Dodaj do ulubionych

medycyna estetyczna, gdzie warto pójść?

31.07.10, 22:57
Jestem zainteresowana kilkoma zabiegami min. botoxem. Szukam kliniki
w której wykonują zabiegi dobrze i tanio. Od znajomych słyszałam o
klinice Dermex w Kutnie pod Łodzią gdzie podobno robią zabiegi
bardzo dobrze i bardzo tanio i wiem że jeździ tam dużo osób z łodzi,
ale niestety nie znam nikogo kto robił tam sobie botox. Chciałam
więc poznać Wasze opinie?
Obserwuj wątek
    • Gość: ada Re: medycyna estetyczna, gdzie warto pójść? IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.07.10, 23:08
      Ja byłam. Są świetni. Nie otwiera mi się tylko jedno oko - to
      młodziej wyglądające.
      • Gość: Sara Re: medycyna estetyczna, gdzie warto pójść? IP: *.play-internet.pl 01.10.18, 23:37
        Robiłam usta botoxem w gabinecie Proderma w Poznaniu. Bardzo fajnie wyszły ale wiem, że za kilka miesięcy trzeba powtórzyć. Fachowo, bezpiecznie i profesjonalnie wykonują usługi w Prodermie.
    • Gość: botox Re: medycyna estetyczna, gdzie warto pójść? IP: *.toya.net.pl 01.08.10, 10:07
      Polecam ale gabinet w Koziej W olce też są bardzo tani a jak tanio
      to musi być dobrze.
    • Gość: dd Re: medycyna estetyczna, gdzie warto pójść? IP: *.182.149.234.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.08.10, 10:21
      Konkurencja się odezwała??
      • Gość: botox Re: medycyna estetyczna, gdzie warto pójść? IP: *.toya.net.pl 01.08.10, 11:44
        dd jaka tam konkurencja? Gdzie Rzym gdzie Krym. Wolna wola Można w
        Kutnie można w Koziej Wólce a można w Londynie również. Wolny wybór.
        Ostatnio tak się porobiło że odrazu konkurencja hahaha albo
        spiskowe teorie dziejów. Idz na spacer i nie nudż smutasku.
        • Gość: dd Re: medycyna estetyczna, gdzie warto pójść? IP: *.146.11.50.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.08.10, 15:24
          Kolejny wielki doktor od pryszczy?
    • aaa202 Jedź do Kutna. Ryzyk-fizyk. 01.08.10, 13:10
      W Kutnie jest ponoć ładny dworzec.

A może, jeśli chcesz kilka zabiegów, negocjuj cenę w jakimś
      niekonicznie tanim zakładzie w Łodzi, bliżej domu? Z obolałą,
      opuchniętą, pokłutą twarzą (i nie tylko) trzeba jeszcze dotrzeć do
      domu.
    • Gość: Aleksandra Warto jechać do Kutna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.10, 01:58
      Ja korzystam z zabiegów w ośrodku firmy dermex od około 3 lat.
      Trafiłam tam dość przypadkowo, mój synek był chory i byłam z nim u 2
      dermatologów w Łodzi, niestety nic to nie pomogło, w końcu znajomy
      powiedział mi żebym nigdzie nie szukała tylko pojechała do doktora
      Ziółkowskiego do Kutna bo jest świetny, więc pojechałam, dziecku
      mojemu pomógł, a ja przy okazji zapoznałam się z ofertą zabiegów
      urody jakie świadczy firma dermex w której ten lekarz pracuje. Jest
      to na pewno firma profesjonalna, a jeśli chodzi o ceny to prawdą
      jest że są one dużo niższe niż w Łodzi. Ja obecnie jestem po 3
      zabiegu liftingu laserem frakcyjnym mosaic, a cena jaką płacę jest
      około 50% niższa jaką zapłaciła bym w Łodzi. Nie znam niestety
      nikogo kto robił tam sobie botox, ale ostatnio jak byłam na zabiegu
      to były przede mną razem 2 panie z warszawy na botox i jak wnioskuje
      to chyba któryś raz z kolei, więc chyba dobrze to robią.
      • Gość: Graża Re: Warto jechać do Kutna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.11, 00:10
        Witam...chciałabym skorzystać z usług tego lekarz. proszę, podaj kontakt....pozdrawiam
        • Gość: gosc Re: Warto jechać do Kutna IP: *.pools.arcor-ip.net 03.02.14, 20:02
          Jak sie nazywa ten lekarz?
    • wojtalanna Dermoklinika w Łodzi 05.10.11, 20:57
      pod okiem prof Narbutt
      możesz tu znaleźć kontakt
      • Gość: anna73 Re: Dermoklinika w Łodzi IP: *.play-internet.pl 22.11.13, 16:36
        Ja polecam Centrum Medyczne przy Teatrze w Łodzi i dr Rajkowską. Byłam tam na depilacji laserowej, usuwałam znamię i robiłam wypełnienie pierwszych zmarszczek. Ze wszystkich zabiegów jestem bardzo zadowolona. Co najważniejsze dr Rajkowska nie ma gotowej recepty na wszystko tylko dopasowuje zabieg do potrzeb skóry. przyteatrze.com/
        • Gość: kropka Centrum medyczne przy teatrze w łodzi IP: *.dolsat.pl 19.09.14, 10:28
          Ja ODRADZAM wykonywanie depilacji laserowej w centrum medycznym przy teatrze! (przyteatrze.com/) Obsługa miła, ale zabieg źle wykonywany!

Pani kosmetyczka jeździ" głowicą 2-3 razy po danym obszarze skóry (nie wykonuje uderzeń laserem punkt przy punkcie, rzekomo pod pretekstem żeby było szybciej i mniej boleśnie), przez co naraża klientki na poparzenia i inne skutki uboczne (proszę mi uwierzyć, jak na podrażniony obszar skóry Pani wam "najedzie" 2 lub 3 raz laserem to to strasznie boli!! nawet krem Emla, który znieczula nie pomagał!).

Efektu żadnego(!!!), bo podejrzewam że przez takie wykonanie ustawiają niższą moc. Nie dajcie się zwieść zapienieniom że następnym razem będzie lepiej! Szkoda tylko czasu i pieniędzy :(((( A chcę zauważyć, że miałam 3 lata temu w innym gabinecie wykonany zabieg laserowy diodowy i chociaż na kilka miesięcy miałam gładką skórę (według wszystkich konsultacji mam idealne warunki do wykonania zabiegu - jasna skóra i ciemne włosy).

Od razu się zapytam" czy za takie coś można żądać zwrotu pieniędzy? chociaż części?
          • marthastewart Re: Centrum medyczne przy teatrze w łodzi 05.10.14, 22:33
            Bardzo dobre centrum medyczne w Łodzi to Medyceusz www.centramedycznemedyceusz.pl/
          • Gość: Ola P. Re: Centrum medyczne przy teatrze w łodzi IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 26.01.15, 20:05
            Ja dla odmiany jestem bardzo zadowolona z zabiegu wykonanego w CM Przy teatrze. Pani Kasia wykonała zabieg depilacji szybko i praktycznie bezbolesnie, a mam tez doświadczenie z zabiegiem gdzie łzy ciekły mi z bólu i nawet nikt nie zareagował. Cena też całkiem przystępna, miła obsługa

W 100% polecam
          • Gość: emilllka87 Re: Centrum medyczne przy teatrze w łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.15, 10:21
            Cześć,

Ja mogę jak najbardziej z czystym sumiennie polecić centrum medyczne Medevac tutaj namiar na nich medevac.com.pl/ . Bardzo duży zakres usług ( w centrum medycznym Medevac znajdują się przeróżni lekarze i nie tylko. Polecam i zachęcam osoby z Łodzi do skorzystania
            • Gość: magda Re: Centrum medyczne przy teatrze w łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.15, 18:58
              Ja nie polecam centrum medycznego Medavac. Miałam tak wykonane 2 zabiegi laserowego zamykania naczynek. Nie widzę ŻADNYCH EFEKTÓW, zapłaciłam za to 900zł(!), a nie mam zbyt dużych zmian...
          • Gość: makerrrrer Re: Centrum medyczne przy teatrze w łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.15, 23:35
            Mogę polecić jak najbardziej centrum medyczne MedeVac medevac.com.pl/dermatologia
    • milenka1970 Re: medycyna estetyczna, gdzie warto pójść? 01.12.13, 17:16
      Jeśli planujesz zabieg botoksu to koniecznie wybierz klinikę, w której przyjmuje specjalista medycyny estetycznej. Wystrzegaj się dentystów, po jedno dniowym szkoleniu. Ja ze swojej strony mogę ci polecić klinikę Lookmedica, ja korzystałam i polecam z całego serca. Pani doktor Kardas to prawdziwa profesjonalistka.
      • Gość: W. Re: medycyna estetyczna, gdzie warto pójść? IP: 91.218.158.* 06.03.14, 18:32
        A czy dentysta nie może być specjalistą medycyny estetycznej? Przecież z tego nie ma specjalizacji, cała wiedza jest przekazywana na szkoleniach i w szkołach medycyny estetycznej. Do takiej szkoły może się zapisać również dentysta. A o tym, czy lekarz jest dobry czy nie nie decyduje to, czy jest on dentystą czy dermatologiem, ale jakie ma zdolności manualne. Ja bym wolała iść do lekarza, który takie zdolności ma, a nie np. całe życie siedzi za biurkiem i wypisuje recepty.
    • Gość: gość Re: medycyna estetyczna, gdzie warto pójść? IP: *.249.stormmedia.pl 16.02.14, 15:03
      nie wiem, gdzie iść, ale mogę powiedzieć, gdzie z całą pewnością nie należy iść! Nie polecam gabinetu Art Estetyka przy ul. Gdańskiej 80. Wstrzyknęli za małą ilość, która nie przyniosła efektu. Nie uprzedzili wcześniej, że wyrzucam pieniądze w błoto. Przy próbie reklamacji, choć przyznali się do błędu, to jednak nie wiedzieli jak prawidłowo to poprawić. Zwrot pieniędzy też nie wchodził w grę, choć jedna ampułka princess volume to koszt ok. 700zł (u mnie zastosowano 3).
      • Gość: Art Estetyka Re: medycyna estetyczna, gdzie warto pójść? IP: 91.218.158.* 07.03.14, 18:28
        Witamy

w związku z wystawioną negatywną opinią naszej klientki, chcielibyśmy ze swojej strony wyjaśnić sytuację.
        Klientka miała wykonany zabieg wypełnienia bruzd nosowo-wargowych (2 ml) i linii marionetek (1 ml). Zamieszczona tutaj informacja, że zabieg był wyrzuceniem pieniędzy w błoto nie do końca odpowiada rzeczywistości, co możemy potwierdzić dzięki wykonanym zdjęciom sprzed i po zabiegu, na których efekt wypełnienia bruzd nosowo-wargowych jednoznacznie jest widoczny. Przykro nam, że oczekiwania klientki co do poprawy wyglądu nie zostały spełnione, ale umawialiśmy się na zabieg wypełnienia i taki zabieg został wykonany. Niestety nie wiemy jakich efektów pani ta się spodziewała, jednak trudno jest oczekiwać totalnej metamorfozy całej twarzy po jednym zabiegu przy zużyciu 3 ml kwasu hialuronowego. Nieprawdą jest natomiast to, że przyznaliśmy się do błędu - nie było żadnego błędu z naszej strony, dlatego nie było do czego się przyznawać. Pani sama gubi się w zeznaniach. W innej opinii twierdziła, że chcieliśmy jej oddać pieniądze, tutaj już twierdzi inaczej. Raz widzi efekty, a raz nie. W naszej opinii cała ta sytuacja była nieudaną próbą odzyskania pieniędzy pół roku od wykonania zabiegu, wcześniej osoba ta nie zgłaszała się do nas z żadnymi skargami czy reklamacjami.

Pozdrawiamy

Art Estetyka Medycyna Estetyczna

• Gość: Iza Re: medycyna estetyczna, gdzie warto pójść? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.14, 12:53
        Również nie mam pozytywnych odczuć co do tego miejsca. Umówiłam się tam na botox oczywiście poprzedzało to konsultacje. Szczerze to nawet nie wiem u kogo byłam bo pani się nie przedstawiła. Nie poprosiła mnie na fotel i nie zmyła makijażu tylko usiadła na kanapie ze mną powiedziała dwa zdania i na tym koniec. Chciałam zrobić zmarszczki mimiczne ,okolice pod oczami botoxem. Jednak pani stwierdziła , że powinnam zniwelować opuchniecie pod okiem mezoterapią za 900 zł. Za ową,, konsultację '' zapłaciłam 60 zł.
        Uważam, że nie zostałam potraktowana poważnie i fachowo. To jakaś parodia. Widać, że są nastawieni wyłącznie na kasę. Swoją drogą nie mają na stronie w cenniku mezoterapii za taką kwotę. Sama pracuję w klinice medycznej i nie spodziewałam się, że można zostać przyjętym w taki sposób.
      • Gość: magda Re: medycyna estetyczna, gdzie warto pójść? IP: *.dynamic.adsl-line.inode.at 22.03.15, 07:38
        Zgadzam się z ta opinia miałam ten sam problem ,odradzam
    • bea.nowak Re: medycyna estetyczna, gdzie warto pójść? 31.03.14, 17:41
      Temat widzę stary ale nadal żyje, więc podzielę się swoją opinią. Ja byłam w lecznicy Lookmedica i żadne skutki uboczne nie wystąpiły, dlatego ten adres mogę polecić. Mnie osobiście przekonały certyfikaty (jest tam taka podstrona). Wolę pójść do certyfikowanego lekarza nawet jakbym miała zapłacić odrobinę więcej. Za to mam pewność, że zabieg wykonuje doświadczona specjalistka. Myślę, że Łódź jest na tyle duża, że bez problemu znajdziecie także innych certyfikowanych specjalistów, to co wg. mnie ważne, to żeby jednak sprawdzać umiejętności a nie tylko cenę. Pomyślcie, czy stówka mniej to wystarczający argument jeśli okaże się, że wam np. powieka opada ?
    • flower100 Re: medycyna estetyczna, gdzie warto pójść? 20.04.14, 01:19
      ja miałam na razie styczność jedynie z dr Dorotą Żukowską z DERMEDu, ale w 100% mogę ją polecić - profesjonalistka, z efektów obu zabiegów jestem bardzo zadowolona - wypełniałam zmarszczki i miałam korektę nosa.
    • Gość: Lila Re: medycyna estetyczna, gdzie warto pójść? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.14, 12:49
      Jeśli chcesz zrobić dobrze i w rozsądnej cenie to jedź do Łodzi, do Art Estetyki. Ja tam byłam już i na laserze frakcyjnym i na liposukcji ultradźwiękowej. Najpierw była oczywiście konsultacja a potem zabiegi. Teraz planuję jeszcze wypełnienie zmarszczki między brwiami.
      Z czystym sumieniem polecam, ja mam do nich pełne zaufanie.
    • kamil868686 Re: medycyna estetyczna, gdzie warto pójść? 06.05.14, 09:15
      Jeśli chodzi o miejsce do którego polecam udać się na zabiegi medycyne esetycznej- polecam dr Lik Clinic na Rewolucji 52.
      Mają konkurencyjne ceny, a zabiegi (oprócz typowo kosmetycznych jak maseczki itp) wykonują lekarze, przez co jest to naprawdę profesjonalnie wykonane.
      Zainteresowanym dołączam link do strony: www.drlikclinic.pl
      • crieter Re: medycyna estetyczna, gdzie warto pójść? 09.09.14, 16:35
        ja polecam dr Zuradę Zielińską. przyjmuje w Centrum Diagnostyki i Terapii Laserowej (www.cdtl.pl). Wykonywała u mnie zabieg botoxu i jestem bardzo zadowolona. Do tej pory korzystałam z kilku innych miejsc ale nie wiem czy to kwestia wykonania czy użytego preparatu bo nigdy wczesniej nie bylam tak zadowolona. efekt utrzymuje się juz bardzo długo wiec nastepnym razem na pewno tez tam pojde. Pani doktor robiła mi też usta - są naprawde ładne, pełne i wyglądaja bardzo naturalnie. Polecam wszystkim
        • marthastewart Re: medycyna estetyczna, gdzie warto pójść? 05.10.14, 22:33
          Centrum Medyczne Medyceusz jest godne polecenia forum.gazeta.pl/forum/w,63,114809125,155010014,Re_Centrum_medyczne_przy_teatrze_w_lodzi.html
        • marthastewart Re: medycyna estetyczna, gdzie warto pójść? 05.10.14, 22:34
          Centrum Medyczne Medyceusz jest godne polecenia www.centramedycznemedyceusz.pl/
          • m.dawidow Re: medycyna estetyczna, gdzie warto pójść? 24.12.14, 20:17
            No wiesz wszystko tak naprawdę zależy gdzie byłaś - bo w niektórych gabinetach rzeczywiście jest nastawienie na pieniądze i nic więcej :) Moja znajoma np zasięgnęła porady odnośnie medycyny estetycznej - ale dokłądnie mówiąc musiała zająć się leczeniem nietrzymania moczu - www.beauty.com.pl/pl/ginekologia-estetyczna - nie wzieli aż takiej kwoty za konsultację ale wiem, że była tam już 2-3 razy więc jak do tej pory nie narzekała na usługi Pań.
            • ma-jorka Re: medycyna estetyczna, gdzie warto pójść? 28.02.15, 18:29
              Fakt, gdzieniegdzie można się naciąć i trafić na klinikę, która jest nastawiona tylko na kasę. Zapłacisz, pójdziesz, a efektów nie ma. A co z tymi który tak ja po prostu MUSZĄ skorzystać z usług prywatnych klinik? Ja mam straszny trądzik, no masakra po prostu i co, na NFZ się będę leczyć, jak na wizytę u dermatologa mam czekać 8 miesięcy?! Stwierdziłam, że mowy nie ma, bo nie będę wyglądać jak maszkaron. Poszłam do takiej fajnej kliniki na Ołtaszynie ( bo ja z Wrocławia jestem), nazywa się Anti Aging Clinic, tam leczą trądzik i zmiany skórne lampą LED. Byłam już na 3 zabiegach i jestem bardzo zadowolona, bo zmiany się spłycają.
              • Gość: Ania Z. Re: medycyna estetyczna, gdzie warto pójść? IP: *.piaseczno.vectranet.pl 06.03.15, 07:14
                A ja z kolei miałam problem z bliznami po trądziku i bardzo pomogła mi lekarka z centrum medycznego Kobieta i Matka na ul Okopowej w Warszawie - zrobiła mi zabieg laserowy (laser frakcyjny CO2) i teraz widzę już dużą róznicę, bo moje blizny mocno się zmniejszyły, zaczynam wyglądać w końcu jak człowiek ;)
    • Gość: arnikka Re: medycyna estetyczna, gdzie warto pójść? IP: *.146.51.187.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.08.15, 11:26
      Jeśli chodzi o dobry gabinet gdzie warto w Łodzi sie udac czy to na operacje plastyczną czy wstrzyknąć botox to polecam zdecydowanie Dermed łódzki i dr Dorotę Żukowską.
    • jagoda.malina Re: medycyna estetyczna, gdzie warto pójść? 12.10.15, 13:08
      Jeśli ktoś jest z Podkarpacia, gorąco polecam gabinet Moja Estetyka w Rzeszowie. Więcej info: www.mojaestetyka.pl/, przede wszystkim pracuje tam zespół specjalistów na których zawsze można polegać, w szczególności pani Katarzyna Parkot.
    • estera1538 Re: medycyna estetyczna, gdzie warto pójść? 20.05.16, 13:21
      W Łodzi, jeżeli komuś zależy na profesjonalizmie i bezpieczeństwie zabiegów, to warto pójść do gabinetu medycyny estetycznej Kod Piękna. Pracują tam certyfikowani lekarze, a sprzęt jest najnowszej generacji. Jak słyszę, że ktoś mówi, że jest gdzieś bardzo tanio, to trochę mnie mrozi - przecież zabiegi wykonywane są na ciele, przede wszystkim twarzy, więc priorytetem powinno być bezpieczeństwo, a nie niska cena. Akurat w takim przypadku nie powinno się oszczędzać i wybierać takie gabinety, które gwarantują odpowiednio wysoki poziom świadczonych usług. Moja przyjaciółka miała w Kodzie Piękna robioną mezoterapię - cały zabieg został przeprowadzony bardzo fachowo, przez certyfikowanego lekarza i w higienicznych warunkach. Zajrzycie na ich Facebooka www.facebook.com/kodpiekna aby zobaczyć nie tylko galerię zdjęć, ale także poczytać o różnego rodzaju zabiegach oraz metodach dbania o swoją skórę.
    • janeleczka Re: medycyna estetyczna, gdzie warto pójść? 19.06.16, 20:23
      Jeśli szukasz dobrej kliniki medycyny estetycznej w Łodzi to ja mogę Ci polecić Look-medicę na ulicy Lewa 26. Pani Doktro Kardas to certyfikowany lekarz medycyny estetycznej i zna się na swoim fachu. A nie jacyś pseudo fachowcy. Wykonywałam tam już parę zabiegów w tym powiększanie ust i usuwanie zmarszczek i jestem zadowolona z efektów. Warto odwiedzać ich stronkę bo często mają promocje BotoxDay i można zaoszczędzić troszkę pieniędzy.
    • carolla27 Re: medycyna estetyczna, gdzie warto pójść? 30.06.16, 22:29
      Warto na pewno wybrać taki gabinet, który ma dobrą renomę, albo ktoś może nam pokazać efekty. Ja osobiście mogę polecić gabinet medycyny estetycznej w Łodzi lek. med. Marzena Majcherzyk z Dream-Med. Profesjonalizm i świetne wyposażenie sprawiło, że czułam się w gabinecie bardzo komfortowo.
    • joannamixedmedia Re: medycyna estetyczna, gdzie warto pójść? 08.08.16, 09:14
      Polecam Centrum Medyczne Medevac.
      medevac.com.pl/medycyna-estetyczna
    • Gość: Ania Re: medycyna estetyczna, gdzie warto pójść? IP: *.play-internet.pl 14.09.16, 14:14
      Polecam gabinet medycyny estetycznej Renovital w Poznaniu, chodzę tam i jestem bardzo zadowolona z zabiegów, wszystko na wysokim poziomie. Polecam www.renovital.pl/
    • chojnakowska Re: medycyna estetyczna, gdzie warto pójść? 10.11.16, 16:58
      jeśli chodzi o nowe Kliniki Urody w Poznaniu to na Placu Wolności 9 - naprzeciw empiku i Centrum Miejskiej Informacji jest Medycyna Estetyczna z której korzystałam www.renovital.pl - mają dobre ceny i 100% znajdziecie tutaj wszystkie najnowsze możliwości odmłodzenia skóry
    • Gość: Ona 45 Re: medycyna estetyczna, gdzie warto pójść? IP: *.unity-media.net 24.11.16, 18:38
      Ja robiłam ten zabieg w klinice Bonadea w Krakowie i jestem MEGA zadowolona! Policzki mam pięknie naciągnięte przy czym nie wygląda to sztucznie! Bardzo polecam
    • Gość: magda Re: medycyna estetyczna, gdzie warto pójść? IP: *.toya.net.pl 10.12.16, 19:50
      Polecam gabinet medycyny estetycznej w Łodzi
      sztukawyceny.pl
    • gosiak600 Re: medycyna estetyczna, gdzie warto pójść? 29.12.16, 22:06
      Nici Double Needle to nowy zabieg jest rewelacyjny- szybki i efektowny. polega tylko na umieszczeniu pod skórą rozpuszczalnych nici. Zmarszczki wygładzone, zabieg nie pozostawia żadnych śladów. Nici ulegają naturalnemu rozpuszczeniu a efekt wygładzenia utrzymuje się jeszcze długi czas.Polecam ;)
      • Gość: Ika153 Re: medycyna estetyczna, gdzie warto pójść? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.17, 20:02
        Potwierdzam! Ja polecam wykonać zabieg liftingu w klinice Bonadea, są tam naprawdę cudowni lekarze, którzy do każdego pacjenta podchodzą indywidualnie. A i efekty są powalające.
    • Gość: gosia600 Re: medycyna estetyczna, gdzie warto pójść? IP: *.play-internet.pl 10.01.17, 10:12
      Takm jak już pisałam polecem zabieg niciami Double Needle to nowy zabieg ale jest rewelacyjny- szybki i efektowny. polega tylko na umieszczeniu pod skórą rozpuszczalnych nici. Zmarszczki wygładzone, zabieg nie pozostawia żadnych śladów. Nici ulegają naturalnemu rozpuszczeniu a efekt wygładzenia utrzymuje się jeszcze długi czas. Zabieg nie jest inwazyjny w organizmie bezpieczny bezbolesny, lekarze mili sympatyczni , cierpliwi bardzo fachowo podchodzą do każdego pacjenta. Polecam ;)
      • borynkowa Re: medycyna estetyczna, gdzie warto pójść? 24.05.18, 15:01
        ja słyszałam bardzo dobre opinie o klinice Dermed w Łodzi na ul Piotrkowskiej i dr Dorocie Żukowskiej, i do niej się zapisałam na wygładzanie zmarszczek
        • Gość: ania Re: medycyna estetyczna, gdzie warto pójść? IP: 87.204.149.* 07.12.19, 14:31
          Ja polecam Klinikę Metamorfozy CosinusMed w Łodzi na ul. Kościuszki 49. Świetne podejście do klienta , przystępne ceny i miła atmosfera.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka