Dodaj do ulubionych

Macie już wszystko

06.08.10, 17:09
Prezydenta, premiera, rząd, większość parlamentarną, szefa NBP, KRRiT, NIK,
RPO, obsadzone Spółki Skarbu Państwa, wojewodów, prezydentów miast, prawie
wszystkie sejmiki, Wasze są CBA, ABW i AW, sędziowie są Wasi, prokuratorzy
także, 95% mediów jest z Wami zaprzyjaźniona, itd., itp., etc., nawet to forum
okupujecie w przygniatającej większości.
W związku z tym oczekuję, że Wasi wybrańcy poprowadzą Polskę do świetlanej
przyszłości. Że nie będzie już więcej wykrętów, że jakoby ktokolwiek im w
czymkolwiek przeszkadza.
Wy natomiast będziecie takich jak ja pieścić, głaskać, grzecznie się odnosić,
szanować i liczyć ze zdaniem. Dlatego, że jestem w mniejszości. I to
zdecydowanej. Skoro na każdym niemal kroku podkreślacie swoją europejskość,
ponoć posiadacie empatię i charakteryzuje Was poszanowanie opinii innych,
wykażcie zatem, że wszystkie Wasze deklaracje to nie czcze słowa, że
rozumiecie, iż czujecie własne zobowiązanie.
Niczym jakiś facet o odmiennej od powszechnej orientacji seksualnej, jak jakiś
gość o ciemnym zabarwieniu skóry albo wyznawca niezbyt w Polsce
rozpowszechnionej religii, oczekuję świadectw tych wysokich standardów, o
których tyle się teraz słyszy.
Powodzenia.
Obserwuj wątek
    • Gość: hehe Re: Macie już wszystko IP: *.toya.net.pl 06.08.10, 17:35
      Dla takich jak wy świetlana przyszłość to odległa przeszłość. Niestety na tym
      forum jeśli chodzi o idiotyzm to ty masz prawie monopol, podobnie jak zwolennicy
      pis w kraju. Idiotyzm to niepodzielnie wasza domena.
      • big_news Re: Macie już wszystko 06.08.10, 17:40
        No to mamy pierwszy przykład na minięcie się deklaracji z rzeczywistością.
        Akurat ten głos nie jest dla mnie żadnym zaskoczeniem. Absolutnie żadnym.
        • Gość: hehe Re: Macie już wszystko IP: *.toya.net.pl 06.08.10, 17:51
          A jakie tu zaskoczenie? Wystarczy nie być slepym, gołym okiem widać. Na dodatek
          to że PO ma wszystko jest zasługą jednego jedynego człowieka, Jarosława
          Kaczyńskiego. Każdy rząd na świecie chciałby mieć taką opozycję. Nie trzeba nic
          robić a i tak wygrywa się wybory. Zasada taniego kontrastu. Ale ty jak zwykle
          żebrzesz o karmę, ciekawe, liczyłeś jak Cugier-Kotka że jak Jaro wygra wybory to
          Kurski ci przyśle esemesa z propozycjami?
          • big_news Re: Macie już wszystko 06.08.10, 18:00
            Ostatnie zdanie świadczy wyłącznie o twoich ograniczeniach.
            Zresztą wszystkie pozostałe także. Jeżeli ktoś głosuje jedynie dlatego żeby ktoś
            nie wygrał tzn., że sam nie potrafi na nikogo postawić.
            I pomyśleć dodatkowo, że ten jakoby beznadziejny Kaczyński ma tak
            przemożny wpływ...
            Dostrzegasz już własne niedostatki, czy nie masz na to żadnych szans?
            • Gość: hehe Re: Macie już wszystko IP: *.toya.net.pl 06.08.10, 18:07
              Poczekam aż ty się dowiesz o swoich ograniczeniach żałosny manipulancie, a teraz
              niech cię ktoś inny nakarmi biedaczku.
              • big_news Re: Macie już wszystko 06.08.10, 18:13
                Póki co, moje "manipulacje" obnażyły twoje kiepściuteńkie wychowanie. Tyle
                zaprezentowałeś.
                Co do "karmy":
                koleś, przecież ty zupełnie nieproszony na okrągło klepiesz te swoje chamskie
                kawałki. Słowo daję, jak przestaniesz "komentować" moje wpisy tylko mi ulży.
                Pojęcia nie masz jak jesteś wtórny. Niczym surowiec, z którego robi się słabej
                jakości pewien szczególny papier.
                • yavorius Re: Macie już wszystko 06.08.10, 19:25
                  Uważaj, będzie bolało:

nie mam do Ciebie słów
                  wydajesz się być inteligentnym człowiekiem

żal mi Cię, że musisz bronić takiego szczura:
                  wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,8223933,Prezes_PiS__Komorowski_wybrany_na_prezydenta_przez.html

naprawdę, Bigi, to nie jest tego warte. Nie psuj sobie - naprawdę
                  dobrej - opinii ludzi (w tym mojej) poprzez obronę kogoś kompletnie
                  miałkiego i bez honoru. Gdy MUŻ* usłyszała wypowiedź Jarka o tym, że
                  Bronek został prezydentem przez nieporozumienie - nie była oburzona.
                  Po prostu zaczęła się śmiać. A uwierz mi, jest naprawdę mądrą
                  kobietą (Szproteeeek, potwierdzisz:)))?). Ten człowiek nie jest
                  warty tego, żebym psuł sobie naprawdę dobrą opinię o Tobie. Bo wiesz
                  że Cię lubię i szanuję...

* - Moja Ulubiona Żona
                  • big_news Re: Macie już wszystko 06.08.10, 19:45
                    Widzisz...
                    Replikując musiałbym napisać baaardzo długi post. A nie mam teraz na to czasu. W
                    ogóle, na rozwodzenie się na forum przez najbliższy co najmniej tydzień, również
                    nie mam szans.
                    Ale z racji na starą znajomość i sympatię, jaką Cię darzę, napiszę dosłownie dwa
                    zdania, które mam nadzieję nie pozostawią wątpliwości co do mojego stanowiska w
                    powyższej sprawie.
                    Oto one:

w zupełności rozumiem decyzję J. Kaczyńskiego o nie uczestniczeniu w
                    dzisiejszych uroczystościach. Zdecydował się on na taki krok z wielu przyczyn, a
                    jedną z nich jest niewątpliwie stosunek ludzi z PO zarówno do niego samego jak i
                    do jego śp. brata, zupełnie podobny do tego, jaki Ty z kolei wyraziłeś już w
                    pierwszym zdaniu swojego posta, używając paskudnego określenia.

Pozdrów swoją Szanowną Małżonkę i powiedz Jej, że ja powodów do śmiechu w
                    ostatnich latach miałem dosłownie bez liku. Dali mi je akurat ludzie z formacji,
                    która Tobie jest ogromnie bliska. Uważam także, że już za całkiem niedługo także
                    i Ty będziesz się śmiał, tyle, że będzie to śmiech przez gorzkie łzy.
                    I jeszcze jedno - solennie obiecuję, że przez okres trwania tej prezydentury
                    postaram się nie używać wobec głowy państwa tych określeń, którymi przez
                    niespełna pięć lat częstowany był Lech Kaczyński, chociaż nie mam żadnych
                    wątpliwości, że okazji ku temu będzie wprost bez liku. Miłego wieczora.
                    • przyslowie Ja Bigusia lubić nie mogę, 06.08.10, 20:01
                      bo mnie ciężko obraził, nie gorzej od Jarka.
                      • przyslowie Re: Ja Bigusia lubić nie mogę, 06.08.10, 20:16
                        Biguś nigdy nie zrozumie, że są politycy bardziej i mniej lubiani.
                        • Gość: hehe Re: Ja Bigusia lubić nie mogę, IP: *.toya.net.pl 09.08.10, 00:41
                          "Biguś" powiadasz.
                          To zwykły noname.
                          I mam nadzieje że Komorowski naśle ABW w końcu na Ciebie i cie tu
                          nie bedziemy czytać.
                          Jesteś ograniczenie skończony lub na odwrót.
    • iszkariota pierwsze efekty "mania wszystkiego" 06.08.10, 20:23
      wyborcza.biz/biznes/1,100896,8220035,Panika_chlebowa.html
      • trooly Re: pierwsze efekty "mania wszystkiego" 06.08.10, 21:01
        Bigusiu Gwizdaczku, ciała dałeś i Ty [ja również], taki jednostronny
        partyjnie zjednoczony efekt mamy. Nie łam się, damy radę, jeśli nie
        na tym, to na tamtym Świecie,oczywiście jeśli rozsądek zagości w
        Twojej zarozumiałej głowie. W interesie Polaków jest, by zachowana
        została równowaga. Prezydenta trza szanować i tyle, jeśli zdradzi
        kraj wtedy buczeć, itd. Stawiam lody śmietankowe w POlewie
        POziomkowej!
        • przyslowie Re: pierwsze efekty "mania wszystkiego" 06.08.10, 21:23
          Lechu i tak nie miał szans na reelekcję!
    • Gość: Loki Nie mamy wszystkiego IP: *.smrw.lodz.pl 06.08.10, 21:26
      Wszystko będziemy mieć kiedy Jarosław się nawróci i wstąpi do PO :)
      • big_news Re: Nie mamy wszystkiego 06.08.10, 21:49
        Jeżeli o jakichkolwiek nawrotach mowa, to musiałyby one przebiegać w dokładnie
        odwrotnym kierunku. Ale, że to niemożliwe (z przyczyn oczywistych), więc takie
        rozważania stają się bezcelowe.
    • Gość: Zsda Re: Macie już wszystko IP: *.dsl.pool.telekom.hu 06.08.10, 21:53
      > okupujecie w przygniatającej większości.

U ch...!!!
      • sas125 Re: zaczyna się jazda bolidem PO 06.08.10, 23:30

zaczynaja sie dni prawdy-prawdy o prawdziwym obliczu PO i prawdy o
        konsekwencjach glupoty wyboru polaczkow..
        realia pukają do drzwi ,wspolnych drzwi-bo mamy 3 000 000 000 000 zł długu
        i całkowite zadłużenie Polski przekracza 220 proc. Produktu Krajowego Brutto,
        /do sprawdzenia u fachowcow z" Pulsu Biznesu".itp/
        starczy wam na dlugie dziesiątki lat spłacania , ciekawe czy sobie policzycie
        ile tego przychowku przyspozyl wam tusk i ile jeszcze dorzuci ze swoją
        serdecznie indolencką ekipą..
        macie nad czym myslec popijając wodę z kranu i przesiadująć na bezrobociu w
        rekawiczkach i czapkach w niedogrzanych mieszkaniach w zimie

P.S przjechalem Polskę od morza do hald na slasku -zobaczylem wstrzymane roboty
        drogowe - dowod ze PO przerzuca fundusze z budowy drog na ratowanie budzetu w
        ramach oczywiscie kreatywnej ksiegowosci rostowskiego

dlatego gafy i umyslowa pospolitosc nowego prezydenta staje się tematem błahym
        , facet na tych swoich drzwiach od stodoly prochu nie odkryje i nie poleci - bo
        nie porodzi sowa sokoła.
        p.s. hehehe i inne miernoty z tego forum wolą kiepskiego mgr historii niz prof.
        prawa . czy dr. prawa - bo oni tak mają , z kompleksu nizszości przed mądrzejszymi.
        • iszkariota Re: zaczyna się jazda bolidem PO 06.08.10, 23:51
          sas125 napisał:

> mamy 3 000 000 000 000 zł długu

Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu
          idiotów.(Stanisław Lem)
          • sas125 Re: zaczyna się jazda bolidem PO 07.08.10, 00:54

> > mamy 3 000 000 000 000 zł długu przecież ty tego /tej liczby/ nawet nie
            potrafisz odczytac wiec nie komentuj bo nie potrafisz
            w tym roku PO odda 26 km autostrad z planowanych 46 km autostrad -to są liczby
            dla platfusow zrozumiale / jesli mocno wysilą glowy/
            przypomne slowa tuska -wybudujemy 4000 km autostrqad / cztery tysiace/
            - gdzie one są ?\ zostalo wam juz tylko 1,5 roku rządów...
            • Gość: hehe Re: zaczyna się jazda bolidem PO IP: *.toya.net.pl 07.08.10, 10:25
              Jak tylko Jaro ujawni gdzie zbudował te 2 miliony mieszkań zaraz
              powstaną autostrady. Nie chca żeby Jaro póżniej marudził że nie
              zbudowali tam gdzie te jego mieszkanka, na złość jemu. Rząd Tuska
              odniósł kolejny sukces, nauczyłeś się czytać liczby większe niż do tej
              pory, a bredzisz po staremu. Niestety pewne rzeczy się nie zmieniają.
              • sas125 Re: zaczyna się jazda bolidem PO 07.08.10, 18:14
                Jak tylko Jaro ujawni gdzie zbudował te 2 miliony mieszkań ..za PISu zbudowano
                wiecej mieszkan w Polsce niz za PO
                te 3mln meidszkan powtarzacie jak mantre -bo zadne wasze Platfusie obietnice
                nie zostaly spelnione, potaficie tylko lzec - dowod kompletna plajta z
                autostradami - szczegolnie w 2010 roku
                1 tusc =100 mld dlugu ktory nadal rosnie
                p.s . strzelasz sobie w kolano tematem mieszkan i autostrad
                PO w tych sprawach /nie tylko/ to kompromitacja.
                • Gość: hehe Re: zaczyna się jazda bolidem PO IP: *.toya.net.pl 07.08.10, 18:49
                  I po to zakładałeś nowy nick pajacu? Warto było? Pokazuje takim debilom
                  jak ty że żadna partia nie spełnia obietnic wyborczych. Skupcie się
                  lepiej pisiaki na pokazaniu chociaż jednej zalety Jara bo jak na razie
                  jedyne co potraficie to szczekać na PO zupełnie jak wasz szef lemmingi.
                  Nie tędy droga. Daj głos i wymień jakąś zaletę Jara i jakąś spełnioną
                  jego obietnicę wyborczą, niech będzie śmieszniej o ile to możliwe.
                  • sas125 Re: zaczyna się jazda bolidem PO 07.08.10, 20:49
                    Pokazuje takim debilom
                    jak ty że żadna partia nie spełnia obietnic wyborczych - a tacy debile jak ty
                    usilują glupio /bo inaczej nie potrafią/ usprawiedliwiac durnymi tekstami
                    porazkę a raczej kleske swojej partii
                    jeszcze nikt w historii powojennej Polskin tak duzo nie obiecywal a tak malo
                    zrobil jak PO
                    1 \tusc = 100mld dlugu ktory nadal rosnie
                    ha ha ha hehe z usmiechem glupka wioskowego bedziesz go splacał
                    i serdecznie dziekowal za ta przyjemnosc tuskowi
                    • Gość: hehe Re: zaczyna się jazda bolidem PO IP: *.toya.net.pl 07.08.10, 21:17
                      Debila to masz w lustrze a jak mierzysz swoja miarką to takie masz
                      wnioski prostaku. Robienie rankingu która partia więcej obiecała i
                      nie spełniła to już taki szczyt debilizmu że właśnie zostałeś słynnym
                      idiotą z szansami na wygranie konkursu na największy idiotyzm w tym
                      roku. Taki to już los lemmingów. Ja nie mam własnej partii ( tu znowu
                      mierzysz swoją miarką więc porażka) bo nie jestem lemmingiem i widzę
                      jasno: Jareo obiecał zlikwidować układ i nawet nie próbował, Donald
                      obiecał autostrady a póki co te co już są szybciej się sypią niż
                      powstają nowe. Trochę zimnej wody synku na pecynkę bo prostactwo i
                      buractwo z ciebie wyłazi.
                      • sas125 Re: zaczyna się jazda bolidem PO 09.08.10, 18:31
                        hehe -większych pajaców niż ty nie ma i jesteś ograniczenie skończony i to ty
                        pyszczysz buraku
                        to twoje wlasne slowa -hehe - twój poziom wioskowego przygłupa -tylko
                        inwektywy- bo na tresci merytoryczne jestes za tepy. każdy ma prawo oceniac
                        rzady jak chce – ale liczb nie zamieciesz pod dywan- wszystkie wskaźniki
                        ekonomiczne za rżądow PIS były lepsze niż za PO . liczby to nie chleb dla
                        lemingow -co to od 25 lat nie mają na maturze matmy a więc
                        … to tez temat nie dla ciebie … bo jeszcze jestes mentalnie w podstawowce
                        Te twoje chamskie plwociny do każdego ko ma inny zdanie… żenada - ty chyba z
                        okna plujesz na przechodniow ? a moze kij basebalowy do rączki i hajze jazda
                        na moherow ?
                        • Gość: hehe Re: zaczyna się jazda bolidem PO IP: *.toya.net.pl 09.08.10, 19:05
                          Nie będę ci bekso robił konkurencji, liczby są takie że w ilości
                          głupawych inwektyw na post wygrywasz. Ale ja bym się tym na twoim
                          miejscu nie chwalił, popluj się jeszcze marudo.
    • brite Re: Macie już wszystko 07.08.10, 01:45
      big_news napisał:

> Wasze są [...] są Wasi [...] z Wami [...] okupujecie [...] Wasi [...] Wy [...]
      takich jak ja [...] jestem [...] posiadacie [...] Was [...] wykażcie [...] Wasze
      [...] rozumiecie

Biggs
      kontra
      reszta świata.
      Smutne.
      • big_news Re: Macie już wszystko 07.08.10, 07:49
        Ładnie to tak kuglować czyimś tekstem?
        To nawet nie jest smutne, to jest żenujące.
        • przyslowie Niech Biguś zmyka do swoich zajęć! bt 07.08.10, 09:21

• Gość: hehe Re: Macie już wszystko IP: *.toya.net.pl 07.08.10, 10:27
          Kuglowanie żenujące czyimiś tekstami jest żenujące ale na tym forum
          tylko ty to robisz. Od dawna chorujesz na SOT to tylko oczywiste
          spostrzeżenie brajta, jak zwykle ostatni się zorientował.
          • big_news Re: Macie już wszystko 07.08.10, 10:43
            Znów przylazłeś?
            Wbrew... sobie?
            Jesteś Pajac nr 1 na tym upadłym forum.
            • Gość: xxx Re: Macie już wszystko IP: *.tvsat364.lodz.pl 07.08.10, 10:56
              Drogi Bigusiu, dlaczego wyznajesz filozofię Kalego? Przecież nie tak
              dawno, pamiętasz, Wy, PiSowcy, mieliście wszystko. I co z tego
              wyszło? Wielkie "gie". PiS jak rządził tak rządził - w sumie też
              nieudolnie, ale dla kasy, tak, tak, dla kasy, chyba nie zaprzeczysz,
              zdecydowali się na wcześniejsze wybory. I co? Wyborcy PiSowi
              pokazali wała. Jak pokazała przyszłość nie był to wał pierwszy.
              Więc może czas pogodzić się z tym że ludzie po prostu nie akceptują
              tego co proponuje J.K. ?
              • big_news Re: Macie już wszystko 07.08.10, 11:44
                Uprzejmie zwracam uwagę na fakt, że wątek traktuje o aktualnie rządzących
                oraz ich wyborcach, ze szczególnym uwzględnieniem tutejszych forumowiczów. to
                tak dla porządku.
                Oczywiście, ja wiem doskonale, że PiS jest winien wszystkich klęsk tego, a być
                może nawet alternatywnego świata, zwłaszcza dla posiadaczy końskich okularów.
                Oczywistym jest, że PiS doprowadził do wcześniejszych wyborów, a nieprawdą jest,
                że PO do tych wyborów nie dążyła (he he he). W tym miejscu radzę odświeżenie
                sobie pamięci, przypomnienie sobie ówczesnych wydarzeń, kto i jak się wtedy w
                parlamencie zachowywał, komu na czym zależało i kto już na starcie prac rządu
                PiS np. nawoływał do obywatelskiego nieposłuszeństwa. Można by o tym pisać b.
                długo, ale nie sądzę byś chciał, bm wypunktował bezlitośnie Ixxxsiusiowską
                ignorancję.
                Tak tylko dla porządku dodam, że PiS w wyborach 2007 otrzymało circa 1,5 miliona
                głosów więcej niż dwa lata wcześniej, czyli wtedy kiedy wybory wygrało. No, ale
                żeby takie rzeczy wiedzieć, trzeba dysponować choćby podstawową wiedzą, co
                pozwala nie kompromitować się już na starcie.
                • Gość: a Re: Macie już wszystko IP: *.toya.net.pl 09.08.10, 12:45
                  big_news napisał:

> Uprzejmie zwracam uwagę na fakt, że wątek traktuje o aktualnie rządzących

Jak Kali zmieniac temat to jest dobrze, ale jak Kalemu zmieniac temat to be.

Jestes glupi.
            • Gość: hehe Re: Macie już wszystko IP: *.toya.net.pl 07.08.10, 11:55
              Polityk z ciebie żaden, no. Buahaha, większych pajaców niż ty nie ma
              wogóle w necie i nie będzie, dokarmiam cię z litości a ty jakto pisiak-
              prowokator, musisz gryźć karmiącą rękę. Metoda komara latającego
              koło...pisu
            • przyslowie O, upadłym aniołem jest Jarek! 07.08.10, 14:46
              Śmierć brata miała go tak cudownie odmienić.
              Ależ z niego zgorzknialec.
              • Gość: Augustyn PO jest marna, a wymienione urzędy nie są przeze IP: 89.174.73.* 07.08.10, 20:07
                okupowane.
                Nie czuję się częścią zbiorowości, którą b.n. naznaczył (zresztą takiego zbioru
                nie ma w rzeczywistości; ona "istnieje" jedynie w głowach zaburzonych).
                Nie podkreślam też swojej europejskości.
                Kaczyński nie jest normalny. Rozmowa z nim nie jest już możliwa.
                Z b.n. też nie (przykre to jest, bo bigi, choć zaburzony,to jednak inteligentny;
                a inteligentnych jakoś bardziej szkoda, kiedy chorują).
                Trzeba ignorować.
                A dla PO budować alternatywę.
                Amen

• big_news Się zdecyduj: 07.08.10, 20:25
                  masz dyplom lekarski czy nauczycielskie papiery.
                  Jeżeli to pierwsze, to wkrótce pewnie dostaniesz medycznego Nobla. W końcu
                  jeszcze chyba nie było takiego, który bez kontaktu z "chorym" potrafi coś
                  trafnie zdiagnozować. Jeśli zaś to drugie, to przestań się w końcu
                  kompromitować. W końcu - jednak jesteś inteligentny, a inteligentnych jakoś
                  bardziej szkoda, kiedy... pierniczą od rzeczy.
                  • Gość: hehe Re: Się zdecyduj: IP: *.toya.net.pl 07.08.10, 21:18
                    Jestes misiaczku tak chory że to niestety widać na odległość bez
                    dyplomu. Wysypka buracza na klawiaturze.
              • desidero1 Jarosław Nieporozumienie Kaczyński 08.08.10, 10:58
                Jarosław Nieporozumienie Kaczyński ma zwyczajnie zryty łeb i wiemy o
                tym od lat. Najlepiej czuje się wśród świrów i stąd takie ich
                skumulowanie w PiS oraz pod krzyżem.
                • big_news Desidero Ixsiński 08.08.10, 16:44
                  ma niewątpliwie pod kopułą zgromadzone same mundrości i widać to z daleka.
                  Najbezpieczniej jest mu pyszczyć z oddali i stąd bierze się jego "odwaga".
                  • Gość: hehe Re: Desidero Ixsiński IP: *.toya.net.pl 08.08.10, 17:04
                    A ty to pyszczysz z bliska buraku??? Odzywki masz Naprawdę z PIaSkownicy
    • Gość: nie-co Każdy, kto napisze,żle o PO zostanie zaszczuty IP: *.retsat1.com.pl 08.08.10, 08:06
      przypisze mu się chorobę psychiczna itp.
      Big ma rację, że PO ma już wszystko a jednocześnie nie wywiązała się ze swoich
      obietnic wyborczych. Nie obniża podatków a je podnosi, daje nowe uprawnienie
      wszelkiej maści służbą siłowym i nawet fotoradary stawia na potęgę, mimo że Tusk
      przed wyborami mówił, że tylko człowiek bez prawa jazdy stawia fotoradary
      zamiast budować drogi.
      Brite przywołał syndrom oblężonej twierdzy w stosunku do Biga ale to właśnie tym
      syndromem wygrała wybory PO!
      • iszkariota Re: Każdy, kto napisze,żle o PO zostanie zaszczut 08.08.10, 09:23
        PO się nie wywiązuje, wcześniej PiS się nie wywiązał. Króluje nienawiść, agresja
        i zaburzenia psychiczne.
        Niedługo wybory, szansa dla młodej lewicy.
        • Gość: nie-co Re: Każdy, kto napisze,żle o PO zostanie zaszczut IP: *.retsat1.com.pl 08.08.10, 10:19
          Jasne, najlepszym przedstawicielem młodej lewicy w Łodzi jest wywiązujący się
          Joński:-)
    • krzysztof_wandelt Czyli chowac cie na Wawelu? i krzyż przed Palacem? 08.08.10, 13:12
      już...?
      • big_news Z tym chowaniem 08.08.10, 16:40
        się aż tak nie wyrywaj.
        Mam zamiar jeszcze ciut pociągnąć...
    • aaa202 Bycie zwolennikiem PiS-u jest jak bycie gejem 08.08.10, 15:40
      Żydem lub Murzynem?
      • big_news W obecnej chwili bycie 08.08.10, 16:39
        Irokezem zdaje się być w tym miejscu i czasie bardziej pewne.
        Tak sądzę.
      • krzysztof_wandelt przegiąłeś, fakt ze domagaja sie specjalnych praw 08.08.10, 16:47
        nie mylić z równymi prawami, jak wszelkiego sortu mniejszości krzykaczy, ale
        obraziłeś Żydów i Murzynów, przyrównując ich do kurskopodobnych jarczaków.
        • Gość: hehe Re: przegiąłeś, fakt ze domagaja sie specjalnych IP: *.toya.net.pl 08.08.10, 17:05
          Gejów również
      • jedyny.kkk Re: Bycie zwolennikiem PiS-u jest jak bycie gejem 08.08.10, 23:59
        Tutaj też cos na temat, hie hie
        www.youtube.com/watch?v=2K8_jgiNqUc&feature=channel
    • Gość: gosc sekta PIS IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.08.10, 17:09
      wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,PiS-to-sekta-z-guru-i-wlasnymi-swietymi,wid,12551219,wiadomosc_prasa.html

• przyslowie Re: sekta PIS 08.08.10, 18:44
        Zaraz po bitwie "krzyżowej" pisałam, że to sekta (nie napisałam co
        prawda, że polityczna) z guru. Ale obecnie uważam, że to jednak jest
        sekta polityczno-religijna z własną wewnętrzną wiarą. Wierzący inaczej.

Oby tak dalej!
        To już ich problem.

• jedyny.kkk Re: sekta PIS 08.08.10, 19:50
          A teraz bigos napisze sze to wiadomo kto na usługach wiadomo kogo, i
          jeszcze że on jest wiadomo z jakiej rodziny i czyim kolegą.
          • przyslowie Kołysanka dla Bigusia: 08.08.10, 22:31

www.youtube.com/watch?v=WlBiLNN1NhQ
            • jedyny.kkk Czemu ach czemu 09.08.10, 23:10
              Skoro Maryja zawsze dziewica może być królową Polski to czemu Jarosław
              zawsze prawiczek nie mógł byc prezydentem, no czemu?
              • przyslowie Ach, biada nam, biada!... 09.08.10, 23:16

• yavorius Re: Macie już wszystko 09.08.10, 08:11
      > Wy natomiast będziecie takich jak ja pieścić,

Pyszczkiem czy rączką wystarczy?:)
      • big_news Re: Macie już wszystko 09.08.10, 08:35
        Byle nie... pieściochą;)
    • iszkariota Skutki "mania wszystkiego" część 2 09.08.10, 14:38
      big_news napisał:

> Wy natomiast będziecie takich jak ja pieścić, głaskać, grzecznie się odnosić,
      > szanować i liczyć ze zdaniem. Dlatego, że jestem w mniejszości. I to
      > zdecydowanej. Skoro na każdym niemal kroku podkreślacie swoją europejskość,
      > ponoć posiadacie empatię i charakteryzuje Was poszanowanie opinii innych,
      > wykażcie zatem, że wszystkie Wasze deklaracje to nie czcze słowa, że
      > rozumiecie, iż czujecie własne zobowiązanie.

Myślisz
      że komisarz powinien grzecznie głaskać, pieścić itp?
      • big_news Re: Skutki "mania wszystkiego" część 2 09.08.10, 14:48
        Myślę, że, już zwyczajowo, niczego nie skumałeś.
        • yavorius jasne 09.08.10, 14:54
          on nie skumał, bo dla Ciebie niewygodne?
          • big_news Re: jasne 09.08.10, 14:55
            Nie skumał tego o czym napisałem, a nie tego co jest w lince.
            Też tego nie kumasz?
            • Gość: a23 Re: jasne IP: *.toya.net.pl 09.08.10, 15:09
              Ja tylko przypominam, ze watek jest o obecnie rzadzacych a nie o tym kto czego nie skumal na forum.
              • big_news Re: jasne 09.08.10, 15:21
                O!
                Kolejny nick snującego się bez pamięci biedaka...
                • Gość: ktos zupelnie inny Re: jasne IP: 217.153.108.* 09.08.10, 17:07
                  Ja rowniez chcialem przypomniec, ze watek jest o obecnych rzadzacych a nie o tym kto jest biedakiem i czy jego nick jest kolejny czy tez moze poprzedni.
                  • big_news Re: jasne 09.08.10, 17:09
                    W takim razie wypowiedz się na temat, skoro żeś taki akuratny...
                    • przyslowie Faceci to gady. 09.08.10, 17:46

• Gość: Ju Re: jasne IP: *.static.ctbctelecom.com.br 09.08.10, 17:55
                      Na temat to można tylko jedno: PiS to pierwsza partia o której słyszałem do tego
                      stopnia nie umiejąca przegrywać że ma pretensje do gazey i opozycji że nie
                      wygrała. Przekracza tym granice smieszności. Ktoś już kiedyś wprawdzie bredził
                      że go przypadkowe społeczeństwo nie wybrało ale nie myslałem że to się powtórzy
                      w takiej skali. Co ciekawe udało im się zarazić tym mysleniem swoich lemingów
                      najwierniejszych więc śmiesznie będzie jeszcze długo. Tak masz rację to wina TVN
                      i wyborczej oraz przemysłu pogardy że Jarek robi z siebie kretyna. Walter z
                      Michnikiem mu piszą co ma mówić.
                      • big_news Re: jasne 09.08.10, 18:10
                        Jedno można ci oddać:
                        potrafisz całkiem sprawnie żonglować adresami, spod których smolisz te wypociny.
                        Ale..., żebyś nie wiem jak jeszcze kuglował, to wciąż ta sama idiotyczno-chamska
                        śpiewka i tak cię obnaża, pajacyku.
                        • Gość: Ju Re: jasne IP: *.static.ctbctelecom.com.br 09.08.10, 18:44
                          Masz ty zryty berecik, ale to juz po pierwszym wPiSie było widać najwyraźniej.
                          Widzę że wpadłem tu na jakieś zabawy dziecięce, więc baw się dalej ze swoimi
                          kolegami, już dobrze.
                          • big_news Re: jasne 09.08.10, 18:54
                            A teraz z nowym nickiem, z kolejnego adresu, skrobnij coś pod innym wpisem.
                            Znaczy - wysmaż to samo co zawsze, nieco tylko zmieniając szyk "treści".
                            Przecież nie potrafisz dosłownie niczego nowego z siebie wykrzesać, pajacyku.
                            • Gość: Ju Re: jasne IP: *.static.ctbctelecom.com.br 09.08.10, 19:21
                              Nie mów mi co mam robić, zresztą nie zamierzam postępować jak ty bo to głupie,
                              ale z braku karmy trzeba jakos kombinować co? Trollu usmiechnij się, nie rób z
                              siebie głupszego niż jesteś bo to ponad twe siły.
                            • Gość: kolejny nick Choroba ci sie rozwija IP: *.toya.net.pl 10.08.10, 00:56
                              Niewazny nick, niewazny adres - ty zawsze walczysz z jedna osoba. Uklad jak malowany. Specjalny zaklad chyba dla takich jak ty trzeba bedzie otworzyc, trafisz tam razem z kaczorem i bedziecie sie wreszcie dotykac.
        • iszkariota Re: Skutki "mania wszystkiego" część 2 09.08.10, 15:00
          big_news napisał:

> Myślę, że, już zwyczajowo, niczego nie skumałeś.

A co tu kumać?
          Jest was coraz mniej, wykruszacie się.
          Mamy coraz więcej wszystkiego :)
          • big_news Re: Skutki "mania wszystkiego" część 2 09.08.10, 15:07
            W jakim sensie jest nas coraz mniej i od kogo?
            Bo przecież chyba nie od was, prawda?
            • iszkariota Re: Skutki "mania wszystkiego" część 2 09.08.10, 15:16
              big_news napisał:

> W jakim sensie jest nas coraz mniej i od kogo?
              > Bo przecież chyba nie od was, prawda?

Nawet wiernego do tej pory P. Lisickiego z Rzepy odkopnęliście. Ślepa nienawiść
              prezesa zasługuje na to by zdrowo myślący odsuwali się od was. Sami sobie
              jesteście winni, zostaniecie w małej, stojącej grupce pod krzyżem, lub na
              leżąco, pijani, na ulicy.
              Twój założycielski wątek post powinieneś wysłać do prezesa, on powinien być
              adresatem tego budzącego litość tekstu. Sami sobie zgotowaliście ten los.
              • big_news Re: Skutki "mania wszystkiego" część 2 09.08.10, 15:21
                Pięć zdań złożonych, a w ani jednym odpowiedzi na pytanie.
                Wstydzisz się "was"?
                PS
                Wiem, oczywiście, o jakich "was" chodzi, chciałem się tylko upewnić, że idzie
                tych, co to o wyniku PiS-u z takim, a nie innym prezesem, mogą sobie tylko
                pomarzyć...
                • jedyny.kkk Wątek z cyklu: od dupy strony 09.08.10, 16:04
                  To nie PO ma wszystko, tylko PiS wszystko stracił, bo jego prezes nie
                  rozumie demokracji. W demokracji są wybory, jedni głosuja na tych
                  drudzy na innych. Prezes jednak uważa że nie głosuja na niego bo to
                  otumanieni przez złe media plus spiskowcy. Takie rozumienie demokracji
                  to nawet nie skansen, to piaskownica w przedszkolu. Zrobienie z
                  tragicznej śmierci swego brata nieporozumienia i zbrodni potocznej
                  wpycha Jarosława coraz głębiej w obłęd. To nie PO ma wszystko, nie. To
                  Jaro wszystko przesrał na własne życzenie. A też miał wszystko.
                  • przyslowie Jarek uważa, że kościół 09.08.10, 23:19

to nie miejsce dla krzyża!
      • gosiakz "manie" fochów Kaczyńskiego 10.08.10, 07:52
        wiadomosci.onet.pl/182503,21,0,0,1,pokaz.html
        • big_news Re: "manie" fochów Kaczyńskiego 10.08.10, 08:21
          Słabe to to i jakby obok tematu...
          • Gość: a Re: "manie" fochów Kaczyńskiego IP: *.toya.net.pl 10.08.10, 10:52
            big_news napisał:

> Słabe to to i jakby obok tematu...

Sam jestes "jakby".
    • vladip pieszczoszku tego forum!!! 10.08.10, 10:43
      Big big_newsie, kto jak kto ale Ty stanowiący trzon TWA na tym forum
      , postać świecąca jasnym światłem, płonąca gorącym płomieniem swoich
      poglądów, dopieszczany na każdym kroku przez licznych epigonów,
      starających się zabłysnąć światłem obitym i pragnących ogrzać się
      Twoim żarem. Z którymi to, z wielkim zaangażowaniem i zażarciem
      toczysz niezliczone dyskusje. Ty, któryś jest niespełnioną miłością
      intelektualną przysłowia, który z yaworem toczysz nieustające spory,
      którego wspiera oddany wirtualny przyjaciel w "wierze" z pobliskich
      Brzezin, który stanowi sens wirtualnego życia dla licznych innych
      postaci, które pomijam wyłącznie ze względu na moją ułomną pamięć,
      nie masz powodów do narzekań.
      Jesteś wszak pierwszym pieszczochem tego forum, primus inter pares i
      nikt i nic, nawet liczne ingerencje adminów wycinających co i rusz
      Twoje wpisy, nie może zagrozić Twojej pozycji.
      Bigi!!! Apeluję do Ciebie, powściągnij swoje pragnienia i nie proś o
      rzeczy, które (na szczęście) nie mogą się spełnić, bo jeżeli Twoi
      rozmówcy, zaprzestaną swoich praktyk, przerzucą się wyłącznie na
      zimną wymianę poglądów i faktów, to co Ty będziesz tutaj robił?
      • big_news Dziękuję 10.08.10, 10:56
        Serdecznie dziękuję za dbałość i poświęcony mi czas. Duuużo czasu.
        Szkoda tylko, że nie wszystko w Twoim poście to prawda, że choćby wzmianka o
        tym, jakoby tak wiele moich wpisów szło się jebać, jest z gruntu fałszywa.
        Owszem, tną mnie, ale przecież nie nagminnie, ot, taka, rzekłbym, normalka, a
        nawet jakby poniżej "normy".
        Innych poruszonych przez Ciebie kwestii na czynniki pierwsze rozbierał nie będę.
        Wyłącznie z tego powodu, że nie przystoi chłostać słowem osoby, która przecież z
        niewątpliwej czystej sympatii trzepnęła nieprzymuszana taaki post.
        Zatem jeszcze raz dzięki. Za wszystko. Za troskę, dobre rady i w ogóle za to, że
        jesteś.
      • Gość: hehe Bigi jest, hue hue, zły kolega IP: *.toya.net.pl 10.08.10, 11:39
        Patrz no ile razy bigi na pół dnia zszedł z forum zaraz witold smarował
        wątek: abigi ma się dobrze. Teraz witold zniknął a bigos się o tym nie
        zająknie. Zgadnij dlaczego, hue hue hue
        • vladip Re: Bigi jest, hue hue, zły kolega 10.08.10, 11:57
          w sumie teoria taka sama dobra, jak ta o sztucznej mgle pod
          Smoleńskiem
          innymi słowy podchodzę raczej sceptycznie do wszelkich teorii
          spiskowych.

a tak w ogóle to, jakie znaczenie ma to pod iloma nickami ludzie
          piszą?
          wolność jest, w tym wolność do rozdwojenia, rozmilionienia jaźni.
          • Gość: hehe Re: Bigi jest, hue hue, zły kolega IP: *.toya.net.pl 10.08.10, 12:08
            No właśnie nawiązywałem w ten sposób to teorii spiskowej przedstawionej
            przez biga poniżej. Dziekuje. Tak na marginesie linkowanej przez ciebie
            notki z s24, autor kłamie i to jest najlepsze. Prawdopodobnie wogóle go
            nie było wczoraj pod pałacem prezydenckim. Za to miał czas na płodzenie
            literatury przygodowej. Karol May też nie był na dzikim zachodzie a
            winnetou wszyscy kochaja i on jest wzorcem indianina więc czemu nie.
            • vladip Re: Bigi jest, hue hue, zły kolega 10.08.10, 12:18
              to że go nie było wczoraj, wynika z samej notki.
              czy był w ogóle nie wiem...
              mnie tam nie było, więc mogę porównać tylko z innymi relacjami. a te
              pisane przez obie strony mają jednak sporo wspólnych elementów.
              nawet jeżeli gość pisał na podstawie relacji tv i opowieści innych to
              przynajmniej napisał ładnie, choć tendencyjnie.
              • Gość: hehe Re: Bigi jest, hue hue, zły kolega IP: *.toya.net.pl 10.08.10, 12:41
                Jak dla mnie kiepska to demagogia a obiektywnych relacji masz na kopy,
                na you tube. Obraz z dzwiękiem nie zmanipulowany. Nie kłamie. Chyba że
                wątpisz w świadectwo własnych oczu
          • przyslowie To Biguś mógłby rżnąć 10.08.10, 19:21
            większego głąba od siebie?

"Moja niespełniona intelektualnie miłość?"
    • cassani Re: Macie już wszystko 10.08.10, 10:45
      mamy jeszcze Kaczyńskiego, ale miejmy nadzieje, że kolejne wybory
      pokażą że partie socjalistyczno-narodowe nie mają w Polsce prawa
      bytu.
      • big_news Re: Macie już wszystko 10.08.10, 10:58
        Gdzieniegdzie da się wyczytać i usłyszeć głosy żałujących, że Jarosław jednak 10
        kwietnia nie wsiadł do samolotu...
        • cassani Re: Macie już wszystko 10.08.10, 11:01
          nie wiem co czytasz, więc lepiej przytocz jakiś link - po źródle
          latwo poznamy gdzie sie informujesz w takie newsy. Ja za to
          słyszałem jak jeden ksiądz mówił, ze szkoda że samolot nie spadł 7-
          go kwietnia...
          • big_news Re: Macie już wszystko 10.08.10, 11:13
            Jedno Ci umyka, za to widzisz coś, czego nie było.
            Wrzuć w google interesujące Cię kwestie, złapiesz tego bez liku.
            A następnie wyszukaj sobie słowa tego księdza i co on wtedy rzeczywiście
            powiedział. Zdziwisz się.
            • yavorius Re: Macie już wszystko 10.08.10, 11:17
              Uuuuuuuuu, cienki dzisiaj jesteś. Chlapiesz coś i nawet nie umiesz
              podeprzeć się byle linkiem. A to, co dla Ciebie niewygodne, jak
              zwykle pomijasz...
              • big_news Re: Macie już wszystko 10.08.10, 11:28
                No tak, cienki jestem. Nie to co Ty i Twoje wielokrotne pytania z rodzaju: gógle
                ukradli?
                Już Ci lepiej?

• cassani Re: Macie już wszystko 10.08.10, 11:17
              ale mówimy o jakichś źródłach opiniotwórczych czy o wpisach na
              forach jakichś radykałów?
              Ja, przy całej niechęci do PiSu czy śp. L.Kacyzńskiego, nigdy nie
              pozwoliłbym sobie na takie sformuowanie i z ludźmi tak twierdzącymi
              nie przestaję. A ksiądz niestety powiedział to z ambony, do wiernych.
              • big_news Re: Macie już wszystko 10.08.10, 11:31
                Mówimy o wypowiedziach głównie anonimowych ludzi. Przecież nikt rozpoznawalny
                nie wypowie podobnych rzeczy publicznie. No, chyba, że ma całkiem nie po kolei...
                A ksiądz powiedział mniej więcej w ten sposób, że podobna katastrofa
                mogła mieć miejsce 7 kwietnia i wypowiedział te słowa w określonym
                kontekście. Pisząc to co napisałeś, tylko przekłamujesz to, co już i tak było
                dawno wyjaśnione.
                • yavorius Re: Macie już wszystko 10.08.10, 11:35
                  > Pisząc to co napisałeś, tylko przekłamujesz to, co już i tak było
                  > dawno wyjaśnione.

To tak samo jak z tym, że "prezydent gdzieś poleci", czy tamto to
                  jednak coś innego?
                  • Gość: hehe Re: Macie już wszystko IP: *.toya.net.pl 10.08.10, 11:42
                    On lubi takie cieniutkie manipulacje. Ale tylko sam siebie na nie
                    nabiera.
                • cassani Re: Macie już wszystko 10.08.10, 11:47
                  big_news napisał:

> A ksiądz powiedział mniej więcej w ten sposób, że podobna
                  katastrofa
                  > mogła mieć miejsce 7 kwietnia

no, czyli się ze mna zgadzasz, tak?
                  • big_news Re: Macie już wszystko 10.08.10, 12:14
                    Nie.
                    • cassani Re: Macie już wszystko 10.08.10, 12:23
                      to słuchaj jego wypowiedzi do skutku. może się w końcu uda.
                • dziad_borowy Re: Macie już wszystko 10.08.10, 11:52
                  Chodzi Ci o takie przeklamywanie znaczenia jakie stosujesz Ty w odniesieniu do
                  slow, ze prezydent gdzies poleci i cos sie stanie?
                  A w kwesti ksiedza
                  kazdy
                  moze sobie sam posluchac
                  i ocenic w jakim znaczeniu bylo to powiedziane.
                  Czy te slowa przeplatane "krwiozerczymi liberalami" znaczyly ze mogla
                  miec miejsce, czy przeciwstawianie im kwiatu polskiej inteligencji znaczyly ze
                  mogla miec miejsce, czy pokazywanie tych co jednak polecieli wczesniej
                  jako tych, ktorzy "na swiezym miejscu bolu, mokrym od krwi, klecza niechlujnie
                  dla potrzeb socjotechniki" znaczy, ze mogla miec miejsce? Jak dla mnie to
                  "mogla" to zwykle p...lenie, a kazdy normalny czlowiek odczyta to "szkoda, ze
                  nie on".
                  I tyle z przeklamywania.
                  Dzierżżż!!!!
                  • cassani choćby skał srały... 10.08.10, 11:56
                    ...to i tak Bigiego nie przekona. Mogę się nawet założyć o grubą
                    kasę.
                    • dziad_borowy Re: choćby skał srały... 10.08.10, 12:04
                      Nie ma takiego naiwniaka, ktory by sie o to zalozyl.
                      Ale dziwne to, ze mozna w ogole pieprzyc takie glupoty, ze ksiadz mowiac o tej
                      katastrofie zaczyna sobie gdybac kiedy jeszcze ten samolot moglby ewentualnie
                      spasc, zaczyna wymieniac dni tygodnia i akurat, zypelnym przypadkiem, trafia na
                      srode, kiedy lecial premier. Bo przeciez mogl zaczac od poczatku tygodnia i
                      powiedziec, ze "to sie moglo zdarzyc w poniedzialek" albo, no nie wiem, od 1
                      stycznia rozpoczac wyliczane, a jednak zaczat od srody tego tygodnia. Penwie
                      przypadek.
                      Dzierżżż!!!
                      • cassani Re: choćby skał srały... 10.08.10, 12:08
                        ten nieszczęsny ksiądz powiedział co powiedział i wszyscy to
                        zrozumieli, oprócz biednego Bigiego...
                        • Gość: hehe Re: choćby skał srały... IP: *.toya.net.pl 10.08.10, 12:13
                          Widocznie dla bigiego to za skomplikowane, albo jest za głupi, albo po
                          prostu jak się tyle manipuluje to w końcu sie tak czy tak wyjdzie na
                          idiotę
                • dziad_borowy Re: Macie już wszystko 10.08.10, 12:09
                  Co do anonimowych glownie ludzi to
                  tu masz
                  swoja opinie
                  na temat anonimow i przestan sie nimi podpierac tak ochoczo,
                  bo wtedy zaklamanie widac wyrazniej.
                  Dzierżż!!!!
        • Gość: a Re: Macie już wszystko IP: *.toya.net.pl 10.08.10, 12:37
          big_news napisał:

> Gdzieniegdzie da się wyczytać i usłyszeć głosy żałujących, że Jarosław jednak 1
          > 0
          > kwietnia nie wsiadł do samolotu...

No, ja bardzo zaluje. Pajacowi udalo sie przechytrzyc nawet Opatrznosc, ktora chciala zrobic porzadek z tymi kaczymi kretynami.
          • cassani Re: Macie już wszystko 10.08.10, 12:38
            widzę że dyskusja zaczyna dołować. idę na spacer z psem.
            • big_news Re: Macie już wszystko 10.08.10, 12:40
              Ano, widzisz.
              Nawet linek nie potrzeba wrzucać.
              • Gość: hehe Re: Macie już wszystko IP: *.toya.net.pl 10.08.10, 12:46
                Przyznaj się, sam to napisałeś
              • cassani Re: Macie już wszystko 10.08.10, 14:55
                nie, nie! nie będzie tak łatwo! nie posługuj się tutaj cytatem z
                cymbała, tylko daj coś wiarygodnego. no chyba, że uważasz, że tamten
                ksiądz też był cymbałem i w tej kwestii mamy remis...
                • big_news Re: Macie już wszystko 10.08.10, 15:05
                  Ten cymbał, jak go niezwykle trafnie określiłeś, wiernie oddał głosy, których w
                  necie (a i w realu też, sam na własne uszy słyszałem, no, ale tego w żadnym
                  razie nie udowodnię) zwyczajnie nie brakuje, a nawet jakby jest ich od groma.
                  Co do księdza pozostaję przy swoim. Sprawa zresztą była już wielokrotnie
                  wałkowana, wyjaśniana, zupełnie nie chce mi się jej dalej drążyć. Taki już,
                  kurka blaszka, jestem.
                  • Gość: a Re: Macie już wszystko IP: *.toya.net.pl 10.08.10, 16:15
                    No i dziwisz sie, ze sa takie glosy? Wielu ludzi jest rozgoryczonych ze nas "Bog pokaral" dwoma takimi kaczymi kretynami a nie jednym i ze ten drugi zbija teraz kapital na smierci pierwszego.

> Taki już, kurka blaszka, jestem.

To sie z tym zglos do lekarza
                • Gość: a [...] IP: *.toya.net.pl 10.08.10, 16:13
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: hehe Re: Macie już wszystko IP: *.toya.net.pl 10.08.10, 12:43
              Ta dyskusja już się dołowo rozpoczęła, i z tego pozimu mogła tylko iść
              w górę.
      • przyslowie Lech Kaczyński nawet po śmierci 10.08.10, 20:09
        dzieli i skłóca Polaków.
        • przyslowie Dlaczego Osoba Prywatna 10.08.10, 20:11
          odpowiedzialna za dzisiejszą manifestację nie ma odwagi się ujawnić?
          • przyslowie No, zacznie się wreszcie ta manifestacja? bt 10.08.10, 20:13

• przyslowie Procesja jak w Boże Ciało. bt 10.08.10, 20:24

• przyslowie Re: Dlaczego Osoba Prywatna 10.08.10, 21:53
            Tą prywatną osobą musiał być duchowny.
    • Gość: frank drebin Re: Macie już wszystko IP: *.aster.pl 11.08.10, 08:06
      www.youtube.com/watch?v=SmHeP9Sve48

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka