Gość: m IP: *.w-s.pl 16.09.10, 21:11 czekamy na konkrety. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sara Inwestorzy się Łodzi nie oprą IP: *.1-85.cust.bluewin.ch 16.09.10, 21:26 super, tylko szkoda, ze sie w lodzkim hiltonie nie mogli spotkac... ---------------- szwajcarskakariera.wordpress.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faber Re: Inwestorzy się Łodzi nie oprą IP: *.toya.net.pl 16.09.10, 22:12 Nie tylko w Łodzi z Hiltonem nie wypaliło. krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,8382218,Mial_byc_Hilton__jest_parking_zastawiany_budami.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcav z bpo jest tak... IP: *.smrw.lodz.pl 17.09.10, 04:02 ...przychodzi kryzys i w dwa tygodnie wszyscy są na bruku a firma przenosi się do tańszego państwa, np Indii. Szkoda, że nie potrafią zachęcić do tworzenia centrów naukowych w Łodzi. Studentów pełno i bezrobotni, zwłaszcza Ci po kierunkach biologiczno-technicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Łódź miastem szans? Inwestorzy się Łodzi nie oprą IP: *.retsat1.com.pl 17.09.10, 00:16 Trzeba było jeszcze dołożyć po jednym menelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fertyl Łódź miastem szans? Inwestorzy się Łodzi nie oprą IP: *.chello.pl 17.09.10, 07:54 w Łodzi bo tanio - ale tam są słabe firmy BPO "to i tak laurka" - cwaniaczki i tyle a to trzeba poukładać profesjonalnie Odpowiedz Link Zgłoś
fullprawda czekam z utęsknieniem 17.09.10, 09:23 kiedy firma produkcyjna stworzy w Łodzi chociaż 1 miejsce pracy?a tak to tylko zwykły lans krawaciarzy Odpowiedz Link Zgłoś
ggrdl A słyszałeś: 17.09.10, 11:22 fullprawda napisał: > kiedy firma produkcyjna stworzy w Łodzi chociaż 1 miejsce pracy?a tak to tylko > zwykły lans krawaciarzy Produkcyjna: 1. Merloni 2. B/S/H (Bosch-Siemens) 3. Dell - Foxconn 4. Gilette 5. Hutchinson To tylko duże firmy, każda po wiele setek ludzi. Można też dorzucić produkcję ...oprogramowania: AMG, Ericpol. To jak z tym lansem? Rzeczywistość nie pasuje do tezy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokrzywdzony Łódź miastem szans? Inwestorzy się Łodzi nie oprą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.10, 10:10 Szanowny Panie Prezydencie !10.02.2010r. zapisałem się do Pana w bardzo ważnej dla mnie życiowo sprawie./byłem pierwszy na liście/.Od tego zapisu minęło 7 miesięcy a Pan nie przyjął mnie.Proszę więc o zainteresowanie się moją sprawą. Odpowiedz Link Zgłoś
ggrdl I nie oparli się: Plaza Dev 17.09.10, 11:19 Pamiętacie wypowiedź Szygendowskiego nt. Fakory? Oni wcale nie są przeciwko inwestorowi, oni po prostu wpuścili inwestora w zabytek. :-((( Finansowo oznacza to kilkanaście milionów złotych w plecy - przez jedną decyzję, która mogła być wydana PRZED ZAKUPEM, a nie PO ZAKUPIE. Po takiej nauczce inwestorzy ustawią się w kolejce. Tak jak kiedyś Billa (ta od marketu), której przedstawiciele na uroczystości otwarcia powiedzieli, że przez urzędasów wyszło im 10% drożej i gorzej (mniejszy parking). Odpowiedz Link Zgłoś