teufel 24.03.04, 09:32 Tak sobie oglądałem rano TVN24 i była kamera koło spodka i z oddali zobaczyłem coś pędzącego podobnego do Citka(oczywiście w innych kolorach). Czy to jest możliwe czy tylko miałem omamy wzrokowe?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aleksej Re: Cityrunner w Katowicach?? IP: *.lodz.dialog.net.pl 24.03.04, 10:43 To jest 116Nd czyli Citadis (zreszta przez niektorych tez zwany Citkiem :) ) Jest w kolorze szarym wiec moze nie bylo go widac za dobrze, szczegolnie dzisiaj. Pozdrawiam, Aleksej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teufel Re: Cityrunner w Katowicach?? IP: *.toya.net.pl 24.03.04, 17:13 Tak zważywszy, że kamera jest umieszczona wysoko. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Cityrunner w Katowicach?? 24.03.04, 17:33 Zważywszy na fakt, że o Citadisach 100 (m.in. katowickich) było już trochę wątków na forum, to muszę pogratulowac koledze refleksu. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teufel Re: Cityrunner w Katowicach?? IP: *.toya.net.pl 24.03.04, 21:50 <Nastawiacz> leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawy Re: Cityrunner w Katowicach?? IP: *.Astral.Lodz.PL 25.03.04, 12:02 oni pieszczotliwie nazywają je KARLIKI szkoda tylko, że są całe szare choć przynajmniej się nie brudzą. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Cityrunner w Katowicach?? 26.03.04, 09:20 Prawy, z tym szarym to nie tak. Katowice zamówiły szary metalik (coś jak błyszczący ołów), ale Konstal dał ciała i metalik gdzieś zniknął. W efekcie tramwaje są szare. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
thomasch Re: Cityrunner w Katowicach?? 26.03.04, 12:34 Widziałem te tramwaje na żywo - w zeszłym roku byłem w Katowicach - i muszę przyznać, że tramwaje w tym malowaniu wcale źle nie wyglądają. Ten szary ma dosyć przyjemny odcień. Odpowiedz Link Zgłoś