Gość: cooking_monster Re: Tania apteka IP: *.toya.net.pl 25.04.17, 19:49 Bardzo tania apteka jest na cieszkowskiego - A jak Apteka. Bardzo tanie leki i miłe farmaceutki, które zawsze znajdą tańszy zamiennik ;) Odpowiedz Link Zgłoś
soniaolszewska Re: Tania apteka 14.06.17, 10:03 Ja już jakiś czas temu przerzuciłam się na apteki internetowe, ponieważ męczy mnie stanie w kolejkach, więc wolę zrobić zamówienie i odebrać paczkę na drugi dzień w domu. Z czystym sumieniem polecam Melissę, ponieważ mają szeroki wybór w niskich cenach :) Odpowiedz Link Zgłoś
arlam_28 Re: Tania apteka 19.09.18, 13:40 Ja jestem fanką internetowej Melissy :) Jest taniej, szybka przesyłka i miły personel z którym można się skontaktować :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monikaxx6 Re: Tania apteka IP: *.97.126.165.ipv4.supernova.orange.pl 22.10.18, 11:40 Jeśli jesteś z Łodzi to polecam Ci zamawiać leki i kosmetyki w aptece Melissa i np. możesz w ich aptece odebrać zamówienie, więc nie będziesz musiał płacić za dostawę. Moim zdaniem bardzo się to opłaca :) Odpowiedz Link Zgłoś