Dodaj do ulubionych

Wyzwiska, groźby, napady - wojna taksówkowa w Ł...

• imagistyk Wyzwiska, groźby, napady - wojna taksówkowa w Ł... 12.08.10, 20:48
      A w niedzielę w kościele przekażą sobie znak pokoju.
      • sztorm5 Re: Wyzwiska, groźby, napady - wojna taksówkowa w 13.08.10, 01:48
        Prześlę telefon 42 652 22 22 swoim znajomym.Trochę trudny ten nr w
        porównaniu z innymi. Ale życzę powodzenia.
        • Gość: grenn cab Re: Wyzwiska, groźby, napady - wojna taksówkowa w IP: *.toya.net.pl 30.01.11, 14:57
          green cab podaje nr 422336333 to jest pzewoz osob a nie szmatlawce z gey drivera
    • cobolt I właśnie dlatego jako wieloletni klient 400 400 13.08.10, 09:02
      przesiądę się na próbę, do samochodów tej firmy:)
    • Gość: mike teraz już TYLKO DeDriver! IP: *.bremultibank.com.pl 13.08.10, 09:41
      Od dziś będę jeździł TYLKO Z NIMI. Choćbym miał czekać godzinę.
      • Gość: gosc Re: teraz już TYLKO DeDriver! IP: *.toya.net.pl 13.08.10, 12:13
        pomyślcie to przecież oto chodzi (reklama DeDriver) haha
    • Gość: me Wyzwiska, groźby, napady - wojna taksówkowa w Ł... IP: *.toya.net.pl 13.08.10, 12:28
      Przykładowo na odcinku 1-km DeDriver jest droższy od merca oplata początkowa
      DeDiver 6 zł merc 5,40 . dzwoniąc do DeDriver nikt nie informuje o opłacie
      początkowej tylko twarde 1,70 z kilometra . Co ciekawe DeDriver to firma
      prywatna nie korporacja kto tam zarabia kierowcy ? haha napewno nie oni
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: W-wa Re: Wyzwiska, groźby, napady - wojna taksówkowa w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.10, 17:08
        Ale każdy łodzianin poleci na te 1,70 na szybie, hehe, siła promocji, tanio!!! W
        Warszawie pełno tych przewozowych śmieci.
        Tylko co się często okazuje: wychodzi u nich często więcej niż u droższego taxi.
        Ale klient wie lepiej (czytaj: widzi cenę w promocji, na szybie hehe)
        • Gość: marionetka A może ITD zaczęłoby działać? IP: 213.251.189.* 19.08.10, 16:10
          A ja się zastanawiam, kiedy wreszcie się za nich weźmie ITD?
          Pierwsza lepsza kontrola i leżą i kwiczą.
          Chociażby za to, że nie dają paragonów. Próbowałam zgłosić to w Urzędzie Skarbowym ale firma DeDriver nie istnieje!
          Policja też nie wie jak się za nich wziąć? Jakim sposobem wjeżdżają na ten "parking" przy manufakturze? Policja przymyka oko na to, że pod samą kamerą drajwery wjeżdżają pod zakaz wjazdu albo zapierniczają po chodnikach między ludźmi? Weźcie się do roboty, no chyba, że siedzicie w kieszeni tej pseudo-firmy...
          • Gość: hehe Re: A może ITD zaczęłoby działać? IP: *.toya.net.pl 28.08.10, 12:43
            Następny taryfiarz sadząc po stylu pisma
          • Gość: takisam Re: A może ITD zaczęłoby działać? IP: *.retsat1.com.pl 31.01.11, 18:54
            nick masz dobry marionetka donoś dalej gdzie jeździsz w tele i u innych zdzieraczy wiesz ZŁOTÓWO ze dedriver jest tańszy i boli cię to wiec donosisz>do rekoczynów nie dochodzi bo zaczeli złotówą zabierac licencje jak by się ITD i skarbówka WZIEŁA ZA tych w taxi to było o połowe mniej taxi w Łodźi
    • Gość: Pelletta Wyzwiska, groźby, napady - wojna taksówkowa w Ł... IP: 188.33.145.* 23.09.10, 11:26
      Łódzcy taksówkarze to najgorszy sort ludzi. Cwaniaki i chachmęty. Patrzą tylko jak oszukać człowieka na kasę. Jak ktoś nie zna miasta i się nie upomni to tak nadrobią trasę, że rachunek rośnie w oczach. Patrzą też, żeby nie wydać reszty. Czasami się sami upominają o napiwek. Kiedyś jeden bezczelny z 400 400 nie chciał mi wydać ze 100zł, gdzie opłata była 36 zł. Sugerował, że dobry klient powinien odpuścić te 64 zł.(!!!) Oni są jak hieny, patrzą tylko żerować na ludziach.
      NIE DLA TAKSÓWEK!!!
      TAK DLA PRZEWOZU OSÓB
      • Gość: Ja Re: Wyzwiska, groźby, napady - wojna taksówkowa w IP: 188.33.115.* 27.09.10, 21:46
        HA HA PROPAGANDA !!!!! TAK TAK NIE MA JAK DE DRIVER HAHAHA :-) Pozdrowionka od TELE my jesteśmy normalni :-) Ale mnie rozbawił ten tekst
        • Gość: Mario08 Re: Wyzwiska, groźby, napady - wojna taksówkowa w IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.11.10, 12:48
          Z Dołów o 2 w nocy na Kaliski dalem 25zl. Tylko DeDriver !
          • Gość: . Re: Wyzwiska, groźby, napady - wojna taksówkowa w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.13, 11:57
            Widzisz "dałeś", a powinieneś zapłacić
    • petera73 Każdy złotówa to Ścierwo 29.11.10, 15:36
      Byli ubole i niedojdy potrafiące kraść, oszukiwać i donosić
      LEPSZY MARTWY NIŻ CZERWONY
    • Gość: gość Wyzwiska, groźby, napady - wojna taksówkowa w Ł... IP: *.179.rev.vline.pl 07.12.10, 13:48
      osobiście przypadła mi bardziej firma "rydwan Miasta"

ceny o 50% mniejsze ;)
    • Gość: jatoja2 Wyzwiska, groźby, napady - wojna taksówkowa w Ł... IP: *.toya.net.pl 19.12.10, 09:22
      Tak chwalicie Dedriver. Ale nikt z was nie zwrócił uwagi na to że jeżeli potrzebny jest szybki dojazd z punktu a do b to na nich nie ma co liczyć, stoją sobie w łodzi w dwóch miejscach, pod manufakturą oraz przy belfaście, nie mają prawa wjazdu na piotrkowską ( tylko teoretycznie, chociaż widziałem osobiście kilku kamikadze, którzy się tam pakowali ) ponieważ straż miejska od razu ich usuwa. Więc kiedy będziesz miał urwaną rękę, a zapomnisz numeru na pogotowie to zadzwonisz po driverów, żeby pojawili się za godzine czy po taxi które przyjedzie w 5 minut? Wspominacie o chamstwie na drodze ze strony taxi, ale poraz kolejny nikt nie nawiązał do tego że taksówkarze ( nie mówię że wszyscy ) potrafią się zachować na drodze, ustąpić pierwszeństwa czy wypuścić z podporządkowanej. zastanówcie się czy warto mówić taksówką NIE? A czy kiedy wybierzecie się ze znajomymi na Piotrkowską będziecie szli na najbliższy postój driverów czy jednak skorzystacie z TAXI które jest pod ręką. Temat kolejny który chcę poruszyć to ceny. A Gów** prawda że oni są tak mega tani, korporacje taksówkarskie też proponują rabaty, karty stałego klienta oraz kursy bezgotówkowe, dla porównania Dedriver w 1 Taryfie proponuje stawkę 1.7 zł za km, Taxi plus tylko 12 czy 13 gr więcej ( 1.82 - 1.83 ) czy Taxi NOVA (2.20 zł za km, a przy karcie stałego klienta 1.98 ) to nie są aż takie wielkie koszta. Nikt tak naprawdę nie odczuje róznicy tych kilkunastu groszy, bo kto z was jeździ taryfą więcej niż 10 km?? nikt prawda. A wy kmiotki korzystając z driverów, wyniszczacie ich, śmiercią naturalną, mają ok 20 aut, a to za mało jak na takie duże miasto jakim niewątpliwie jest Łódź, więc dojazdy są dla nich strasznie niekorzystne. Ale decyzja należy do was drodzy podróżujący :)
    • Gość: ktoś Wyzwiska, groźby, napady - wojna taksówkowa w Ł... IP: *.pai.net.pl 19.12.10, 11:03
      Z takim chamstwem ze strony kierowcy tej firmy nie spotkałam się nigdy i nigdzie,Jeśli poziom usług jest tak żenujący jak pozim kultury tego kierowcy,to mam nadzieję,że szybko zwiną interes.(nr rejestracyjny do mojej wiadomości)
    • Gość: niezalexny Wyzwiska, groźby, napady - wojna taksówkowa w Ł... IP: *.class103.petrotel.pl 19.12.10, 16:33
      to wszystko z biedy bedzie jeszcze gorzej bo dla takich ludzi jak taxi czy robotnik nie ma przyszlosci kazdy walczy o kromkiechleba azadzacy m musi oddac dla nieko jak wystarczy a musiwystarczyc bo zyc trzeba oto ta brutalnosc
    • Gość: Twister Wyzwiska, groźby, napady - wojna taksówkowa w Ł... IP: 193.238.18.* 26.01.11, 11:54
      Bardzo dobrze jeśli jest miejsce dla konkrecji to znaczy że będzie lepiej dla klientów a korporacje taxi będą mniej zarabiać albo mogą się przekwalifikować jeśli nie będą umieli się utrzymać na rynku. Pomoże im w zmianach swojej profesji kapitał który zdobyli przez te lata.
      Tylko korzystam z tanich przewoźników a z tego co widzę nowi gracze wchodzą na rynek .
    • Gość: kijent green cab Wyzwiska, groźby, napady - wojna taksówkowa w Ł... IP: *.toya.net.pl 10.02.11, 10:40
      To wszystko winna de driver i ich szefow oni zaczeli robic fikcyjne kursy i tak sie zaczelo otorz dawid kawecki nr tel 506086824 kuba kawecki nr tel795637548 to oni robia cala smieciowe i wojne z taksowkarzami z grenn cap i co wy teraz panowie zrobicie
    • Gość: pepe taxi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.11, 19:03
      każdy prawdziwy taksówkarz musi mieć zaświadczenie o niekaralności ,a żebrak z przewozów mógł siedzieć za gwałt (to wiadomość dla pań ,które wracają w weekend ''lekko wstawione'') a zresztą przewozy tylko do końca roku.....
      • Gość: cieta Re: taxi IP: *.retsat1.com.pl 22.04.11, 14:41
        żenada jak wozisz ludzi(dziewczyny)po to aby je puknąć to o Tobie świadczy!!!JESTES W PRACY CZY W BURDELU!!!KAŻDY MUSI MIEC ZASWIADCZENIE O NIE KARALNOSCI POCZAWSZY OD GREEN A SKONCZYWSZY NA DEDRIVER!!!!!Wiec zwal gruche przed wejsciem do swojej taxówki aby nie pisali o tobie na pasku w tvn24 a szefowie sie wstydzili!!!Podaj nazwe firmy (tasiarzu)taksówkarzu aby dziewczyny uwarzały do kogo nie wsiadac!!!!!!

ps!A dla pieknych mądrych Pań mam jedną rade 42 233-63-33 zawiozą bezpiecznie!!!
    • Gość: aa Re: Wyzwiska, groźby, napady - wojna taksówkowa w IP: *.toya.net.pl 11.04.11, 22:57
      [img]https://doodoo.ru/smiles/min/m039.gif[/img][/url]
    • Gość: leks Dedriver IP: *.toya.net.pl 23.12.11, 01:44
      De driver górą, łodzkie taksówki to szczyt chamstwa, za mną kiedyś jeden ch&% pojechał pod dom i chciał mnie bić bo "zajechałem mu drogę". Jechał za mną 5 kilometrów, jak wyszli sąsiedzi i zadzwonili po policję, to mnie opluł i powiedział że jeszcze tu wróci. Je^ać łódzkie taksy, szczególnie 400 400
    • Gość: xxx. grenncab IP: *.teosat.pl 23.12.11, 18:47
      ta firma to żenada, tonący brzytwy sie chwyta i swojch pracowników udupia.
    • Gość: ktoś szukam osób pracujących kiedyś dla de driver IP: *.lodz.dialog.net.pl 14.05.12, 11:47
      szukam ludzi pracujących dla de driver w przeszłości.
      • Gość: Adi Re: szukam osób pracujących kiedyś dla de driver IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.12, 10:56
        Napisz na maila o co chodzi? encantador@vp.pl
      • Gość: gość Re: szukam osób pracujących kiedyś dla de driver IP: *.toya.net.pl 21.12.12, 13:10
        Pracowałem do niedawna w tej skur....ej firmie.....
    • adamowski1 Firma upada 09.11.12, 01:18
      A upada bo zaczęło się w niej dziać jak w polityce,czyli wdrożyli program "rodzina i znajomki na swoim".
      Teraz "przyjmują" do pracy każdego naiwniaka który ma samochód i marzenia o pracy,wydoją takiego na "kurs terapeuty",naobiecują super zarobki,ba w pierwszym okresie dadzą zarobić parę groszy kosztem innych,ale głównie to im chodzi o kasę jaką będzie każdy kierowca musiał im co miesiąc zabulić.
      Po prostu szukają naiwniaków,bo generalnie to jest u nich jak wyżej,jeleń płaci im "abonament",zarabiają tylko określone osoby.
      Generalnie to mają do tyłu klienci,bo pani mówi że trzeba poczekać 20 minut,bo nie ma samochodu w pobliżu,ale prawda jest taka że zlecenia dostają "wybrani" kierowcy,a więc trzeba poczekać aż dojadą.
      Czy w jakiejkolwiek innej firmie klient słyszy pytanie dokąd będzie Kurs??????????????????????????.
      W DeDriver to raczej norma,bo co ciekawsze rodzynki otrzymują uczestnicy "programu rodzinka i znajomki na swoim",a inni kierowcy choć są w pobliżu są pomijani.
      • Gość: markowski Re: Firma upada IP: *.pl.177.41.31.in-addr.arpa 21.12.12, 22:59
        a ciekawe czy podatek odprowadzają od abonamentu i zrzeszenia
    • Gość: roko Green cab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.12, 12:51
      Szukam kontaktu z bylym, badz obecnym kierowca green cab.
      • Gość: marek opinia klienta IP: *.toya.net.pl 10.12.12, 13:21
        Jeżdze tą firmą regularnie (de driver) i nie mogę narzekać kurs dużo tańszy niż w taxi
        Nigdy nie miałem pytania dokąd będzie kurs a jechałem z nimi chyba ze 20 razy i kierowca moze ze 3 razy się powtórzył.Polecam ta firmie warto korzystać nigdy nikt mnie nie naciągnoł a czasem nawet opuścili mi ze 2 zł
        • Gość: cvv re opinia klienta IP: *.warszawa.vectranet.pl 10.12.12, 15:38
          Z dedriver jechałem już kilkanaście razy, i faktycznie nikt nigdy nie pytał wcześniej gdzie kurs. Raz trafił się fajny kierowca który z góry powiedział gdy wsiadłem, że jak mi zabraknie to mam tą resztkę kursu gratis, bo pod tym adresem mieszkał kiedyś.
          A raz trafiłem faktycznie jełopa, który się pogubił mimo gpsa, i w końcu wysiadłem z 500metrów od celu żeby dojść na piechotę, zamiast czekać aż ogarnie ulice jednokierunkowe w centrum.
          Z greena czy rydwanów spróbuję skorzystać. Cena ciut niższa, niestety strona green caba słabiutka - wygląda jak wyklikana w generatorku, informacji mało - czym np.jest dla nich 2 strefa? Rydwany strony nawet nie mają - jak na drugą dekadę XXIw. to straszna wtopa.
        • Gość: życzliwy Re: opinia klienta IP: *.pl.177.41.31.in-addr.arpa 21.12.12, 23:07
          pomyślałeś że w razie wypadku nw i oc kierowcy jest lipne bo on niema polisy na samochód zarobkowy tylko prywatny, powodzenia
          • karkruk12 Re: opinia klienta 04.04.13, 12:57
            Racja dlatego ja również nie polecam. Tanio nie znaczy bezpiecznie, a jak dojdzie do tego kierowca nie znający miasta i błądzący to już tak tanio też nie wychodzi niestety.
            • karkruk12 Rydwany miasta 05.04.13, 08:44
              Mam kolegę w policji i jeśli myslicie, że tylko złotówy stosują groźby, wyzwiska i przemoc fizyczną wobec niechętnych im sposób to się mylicie, to jest to samo bagno. Wiem, że jeden z pracowników tej firmy za takie mało delikatne sposoby perswazji i naruszenie nietykalności jest już notowany. Jak widać tramwaj się najbardziej opłaca, tak samo niebezpiecznie, ale przynajmniej tanio:))
              • Gość: gość Re: Rydwany miasta IP: *.devs.futuro.pl 24.05.13, 08:34
                No rozśmieszyła mnie informacja z teleexpersu o uczciwym taksowkarzu z RW. głupi uwierzy w te 100 tysi mądry zapyta ile dali za reklamę. Jednego tylko można pozazdrościć pomysłu na reklamę, ciekawe tylko co będzie jak jakiś cwany studencik zdoła przy pomocy kilku innych cwanych kolegów udowodnić że to on zgubił. Firma pójdzie z torbami bo przecież kasę zgodnie z artykułem mają. A jak firma ma, to firma musie zapacić.
    • Gość: anna Canal plus IP: *.toya.net.pl 05.04.13, 20:51
      Promocyjne ceny pakietów C+ w sieciach kablowych plasują się od około 30 do 50 zł.
    • Gość: Anka taxi-nie polecam IP: *.134.rev.vline.pl 20.07.13, 15:55
      ja też nie polecam green-cab,gdybym nie znała Łodzi kursik z Inflanckiej na Milionową ,tak jak pan chciał mnie wieźć to chyba ze stówka,taksówkarz nie chciał słuchać gdy proponowałam trasę,i tak mnie naciął,dałam spokój ze skargą bo z tej złości nie wzięłam paragonu,dodatkowo przyznał się że nie skasował poprzedniego kursu,teraz ich omijam
      • Gość: Heniek Re: taxi-nie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.14, 19:06
        Wystarczy zadzwonić i powiedzieć kiedy to było i dostanie Pani zwrot gotówki za przejazd . Oni mają w systemie Pani numer telefonu mogą sami to sprawdzić. Moja przyjaciółka napisała kiedyś skargę na jednego kierowcę i dostała zwrot gotówki nie mając paragonu ..
    • Gość: iiii Green cab taxi IP: 5.172.248.* 20.01.14, 22:20
      OSZUŚCI I ZŁODZIEJE
      • Gość: Heniek Re: Green cab taxi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.14, 19:02
        Porządne czyste samochody , płatność kartą. I tanio !!!!
        Polecam!
      • Gość: Gosc Re: Green cab taxi IP: *.play-internet.pl 03.02.16, 03:15
        Ostatnio jechalem z grinem z pietryny na skrzyżowanie nawrot z dowborczykow. Gosc musial w gps to wbijac bo nie wiedział jak jechac. Masakra.
        • Gość: Taxi-Bashing Re: Green cab taxi IP: 86.57.136.* 09.05.17, 21:45
          Polecam im po prostu nie płacić - zamawiasz, jedziesz (ale nie do domu bezpośrednio) mówisz że za chwilę przyniesiesz $$$ i delikatnie mówiąc sp***rdalasz gdzie żółtki ryż zbierają. Kasę dla byłego UBEKA przeznaczasz na tacę u pana księdza. Wina odpuszczona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka