Dodaj do ulubionych

Ryszard C.: miałem cel - zabić polityka. Jakieg...

• jar_ole cóż tu kryć...zaczyna się totalna wojna świrów! 21.10.10, 11:06
      a wystarczyłoby ujawnić, jakie lekarstwa brał przed wyborami Kaczyński...i zaaplikować je wszystkim jego zwolennikom...byłaby szansa na pojednanie narodowe, pokój etc.:)
    • dalacin4 temu to się dopiero należy "ruch poparcia" 21.10.10, 11:08
    • Gość: Wojtas Ryszard C.: miałem cel - zabić polityka. Jakieg... IP: *.portnet.pl 21.10.10, 11:15
      I po co o takim gnoju pisać artykuł - zero informacji w prasie
      • dalacin4 Re: Ryszard C.: miałem cel - zabić polityka. Jaki 21.10.10, 11:37
        Gość portalu: Wojtas napisał(a):

> I po co o takim gnoju pisać artykuł - zero informacji w prasie

sam jesteś gnój
        • Gość: Wojtas Re: Ryszard C.: miałem cel - zabić polityka. Jaki IP: *.portnet.pl 21.10.10, 11:43
          Gnój to za mało powiedziane, po przemyśleniu mogę go określić jako wyrachowane ścierwo. A komentarz otrzymałem chyba od następnego potencjalnego zamachowca, lepiej zapisać jego IP
          • dalacin4 Re: Ryszard C.: miałem cel - zabić polityka. Jaki 21.10.10, 11:53
            i ścierwo też (:
            • Gość: Wojtas Re: Ryszard C.: miałem cel - zabić polityka. Jaki IP: *.portnet.pl 21.10.10, 12:28
              Odstaw antybiotyk, Dalacin, bo ci szkodzi :)
              • Gość: cv Re: Ryszard C.: miałem cel - zabić polityka. Jaki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.10, 00:17
                Czemu nazywasz ścierwem osobę sprzątającą śmieci?

Fakt że wybrał zły cel - maleńki okruszek podczas gdy w kraju a szczególnie w Wawie tony śmierdzącego gówna.

KK powinien być zmodyfikowany - zabójstwo człowieka 25 lat - do kary śmierci, zabójstwo polityka tydzień w zawieszeniu- do 3 lat
    • pizza jedna rzecz w tym całym horrorze 21.10.10, 11:21
      mi się spodobała: wczoraj politycy występujący przed kamerami się autentycznie bali - widać było to w ich oczach i twarzach - pierwszy raz widziałem jak zniknął im z ust ten szyderczy uśmieszek i zamiast tego widać było lękliwe niepewne miny.
    • Gość: dublyn_____ Ryszard C.: miałem cel - zabić polityka. Jakieg... IP: 79.97.165.* 21.10.10, 11:22
      Szacunek dla faceta. Jako jeden z nielicznych z narodu pie...watych polakow mial odwage
      pokazac mafii trzech najwiekszych partii co o nich mysli.
      Szkoda tylko ze nie byl zbyt skuteczny , mogl to lepiej zaplanowac i trafiac "wyzej".
    • rudolf-2 Ryszard C.: miałem cel - zabić polityka. Jakieg... 21.10.10, 11:24
      Czy aby na pewno w materiale poświęconym fanatykowi-mordercy trzeba bylo poinformować opinie społeczną na temat ofert handlowej hotelu, czy serwisu wynajmującego samochody??? po kiego grzyba takie wieści?
      Zgrzyt!!!
    • Gość: bezstronna Ryszard C.: miałem cel - zabić polityka. Jakieg... IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.10, 11:25
      "Kto wiart sieje burzę zbiera"- to o p. Jarosławie. To sprawa psychologów jak go wyprowadzić
      z tego amoku tylko,że on wie wszystko najlepiej więc dziwne,że nie widzi jaki efekt mają jego działania. Mógłby zobaczyć na tym strasznym fakcie, ale odwrócił "kota ogonem".
    • Gość: maciek reklama IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.10.10, 11:28
      Przepraszam ale ile Arsen , hotel Savoy i Centrum zapłaciły za reklamę?
    • Gość: dd błąd w tekście IP: *.compower.pl 21.10.10, 11:36
      "Na razie jednak C. się na nie zgodził.", a powinno być chyba "Na razie jednak C. się na nie nie zgodził."
    • mineyko Ryszard C.: miałem cel - zabić polityka. Jakieg... 21.10.10, 19:41
      Komu ta zbrodnia przyniosła korzyści polityczne.
      Bo chyba nie Platformie?
    • gangusek Ryszard C.: miałem cel - zabić polityka. Jakieg... 22.10.10, 00:19
      Swego czasu Polska była gotowa udzielić azylu Litwinowi który zamordował polityka/prokuratora.
      Teraz Reszta krajów powinna udzielić azylu Ryszardowi C. ;)
    • Gość: waldi_46 Ryszard C.: miałem cel - zabić polityka. Jakieg... IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.11.10, 19:32
      bo politycy doprowadzili naród do skrajnej biedy sami pławiąc się w luksusie i to jest cała przyczyna jego zbrodni .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka