Gość: strapiona IP: *.net.euron.pl 24.09.10, 15:23 Czy ktoś z forumowiczów może polecić dobrego chirurga naczyniowego w Łodzi lub ewentualnie napisać kogo się absolutnie wystrzegać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hehe Re: dobry chirurg naczyniowy IP: *.toya.net.pl 24.09.10, 15:51 Przychodnia CERTUS na przeciwko dawnej wytwórni papierosów na Kopernika. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strapiona Re: dobry chirurg naczyniowy IP: *.net.euron.pl 25.09.10, 13:28 Dzięki za podpowiedź ale jest tam ich dwóch do którego się zwrócić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: dobry chirurg naczyniowy IP: *.toya.net.pl 25.09.10, 15:19 Do szefa!!! Do szefa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryśka Re: dobry chirurg naczyniowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.14, 16:44 To ja mogę polecić- dr Rylski. Moja mama była u niego prywatnie w dr lik clinic z żylakami i jest zadowolona..:) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwatcher Re: dobry chirurg naczyniowy 06.10.14, 21:55 Jeżeli zależy Ci na wysokiej jakośći to z czystym sercem polecam www.mikomed.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwatcher Re: dobry chirurg naczyniowy 06.10.14, 21:54 Bardzo polecam NZOZ Mikomed www.mikomed.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś