Dodaj do ulubionych

Policja znowu zatrzymała młodziez

20.03.04, 22:42
Kanary nie mogły sprawdzić tożsamości uczniów wycieczki szkonej i wezwały
polcję. Ci zaś zabrali paru ucznioaków i zawieźli ich do szkoły. Myślę że
jest to drugi SUKCES łódzkiej policji w walce z przestępczością.
Obserwuj wątek
    • gray Re: Policja znowu zatrzymała młodziez 20.03.04, 22:43

tak, myślę, że dzięki takim brawurowym akcjom w naszym mieście nareszcie będzie
      bezpieczniej :)
      • Gość: kikutnarecznym;) ho ho oh ! IP: *.p.lodz.pl 21.03.04, 00:15
        Ostatnio mnie z moją dziewczyną dwóch gjerojów skasowalo na 50 zl za
        przechodzenie prez tory na polibudze.Jestem pełen podziwu dla ich męstwa i
        odwagi.Nie każdy mógły sie zdobyć na tak heroiczny czyn jak zasadzka w
        niedzielne przedpołudnie na takich jak ja degeneratów.A że zmeczeni byli
        całodzienną służba to żaden sie na Pomorskiej nie pokazał po 23.Przecież wtedy
        wszyscy śpią.
        • gray Re: ho ho oh ! 21.03.04, 13:14

orientację seksualną wyczuwasz jakimś specjalnym zmysłem?
          • zamek Re: ho ho oh ! 22.03.04, 11:32
            Grayu, to mieli być gieroje, a nie geroje.
            Przy okazji - też mnie wkurza (jak chyba elviza poniżej) przechodzenie przez al.
            Politechniki jakkolwiek i gdziekolwiek. Sam studiuję w tej chwili na PŁ i aby w
            sobotę w przerwie zjeść coś ciepłego, muszę Aleje sforsować, ale jednak zawsze
            idę do jakiegoś przejścia, bo to zdecydowanie bezpieczniej. Jednak nie mogę
            zaprzeczyć, że policja tchórzem jest podszyta i grasuje tam, gdzie zarobek jest
            łatwy. I to jest też do kitu.
    • michael00 I prawidłowo. (bt) 21.03.04, 09:16
    • the_elviz I popieram Policję... 21.03.04, 17:01
      będzie bezpieczniej i większy porządek. W Anglii wszyscy krzywo się patrzą na
      przechodzących na czerwonym świetle. Jeśli coś jest wyznaczone, to dlaczego
      trzeba inaczej?? Trzeba - bo to mentalność Polaków. Niech łapią i stawiają
      mandaty.
      • camelot Re: I popieram Policję... 22.03.04, 11:10
        Zgadzam się z Elvizem. Jak studenci łażą po Politechniki to jest horror.
        Czasami kierowcy muszą uprawiać slalom. A studenci polibudy chyba zamiast
        ćwiczyć na zajęciach wf to ćwiczą skoki przez siatkę tramwajową.
      • gray Re: I popieram Policję... 22.03.04, 11:19

szkoda, że mentalnośc polaków (i niepolaków) z basebolami i pistoletami nie
        zostaje poddana żadnej próbie bo łatwiej złapać dzieciaki w autobusie albo w
        hipermarkecie niż kogoś kto, nie daj boże!, krzywdę może zrobić. no ale taka
        już mentalność :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka