jar_ole cóż tu kryć...zaczyna się totalna wojna świrów! 21.10.10, 11:06 a wystarczyłoby ujawnić, jakie lekarstwa brał przed wyborami Kaczyński...i zaaplikować je wszystkim jego zwolennikom...byłaby szansa na pojednanie narodowe, pokój etc.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtas Ryszard C.: miałem cel - zabić polityka. Jakieg... IP: *.portnet.pl 21.10.10, 11:15 I po co o takim gnoju pisać artykuł - zero informacji w prasie Odpowiedz Link Zgłoś
dalacin4 Re: Ryszard C.: miałem cel - zabić polityka. Jaki 21.10.10, 11:37 Gość portalu: Wojtas napisał(a): > I po co o takim gnoju pisać artykuł - zero informacji w prasie sam jesteś gnój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtas Re: Ryszard C.: miałem cel - zabić polityka. Jaki IP: *.portnet.pl 21.10.10, 11:43 Gnój to za mało powiedziane, po przemyśleniu mogę go określić jako wyrachowane ścierwo. A komentarz otrzymałem chyba od następnego potencjalnego zamachowca, lepiej zapisać jego IP Odpowiedz Link Zgłoś
dalacin4 Re: Ryszard C.: miałem cel - zabić polityka. Jaki 21.10.10, 11:53 i ścierwo też (: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtas Re: Ryszard C.: miałem cel - zabić polityka. Jaki IP: *.portnet.pl 21.10.10, 12:28 Odstaw antybiotyk, Dalacin, bo ci szkodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cv Re: Ryszard C.: miałem cel - zabić polityka. Jaki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.10, 00:17 Czemu nazywasz ścierwem osobę sprzątającą śmieci? Fakt że wybrał zły cel - maleńki okruszek podczas gdy w kraju a szczególnie w Wawie tony śmierdzącego gówna. KK powinien być zmodyfikowany - zabójstwo człowieka 25 lat - do kary śmierci, zabójstwo polityka tydzień w zawieszeniu- do 3 lat Odpowiedz Link Zgłoś
pizza jedna rzecz w tym całym horrorze 21.10.10, 11:21 mi się spodobała: wczoraj politycy występujący przed kamerami się autentycznie bali - widać było to w ich oczach i twarzach - pierwszy raz widziałem jak zniknął im z ust ten szyderczy uśmieszek i zamiast tego widać było lękliwe niepewne miny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dublyn_____ Ryszard C.: miałem cel - zabić polityka. Jakieg... IP: 79.97.165.* 21.10.10, 11:22 Szacunek dla faceta. Jako jeden z nielicznych z narodu pie...watych polakow mial odwage pokazac mafii trzech najwiekszych partii co o nich mysli. Szkoda tylko ze nie byl zbyt skuteczny , mogl to lepiej zaplanowac i trafiac "wyzej". Odpowiedz Link Zgłoś
rudolf-2 Ryszard C.: miałem cel - zabić polityka. Jakieg... 21.10.10, 11:24 Czy aby na pewno w materiale poświęconym fanatykowi-mordercy trzeba bylo poinformować opinie społeczną na temat ofert handlowej hotelu, czy serwisu wynajmującego samochody??? po kiego grzyba takie wieści? Zgrzyt!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezstronna Ryszard C.: miałem cel - zabić polityka. Jakieg... IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.10, 11:25 "Kto wiart sieje burzę zbiera"- to o p. Jarosławie. To sprawa psychologów jak go wyprowadzić z tego amoku tylko,że on wie wszystko najlepiej więc dziwne,że nie widzi jaki efekt mają jego działania. Mógłby zobaczyć na tym strasznym fakcie, ale odwrócił "kota ogonem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek reklama IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.10.10, 11:28 Przepraszam ale ile Arsen , hotel Savoy i Centrum zapłaciły za reklamę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd błąd w tekście IP: *.compower.pl 21.10.10, 11:36 "Na razie jednak C. się na nie zgodził.", a powinno być chyba "Na razie jednak C. się na nie nie zgodził." Odpowiedz Link Zgłoś
mineyko Ryszard C.: miałem cel - zabić polityka. Jakieg... 21.10.10, 19:41 Komu ta zbrodnia przyniosła korzyści polityczne. Bo chyba nie Platformie? Odpowiedz Link Zgłoś
gangusek Ryszard C.: miałem cel - zabić polityka. Jakieg... 22.10.10, 00:19 Swego czasu Polska była gotowa udzielić azylu Litwinowi który zamordował polityka/prokuratora. Teraz Reszta krajów powinna udzielić azylu Ryszardowi C. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi_46 Ryszard C.: miałem cel - zabić polityka. Jakieg... IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.11.10, 19:32 bo politycy doprowadzili naród do skrajnej biedy sami pławiąc się w luksusie i to jest cała przyczyna jego zbrodni . Odpowiedz Link Zgłoś