Dodaj do ulubionych

Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molestow...

IP: *.plinf.net / 81.219.163.* 24.03.04, 09:16
Pamiętajmy tylko o jednym. Nazwisko pana "redaktora" Marcina Markowskiego
gwarantuje, że artykuł nie jest obiektywny. Poznałem sposoby pracy tego pana.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marysia Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.smrw.lodz.pl 24.03.04, 14:18
      Ale jakie kłamstwa potrafią być zabawne:P
    • Gość: Ehh Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.04, 14:23
      Tez mi molestwowanie... "Ile kochanek mial Piccaso?", faktycznie uczennice
      napewno poczuly sie urazone i zgorszone. Po prostu szok psychiczny na cale
      zycie.
      • Gość: uczeń Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 11:41
        a czy takie pytanie ma świadczyć o wiedzy przyszłych twórców kultury?zastanów
        się głąbie
    • Gość: Beniu Beniu oskarża GW o molestowanie intelektualne IP: *.smrw.lodz.pl 24.03.04, 14:25
      Z mojego wywiadu wynika:
      - ktoś nie lubi bardzo obecnego dyrektora
      - dawny układ się dekonserwuje, ale walczy
      - w ministerstwie mają już chyba gościa za nic - takie listy pisało się za
      Gierka
      - całe szczęście, że w tym roku wylatuje, oby z hukiem
      - jakie to rzeczy potrafi wymyśleć Wybiórcza
      ojojojojojoj
    • Gość: Lodzianin Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.04, 14:29
      Czy nie macie juz lepszych tematow? Dyrektor jadl paluszki! I do tego pewnie z
      makiem? Zbrodnia! czego ta wybiorcza nie wymysli!
    • Gość: ... Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: 62.233.180.* 24.03.04, 16:29
      moja opinia nie bedzie dotyczyla artykulu jako takiego, bo przeciez nie chodzi
      o molestowanie seksualne, ale o molestowanie i panujacy w szkole "terror"
      generalnie, duzo by pisac o na ten temat... wiem bo sama konczylam liceum
      plastyczne, dla mnie czasy szkoly to cudowny okres w zyciu, wielkie przyjaznie,
      otwarci, madrzy, ciepli i szlachetni ludzie, czas i atmosfera, ktore mialy na
      mnie ogromny wplyw... wysluchajcie prosze tych mlodych ludzi, bo dla nich to
      jedyny sposob zeby mowic na ten temat, jezeli cokolwiek zalezaloby ode mnie to
      ten facet nie by tam nie pracowal... pozdrawiam i trzymam kciuki...
      • Gość: inteligentna Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.04, 21:05
        idz się leczyć kretynko i nie wyoisuj głupot w internecie!!!!!!!!!!!!!
        • gray podpisuj się swoim nickiem, proszę. [n/t] 25.03.04, 09:54

• Gość: ja Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.toya.net.pl 25.03.04, 17:42
          no, no wypowiedz na poziomie pana piotra!
    • Gość: fdssdf Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: 217.113.225.* 24.03.04, 17:25
    • Gość: nauczyciel Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.lodz.mm.pl 24.03.04, 19:51
      Mam wrażenie, że najwięcej były "molestowane" te uczennice, które najmniej
      przykładały sie do nauki.W ten sposób i tymi metodami można zszargać opinię
      każdemu nauczycielowi, który wymaga i chce czegoś nauczyć.Zaraz dowiemy się
      pewnie, że drugi sika po klatkach, a następny chodzi naćpany.Czy ktoś
      pomyślał,jak dyrektor ma udowodnić te bzdury?Jak nauczyciel ma udowodnić,że to
      bzdury?Od dzisiaj nie jem paluszków i bananów, bo nie daj Boże...
      • Gość: ShelBy HeYa ... :P "no zróbcie coś z tym Qrwa" "NAUCZYCIELU" IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 26.03.04, 23:58
        ŚmiEsznY LudzIku "nauczycielu" co ty możesz wiedzieć chyba że naprawwde nie
        odstępujesz na krok DYRA ale tak nie jest...:P może wypowiesz się<wytłumaczysz
        zainteresowanym> jak to się stało że szanowna pani VICE jest na swoim stołeczku
        i grzeje pupsztala??? broni zawzięcie swego BOYA :P Pprzybyła z dalekiej krainy
        nie wiadooomooo skąd i otrzymała takie stanowiesko TO CHYBA BOŻA OPACZNOŚĆ albo
        ja nie wiem co to jest\... ale wystarczy spojżeć na panią VICE hm.. mi0odzio
        kobitka hhhe:P ale są i były inne osoby które miały wiesze doświadczenie w tej
        szkole i zasługiwały na ten hm... czarodziejski stołeczek barddziej... a co z
        profesorkiem od FOTO czemu odszedł hm... sprzeciwił sie ale ficjalna wersja
        DYRECZKA ZIUTECZKA jest inna :P no i nasz główny bohater oczerniony i zmieszany
        z błotkiem człowiek który od siebie dawał wszystko co mógł żeby
        wpoić<przekazać> nam swoją wiedze ten człowiek nieświadomy jest ile ludu stoji
        za nim mórem... to boli nie tylko jego
        nie znajdziecie drugiej takiej osoby z taką umiejętnościa przekazywania wiedzy
        a teraz moje osobiste zdanie : nie chce ujawniać nazwiska wszyscy wiedzą o kogo
        chodzi... <uuu... tajemniczo się zrobiło czyż nie???:P> jest to osoba która
        swoją wiedzą i energią czegoś mnie nauczyła,dzięki niemu umiem i posiadam
        ogromną wiedze ...
        jestem dumny z tego i osobście podziekuje temu wartościowemu człowiekowi za to
        co dla nas wszystkich zrobił i jaki ogromny tród i wysiłek włożył w to żebyśmy
        byli kimś... !!! DZIEKUJE CI CZŁOWIEKU !!! opisze jedną lekcje tak żeby wam to
        matołki zobrazować jest cisza profesor prowadzi lekcje wszyscy w patrzeni w
        niego, z otwartymi szczenami nikt nie gada!!! słychac tylko machine zmieniającą
        slajdy klimat panujący w klasie jest super da się usłyszeć szelest kartek i
        ołówków hehe i wypociny ludzi którzy nie chcąc nic tracić z lekcji notują
        zawzięcie każde słowo wypływające z jego ust i umysłu :P pomiedzy czystymi
        faktami historycznymi opisem obrazów zplatane są za każdym razem
        ciekawostki ,wątki o których mało kto wie ,człowiek przynosi mase zdjęć,tekstów
        nie zostawia nic, wyczerpuje temat jak tylko można... JeszCzE jakby tego było
        mało jakbyście go widzieli z jakim entuzjazmem, zafascynowaniem i pasją on
        przedstawia każdy problem zrozumielibyście jaki wspaniały jest ten człowiek i
        jak dużo robi dla nas dla naszej edukacji:P ja nie moge się doczekać następnej
        lekcj a nie jestem pokornym cielaczkiem (SZACUNEK NA ZAWSZE I POWODZENIA
        JESZCZE LOS PANU ODDA TO CO ktoś inny zabrał...)
        • Gość: uczennice Re: "no zróbcie coś z tym Qrwa" "NAUCZYCIELU" IP: *.toya.net.pl 27.03.04, 14:46
          My zupełnie się z Tobą zgadzamy ii tak samo szanujemy tego CZŁOWIEKA i nie
          chcemy by kiedykolwiek opuszczal mury tej szkoły!
          Nie wiemy co myśleć na temat tej sytuacji o p. I
          ale ten CZŁOWIEK nadawał by się na dyrektora!!
    • Gość: Nauczyciel Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.lodz.mm.pl 24.03.04, 20:01
      Czy Pan Markowski zdaje sobie sprawę,że publikuje pomówienia?A sprawa może
      skończyć się w sądzie.Na podstawie takiego pisma mogę udowodnić,że pan X
      morduje małe kotki lub pisze obsceniczne teksty po klatkach schodowych.Podpisać
      się pod pismem w 50-ciu zawijasach mogę od zaraz.I co dalej? Niech mi ktoś-pan
      X,udowodni,że to nie prawda.Metody jak z dawnych/obecnych czasów.Nieważne
      jak,byleby dokopać.Artykuł zawsze jakiś się znajdzie.Gratulacje Panie Markowski
      za "obiektywizm" i rzetelność dziennikarską.Gratulacje.
      • Gość: uczeń Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 11:25
        a chce pan telefony do tych 50 osób? wszystko potwierdzą.
    • Gość: gosc Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.toya.net.pl 24.03.04, 20:36
      to "molestowanie" to tylko punkt zaczepny calego problemu, wierzcholek gory
      lodowej. prawda jest taka ze facet nie nadaje sie na dyrektora liceum
      plastycznego, "sukcesywnie zabija" atmosfere artystyczna tej szkoly, pozbywa
      sie wartosciowych nauczycieli, jestem pewna ze ma układy, i to wysoko...
      dobrze, ze ktos go wreszcie ruszyl.
      • Gość: nauczyciel Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.04, 20:59
        Wydaje mi się, że niedługo nauczyciel będzie bał się głośniej oddychać, by nie
        zostać posądzonym o sapanie, które może się źle skojarzyć 19-letniej uczennicy.
        Myślę, że p. Markowski powinien zapoznać się z pojęciem molestowania, a dopiero
        później używać takich okresleń. Jeżeli obieranie banana jest molestowaniem, to
        dlaczego nie kupujemy bananów w sex-shopach i nie jemy ich w tajemnicy przed
        światem? Nie mogę się już doczekać nowej matury. Wtedy skończy się koszmar
        nauczycieli związany z egzaminami maturalnymi. Gdy nauczyciel siedzący w
        komisji uśmiecha się, to jest posądzany o cynizm, gdy jest poważny, to że
        wprowadza "grobową atmosferę". To jakaś paranoja.
        • Gość: nauczyciel Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.lodz.mm.pl 24.03.04, 22:16
          skoro obmawia się dyrektora,to można też Pana wychowawcę.Ciekawe,że taki
          wspaniały człowiek przegrywa konkurs za konkursem na dyrektora?I gdzie sie nie
          pojawi to okazuje sie,że ludzie są podli i fałszywi.Epidemia jakaś czy co?W
          Muzeum sztuki do dziś wszystkich trzęsie na brzmienie nazwiska Pana wychowawcy.
          • Gość: rodzic Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 11:43
            wychowawca brał udział tylkow JEDNYM konkursie
          • Gość: pawel Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.toya.net.pl 25.03.04, 17:50
            no ale przeciez pan dyrektor(nie mogę duzymi, bo to nie wypada...)cały czas
            obraza Pana Wychowawce, to absurd i kpina- proszę zapytać któregoś z uczniów,
            jakim pedagogiem jest dyrus, a jakim Wychowawca?
        • Gość: Nauczyciel Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.lodz.mm.pl 24.03.04, 22:46
          Pytam,gdzie był wspaniały wychowawca kiedy młodzież była molestowana.Z tego co
          wiem,to z problemem idzie się do wychowawcy-taka jego rola.Czyżby młodzież nie
          miała zaufania,czy też to wychowawca zręcznie manipulował emocjami uczniów?
          Podobno podpisali się absolwenci,minął prawie rok i co?Teraz zauważyli,że byli
          molestowani?Czy też ktoś im to zręcznie podsunął?Pytań jest coraz więcej,trzeba
          tylko wczytać sie uważnie w artykuł.Idąc dalej,molestował na maturach..to co
          teraz maturę zdaje się przed komisją składającą się z samego dyrektora?Reszta
          nauczycieli,idąc tym tropem myślenia,poszła na papieroska.Szukajmy bzdur
          dalej.Skoro jedzenie bananów powoduje erotyczne podteksty,to powinni sprzedawać
          banany dorosłym i to na zapleczu,aby młodzież nie miała zmazów nocnych.Nie
          oszukujmy się,jest to wyssane z palca,i to brudnego.Nie rozumiem
          wychowawcy,który twierdzi,że próbował młodzież przekonać aby nie pisała listu.A
          u dyrektora,bądź co bądź,najbardziej zainteresowanego sprawą,był??Otóż nie
          był.Ciekawe dlaczego?Ano dlatego by ten żył w błogiej nieświadomości,aż pewnego
          ranka wyleje mu się kubeł pomyj na głowę.Mógłbym obalić każdy z tych
          idiotycznych zarzutów.Byłem przy większości opisanych w liście sytuacji.Chyba
          zapadam nieświadomie w letarg lub zasypiam z otwartymi oczami,bo chyba
          przespałem te "erotyczne" wyczyny szefa.Uwazam,że dotyczy to także mojej osoby-
          cały ten skandal.Jutro ja lub ktoś z Rady Pedagogicznej może się tłumaczyć z
          czegoś co nie miało miejsca.Dziwię się tylko młodzieży,że nie myśli w
          kategoriach solidnej nauki oraz (niestety)konsekwencji tego co powyrabiali.Mają
          teraz czas dyplomu,egzaminów i matur,a zamiast sie uczyć manipulują
          oskarżeniami i pomówieniami.Na koniec,jestem ciekaw,co będzie jeśli ktoś z tej
          klasy nie zda matury.Co wymyślą?Molestowanie było,notabene czyn karalny jak i
          pomówienie,teraz jakiś cięższego kalibru grzech.Może kidnaping?
          • gray Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest 25.03.04, 09:58

a czego uczysz? po kropce, przecinku itd. jest spacja.
          • Gość: uczeń Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 11:46
            Wychowawca nie raz interweniował u dyrektora w naszych sprawach. skończyło się
            na tym że dyrektor zaczął skutecznie utrudniać życie naszemu wychowawcy.
            Pozwalniał też z zpracy kilku ludzi którzy mu się przeciwstawili
          • Gość: rodzic Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 11:50
            nie czepiaj się tak tych bananów bo nie o to chodzi tylko o całokształt sprawy
          • Gość: śmieszek Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: 212.160.230.* 25.03.04, 12:23
            uważam, że o bezpodstawności pomówień i "kryształowym" charakterze naszago
            dyrektora najpełniej mogłaby nam zaświadczyć jego szczęśliwa żona. Czyż nie
            Panie Piotrze?
            • Gość: gość Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 16:04
              ej o co biega? czy ten facet, jak mu tam? Piotr wykręcił jakiś numer żonie?
          • Gość: ShelBy HeYa ... :P Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 26.03.04, 22:36
            noooo ludziska patrzcie na ten problem z powagą i jednocześnie z ogomną pogardą
            takie żeczy nie mogą miec miejsca w takiej instytucji jaką jest szkoła jest to
            karygode i Qrwa nie może tak byc że nikt nie widzi niby tak hehe :P błachych
            problemów :P dlaczego nikt nie odważył się wcześniej o tym mówić...??? Qrwa ale
            nie to jest ważne najgorsze SZELMY są zawsze na wysokich stołkach a ludzie
            którzy powinni zostać są zawsze deptani... i wychodzą na najgorszych... ludzie
            zóbmy coś bo niewinni cierpią!!! Ludzie którzy przeciwstawiaja sie
            DYROWI :P mają potem ogromne problemy (wylatują) chciałem sie odwołać do
            tekstu który się ukazał w GAZZZETCE :P \ nie zgadzam się się z treścią
            pani\pana nie wnikam "NAUCZYCIELA" niektórych spraw nie mówi sie nawet rodzicom
            a co dopiero obcej osobie <wychowawcy Qrwa kto to wymyślił i po co komu
            wychowawca???> a propozzz :P cytuje hehe:P "Podobno podpisali się
            absolwenci,minął prawie rok i co?Teraz zauważyli,że byli
            molestowani?Czy też ktoś im to zręcznie podsunął?" hm... powiem któtko
            przygłupie :P oni teraz mówią bo już DYRU im nic nie może zrobic co najwyżej
            naskoczyć na pałe:Pa molestowanie na matórach heheh pewnie nie na samym
            egzaminie czyż nie bo to by zaliczało sie do zboczenia<sex
            _grupowy???> pomyśl człowieku trzeźwo jak ty bys zrobił w jego skórze i na
            takim stanowisku hm... ale zachowaj to dla siebie <lolu:P> bo następna afera
            będzie!!! no i następny temat BANANEK I DYRECZEK TEN człowiek MA FANTAZJE ja
            tam wole zlizywać czekolade z kobiety ale... :P Dobry banan nie jest zły...
            czysz nie??? :P zmazy to ty masz ŚmieszNy LUdZikU :P można nie przecze jeść
            banana normalnie ale uwież mi banana dyro je dziwnie jak i reszte swych
            posiłków mlaska i siorbie bleee <żygne_zaraz>:P słuchaj Qrwa wiem do kogo
            pisze <prosiaczku> i jestem z tej szkoły :P i wiem co sie dzieje :P widze że
            słownik poprawnej polszczyzny z kimś studiował przed napisaniem tego tekstu i
            jesteś jedną z WAZELINEK DYRA "IZO" człowieku lecz się!!! JESTEŚ tak mu oddany
            hm... to piękne MAM NADZIEJE ŻE SIĘ WYSYPIASZ :P jak nam nie pomagasz... MILCZ
            i ne PRZESZKADZAJ :P papa śpij dobże z faktemmm że się źle dzieje <łajzo>:P
            • agent-kanciasty Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest 26.03.04, 22:58
              Co prawda,to prawda.
              Mogę tylko dodać
              "Nadpobudliwość" władzy.

Agent: 0,00
            • Gość: Z SŁODKA chwilaDLApedofilaSŁOWAdyrkaMOLESTATOR PSYCH IP: *.pai.net.pl / 212.191.172.* 29.03.04, 16:16
              heh dobre zgadzam sie w zupełności ale co tam uważam że dyryktur powinien juz
              sam odejśc z tronu bo malo kto go lubi gnębi uczniów psychicznie nie zna sie na
              sztuce docenia i podobają mu sie same badziewne i gówniane projekty sam też ma
              zreszta gówniane pomysły przez niego wiele osób z tej szkoły bedzie spierdalać
              ile sił dla mnie jest on jednym wielkim gównem i zadufanym w sobie oszołomem.
              GÓWNO WIE BEDZIE WIEDZIAŁ I UMIAŁ .WYJEBAĆ GO ZTEJ SZKOŁY TO LUDZIE ZACZNĄ SIE
              ROZWIJAĆ ARTYSTYCZNIE A NIE BĘDĄ CIĄGLE ZA KAZDYM RAZEM PRZED LEKCJĄ Z NIM ,
              SPOTKANIEM DRŻEĆ ZE STRACHU PRZED ZAJEBISTYM OPIERDOLEM . PIERDOLONY SADYSTA,
              KIEDYŚ BYŁO LEPIEJ . ALE JAK TERAZ JESZCZE WYWALI BARDZO MĄDREGO NAUCZYCIELA ,
              (KTÓRY MA 100 RAZY WIĘKSZĄ WIEDZĘ OD NIEGO TO JEGO LUBIĄ UCZNIOWIE A NIENAWIDZĄ
              DYREKTURA,) KTÓREGO MOIM ZDANIEM NAUCZANIE HISTORII SZTUKI W TEJ SZKOLE JEST
              POWOŁANIEM I JEST NPRAWDE WSPANIAŁYM WYROZUMIAŁYM!!!NAUCZYCIELEM. A WIĘC JEŚLI
              CZYTASZ TO PANIE DYRKU TO WIEDZ JEDNO ŻE ŻLE ROBISZ NIE PRZEDŁUŻAJĄC Z NIM
              UMOWY TO TOBIE POWINNI JA SKRÓCIĆ , NABIERZ TROCHE OGŁADY I SZACUNKU WOBEC
              LUDZI , NIE JESTEŚ BOGIEM , DORWAŁEŚ SIĘ DO STOŁKA I ZAKŁUCIŁEŚ SPOKUJ W SZK.
              ZACZNIJ DOCENIAĆ TWÓRCZOŚĆ NAPRAWDE UZDOLNIONYCH UCZNIÓW A NIE JAKIEŚ GÓWNA
              LUDZI KTÓRZY ZNALEŻLI SIĘ W TEJ SZKOLE Z PRZYPADKU .NARCIASZ.
          • Gość: dyr to pała Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.04, 00:45
            o wkoncu prawda wyszla albo wyjdzie na jaw spytajcie sie dyra jak kubusowa zyje
            i czemu juz nie jest ze swoja zona czemu zabrała mu samoc jest taki dekiel
            ubiera sie jak pajac zachowaniem przypomina małpe mysli ze jest najweazniejszy
            w tej szkole ale mylisz sie deklu jak by nas uczni nie było to ta szkoła by nie
            ikstniała a ty jestes jednym wielkim zerem jestes idiota myslisz ze twoje
            kawały sa smieszne wyzywasz sie na wszystkich udajesz ze sie troszczysz a
            wszystko robisz tak jak to ty mowiłes niech zacytuje twoje słowa "oblewasz
            ciepłym moczem" ty konska spierdolino jak sie smiejesz to uwazaj zebys sie nie
            zachłysnoł własnym gilem mam nadzieje ze to wyjdzie na hjaw do czxego zmuszałes
            absolwentki tej szkoły te ktore sie nie zgodziły i nie obroniły pracy
            dyplomowej pracuja twraz w galeri łodkiej jako kelnerki na lodach niech cie
            wypierdola z tej szkoły i jeszcze kilka osub t moze w koncu to bedzie normal
            szkoła przypomnij sobie jeszcze jak zapraszałes pokoleji nauczycieli na kawe i
            co im mowiłes nmam nadzieje ze przeczytasz to i ci pała sytanie ze trachu i
            nie [pierdol tyle sierakowskiej bo bedzie okrakiem chodzic a facet od histori
            to kumpel od flaszki podobiesz a facia od gegry to twoja kuzynka niezle niezle
            kto bedzie nastepny ciekawe
          • Gość: uczen Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.04, 22:45
            wiec chyba w tym czasei, kiedy byles przy wielu tych opisywanych sytuacjach,
            albo miales klapiki na oczach albo nie reagowale na to!!!ludzie , otworzcie
            wreszcie oczy...ten czlowiek wami manipuje, prosze, za duzo jest na swiecie
            LUDZI-MARIONETEK!!!
        • Gość: uczeń Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 11:43
          molestowanie to tylko wierzchołek góry lodowej, a co z mobbingiem,
          maltretowniem psychicznym itd?
      • Gość: mądra Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.04, 21:13
        ciekawe skąd możesz wiedzieć dziecko drogie o układach jakie ma
        dyrektor?????????jak nie masz o tym pojęciacia to nie zabieraj głosu i nie
        marnuj komputra do pisania kretynizmów!!!!!!!!!!!!Idioto
        • Gość: uczeń Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 11:48
          dyrektor sam nam mówił o swoich kontaktach
          • Gość: 17 Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.smrw.lodz.pl 25.03.04, 20:47
        • Gość: gosc Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 16:30
          nie mów do mnie dziecko bo mogę ci pokazać dowód osobisty mojego najmłodszeo
          dziecka
      • Gość: Radek Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.smrw.lodz.pl 24.03.04, 21:30
        Ten dyrektor to jest w ogóle jakiś szwab i rosyjski agent zarazem. A pana
        nauczyciela na premiera. Jest wakat ostatnio. Chyba żeby chciał zostać
        ministrem Polem. Nadawałby się.
    • Gość: nauczyciel Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.04, 21:01
      Wydaje mi się, że niedługo nauczyciel będzie bał się głośniej oddychać, by nie
      zostać posądzonym o sapanie, które może się źle skojarzyć 19-letniej uczennicy.
      Myślę, że p. Markowski powinien zapoznać się z pojęciem molestowania, a dopiero
      później używać takich okresleń. Jeżeli obieranie banana jest molestowaniem, to
      dlaczego nie kupujemy bananów w sex-shopach i nie jemy ich w tajemnicy przed
      światem? Nie mogę się już doczekać nowej matury. Wtedy skończy się koszmar
      nauczycieli związany z egzaminami maturalnymi. Gdy nauczyciel siedzący w
      komisji uśmiecha się, to jest posądzany o cynizm, gdy jest poważny, to że
      wprowadza "grobową atmosferę". To jakaś paranoja.
    • Gość: xxx Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.04, 21:16
      redaktor Markowski wydaje mi się ze sam lubi być molestowany dlatego opisuje
      takie rzeczy!!!!!!!!!!Gratuluje
    • Gość: Fakt Czytajcie to!!! IP: *.smrw.lodz.pl 24.03.04, 21:40
      Jest też druga szkoła plastyczna w Łodzi. Ki czort podkusił Markowskiego, żeby
      zwalczać tą państwową na korzyść prywatnej? Toż to przecież socjalista prima
      sort.
      • aniapakero Re: Czytajcie to!!! 24.03.04, 22:00
        Przepraszam, skoro nie można dowieść winy dyrektora, to tym samym nie sposób
        dowieść o jego niewinności. Właściwie nikt z nas nie ma o tym większego
        pojęcia. Dlaczego zatem pojawiły się kąśliwe uwagi na temat czyjegoś postu?!
    • Gość: TORVAN Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.toya.net.pl 24.03.04, 22:50
      IZYDORCZYK JEST NAPRAWDĘ JAJGORSZYM TYPEM CZŁOWIEKA A JEGO HOBBY TO UPOKAŻANIE
      I WDEPTYWANIE W ZIEMIĘ LUDZI. PO ZA TYM UBIERA SIĘ BEZNADZIEJNIE, I NAPRAWDĘ
      WYGLĄDA JAK DYREKTOR CYRKU.
      • Gość: ktos Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.lodz.mm.pl 24.03.04, 23:23
        no,faktycznie najgorszy typ człowieka.Bo ubiera sie beznadziejnie.Gdyby sie
        ubierał jak Ty pewnie bylby cool i spoko facet,nie?Argument tak mocny jak Twoja
        inteligencja
    • Gość: kasia Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: 81.219.125.* 25.03.04, 00:16
      chodze do tej szkoly i wiem cus na ten temat.he.pan dyrektor zachowuje sie tak
      jak opisuje p.markowski.obraza uczniow,wysmiewa sie z nich oraz daje dwuznaczne
      propozycje.
    • Gość: m4lcolm Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.toya.net.pl 25.03.04, 01:16
      te, TORVAN znajde i zatłuke !
      • Gość: NN Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 16:18
        ciekaw jestem jak go znajdziesz.
    • Gość: rodzic Re: Sprawa plastyka IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 11:19
      wydaje mi się że jeżeli pan Markowski chce uchodzić za rzetelnego dziennikarza,
      to powinien zapoznać się z obiema stronami konfliktu, a nie tylko z jedną.
      Natomiast z uczniami którzy podjęli tę incjatywę, nie porozmawiał. Stawia to
      pod znakiem zapytania uczciwość i rzetelność wyżej wymienionego pana
      Markowskiego
    • Gość: łodzianin2 Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: 212.160.230.* 25.03.04, 11:41
      A ja mam tą wątpliwą przyjemność znać Pana Dyrektora na płaszczyżnie prywatnej
      od kilku lat. Uważam go za osobę bez żadnych zasad. Jest ordynarny i wulgarny,
      nie liczy się z nikim. Dziwię się, że tak kontrowersyjna osoba może sprawować
      jakiekolwiek funkcje publiczne.
    • Gość: uczeń-obserwator Re: co z nauczycielami IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 12:18
      Dlaczego nie reagowali nauczyciele? DLATEGO, ŻE SĄ NON STOP ZASTRASZANIA PRZEZ
      DYREKTORA WIZJĄ UTRATY PRACY. całkiem niedawno dyrektor zwolnił kolejnego
      nauczyciela za to, że przeciwstawił mu swoje zdanie. Takie praktyki to
      codzienność. Coś w rodzaju: Jak piśniesz gdzieś słowo to szukaj sobie nowej
      pracy. Powrót do czasów partyjnych? Towarzyszowi dyrektorowi nie podoba się że
      inni nie idą po linii partii? UWAGA!! WAŻNE DLA TOWARZYSZY!! w miedzyczasie
      zmieniłs się nam ustrój. Mamy demokracje.
      • Gość: nauczyciel Re: co z nauczycielami IP: 212.160.230.* 25.03.04, 12:28
        Widocznie nasz dyrektor jeszcze tej zmiany nie zauważył. A szkoda. Zgubiła go
        pewność siebie.
      • Gość: uczeń Re: co z nauczycielami IP: 212.160.230.* 25.03.04, 12:49
        Niestety strategia "na zastraszenie" jest stałą polityką pana P. To dobrze że
        nie jest bezkarny. Mam nadzieję że ten smród długo będzie się za nim ciągnął.
        Zasłużył na to. Zbyt wielu ludzi udało mu się skrzywdzić.
    • Gość: misiek Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 12:39
      Osobiście uwarzam że nasz dyrektor nie jest osobą, która sprawdza się na
      stanowisku dyrektora. Gdyby nie ciężka praca pani Vce dyrektor, na której
      głowie spoczywa zarządzanie szkołą, to już dawno nasza buda zostałaby
      zlikwidowana lub rozpadła się. Dyrus poprostu ładnie się prezentuje, a całe
      zarządzanie spoczywa na barkach babki od matmy (Vice)
      • Gość: misia Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: 212.160.230.* 25.03.04, 12:52
        Przecież to jego kochanka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: re Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 16:31
          a skąd wiesz?
      • Gość: Kuba K. Ja tez coś powiem IP: *.toya.net.pl 25.03.04, 13:21
        Ową babkę znam od dawna, kiedyś była moją wychowawczynią, niestety na matmie
        się nie zna. Natomiast ten dyrektor to poprostu burak i tyle, nie dziwię się,
        że w końcu przegiął i tak to się kończy.
    • Gość: Macu 91852 Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.4web.pl 25.03.04, 12:56
      Jestem chłopakiem jednej z uczennic. Już na początku wiedziałem że jej dyrektor
      jest nienormalny. Należy mu sie surowa kara, a nawet zwolnienie dyscyplinarne
      ze stanowiska, jak i również zakaz podejmowania pracy w placówkach
      edukacyjnych. Jesli tknie moja dziewczyne to nie bede czekał na podjecie
      decyzji sądu tylko sam wymierze sprawiedliwość. INF mi w tym pomoże.
      • Gość: niewiedzący Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 13:05
        sorry za zmianę tematu, ale co tojest INF? bosię nie orientuje.
      • Gość: dziefczynka Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.toya.net.pl 25.03.04, 16:08
        dziękujem że się wstawiłeś za mnie :D szczerze mówiąc dyrektor chodząc w
        obcisłych skurzanych spodniach nie prezentuje się dobrze ... ;/ nie jestem
        utalentowana za bardzo ale chodze do tej szkoły na początku roku szkolnego
        załamałam się przez pana dyrektora, teraz już jakoś mi przeszło ale na początku
        roku było strasznie wyśmiewanie się z prac, dołowanie uczniów... Przecież przy
        takich lekcjach to człowiek może się załamać psychicznie . Mam nadzieje że coś
        się teraz zmieni w szkółce. Bo ja w niej nie wytrzymam...
        • nigdyy Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest 25.03.04, 18:35
          izyjąderczyk tzw. pan nie jest najsympatyczniejszy dosc , meczacy mocno tez ale
          ja w sprawach szkoly tej mej wykazuje postawe raczej aspołeczną ale w cale bym
          sie nie zmartwil gdyby Piotr I. juz w niej nie pracowal. jedynie zal mi
          nauczyciela wychowawcy od hist.sztuk. bo jest on dosc najlepszym nauczycielem w
          szkole tej. dobranoc.
        • Gość: żeglarz Uczniowie oskarżają dyrektora molestowanie........ IP: *.toya.net.pl 25.03.04, 18:38
          i o to chodz droga kolezanko! jest nas duzo, i wszyscy mogą powiedziec coś od
          siebie.ja na prawdę nie lubie tej szkoły, szkoły która się zmieniła radykalnie
          po obsadzeniu izydorczyka, szkoły w której panuje zmowa milczenia wśrod
          nauczycieli, my ją przerwaliśmy i tak trzeba trzymać! to są fakty.teraz uwazam,
          ze kolej na nauczycieli, czy pan, pani widzi to co się dzieje w szkole?
          izydorczyk robił sukcesywne pranie mózgów na kazdej z rad pedagogicznych,
          pierwsza powazna z udziałem pani wizytator- kumpelki piotra to sąd kapturowy
          nad człowiekiem który nie da sobie w kaszę dmuchać, jest za bardzo
          intyligentny!- nad tak oskarzanym, bezpodstawnie zresztą Panem wychowawcą!
          wychowawca to człowiek, który posiada jeszcze trochę człowieczeństwa w sobie i
          reaguje na zło, w przeciwieństwie do innych tchorzów....
          bardzo mi zależy zeby ludzie wkońcu zrozumieli, ze to nie jest bitwa między
          dyrektorem a wychowawcą(chociaż dyrektorowi bardzo na tym zalezy, uwazam, ze to
          jego obrone mozna nazwać szczeniacką), tylko między uczniami a dyrektorem, bo
          to my, a nie wychowawca go oskarza, wychowawca nikomu nic nie nakazywał, to my
          chcemy, mamy godność walczyć!
          mam jeszcze duuuzo do powiedzenia, jeszcze się odezwe, nie raz!
    • Gość: absolwent PLSP Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.04, 18:26
      dziwi mnie przede wszystkim postawa Pani Kurator, kogo trzeba pytac o zdanie
      jesli nie tych od ktrorych wyszly glosy krytyki? To niedopuszczalne zeby
      pdagodzy szkoly, nie raz swiadkowie ponizania uczniow w dosc prostacki sposob
      przez Tyrana - Dyrektora, nie reagowali do taj pory. Potrzeba wielu zabiegow
      zeby zrozumiec mlodziez - nikt tego z suwitu nie wymyslil, cieszy mnie ze
      wreszcie wyszly na jaw rzeczy, ktore w tej szkole wszystkim psuly wspolprace.
      • Gość: red in my head Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.smrw.lodz.pl 25.03.04, 18:40
        Molestowanie sexualne?Raczej nie(chociaż kto tam wie).Znęcanie się nad
        uczniami,TAK.Dyrek to kawał skurwy$%#a i karzdy kto miał z nim (nie)przyjemność
        będzie wiedział o co mi chodzi.Nieraz byłem świadkiem i ofiarą
        jego "żartów",mnie to osobiście nierusza ale niepowinno tak być.
        DZIENKUJEM BARDZO.
        • Gość: andropow Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.smrw.lodz.pl 25.03.04, 19:29
          należy skasować wysłańca-rozkaz!
          • Gość: m4lcolm Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.toya.net.pl 25.03.04, 19:35
            wszystkich was znajde i zabije, ci którzy bezkarnie na Piotrusia flugają niech
            nieczuja sie już bezpieczni. JA zawsze widziałem w nim swojego mistrza i
            niepozwole na takie słowa pogardy w Jego kierunku :>
            • Gość: sierkowska Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.smrw.lodz.pl 25.03.04, 20:04
              ja ci dam ty uzurpatorze...tylko ja piotrusia kocham
            • Gość: 1 Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.smrw.lodz.pl 25.03.04, 20:08
              Dyrku, nie dałeś rady - STALIN
            • Gość: j!! Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.toya.net.pl 25.03.04, 20:11
              ale jestes prymitywny... (m4lcolm)mowiac ze znajdziesz wszytkich i
              pozabijasz... myslisz tokiem pana P. mu tez przeszkadzaja, niektorzy
              nauczyciele ... to ich niszczy.. tak jest najlepiej co nie hehehe... tez mam z
              nim lekcje i uwazam, ze wysmiewa sie z wszytkich... niech spojrzy na siebie...
              A Pan Wychowawca jest bardzo milym i sympatycznym nauczycielem... ma podejscie
              do młodziezy. Umie ja zachecic do nauki. Dyrek po prostu nie moze znesc tego ze
              Wychowawca ma wieksza wiedze od niego....:/ i jak chodzi o glosowania... na
              dyrektora szkoly.. to kazdy uczen wie ze byly rozne przekrety i dlatego pan
              Piotr wygral... a niech sie nie odzywaja ludzie ktorzy nie wiedza co sie dzieje
              tak naprawde na lekcjach...!!!!!!1 bo to dlamnie jest kpina ...
              • Gość: m4lcolm Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.toya.net.pl 25.03.04, 20:54
                KONIEC DYSKUSJI ! JA I PAN DYREKTOR JESTEŚMY BIGGEST AND THE BEST WIĘC JUŻ
                LEPIEJ NIC NIEMÓW :>
                • Gość: j!!!!!!!!!! Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.toya.net.pl 25.03.04, 21:10
                  heheh to mial byc kawał??? troche nie smaczny !!!!!!!!!
                  • Gość: m4lcolm Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.toya.net.pl 25.03.04, 21:48
                    na żarty to tu miejsca niema......
                    • Gość: j!!!!!!!! Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.toya.net.pl 25.03.04, 22:43
                      no to co tu zartujesz a po tem gadasz, ze nie ma mejsca na zarty!!! chyba cie
                      nie rozumiem...
                      • Gość: ShelBy HeYa ... :P mALKOLm TY WAZELINO IZYDuPCZYKA TY LOLU IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 27.03.04, 01:47
                        ty no ciebie to już chyba stary popierdoliło na maxa co ty Qrwa zagłupoty
                        piszesz jutro Ci nakope do tej DUPENCJI jak się spotkamy heheh :P
                    • nigdyy te! 25.03.04, 23:43
                      te, m4lcolm znajde i zatłuke !
                      • Gość: m4lcolm Re: te! IP: *.toya.net.pl 26.03.04, 00:01
                        niemusisz szukać sam przyjde.... :>
                        • nigdyy Re: te! 26.03.04, 00:09
                          te , uwazaj co mowisz gowniarzu!
                        • nigdyy Re: te! 26.03.04, 00:10
                          chcesz sie bic?
                        • nigdyy Re: te! 26.03.04, 00:19
                          ej , m4lcolm ale wez mnie nie bij dobra? ja tylko tak zartowalem....
                          no wez no....... , spoko stary.... ej luz juz dobra?
                          • Gość: m4lcolm Re: te! IP: *.toya.net.pl 26.03.04, 00:26
                            tera to już na mych murzynów uważaj, wiesz mówie serio, ja nieżartuje trzymaj
                            lepiej dupe ciasno :>
                            • Gość: j!!!!! Re: te! IP: *.toya.net.pl 26.03.04, 00:32
                              m4lcolm jestes fajny jak... heheehhe... ej no musze sie z toba umowic.. zawsze
                              pragnelam takiego chlopaka jak ty..!!!!!!! no kurde... serwujesz grypsami jak
                              mieso za komune heheheh!!!
                              • Gość: m4lcolm Re: te! IP: *.toya.net.pl 26.03.04, 00:37
                                to forum o MOLESTOWANIU a nie randka w ciemno..... :>
    • Gość: Macu 91852 dla niewiedzącego IP: *.4web.pl 25.03.04, 19:13
      INF jest to skrót od pewnej formacji (grupy ziomali dbających o uczciwość i
      sprawiedliwość)... ale w tym wypadku jest to skrót od Idziemy Najebać
      Frajerowi... Izydorczyk podejdź no do płota... Bedzie pranie!...
      • Gość: p i w tylko prawda.....sie liczy IP: 217.153.156.* 25.03.04, 19:38
        myślę, ze dyrektor powinien teraz zapłacić za swoj stosunek do uczniow i do
        swoich podwladnych-nauczycieli.Stracilismy przez jego despotyzm wielu
        doskonalych fachowcow, nas sie nie da tak jak ich usunac bo przed nami jeszcze
        cale zycie.Poza tym jestesmy za mlodzi zeby wyruszac w doroslejsze zycie z
        takim wzorem pedagoga i przykladem moralnym. pozostaje tylko uopmniec sie o
        sprawiedliwosc.
        co na ten temat uwaza szkolny pedagog?
        • Gość: paweł gdzie wzorzec dla mlodziezy? IP: 217.153.156.* 25.03.04, 19:40
          • Gość: PAWEŁ gdzie wzorzec dla mlodziezy? c.d IP: 217.153.156.* 25.03.04, 19:46
            ze stachem patrez na to co sie dzieje.....gdzie jakikolwiek wzor do
            nasladowania. Panie Piotrze I. pieknie Pan przemawial nad mogila naszego
            wspolnego wychowawcy Prof. Izdebskiego, z taka wdziecznoscia za lata
            poswiecenia i wybitne zdolnosci pedogogiczne. stawial GO Pan za wzor uczniom i
            nauczycielom, wnioskuje ze sobie niekoniecznie. Wstyd mnie ogarnia, co zostalo
            w tobie PIOTRZE z przeslania prof.Izdebskiego? A nasz wychowaca penie sie teraz
            w grobie przewraca!
    • Gość: Pluto Re: Uczniowie oskarżają dyrektora szkoły o molest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 03:52
      FAKT!!!
      Do bananów powinno się dołączać condomy, tak na wszelki wypadek!

FAKT!!!
      Gdyby wycofano z produkcji paluszki problem by się automatycznie rozwiazał!

FAKT!!!
      O Picassie powinny suę uczyś jedynie pełnoletnie osoby!

FAKT!!!
      Z dyrktora powinni być wszyscy zadowoleni!
      • Gość: sloowik nie zartuj sobie palancie IP: 217.153.156.* 26.03.04, 16:01
        czeniacki jestes
        • Gość: m4lcolm Re: nie zartuj sobie palancie IP: *.toya.net.pl 26.03.04, 16:35
          przepraszam. mam nadzieje, że nic mi niezrobisz i że wszystko sie jakoś
          ułoży.....:_)
          • Gość: ShelBy HeYa ... :P PLUTO TY PICZO IDZ SIĘ LECZYĆ JEŁOPIE !!!! IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 27.03.04, 01:49
            następna dziwka DREKTORA ty CHUJOGŁOWY JEŁOPIEEE...
            • Gość: m4lcolm Re: PLUTO TY PICZO IDZ SIĘ LECZYĆ JEŁOPIE !!!! IP: *.toya.net.pl 27.03.04, 16:24
              buahahahaha [; mocne
        • Gość: partzant Re: nie zartuj sobie palancie IP: 62.233.180.* 26.03.04, 22:25
          sloowik gora.pozdro od inf. skoncza sie czasy samochwalcow.chamstwo
          wojewodzkiego to nic wszyscy dobrowolnie tam ida, chamstwo w szkole to taki
          zart?! mam dosyc kretynskich dowcipow, zmowy milczenia i wielkiego PIOTR
          IZYDORCZYK na zaproszeniach na wystawe uczniow, hehe , megalomania,nara ide
          robic dyplom , choc po dzisiejszym dniu to mnie vice usadzi na amen.
          • Gość: partyzant Re: nie zartuj sobie palancie IP: 62.233.180.* 26.03.04, 22:33
            strzelono nam dzisiaj gadke ze izydor nas bedzie z vice ciagac po sadach o
            znieslawienie, ciekaw jestem o co .izzy sam rozdmuchał sytuacje, a jesli teraz
            tego nie wypije to mu jeszcze doleje(wytkne co było ) ,przypomnijcie sobie
            matury ,, i hasłoo izziego ze stolek w plastyku go 3 tysie kosztował, to żąrt
            jego był , sam sie chwali , teraz ma . poza tym w pismie nie ma mowy o
            molestowaniu seksualnym a pismo skierowano do ministerstwa , nie do gazet nie
            do telewizji( choc nas o to prosili), to my nie mamy godnosci zeby go ciagac po
            gazetach, to on umieszcza te artykuly, zapraszam do sadu bo to on znieslawil
            wychowawce w poprzednim artykule( czlowiek malo kompetentny?! poziom lekcji
            jest jak na polibudzie a zago ma recenzje z doktoratu taką ze sie niech dyr
            chowa)
            • Gość: ShelBy HeYa ... :P Re: DROGI partyzancie i DYRU <szelmo> IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 26.03.04, 23:09
              stary wiem o czym mówisz wiem co się dzieje <wszyscy to wiedzą ale łajzy nie
              powiędzą> poprzedni dyro to był człowiek... ten to ja nawet nie wiem skąd
              przyleciał hehe:P z kołyski wypadł chyba hehe:P stary dobrze że ktoś sie
              odważył ja tego CZŁOWIECZKA POPROSTU NIE TRAWIE szanowny pan JUSTIN był osobą
              na którj widok chyliłem głowę , budził we mnie szacunek i uznanie jeszcze ne
              słyszałem na jego temat żadnej złej opinii a ten teraz co to Qrwa jest:P zero
              szacunku ludzie go nie znoszą jest co prawda dobre wychowanie musi być dzień
              dobry i to wszystko. zgadzam się z tobą także że debil który redagował ten
              artykół jest skończonym idiotą.Więc kto go do prac przyjoł???? <jeszcze
              wiekszy idiota :P> DYRU nie ma takiej mocy jak DYRU WADER z trylogi :P hehe i
              nic nie może zrobić jedyne co może hm... skarżyć gazete a nie was \teraz to
              już NAS hehe :P BIEDNY PROFESOR jedyny kąpetętny i prawy człowiek jakiego
              znałem + PROFESOREK od polaka <pozdrowionka :P> jedyna osoba która znakomicie
              przedstawiała różne zagadnienia TEMATY świetnie obeznana w temaci
              człowiek\pasjonat który ponad wszystko stawiał na edukacje młodzieży a teraz co
              przyjdzie jakis stary pryk który bedzie pieprzył coś od rzeczy hm... :P
              przemyślcie to LudziSka
              • Gość: ziomo Re: DROGI partyzancie i DYRU <szelmo> IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.04, 18:24
                ShelBy HeYa , stwiam pizze i cole za te słowa
      • Gość: ollie_bollie <lolek> IP: *.toya.net.pl 26.03.04, 20:26
        heeeeee jakieś bannany?? ja pierdziele paluszki?? ploty po SQL krążą że
        Izydupczyk spał z laskami ze szkoły i może to prawda jasna:> heee mnie nie
        molestował..ufff hehe ale ze mnie szczęściara ehe=]co prawda to prawda
        nauczyciele narzekają na dyrka ale heh sami pomyslcie nie mógł uczennic brać na
        siłke eheh chyba ,że na śpiocha ale moim zdaniem one też musiały chcieć :/ajjjj
        <bełt> hehehe ale przesyłam pozdrowienia <llollo>
        • nigdyy Re: <lolek> 26.03.04, 22:32
          no...to sie Izyiemu zrobiło w zyciu nieco mniej easy...
      • Gość: ShelBy HeYa ... :P PAWEŁ POWIEDZ NAM JAKI BYŁ DYRU W DZIECIŃSTWIE!!!! IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 27.03.04, 01:53
        to zostawie bez komętarza EASY_DUPCZYKu byłes lolkiem cienkim pomiotem kolegów
        z klasy dobraNOC!!!!!!!!
    • Gość: to ja uczennica co o tym myslec? IP: *.toya.net.pl 27.03.04, 16:57
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka