansow, inwestycji jest powaznym przestepstwem, czyz nie? Kosze
      kielbasy to pikus, oby na zdrowie wyszly. Jesli podpisze imieniem i
      nazwiskiem dokument w ktorym sie stwierdza cos waznego co jest
      naciagnieta polprawda- w najlepszym wypadku jestem oszustem, chyba
      ze podpisuje w nieswiadomosci blogiej. Dziwi mnie ze dziennikarki
      piszace cale swoje zawodowe zycie ryzykuja utrate wiarygodnosci,
      jaka by ona nie byla, tytulowaniem artykulu godnym dziecka.
      • Gość: pal Nie za kiełbasą, tylko za 5 milionów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 10:09
        Całkowicie się zgadzam.
        Sprawa jest oczywista: pięć milionów złotych publicznych pieniędzy zostało
        wydanych niezgodnie z prawem. O ile rozumiem, współodpowiedzialną za to jest
        pani Jońska, pracująca w skorumpowanej do cna ARiMR.
        Żal mi jej (Jońskiej, nie Agencji), bo widać, że dobrze jaj z oczy patrzy i
        mogła być zastraszona lub manipulowana. Ale młode, to i głupie. Niestety –
        przestępstwo jest ewidentne: za parę pęt kiełbasy przehandlowano 5 mln zł
        publicznych pieniędzy. Prywatnie ja bym jej darował, ale prokurator nie może.
    • mineyko Zatrzymana żona wiceprezydenta. Za 4 kosze kieł... 09.06.10, 11:13
      Czekam każdego ranka na CBŚ.
      Wczoraj na promocji zjadłem za darmo sześć porcji parówek!
      • Gość: swojak1000 Re: Zatrzymana żona wiceprezydenta. Za 4 kosze ki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.10, 12:06
        A ja służbowy pisak czasami zapominam zostawić w widocznym miejscu
        w "robocie".
    • Gość: john Zatrzymana żona wiceprezydenta. Za 4 kosze kieł... IP: *.pai.net.pl 09.06.10, 12:17
      Przed wojną ,takim przynadku, honorowy człowiek palnąłby sobie w łeb, anie
      udawał głupka.
    • Gość: Inka Zatrzymana żona wiceprezydenta. Za 4 kosze kieł... IP: *.wroclaw.mm.pl 09.06.10, 18:08
      Kampania wyborcza trwa -wyciąga się różne sprawy ludziom,którzy mogą
      coś znaczyć,są młodzi i aktywni - zagrażają r a m o l o m.Oprócz
      tego - to są młodzi i szczupli ludzie,odżywiają się racjonalnie -
      nie tuczą się kiełbasami ... Jestem wegetarianką i wiem coś na ten
      temat.Pozdrawiam - nie dajcie się .....
    • Gość: xxi wiek Zatrzymana żona wiceprezydenta. Za 4 kosze kieł... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 18:14
      Jak wieść niesie w tym czasie i w taki sposób wiele zakładów wędliniarskich
      wyrwało z SAPARDU wielomilionowe kwoty.
    • Gość: gość Zatrzymana żona wiceprezydenta. Za 4 kosze kieł... IP: *.gdynia.mm.pl 09.06.10, 18:43
      Po pierwsze, to Pani Małgorzata w roku 2005 i 2006 to żoną D. Jońskiego
      jeszcze nie była. I pracę podjęła nie dzięki jego protekcji.
      Poza tym, poczekajmy na wyrok sądu. Chyba pamiętacie dziesiątki fantastycznych
      akcji CBA, które kończyły się fiaskiem i po cichutku były umarzane, bo wstyd
      było robić to publicznie z uwagi na marność materiałów dowodowych?...
      Może jako młody, naiwny pracownik, pod presją kierownika podpisała coś, czego
      nie powinna i pewnie poniesie za to odpowiedzialność, ale nie osądzajmy jej od
      czci i wiary, bo na razie jest niewinna.
      Jak na razie mamy wstrętną nagonkę na nią i jej męża, a czas pokaże, jak to
      było naprawdę. Trochę umiaru...
      • Gość: robert z lodzi Re: Zatrzymana żona wiceprezydenta. Za 4 kosze ki IP: 91.193.160.* 09.06.10, 21:11
        no tak fidel podeslal swojego agenta hahaha a biedny jonek nigdy
        kielbasy nie jadl bo wychowany na kaszance hahaha
      • Gość: lodziak Re: Zatrzymana żona wiceprezydenta. Za 4 kosze ki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 21:38
        Jasne "I pracę podjęła nie dzięki jego protekcji" w takich instytucjach nie ma
        miejsca na przypadkowe osoby ;-)
        • Gość: gość Re: Zatrzymana żona wiceprezydenta. Za 4 kosze ki IP: *.gdynia.mm.pl 09.06.10, 22:33
          A jednak... Sporą rzeszę pracowników ARiMR stanowią np byli stażyści trafiający
          z "przypadkowej protekcji" PUP. Jak się sprawdzą, to są zatrudniani. Często
          studenci pracują jako pracownicy sezonowi - wielu z nich też udaje się pozostać
          na etacie.
          Wiadomo, jak to w państwowych instytucjach - niestety znajomości w wielu
          przypadkach decydują o przyjęciu - ale nie generalizujmy - nie zawsze.
    • Gość: robert z lodzi no i co panie prezydencie kropiwnicki mowilem ze IP: 91.193.160.* 09.06.10, 20:36
      w pol roku wyjdzie na moje ze bedzie pucha ,jeszcze teraz zobaczymy
      te jego drogi jaka kase zabral za dziurawe drogi ile jedna dziure
      latali na niby kolesie a kasa szla na prywatne konta...pomalutku a
      prawda wyjdzie i krzykacz tez pod klucz ,,,mlody niczym nie rozni sie
      od starego ukladu tamci kradli ci tez chca im dorownac...
    • Gość: obserwator Zatrzymana żona wiceprezydenta. Za 4 kosze kieł... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 21:10
      Może ktoś poda, który to Zakład Wędliniarski był taki hojny?
      • Gość: robert z lodzi jedna bardzo znana firma w polsce robi wedliny w IP: 91.193.160.* 10.06.10, 06:38
        kraju w warkocz upiete
        • Gość: swojak1000 Re: jedna bardzo znana firma w polsce robi wedlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.10, 09:44
          Mówi, że nie wzieła.Wcisneli siłą.
          • Gość: robert z lodzi kiedys zonki jak zlapane na dupczeniu wmawialy ze IP: 91.193.160.* 14.06.10, 17:46
            je zgwalcono ,,baba zawsze znajdzie wyjscie
    • Gość: Arko żeby Ci ta kiełbasa uszami wyszła... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.11.10, 21:04
      • ordynat.uchleja sędziemu z Tarnobrzega wyszła rękawem ... 23.11.10, 22:24
        a właściwie wysunęła się z rękawa, skutkiem czego został pochwycony przez sklepową ochronę... na usiłowaniu kradzieży.
        Myślę, że ten sędzia, uprzednio należycie rozgrzany, byłby idealnym przewodniczącym składu orzekającego w sprawie tej nieszczęsnej Małgorzaty F, o ile oczywiście dojdzie do sprawy w sądzie - nie można bowiem wykluczyć, iż uczestnikiem tej afery w pierwszym akcie postępowania okaże się jakiś rezolutny prokurator - łowca przetworzonego mięsiwa.( czasy ciężkie, no i te wiele wyjaśniające strajki)

• Gość: Wektor Nie dość , że bezczelnie pierdzi w stołek z... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.11.10, 16:11
          partyjnego nadania, to jeszcze w korupcję się bawi... Sio darmozjady!
          • Gość: swojak1000 Re: Nie dość , że bezczelnie pierdzi w stołek z.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.11.10, 16:25
            Il Cubanero kabanos. Won do Korei pn.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka