Dodaj do ulubionych

Inwestorzy się Łodzi nie oprą

IP: *.w-s.pl 16.09.10, 21:11
czekamy na konkrety.
Obserwuj wątek
    • Gość: sara Inwestorzy się Łodzi nie oprą IP: *.1-85.cust.bluewin.ch 16.09.10, 21:26
      super, tylko szkoda, ze sie w lodzkim hiltonie nie mogli spotkac...

----------------
      szwajcarskakariera.wordpress.com
      • Gość: faber Re: Inwestorzy się Łodzi nie oprą IP: *.toya.net.pl 16.09.10, 22:12
        Nie tylko w Łodzi z Hiltonem nie wypaliło.
        krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,8382218,Mial_byc_Hilton__jest_parking_zastawiany_budami.html
        • Gość: mcav z bpo jest tak... IP: *.smrw.lodz.pl 17.09.10, 04:02
          ...przychodzi kryzys i w dwa tygodnie wszyscy są na bruku a firma przenosi się do tańszego państwa, np Indii.
          Szkoda, że nie potrafią zachęcić do tworzenia centrów naukowych w Łodzi. Studentów pełno i bezrobotni, zwłaszcza Ci po kierunkach biologiczno-technicznych.
    • Gość: mada Łódź miastem szans? Inwestorzy się Łodzi nie oprą IP: *.retsat1.com.pl 17.09.10, 00:16
      Trzeba było jeszcze dołożyć po jednym menelu.
    • Gość: fertyl Łódź miastem szans? Inwestorzy się Łodzi nie oprą IP: *.chello.pl 17.09.10, 07:54
      w Łodzi bo tanio - ale tam są słabe firmy BPO "to i tak laurka" - cwaniaczki i tyle a to trzeba poukładać profesjonalnie
    • fullprawda czekam z utęsknieniem 17.09.10, 09:23
      kiedy firma produkcyjna stworzy w Łodzi chociaż 1 miejsce pracy?a tak to tylko zwykły lans krawaciarzy
      • ggrdl A słyszałeś: 17.09.10, 11:22
        fullprawda napisał:

> kiedy firma produkcyjna stworzy w Łodzi chociaż 1 miejsce pracy?a tak to tylko
        > zwykły lans krawaciarzy

Produkcyjna:
        1. Merloni
        2. B/S/H (Bosch-Siemens)
        3. Dell - Foxconn
        4. Gilette
        5. Hutchinson

To tylko duże firmy, każda po wiele setek ludzi.
        Można też dorzucić produkcję ...oprogramowania: AMG, Ericpol.

To jak z tym lansem? Rzeczywistość nie pasuje do tezy?
    • Gość: pokrzywdzony Łódź miastem szans? Inwestorzy się Łodzi nie oprą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.10, 10:10
      Szanowny Panie Prezydencie !10.02.2010r. zapisałem się do Pana w bardzo ważnej dla mnie życiowo sprawie./byłem pierwszy na liście/.Od tego zapisu minęło 7 miesięcy a Pan nie przyjął mnie.Proszę więc o zainteresowanie się moją sprawą.
    • ggrdl I nie oparli się: Plaza Dev 17.09.10, 11:19
      Pamiętacie wypowiedź Szygendowskiego nt. Fakory? Oni wcale nie są przeciwko inwestorowi, oni po prostu wpuścili inwestora w zabytek. :-(((
      Finansowo oznacza to kilkanaście milionów złotych w plecy - przez jedną decyzję, która mogła być wydana PRZED ZAKUPEM, a nie PO ZAKUPIE.

Po takiej nauczce inwestorzy ustawią się w kolejce. Tak jak kiedyś Billa (ta od marketu), której przedstawiciele na uroczystości otwarcia powiedzieli, że przez urzędasów wyszło im 10% drożej i gorzej (mniejszy parking).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka