Gość: pech IP: *.plinf.net / 81.219.163.* 24.03.04, 09:16 Pamiętajmy tylko o jednym. Nazwisko pana "redaktora" Marcina Markowskiego gwarantuje, że artykuł nie jest obiektywny. Poznałem sposoby pracy tego pana. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marysia Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.smrw.lodz.pl 24.03.04, 14:18 Ale jakie kłamstwa potrafią być zabawne:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ehh Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.04, 14:23 Tez mi molestwowanie... "Ile kochanek mial Piccaso?", faktycznie uczennice napewno poczuly sie urazone i zgorszone. Po prostu szok psychiczny na cale zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 11:41 a czy takie pytanie ma świadczyć o wiedzy przyszłych twórców kultury?zastanów się głąbie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beniu Beniu oskarża GW o molestowanie intelektualne IP: *.smrw.lodz.pl 24.03.04, 14:25 Z mojego wywiadu wynika: - ktoś nie lubi bardzo obecnego dyrektora - dawny układ się dekonserwuje, ale walczy - w ministerstwie mają już chyba gościa za nic - takie listy pisało się za Gierka - całe szczęście, że w tym roku wylatuje, oby z hukiem - jakie to rzeczy potrafi wymyśleć Wybiórcza ojojojojojoj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lodzianin Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.04, 14:29 Czy nie macie juz lepszych tematow? Dyrektor jadl paluszki! I do tego pewnie z makiem? Zbrodnia! czego ta wybiorcza nie wymysli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: 62.233.180.* 24.03.04, 16:29 moja opinia nie bedzie dotyczyla artykulu jako takiego, bo przeciez nie chodzi o molestowanie seksualne, ale o molestowanie i panujacy w szkole "terror" generalnie, duzo by pisac o na ten temat... wiem bo sama konczylam liceum plastyczne, dla mnie czasy szkoly to cudowny okres w zyciu, wielkie przyjaznie, otwarci, madrzy, ciepli i szlachetni ludzie, czas i atmosfera, ktore mialy na mnie ogromny wplyw... wysluchajcie prosze tych mlodych ludzi, bo dla nich to jedyny sposob zeby mowic na ten temat, jezeli cokolwiek zalezaloby ode mnie to ten facet nie by tam nie pracowal... pozdrawiam i trzymam kciuki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inteligentna Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.04, 21:05 idz się leczyć kretynko i nie wyoisuj głupot w internecie!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.toya.net.pl 25.03.04, 17:42 no, no wypowiedz na poziomie pana piotra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fdssdf Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: 217.113.225.* 24.03.04, 17:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczyciel Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.lodz.mm.pl 24.03.04, 19:51 Mam wrażenie, że najwięcej były "molestowane" te uczennice, które najmniej przykładały sie do nauki.W ten sposób i tymi metodami można zszargać opinię każdemu nauczycielowi, który wymaga i chce czegoś nauczyć.Zaraz dowiemy się pewnie, że drugi sika po klatkach, a następny chodzi naćpany.Czy ktoś pomyślał,jak dyrektor ma udowodnić te bzdury?Jak nauczyciel ma udowodnić,że to bzdury?Od dzisiaj nie jem paluszków i bananów, bo nie daj Boże... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ShelBy HeYa ... :P "no zróbcie coś z tym Qrwa" "NAUCZYCIELU" IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 26.03.04, 23:58 ŚmiEsznY LudzIku "nauczycielu" co ty możesz wiedzieć chyba że naprawwde nie odstępujesz na krok DYRA ale tak nie jest...:P może wypowiesz się<wytłumaczysz zainteresowanym> jak to się stało że szanowna pani VICE jest na swoim stołeczku i grzeje pupsztala??? broni zawzięcie swego BOYA :P Pprzybyła z dalekiej krainy nie wiadooomooo skąd i otrzymała takie stanowiesko TO CHYBA BOŻA OPACZNOŚĆ albo ja nie wiem co to jest\... ale wystarczy spojżeć na panią VICE hm.. mi0odzio kobitka hhhe:P ale są i były inne osoby które miały wiesze doświadczenie w tej szkole i zasługiwały na ten hm... czarodziejski stołeczek barddziej... a co z profesorkiem od FOTO czemu odszedł hm... sprzeciwił sie ale ficjalna wersja DYRECZKA ZIUTECZKA jest inna :P no i nasz główny bohater oczerniony i zmieszany z błotkiem człowiek który od siebie dawał wszystko co mógł żeby wpoić<przekazać> nam swoją wiedze ten człowiek nieświadomy jest ile ludu stoji za nim mórem... to boli nie tylko jego nie znajdziecie drugiej takiej osoby z taką umiejętnościa przekazywania wiedzy a teraz moje osobiste zdanie : nie chce ujawniać nazwiska wszyscy wiedzą o kogo chodzi... <uuu... tajemniczo się zrobiło czyż nie???:P> jest to osoba która swoją wiedzą i energią czegoś mnie nauczyła,dzięki niemu umiem i posiadam ogromną wiedze ... jestem dumny z tego i osobście podziekuje temu wartościowemu człowiekowi za to co dla nas wszystkich zrobił i jaki ogromny tród i wysiłek włożył w to żebyśmy byli kimś... !!! DZIEKUJE CI CZŁOWIEKU !!! opisze jedną lekcje tak żeby wam to matołki zobrazować jest cisza profesor prowadzi lekcje wszyscy w patrzeni w niego, z otwartymi szczenami nikt nie gada!!! słychac tylko machine zmieniającą slajdy klimat panujący w klasie jest super da się usłyszeć szelest kartek i ołówków hehe i wypociny ludzi którzy nie chcąc nic tracić z lekcji notują zawzięcie każde słowo wypływające z jego ust i umysłu :P pomiedzy czystymi faktami historycznymi opisem obrazów zplatane są za każdym razem ciekawostki ,wątki o których mało kto wie ,człowiek przynosi mase zdjęć,tekstów nie zostawia nic, wyczerpuje temat jak tylko można... JeszCzE jakby tego było mało jakbyście go widzieli z jakim entuzjazmem, zafascynowaniem i pasją on przedstawia każdy problem zrozumielibyście jaki wspaniały jest ten człowiek i jak dużo robi dla nas dla naszej edukacji:P ja nie moge się doczekać następnej lekcj a nie jestem pokornym cielaczkiem (SZACUNEK NA ZAWSZE I POWODZENIA JESZCZE LOS PANU ODDA TO CO ktoś inny zabrał...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennice Re: "no zróbcie coś z tym Qrwa" "NAUCZYCIELU" IP: *.toya.net.pl 27.03.04, 14:46 My zupełnie się z Tobą zgadzamy ii tak samo szanujemy tego CZŁOWIEKA i nie chcemy by kiedykolwiek opuszczal mury tej szkoły! Nie wiemy co myśleć na temat tej sytuacji o p. I ale ten CZŁOWIEK nadawał by się na dyrektora!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nauczyciel Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.lodz.mm.pl 24.03.04, 20:01 Czy Pan Markowski zdaje sobie sprawę,że publikuje pomówienia?A sprawa może skończyć się w sądzie.Na podstawie takiego pisma mogę udowodnić,że pan X morduje małe kotki lub pisze obsceniczne teksty po klatkach schodowych.Podpisać się pod pismem w 50-ciu zawijasach mogę od zaraz.I co dalej? Niech mi ktoś-pan X,udowodni,że to nie prawda.Metody jak z dawnych/obecnych czasów.Nieważne jak,byleby dokopać.Artykuł zawsze jakiś się znajdzie.Gratulacje Panie Markowski za "obiektywizm" i rzetelność dziennikarską.Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 11:25 a chce pan telefony do tych 50 osób? wszystko potwierdzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.toya.net.pl 24.03.04, 20:36 to "molestowanie" to tylko punkt zaczepny calego problemu, wierzcholek gory lodowej. prawda jest taka ze facet nie nadaje sie na dyrektora liceum plastycznego, "sukcesywnie zabija" atmosfere artystyczna tej szkoly, pozbywa sie wartosciowych nauczycieli, jestem pewna ze ma układy, i to wysoko... dobrze, ze ktos go wreszcie ruszyl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczyciel Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.04, 20:59 Wydaje mi się, że niedługo nauczyciel będzie bał się głośniej oddychać, by nie zostać posądzonym o sapanie, które może się źle skojarzyć 19-letniej uczennicy. Myślę, że p. Markowski powinien zapoznać się z pojęciem molestowania, a dopiero później używać takich okresleń. Jeżeli obieranie banana jest molestowaniem, to dlaczego nie kupujemy bananów w sex-shopach i nie jemy ich w tajemnicy przed światem? Nie mogę się już doczekać nowej matury. Wtedy skończy się koszmar nauczycieli związany z egzaminami maturalnymi. Gdy nauczyciel siedzący w komisji uśmiecha się, to jest posądzany o cynizm, gdy jest poważny, to że wprowadza "grobową atmosferę". To jakaś paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczyciel Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.lodz.mm.pl 24.03.04, 22:16 skoro obmawia się dyrektora,to można też Pana wychowawcę.Ciekawe,że taki wspaniały człowiek przegrywa konkurs za konkursem na dyrektora?I gdzie sie nie pojawi to okazuje sie,że ludzie są podli i fałszywi.Epidemia jakaś czy co?W Muzeum sztuki do dziś wszystkich trzęsie na brzmienie nazwiska Pana wychowawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 11:43 wychowawca brał udział tylkow JEDNYM konkursie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.toya.net.pl 25.03.04, 17:50 no ale przeciez pan dyrektor(nie mogę duzymi, bo to nie wypada...)cały czas obraza Pana Wychowawce, to absurd i kpina- proszę zapytać któregoś z uczniów, jakim pedagogiem jest dyrus, a jakim Wychowawca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nauczyciel Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.lodz.mm.pl 24.03.04, 22:46 Pytam,gdzie był wspaniały wychowawca kiedy młodzież była molestowana.Z tego co wiem,to z problemem idzie się do wychowawcy-taka jego rola.Czyżby młodzież nie miała zaufania,czy też to wychowawca zręcznie manipulował emocjami uczniów? Podobno podpisali się absolwenci,minął prawie rok i co?Teraz zauważyli,że byli molestowani?Czy też ktoś im to zręcznie podsunął?Pytań jest coraz więcej,trzeba tylko wczytać sie uważnie w artykuł.Idąc dalej,molestował na maturach..to co teraz maturę zdaje się przed komisją składającą się z samego dyrektora?Reszta nauczycieli,idąc tym tropem myślenia,poszła na papieroska.Szukajmy bzdur dalej.Skoro jedzenie bananów powoduje erotyczne podteksty,to powinni sprzedawać banany dorosłym i to na zapleczu,aby młodzież nie miała zmazów nocnych.Nie oszukujmy się,jest to wyssane z palca,i to brudnego.Nie rozumiem wychowawcy,który twierdzi,że próbował młodzież przekonać aby nie pisała listu.A u dyrektora,bądź co bądź,najbardziej zainteresowanego sprawą,był??Otóż nie był.Ciekawe dlaczego?Ano dlatego by ten żył w błogiej nieświadomości,aż pewnego ranka wyleje mu się kubeł pomyj na głowę.Mógłbym obalić każdy z tych idiotycznych zarzutów.Byłem przy większości opisanych w liście sytuacji.Chyba zapadam nieświadomie w letarg lub zasypiam z otwartymi oczami,bo chyba przespałem te "erotyczne" wyczyny szefa.Uwazam,że dotyczy to także mojej osoby- cały ten skandal.Jutro ja lub ktoś z Rady Pedagogicznej może się tłumaczyć z czegoś co nie miało miejsca.Dziwię się tylko młodzieży,że nie myśli w kategoriach solidnej nauki oraz (niestety)konsekwencji tego co powyrabiali.Mają teraz czas dyplomu,egzaminów i matur,a zamiast sie uczyć manipulują oskarżeniami i pomówieniami.Na koniec,jestem ciekaw,co będzie jeśli ktoś z tej klasy nie zda matury.Co wymyślą?Molestowanie było,notabene czyn karalny jak i pomówienie,teraz jakiś cięższego kalibru grzech.Może kidnaping? Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest 25.03.04, 09:58 a czego uczysz? po kropce, przecinku itd. jest spacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 11:46 Wychowawca nie raz interweniował u dyrektora w naszych sprawach. skończyło się na tym że dyrektor zaczął skutecznie utrudniać życie naszemu wychowawcy. Pozwalniał też z zpracy kilku ludzi którzy mu się przeciwstawili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 11:50 nie czepiaj się tak tych bananów bo nie o to chodzi tylko o całokształt sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmieszek Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: 212.160.230.* 25.03.04, 12:23 uważam, że o bezpodstawności pomówień i "kryształowym" charakterze naszago dyrektora najpełniej mogłaby nam zaświadczyć jego szczęśliwa żona. Czyż nie Panie Piotrze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 16:04 ej o co biega? czy ten facet, jak mu tam? Piotr wykręcił jakiś numer żonie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ShelBy HeYa ... :P Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 26.03.04, 22:36 noooo ludziska patrzcie na ten problem z powagą i jednocześnie z ogomną pogardą takie żeczy nie mogą miec miejsca w takiej instytucji jaką jest szkoła jest to karygode i Qrwa nie może tak byc że nikt nie widzi niby tak hehe :P błachych problemów :P dlaczego nikt nie odważył się wcześniej o tym mówić...??? Qrwa ale nie to jest ważne najgorsze SZELMY są zawsze na wysokich stołkach a ludzie którzy powinni zostać są zawsze deptani... i wychodzą na najgorszych... ludzie zóbmy coś bo niewinni cierpią!!! Ludzie którzy przeciwstawiaja sie DYROWI :P mają potem ogromne problemy (wylatują) chciałem sie odwołać do tekstu który się ukazał w GAZZZETCE :P \ nie zgadzam się się z treścią pani\pana nie wnikam "NAUCZYCIELA" niektórych spraw nie mówi sie nawet rodzicom a co dopiero obcej osobie <wychowawcy Qrwa kto to wymyślił i po co komu wychowawca???> a propozzz :P cytuje hehe:P "Podobno podpisali się absolwenci,minął prawie rok i co?Teraz zauważyli,że byli molestowani?Czy też ktoś im to zręcznie podsunął?" hm... powiem któtko przygłupie :P oni teraz mówią bo już DYRU im nic nie może zrobic co najwyżej naskoczyć na pałe:Pa molestowanie na matórach heheh pewnie nie na samym egzaminie czyż nie bo to by zaliczało sie do zboczenia<sex _grupowy???> pomyśl człowieku trzeźwo jak ty bys zrobił w jego skórze i na takim stanowisku hm... ale zachowaj to dla siebie <lolu:P> bo następna afera będzie!!! no i następny temat BANANEK I DYRECZEK TEN człowiek MA FANTAZJE ja tam wole zlizywać czekolade z kobiety ale... :P Dobry banan nie jest zły... czysz nie??? :P zmazy to ty masz ŚmieszNy LUdZikU :P można nie przecze jeść banana normalnie ale uwież mi banana dyro je dziwnie jak i reszte swych posiłków mlaska i siorbie bleee <żygne_zaraz>:P słuchaj Qrwa wiem do kogo pisze <prosiaczku> i jestem z tej szkoły :P i wiem co sie dzieje :P widze że słownik poprawnej polszczyzny z kimś studiował przed napisaniem tego tekstu i jesteś jedną z WAZELINEK DYRA "IZO" człowieku lecz się!!! JESTEŚ tak mu oddany hm... to piękne MAM NADZIEJE ŻE SIĘ WYSYPIASZ :P jak nam nie pomagasz... MILCZ i ne PRZESZKADZAJ :P papa śpij dobże z faktemmm że się źle dzieje <łajzo>:P Odpowiedz Link Zgłoś
agent-kanciasty Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest 26.03.04, 22:58 Co prawda,to prawda. Mogę tylko dodać "Nadpobudliwość" władzy. Agent: 0,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z SŁODKA chwilaDLApedofilaSŁOWAdyrkaMOLESTATOR PSYCH IP: *.pai.net.pl / 212.191.172.* 29.03.04, 16:16 heh dobre zgadzam sie w zupełności ale co tam uważam że dyryktur powinien juz sam odejśc z tronu bo malo kto go lubi gnębi uczniów psychicznie nie zna sie na sztuce docenia i podobają mu sie same badziewne i gówniane projekty sam też ma zreszta gówniane pomysły przez niego wiele osób z tej szkoły bedzie spierdalać ile sił dla mnie jest on jednym wielkim gównem i zadufanym w sobie oszołomem. GÓWNO WIE BEDZIE WIEDZIAŁ I UMIAŁ .WYJEBAĆ GO ZTEJ SZKOŁY TO LUDZIE ZACZNĄ SIE ROZWIJAĆ ARTYSTYCZNIE A NIE BĘDĄ CIĄGLE ZA KAZDYM RAZEM PRZED LEKCJĄ Z NIM , SPOTKANIEM DRŻEĆ ZE STRACHU PRZED ZAJEBISTYM OPIERDOLEM . PIERDOLONY SADYSTA, KIEDYŚ BYŁO LEPIEJ . ALE JAK TERAZ JESZCZE WYWALI BARDZO MĄDREGO NAUCZYCIELA , (KTÓRY MA 100 RAZY WIĘKSZĄ WIEDZĘ OD NIEGO TO JEGO LUBIĄ UCZNIOWIE A NIENAWIDZĄ DYREKTURA,) KTÓREGO MOIM ZDANIEM NAUCZANIE HISTORII SZTUKI W TEJ SZKOLE JEST POWOŁANIEM I JEST NPRAWDE WSPANIAŁYM WYROZUMIAŁYM!!!NAUCZYCIELEM. A WIĘC JEŚLI CZYTASZ TO PANIE DYRKU TO WIEDZ JEDNO ŻE ŻLE ROBISZ NIE PRZEDŁUŻAJĄC Z NIM UMOWY TO TOBIE POWINNI JA SKRÓCIĆ , NABIERZ TROCHE OGŁADY I SZACUNKU WOBEC LUDZI , NIE JESTEŚ BOGIEM , DORWAŁEŚ SIĘ DO STOŁKA I ZAKŁUCIŁEŚ SPOKUJ W SZK. ZACZNIJ DOCENIAĆ TWÓRCZOŚĆ NAPRAWDE UZDOLNIONYCH UCZNIÓW A NIE JAKIEŚ GÓWNA LUDZI KTÓRZY ZNALEŻLI SIĘ W TEJ SZKOLE Z PRZYPADKU .NARCIASZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyr to pała Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.04, 00:45 o wkoncu prawda wyszla albo wyjdzie na jaw spytajcie sie dyra jak kubusowa zyje i czemu juz nie jest ze swoja zona czemu zabrała mu samoc jest taki dekiel ubiera sie jak pajac zachowaniem przypomina małpe mysli ze jest najweazniejszy w tej szkole ale mylisz sie deklu jak by nas uczni nie było to ta szkoła by nie ikstniała a ty jestes jednym wielkim zerem jestes idiota myslisz ze twoje kawały sa smieszne wyzywasz sie na wszystkich udajesz ze sie troszczysz a wszystko robisz tak jak to ty mowiłes niech zacytuje twoje słowa "oblewasz ciepłym moczem" ty konska spierdolino jak sie smiejesz to uwazaj zebys sie nie zachłysnoł własnym gilem mam nadzieje ze to wyjdzie na hjaw do czxego zmuszałes absolwentki tej szkoły te ktore sie nie zgodziły i nie obroniły pracy dyplomowej pracuja twraz w galeri łodkiej jako kelnerki na lodach niech cie wypierdola z tej szkoły i jeszcze kilka osub t moze w koncu to bedzie normal szkoła przypomnij sobie jeszcze jak zapraszałes pokoleji nauczycieli na kawe i co im mowiłes nmam nadzieje ze przeczytasz to i ci pała sytanie ze trachu i nie [pierdol tyle sierakowskiej bo bedzie okrakiem chodzic a facet od histori to kumpel od flaszki podobiesz a facia od gegry to twoja kuzynka niezle niezle kto bedzie nastepny ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczen Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.04, 22:45 wiec chyba w tym czasei, kiedy byles przy wielu tych opisywanych sytuacjach, albo miales klapiki na oczach albo nie reagowale na to!!!ludzie , otworzcie wreszcie oczy...ten czlowiek wami manipuje, prosze, za duzo jest na swiecie LUDZI-MARIONETEK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 11:43 molestowanie to tylko wierzchołek góry lodowej, a co z mobbingiem, maltretowniem psychicznym itd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mądra Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.04, 21:13 ciekawe skąd możesz wiedzieć dziecko drogie o układach jakie ma dyrektor?????????jak nie masz o tym pojęciacia to nie zabieraj głosu i nie marnuj komputra do pisania kretynizmów!!!!!!!!!!!!Idioto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 11:48 dyrektor sam nam mówił o swoich kontaktach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 17 Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.smrw.lodz.pl 25.03.04, 20:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 16:30 nie mów do mnie dziecko bo mogę ci pokazać dowód osobisty mojego najmłodszeo dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.smrw.lodz.pl 24.03.04, 21:30 Ten dyrektor to jest w ogóle jakiś szwab i rosyjski agent zarazem. A pana nauczyciela na premiera. Jest wakat ostatnio. Chyba żeby chciał zostać ministrem Polem. Nadawałby się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczyciel Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.04, 21:01 Wydaje mi się, że niedługo nauczyciel będzie bał się głośniej oddychać, by nie zostać posądzonym o sapanie, które może się źle skojarzyć 19-letniej uczennicy. Myślę, że p. Markowski powinien zapoznać się z pojęciem molestowania, a dopiero później używać takich okresleń. Jeżeli obieranie banana jest molestowaniem, to dlaczego nie kupujemy bananów w sex-shopach i nie jemy ich w tajemnicy przed światem? Nie mogę się już doczekać nowej matury. Wtedy skończy się koszmar nauczycieli związany z egzaminami maturalnymi. Gdy nauczyciel siedzący w komisji uśmiecha się, to jest posądzany o cynizm, gdy jest poważny, to że wprowadza "grobową atmosferę". To jakaś paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.04, 21:16 redaktor Markowski wydaje mi się ze sam lubi być molestowany dlatego opisuje takie rzeczy!!!!!!!!!!Gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fakt Czytajcie to!!! IP: *.smrw.lodz.pl 24.03.04, 21:40 Jest też druga szkoła plastyczna w Łodzi. Ki czort podkusił Markowskiego, żeby zwalczać tą państwową na korzyść prywatnej? Toż to przecież socjalista prima sort. Odpowiedz Link Zgłoś
aniapakero Re: Czytajcie to!!! 24.03.04, 22:00 Przepraszam, skoro nie można dowieść winy dyrektora, to tym samym nie sposób dowieść o jego niewinności. Właściwie nikt z nas nie ma o tym większego pojęcia. Dlaczego zatem pojawiły się kąśliwe uwagi na temat czyjegoś postu?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TORVAN Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.toya.net.pl 24.03.04, 22:50 IZYDORCZYK JEST NAPRAWDĘ JAJGORSZYM TYPEM CZŁOWIEKA A JEGO HOBBY TO UPOKAŻANIE I WDEPTYWANIE W ZIEMIĘ LUDZI. PO ZA TYM UBIERA SIĘ BEZNADZIEJNIE, I NAPRAWDĘ WYGLĄDA JAK DYREKTOR CYRKU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.lodz.mm.pl 24.03.04, 23:23 no,faktycznie najgorszy typ człowieka.Bo ubiera sie beznadziejnie.Gdyby sie ubierał jak Ty pewnie bylby cool i spoko facet,nie?Argument tak mocny jak Twoja inteligencja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: 81.219.125.* 25.03.04, 00:16 chodze do tej szkoly i wiem cus na ten temat.he.pan dyrektor zachowuje sie tak jak opisuje p.markowski.obraza uczniow,wysmiewa sie z nich oraz daje dwuznaczne propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m4lcolm Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.toya.net.pl 25.03.04, 01:16 te, TORVAN znajde i zatłuke ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NN Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 16:18 ciekaw jestem jak go znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic Re: Sprawa plastyka IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 11:19 wydaje mi się że jeżeli pan Markowski chce uchodzić za rzetelnego dziennikarza, to powinien zapoznać się z obiema stronami konfliktu, a nie tylko z jedną. Natomiast z uczniami którzy podjęli tę incjatywę, nie porozmawiał. Stawia to pod znakiem zapytania uczciwość i rzetelność wyżej wymienionego pana Markowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin2 Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: 212.160.230.* 25.03.04, 11:41 A ja mam tą wątpliwą przyjemność znać Pana Dyrektora na płaszczyżnie prywatnej od kilku lat. Uważam go za osobę bez żadnych zasad. Jest ordynarny i wulgarny, nie liczy się z nikim. Dziwię się, że tak kontrowersyjna osoba może sprawować jakiekolwiek funkcje publiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń-obserwator Re: co z nauczycielami IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 12:18 Dlaczego nie reagowali nauczyciele? DLATEGO, ŻE SĄ NON STOP ZASTRASZANIA PRZEZ DYREKTORA WIZJĄ UTRATY PRACY. całkiem niedawno dyrektor zwolnił kolejnego nauczyciela za to, że przeciwstawił mu swoje zdanie. Takie praktyki to codzienność. Coś w rodzaju: Jak piśniesz gdzieś słowo to szukaj sobie nowej pracy. Powrót do czasów partyjnych? Towarzyszowi dyrektorowi nie podoba się że inni nie idą po linii partii? UWAGA!! WAŻNE DLA TOWARZYSZY!! w miedzyczasie zmieniłs się nam ustrój. Mamy demokracje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczyciel Re: co z nauczycielami IP: 212.160.230.* 25.03.04, 12:28 Widocznie nasz dyrektor jeszcze tej zmiany nie zauważył. A szkoda. Zgubiła go pewność siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: co z nauczycielami IP: 212.160.230.* 25.03.04, 12:49 Niestety strategia "na zastraszenie" jest stałą polityką pana P. To dobrze że nie jest bezkarny. Mam nadzieję że ten smród długo będzie się za nim ciągnął. Zasłużył na to. Zbyt wielu ludzi udało mu się skrzywdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 12:39 Osobiście uwarzam że nasz dyrektor nie jest osobą, która sprawdza się na stanowisku dyrektora. Gdyby nie ciężka praca pani Vce dyrektor, na której głowie spoczywa zarządzanie szkołą, to już dawno nasza buda zostałaby zlikwidowana lub rozpadła się. Dyrus poprostu ładnie się prezentuje, a całe zarządzanie spoczywa na barkach babki od matmy (Vice) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: 212.160.230.* 25.03.04, 12:52 Przecież to jego kochanka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 16:31 a skąd wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba K. Ja tez coś powiem IP: *.toya.net.pl 25.03.04, 13:21 Ową babkę znam od dawna, kiedyś była moją wychowawczynią, niestety na matmie się nie zna. Natomiast ten dyrektor to poprostu burak i tyle, nie dziwię się, że w końcu przegiął i tak to się kończy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macu 91852 Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.4web.pl 25.03.04, 12:56 Jestem chłopakiem jednej z uczennic. Już na początku wiedziałem że jej dyrektor jest nienormalny. Należy mu sie surowa kara, a nawet zwolnienie dyscyplinarne ze stanowiska, jak i również zakaz podejmowania pracy w placówkach edukacyjnych. Jesli tknie moja dziewczyne to nie bede czekał na podjecie decyzji sądu tylko sam wymierze sprawiedliwość. INF mi w tym pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewiedzący Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 13:05 sorry za zmianę tematu, ale co tojest INF? bosię nie orientuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziefczynka Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.toya.net.pl 25.03.04, 16:08 dziękujem że się wstawiłeś za mnie :D szczerze mówiąc dyrektor chodząc w obcisłych skurzanych spodniach nie prezentuje się dobrze ... ;/ nie jestem utalentowana za bardzo ale chodze do tej szkoły na początku roku szkolnego załamałam się przez pana dyrektora, teraz już jakoś mi przeszło ale na początku roku było strasznie wyśmiewanie się z prac, dołowanie uczniów... Przecież przy takich lekcjach to człowiek może się załamać psychicznie . Mam nadzieje że coś się teraz zmieni w szkółce. Bo ja w niej nie wytrzymam... Odpowiedz Link Zgłoś
nigdyy Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest 25.03.04, 18:35 izyjąderczyk tzw. pan nie jest najsympatyczniejszy dosc , meczacy mocno tez ale ja w sprawach szkoly tej mej wykazuje postawe raczej aspołeczną ale w cale bym sie nie zmartwil gdyby Piotr I. juz w niej nie pracowal. jedynie zal mi nauczyciela wychowawcy od hist.sztuk. bo jest on dosc najlepszym nauczycielem w szkole tej. dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żeglarz Uczniowie oskarżają dyrektora molestowanie........ IP: *.toya.net.pl 25.03.04, 18:38 i o to chodz droga kolezanko! jest nas duzo, i wszyscy mogą powiedziec coś od siebie.ja na prawdę nie lubie tej szkoły, szkoły która się zmieniła radykalnie po obsadzeniu izydorczyka, szkoły w której panuje zmowa milczenia wśrod nauczycieli, my ją przerwaliśmy i tak trzeba trzymać! to są fakty.teraz uwazam, ze kolej na nauczycieli, czy pan, pani widzi to co się dzieje w szkole? izydorczyk robił sukcesywne pranie mózgów na kazdej z rad pedagogicznych, pierwsza powazna z udziałem pani wizytator- kumpelki piotra to sąd kapturowy nad człowiekiem który nie da sobie w kaszę dmuchać, jest za bardzo intyligentny!- nad tak oskarzanym, bezpodstawnie zresztą Panem wychowawcą! wychowawca to człowiek, który posiada jeszcze trochę człowieczeństwa w sobie i reaguje na zło, w przeciwieństwie do innych tchorzów.... bardzo mi zależy zeby ludzie wkońcu zrozumieli, ze to nie jest bitwa między dyrektorem a wychowawcą(chociaż dyrektorowi bardzo na tym zalezy, uwazam, ze to jego obrone mozna nazwać szczeniacką), tylko między uczniami a dyrektorem, bo to my, a nie wychowawca go oskarza, wychowawca nikomu nic nie nakazywał, to my chcemy, mamy godność walczyć! mam jeszcze duuuzo do powiedzenia, jeszcze się odezwe, nie raz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent PLSP Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.04, 18:26 dziwi mnie przede wszystkim postawa Pani Kurator, kogo trzeba pytac o zdanie jesli nie tych od ktrorych wyszly glosy krytyki? To niedopuszczalne zeby pdagodzy szkoly, nie raz swiadkowie ponizania uczniow w dosc prostacki sposob przez Tyrana - Dyrektora, nie reagowali do taj pory. Potrzeba wielu zabiegow zeby zrozumiec mlodziez - nikt tego z suwitu nie wymyslil, cieszy mnie ze wreszcie wyszly na jaw rzeczy, ktore w tej szkole wszystkim psuly wspolprace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red in my head Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.smrw.lodz.pl 25.03.04, 18:40 Molestowanie sexualne?Raczej nie(chociaż kto tam wie).Znęcanie się nad uczniami,TAK.Dyrek to kawał skurwy$%#a i karzdy kto miał z nim (nie)przyjemność będzie wiedział o co mi chodzi.Nieraz byłem świadkiem i ofiarą jego "żartów",mnie to osobiście nierusza ale niepowinno tak być. DZIENKUJEM BARDZO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andropow Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.smrw.lodz.pl 25.03.04, 19:29 należy skasować wysłańca-rozkaz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m4lcolm Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.toya.net.pl 25.03.04, 19:35 wszystkich was znajde i zabije, ci którzy bezkarnie na Piotrusia flugają niech nieczuja sie już bezpieczni. JA zawsze widziałem w nim swojego mistrza i niepozwole na takie słowa pogardy w Jego kierunku :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sierkowska Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.smrw.lodz.pl 25.03.04, 20:04 ja ci dam ty uzurpatorze...tylko ja piotrusia kocham Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.smrw.lodz.pl 25.03.04, 20:08 Dyrku, nie dałeś rady - STALIN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j!! Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.toya.net.pl 25.03.04, 20:11 ale jestes prymitywny... (m4lcolm)mowiac ze znajdziesz wszytkich i pozabijasz... myslisz tokiem pana P. mu tez przeszkadzaja, niektorzy nauczyciele ... to ich niszczy.. tak jest najlepiej co nie hehehe... tez mam z nim lekcje i uwazam, ze wysmiewa sie z wszytkich... niech spojrzy na siebie... A Pan Wychowawca jest bardzo milym i sympatycznym nauczycielem... ma podejscie do młodziezy. Umie ja zachecic do nauki. Dyrek po prostu nie moze znesc tego ze Wychowawca ma wieksza wiedze od niego....:/ i jak chodzi o glosowania... na dyrektora szkoly.. to kazdy uczen wie ze byly rozne przekrety i dlatego pan Piotr wygral... a niech sie nie odzywaja ludzie ktorzy nie wiedza co sie dzieje tak naprawde na lekcjach...!!!!!!1 bo to dlamnie jest kpina ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m4lcolm Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.toya.net.pl 25.03.04, 20:54 KONIEC DYSKUSJI ! JA I PAN DYREKTOR JESTEŚMY BIGGEST AND THE BEST WIĘC JUŻ LEPIEJ NIC NIEMÓW :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j!!!!!!!!!! Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.toya.net.pl 25.03.04, 21:10 heheh to mial byc kawał??? troche nie smaczny !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m4lcolm Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.toya.net.pl 25.03.04, 21:48 na żarty to tu miejsca niema...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j!!!!!!!! Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.toya.net.pl 25.03.04, 22:43 no to co tu zartujesz a po tem gadasz, ze nie ma mejsca na zarty!!! chyba cie nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ShelBy HeYa ... :P mALKOLm TY WAZELINO IZYDuPCZYKA TY LOLU IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 27.03.04, 01:47 ty no ciebie to już chyba stary popierdoliło na maxa co ty Qrwa zagłupoty piszesz jutro Ci nakope do tej DUPENCJI jak się spotkamy heheh :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m4lcolm Re: te! IP: *.toya.net.pl 26.03.04, 00:01 niemusisz szukać sam przyjde.... :> Odpowiedz Link Zgłoś
nigdyy Re: te! 26.03.04, 00:19 ej , m4lcolm ale wez mnie nie bij dobra? ja tylko tak zartowalem.... no wez no....... , spoko stary.... ej luz juz dobra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m4lcolm Re: te! IP: *.toya.net.pl 26.03.04, 00:26 tera to już na mych murzynów uważaj, wiesz mówie serio, ja nieżartuje trzymaj lepiej dupe ciasno :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j!!!!! Re: te! IP: *.toya.net.pl 26.03.04, 00:32 m4lcolm jestes fajny jak... heheehhe... ej no musze sie z toba umowic.. zawsze pragnelam takiego chlopaka jak ty..!!!!!!! no kurde... serwujesz grypsami jak mieso za komune heheheh!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m4lcolm Re: te! IP: *.toya.net.pl 26.03.04, 00:37 to forum o MOLESTOWANIU a nie randka w ciemno..... :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macu 91852 dla niewiedzącego IP: *.4web.pl 25.03.04, 19:13 INF jest to skrót od pewnej formacji (grupy ziomali dbających o uczciwość i sprawiedliwość)... ale w tym wypadku jest to skrót od Idziemy Najebać Frajerowi... Izydorczyk podejdź no do płota... Bedzie pranie!... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p i w tylko prawda.....sie liczy IP: 217.153.156.* 25.03.04, 19:38 myślę, ze dyrektor powinien teraz zapłacić za swoj stosunek do uczniow i do swoich podwladnych-nauczycieli.Stracilismy przez jego despotyzm wielu doskonalych fachowcow, nas sie nie da tak jak ich usunac bo przed nami jeszcze cale zycie.Poza tym jestesmy za mlodzi zeby wyruszac w doroslejsze zycie z takim wzorem pedagoga i przykladem moralnym. pozostaje tylko uopmniec sie o sprawiedliwosc. co na ten temat uwaza szkolny pedagog? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAWEŁ gdzie wzorzec dla mlodziezy? c.d IP: 217.153.156.* 25.03.04, 19:46 ze stachem patrez na to co sie dzieje.....gdzie jakikolwiek wzor do nasladowania. Panie Piotrze I. pieknie Pan przemawial nad mogila naszego wspolnego wychowawcy Prof. Izdebskiego, z taka wdziecznoscia za lata poswiecenia i wybitne zdolnosci pedogogiczne. stawial GO Pan za wzor uczniom i nauczycielom, wnioskuje ze sobie niekoniecznie. Wstyd mnie ogarnia, co zostalo w tobie PIOTRZE z przeslania prof.Izdebskiego? A nasz wychowaca penie sie teraz w grobie przewraca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pluto Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 03:52 FAKT!!! Do bananów powinno się dołączać condomy, tak na wszelki wypadek! FAKT!!! Gdyby wycofano z produkcji paluszki problem by się automatycznie rozwiazał! FAKT!!! O Picassie powinny suę uczyś jedynie pełnoletnie osoby! FAKT!!! Z dyrktora powinni być wszyscy zadowoleni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloowik nie zartuj sobie palancie IP: 217.153.156.* 26.03.04, 16:01 czeniacki jestes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m4lcolm Re: nie zartuj sobie palancie IP: *.toya.net.pl 26.03.04, 16:35 przepraszam. mam nadzieje, że nic mi niezrobisz i że wszystko sie jakoś ułoży.....:_) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ShelBy HeYa ... :P PLUTO TY PICZO IDZ SIĘ LECZYĆ JEŁOPIE !!!! IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 27.03.04, 01:49 następna dziwka DREKTORA ty CHUJOGŁOWY JEŁOPIEEE... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m4lcolm Re: PLUTO TY PICZO IDZ SIĘ LECZYĆ JEŁOPIE !!!! IP: *.toya.net.pl 27.03.04, 16:24 buahahahaha [; mocne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: partzant Re: nie zartuj sobie palancie IP: 62.233.180.* 26.03.04, 22:25 sloowik gora.pozdro od inf. skoncza sie czasy samochwalcow.chamstwo wojewodzkiego to nic wszyscy dobrowolnie tam ida, chamstwo w szkole to taki zart?! mam dosyc kretynskich dowcipow, zmowy milczenia i wielkiego PIOTR IZYDORCZYK na zaproszeniach na wystawe uczniow, hehe , megalomania,nara ide robic dyplom , choc po dzisiejszym dniu to mnie vice usadzi na amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: partyzant Re: nie zartuj sobie palancie IP: 62.233.180.* 26.03.04, 22:33 strzelono nam dzisiaj gadke ze izydor nas bedzie z vice ciagac po sadach o znieslawienie, ciekaw jestem o co .izzy sam rozdmuchał sytuacje, a jesli teraz tego nie wypije to mu jeszcze doleje(wytkne co było ) ,przypomnijcie sobie matury ,, i hasłoo izziego ze stolek w plastyku go 3 tysie kosztował, to żąrt jego był , sam sie chwali , teraz ma . poza tym w pismie nie ma mowy o molestowaniu seksualnym a pismo skierowano do ministerstwa , nie do gazet nie do telewizji( choc nas o to prosili), to my nie mamy godnosci zeby go ciagac po gazetach, to on umieszcza te artykuly, zapraszam do sadu bo to on znieslawil wychowawce w poprzednim artykule( czlowiek malo kompetentny?! poziom lekcji jest jak na polibudzie a zago ma recenzje z doktoratu taką ze sie niech dyr chowa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ShelBy HeYa ... :P Re: DROGI partyzancie i DYRU <szelmo> IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 26.03.04, 23:09 stary wiem o czym mówisz wiem co się dzieje <wszyscy to wiedzą ale łajzy nie powiędzą> poprzedni dyro to był człowiek... ten to ja nawet nie wiem skąd przyleciał hehe:P z kołyski wypadł chyba hehe:P stary dobrze że ktoś sie odważył ja tego CZŁOWIECZKA POPROSTU NIE TRAWIE szanowny pan JUSTIN był osobą na którj widok chyliłem głowę , budził we mnie szacunek i uznanie jeszcze ne słyszałem na jego temat żadnej złej opinii a ten teraz co to Qrwa jest:P zero szacunku ludzie go nie znoszą jest co prawda dobre wychowanie musi być dzień dobry i to wszystko. zgadzam się z tobą także że debil który redagował ten artykół jest skończonym idiotą.Więc kto go do prac przyjoł???? <jeszcze wiekszy idiota :P> DYRU nie ma takiej mocy jak DYRU WADER z trylogi :P hehe i nic nie może zrobić jedyne co może hm... skarżyć gazete a nie was \teraz to już NAS hehe :P BIEDNY PROFESOR jedyny kąpetętny i prawy człowiek jakiego znałem + PROFESOREK od polaka <pozdrowionka :P> jedyna osoba która znakomicie przedstawiała różne zagadnienia TEMATY świetnie obeznana w temaci człowiek\pasjonat który ponad wszystko stawiał na edukacje młodzieży a teraz co przyjdzie jakis stary pryk który bedzie pieprzył coś od rzeczy hm... :P przemyślcie to LudziSka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomo Re: DROGI partyzancie i DYRU <szelmo> IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.04, 18:24 ShelBy HeYa , stwiam pizze i cole za te słowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ollie_bollie <lolek> IP: *.toya.net.pl 26.03.04, 20:26 heeeeee jakieś bannany?? ja pierdziele paluszki?? ploty po SQL krążą że Izydupczyk spał z laskami ze szkoły i może to prawda jasna:> heee mnie nie molestował..ufff hehe ale ze mnie szczęściara ehe=]co prawda to prawda nauczyciele narzekają na dyrka ale heh sami pomyslcie nie mógł uczennic brać na siłke eheh chyba ,że na śpiocha ale moim zdaniem one też musiały chcieć :/ajjjj <bełt> hehehe ale przesyłam pozdrowienia <llollo> Odpowiedz Link Zgłoś
nigdyy Re: <lolek> 26.03.04, 22:32 no...to sie Izyiemu zrobiło w zyciu nieco mniej easy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ShelBy HeYa ... :P PAWEŁ POWIEDZ NAM JAKI BYŁ DYRU W DZIECIŃSTWIE!!!! IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 27.03.04, 01:53 to zostawie bez komętarza EASY_DUPCZYKu byłes lolkiem cienkim pomiotem kolegów z klasy dobraNOC!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś