Dodaj do ulubionych

Gdyby to jeszcze kogoś obchodziło - dziś ujawniła

18.10.10, 21:35
się adminka:-) Na podforze Łódź - Opinie i komentarze, w wątku z komentarzami do listu zatroskanej strachem polityków przed aktywnymi mieszkańcami miasta łodzianki, Katarzyny Mikołajczyk. Teraz już co prawda jest na czarno, ale po południu świeciła na czerwono:-)
Obserwuj wątek
    • big_news Re: Gdyby to jeszcze kogoś obchodziło - dziś ujaw 18.10.10, 21:40
      Wróciło... stare?!;)
      • miejskie_narty Re: Gdyby to jeszcze kogoś obchodziło - dziś ujaw 18.10.10, 21:45
        Na to wygląda:-)
        • big_news Re: Gdyby to jeszcze kogoś obchodziło - dziś ujaw 18.10.10, 21:56
          Ja to się tylko zastanawiam jak to jest, gdy człowiek czyta forum i absolutnie nie zabiera na nim głosu. Przecież to jakieś chore chyba? Bo już "społecznego" zacięcia do wycinek, nawet nie próbuję skumać.
          • miejskie_narty Re: Gdyby to jeszcze kogoś obchodziło - dziś ujaw 18.10.10, 22:16
            No wiesz, to może być nałóg. Sam też tak mam (choć ostatnio mniej jakby), że wiem, że nic, ale to absolutnie nic, nie wyniosę z czytania czegoś, a mimo to czytam:-)
            • big_news Re: Gdyby to jeszcze kogoś obchodziło - dziś ujaw 18.10.10, 22:24
              Czytać bez chęci odniesienia się, to ja mogę książki czy prasę, ale nie fora. Przecież to typowe miejsce do wymiany myśli. Taka wirtualna kawiarnia. Jak już się z kimś spotykasz, to wyłącznie z rzadka masz chęć pomilczenia wspólnie, co nie? Jasne, są tacy, którzy całe życie spędzają w milczeniu (już nie mówię o przytakiwaniu), godząc się na rolę specyficznego powiernika (chociażby), ale przecież na fora nie zagląda się... za karę, prawda;)
              • miejskie_narty Re: Gdyby to jeszcze kogoś obchodziło - dziś ujaw 18.10.10, 22:39
                Myślę, że w tym przypadku chodzi o misję. Xmisję;-)
                • big_news Re: Gdyby to jeszcze kogoś obchodziło - dziś ujaw 18.10.10, 22:42
                  No tak, to tłumaczy wszystko;)
              • dova A ja, na ten przykład, zaglądam 18.10.10, 23:01
                żeby sprawdzić co też nowego Bigi wysmarował. Niewiele wynoszę, czasem uśmiech, i nie odnoszę bo byś mnie na szaro zrobił.
                • big_news Re: A ja, na ten przykład, zaglądam 19.10.10, 03:38
                  Hm,
                  miłe to, dziękuję, jednak...
                  są pewne różnice między Tobą a moderatorką.
                  Nie, nie idzie o to, że tamta pani mi nie słodzi, mam na myśli takie mianowicie fakty, że pani moderatorka na dobrą(?) sprawę zupełnie się tu nie udziela cokolwiek pisząc, co Ty jednak z rzadka (żałuję) czynisz, na dodatek z Twojej strony nikomu nie grozi wycinka, z jakich ta społeczniczka jeszcze w życiu się nie raczyła wytłumaczyć.
                  I wreszcie, namawiam Cię jednak do większej odwagi, słuchy o tym, jakoby sieję tu blady strach i popłoch i wszyscy bez wyjątku są przeze mnie bezwzględnie gaszeni, najdelikatniej mówiąc, mocno mijają się z rzeczywistością.
                  • Gość: dova Re: A ja, na ten przykład, zaglądam IP: *.astral.lodz.pl 19.10.10, 11:49
                    Namawiasz mnie do większej odwagi odnośnie czego?
                    • big_news Re: A ja, na ten przykład, zaglądam 19.10.10, 13:59
                      Napisałaś min.:

- Niewiele wynoszę, czasem uśmiech -,

w tym miejscu mogę tylko ubolewać, że nie potrafię (chyba podobnie do innych tu aktywnych) swoją pisaniną wzbogacić Twojej wiedzy i częściej spowodować radości, oraz:

- i nie odnoszę bo byś mnie na szaro zrobił -.

tutaj muszę zaoponować (wyżej już o tym nadmieniałem), nie jest ze mnie taki znowu Straszny Lud, a w każdym razie jeżeli już się odcinam, to wyłącznie pięknym za nadobne. Dlatego też zachęcam do... słusznej krytyki, o ile tylko dam ku niej powody.
                      • dova Re: A ja, na ten przykład, zaglądam 19.10.10, 22:42
                        OK, będę pamiętać.
              • przyslowie Jaki ten Biguś szlachetny... 19.10.10, 11:29
                big_news napisał:

> Czytać bez chęci odniesienia się, to ja mogę książki czy prasę, ale nie fora. P
                > rzecież to typowe miejsce do wymiany myśli. Taka wirtualna kawiarnia. Jak już s
                > ię z kimś spotykasz, to wyłącznie z rzadka masz chęć pomilczenia wspólnie, co n
                > ie? Jasne, są tacy, którzy całe życie spędzają w milczeniu (już nie mówię o prz
                > ytakiwaniu), godząc się na rolę specyficznego powiernika (chociażby), ale przec
                > ież na fora nie zagląda się... za karę, prawda;)

Niech go kaczka kopnie.
              • banita82 Re: Gdyby to jeszcze kogoś obchodziło - dziś ujaw 20.10.10, 12:02
                A jak kazdy wpis Twoj jest nagminnie kasowany(czy to bo jest "nie poprawny" lub poniewaz piszesz zza granicy to myslisz ze chce Ci sie pisac? Pozdrawiam
    • aaa202 Ix? 18.10.10, 21:53
      • miejskie_narty Ja tego nie powiedziałem:-) 18.10.10, 22:15

• dziad_borowy Re: Ix? 19.10.10, 10:53
        Staś ma dwa jabłka. Jedno X, a drugie Y. Jabłko X warte 2,75 zł, a Y 3,20 zł. Tata Stasia - hodowca jabłek codziennie pokonuje 30 km jadąc na targowisko w mieście. Wyrusza tam o godzinie 7.30 i jedzie furmanka z predkoscia 15 km/h. W tym samym momencie z miasta wyrusza baba z bankami na mleko jadaca na wies Stasia. Jedzie na rowerze z predkoscia 20 km/h. W momencie gdy tata Stasia i baba z bankami mijaja sie na drodze, Stas spada z drabiny i roztrzaskuje mu sie drozsze jablko. Ktore jablko mu pozostalo i czy zlamal noge?
        Dzierżżż!!!
        • aaa202 Jak z drabiny? 19.10.10, 11:00
          • dova Re: Jak z drabiny? 19.10.10, 11:20
            Jak ma za chude nóżki, na drabinę nie wejdzie. Droższe jabłka rwie się z drabiny, tańsze zrywa z dołu, z rowu.
    • ixtlilto Re: Gdyby to jeszcze kogoś obchodziło - dziś ujaw 20.10.10, 17:09
      Ale co w tym sensacyjnego?
      - że się świeciłam?
      - że tam a nie tu?
      - że iX a nie Ygrek?

:)
      • przyslowie Re: Gdyby to jeszcze kogoś obchodziło - dziś ujaw 20.10.10, 19:25
        To było sensacyjne, bo oficjalnie pozbawieni jesteśmy moderatora czy moderatorki, a tu raptem się zaświeciło.
      • miejskie_narty Re: Gdyby to jeszcze kogoś obchodziło - dziś ujaw 21.10.10, 08:47
        Sensacyjne to może nie jest, ale jednak swego czasu domysły na temat tego, kto moderuje forum, rozpalały namiętności co niektórych forumowiczów. Zwłaszcza w świetle dosyć aktywnej polityki cięć i milczenia tajemniczego siepacza. Chyba nie ma zresztą o czym mówić - jak masz dostęp do jakichkolwiek statystyk, to pewnie sama widzisz, w którą stronę poszły zmiany na FŁ.

• Gość: ojej Re: Gdyby to jeszcze kogoś obchodziło - dziś ujaw IP: *.mnc.pl 20.10.10, 17:46
      Napisala list jako lodzianka, a potem ocezurowala jako moderator

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka