teofilanka 18.11.10, 10:39 Witam.Poszukuje sprawdzonego,niedrogiego Adwokata od nieruchomości.Chodzi o porady prawne w spr.zniesienia współwłasności.Będę wdzięczna za każdą odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bbb Re: Radca Prawny-Nieruchomości..? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 11:20 Kamińskiego 30/3 polecam Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: Radca Prawny-Nieruchomości..? 18.11.10, 12:22 wysłałem maila z namiarami na osobę którą polecam .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polecam Re: Radca Prawny-Nieruchomości..? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.10, 02:32 Polecam mecenasa Zbigniewa Szuplaka! Bardzo dobry specjalista i człowiek. Prowadził mi 2 sprawy i obie wygrał! Ma kancelarie w Łodzi na Polesiu (na Próchnika). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościuu Re: Radca Prawny-Nieruchomości..? IP: *.146.227.109.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.08.18, 00:37 Jednym z najlepszych adwokatów jakich spotkałam jest pan mecenas Igor Klimkowski - świetny człowiek, z dużym zasobem wiedzy i doświadczenia, a przy tym jest świetnie zorganizowany. Jego numer 600365228 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arachnia Re: Radca Prawny-Nieruchomości..? IP: *.146.227.109.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.08.18, 01:23 Mam bardzo pozytywne doświadczenia ze współpracy z panią Izabelą Kontek - jest bardzo biegła w temacie prawa budowlanego i wszystkiego, co wiąże się z nieruchomościami, a przy tym bardzo sympatyczna z niej osoba. Działa w obszarze Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocka_0 Re: Radca Prawny-Nieruchomości..? IP: *.146.236.52.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.08.18, 20:35 Ostatnio korzystałam z usług pani mecenas Izabeli Kontek - bardzo miła i cierpliwa osoba, myślę, że właśnie jej szukasz. Potrafi nawet najbardziej zawiłe rzeczy bardzo sprawnie i prosto wytłumaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BartasG Re: Radca Prawny-Nieruchomości..? IP: *.146.39.77.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.08.18, 22:33 Hej widziałem, że kilka osób polecało usługi Pana mec. Klimkowskiego Igora, mógłby ktoś więcej coś napisać ? Zastanawiam się nad skorzystaniem z jego pomocy . Mam bardzo nieprzyjemną sprawę związana z podziałem nieruchomości i szukam kogoś z naprawdę dużym doświadczeniem i wiedza. Pomożecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paW Re: Radca Prawny-Nieruchomości..? IP: *.play-internet.pl 02.09.18, 21:00 Ja korzystałem z jego usług. Bardzo dobry specjalista. Prowdzil moja sprawe o podział majątku i zniesienie współwłasności. Sprawa naprawdę bardzo trudna. Wcześniej prowadził jeden z mecenasi ale wszystko spieprzyl. Mecenas klimkowski wszystko wyprostować. Sprawą zakknczyla się dla mnie Bardzo dobrze. Poszukaj zamiarów do niego. Mam stary nr ale nie wiem czy aktualny 600365228. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwa Re: Radca Prawny-Nieruchomości..? IP: *.internetia.net.pl 02.09.18, 23:03 Cześć, również korzystałam z pomocy mec. klimkowskiego. Polecam. Bardzo dobry prawnik z olbrzymią wiedzą nie tylko prawną ale również w zakresie nieruchomości. Z tego co się orientuję praktykuje również w rzeczoznawstwie nieruchomości więc ma większą wiedzę niż większość adwokatów. Prowadził moją sprawę o podział nieruchomości. Wszystko się udało tak jak chciałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba76 Re: Radca Prawny-Nieruchomości..? IP: *.internetia.net.pl 04.09.18, 21:35 Skontaktuj się z mec. Igorem Klimkowskim. Nr chyba taki jak ktoś wcześniej podał. najlepszy specjalista od tefo typu spraw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bruno Re: Radca Prawny-Nieruchomości..? IP: *.icpnet.pl 29.09.18, 11:19 Ja jestem z Łodzi i ostatnio byłem na konsultacji prawnej u mecenasa Igora Klimkowskiego. Myślę, że mógłbyś spróbować umówić się do niego, bo ja byłem bardzo zadowolony z naszej współpracy. Młody, bardzo zdolny człowiek. Nigdy do tej pory nie widzizałem by ktoś z takim zapałem i zaangażowaniem brał się za sprawę. Jakbyś chciał się umówić to jego numer to 600365228 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramonka Re: Radca Prawny-Nieruchomości..? IP: *.icpnet.pl 29.09.18, 22:50 W prawie nieruchomości specjalizuje się mecenas Izabela Kontek. Byłam u niej na początku lata i pomagała mi się uporać z ekipą budowlaną, która mówiąc w duzym skrócie mnie oszukała przy budowie mojego domu... Dobrze, że trafiłam na nia, bo nie wyobrażam sobie jak inny prawnik poradziłby sobie z taką sprawą. Pani Izabela to świetna, bardzo zaangażowana prawniczka. Na sali sądowej była konkretna i bardzo wyważona. Wygrała pewną ręką :) Odpowiedz Link Zgłoś
dario_mario Re: Radca Prawny-Nieruchomości..? 19.10.18, 10:42 Spróbuj umówić się do mecenasa Igora Klimkowskiego. To młody prawnik, dopiero od niedawna działa na własną rękę i chyba przez to cenowo wypada dużo korzystniej niż konkurencja... Przy tym moim zdaniem wcale umiejętnościami jej nie ustępuje, wręcz przeciwnie... Zresztą najlepiej po prostu zadzwoń do niego i dopytaj się co i jak. Jego numer to 600365228. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agatta Re: Radca Prawny-Nieruchomości..? IP: *.dynamic.chello.pl 24.10.18, 14:01 Właśnie to mnie zawsze najbardziej zadziwia w Pani Izabeli Kontek! ...Że taka przyjazna i spokojna osoba jak ona, potrafi być aż tak bojowa, kiedy tylko zajdzie potrzeba obrony klienta na sali sądowej :D Sama miałam okazje współpracować z Panią mecenas na początku wakacji i niemało się zdziwiłam. Pozytywnie oczywiście, bo zaangażowanie i upór Pani mecenas w mojej sprawie, pozwoliły mi szybko ją wygrać :) Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belzebub Re: Radca Prawny-Nieruchomości..? IP: *.dynamic.chello.pl 13.11.18, 21:26 Pani Izabela Kontek zna się na rzeczy i nie liczy sobie dużo za porady prawne. Poczytaj o niej www.lexpertgroup.pl/ moim zdaniem naprawdę warto. Sama dopiero co byłam i właściwie nie mam żadnych zastrzeżeń. Pani Izabela ma olbrzymią wiedzę i na wszysktie moje pytania potrafiła mi odpowiedzieć tak od ręki. Poświęciła mi mnóstwo czasu, starała się wszystko wytłumaczyć i wcale mnie nie poganiała, a za wszystko zapłaciłam 115 zł. Moim zdaniem naprawdę tanio jak za taki poziom usług. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Re: Radca Prawny-Nieruchomości..? IP: *.internetia.net.pl 14.11.18, 18:14 Również opowiadam się za mecenasem Klimkowskim. Mecenas przygotowywał i prowadził sprawę o przekształcenie gruntu rolnego na z mozliwościa zabudowy. Decyzja dla mnie pozytywna. polecam. mc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: Radca Prawny-Nieruchomości..? IP: *.internetia.net.pl 20.11.18, 22:01 Moja sprawa z kolei dotyczyła zasiedzenia udziałów w nieruchomości, w której byłem współwłaścicielem. Sąd stwierdził iż zasiedziałem udziały osoób trzecich. Apelacja strony przeciwnej oddalona. Sprawę wygrałem. Prowadził ją mecenas Igor Klimkowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: returnn Re: Radca Prawny-Nieruchomości..? IP: *.146.230.44.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.12.18, 23:52 Pani Kontek jest świetna w prawie cywilnym, przekonałam się na własnym doświadczeniu. Wszystko tłumaczy co się dzieje w sprawie. Klasa i wiedza merytoryczna na najwyższym poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: indiana Re: Radca Prawny-Nieruchomości..? IP: *.146.167.152.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.01.19, 21:12 Też korzystałam z pomocy mecenas Kontek, bardzo dobry kontakt, na wszystkie moje pytania i wątpliwości dostawałam konkretną i szybką odpowiedź. Kilka miesięcy temu prowadziła moją sprawę dotyczącą samowoli budowlanej. tutaj macie link do jej kancelarii: www.lexpertgroup.pl/#/main Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pancake Re: Radca Prawny-Nieruchomości..? IP: *.147.96.69.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.02.19, 22:58 Witam, czy ktoś korzystał z usług mecenas Kontek w przypadku, gdy były potrzebne negocjacje- dogadanie się z drugą sprawą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roki Re: Radca Prawny-Nieruchomości..? IP: *.play-internet.pl 09.03.19, 10:45 Zdecydowanie polecam mecenasa Klimkowskiego. Korzystałem z jego uslug dwukrotnie tj. Przy zniesieniu współwłasności oraz uzyskaniu pozwolenia na budowę. Bardzo dobry specjalista. Sprawa o zniesienie zakończyła się dka mnie bardzo dobrze sąd rozłożył na raty dopłaty na rzecz byłych współwłaścicieli. Pozwolenie na budowę uzyskane w ciągu tygodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krys Tryb Re: Radca Prawny-Nieruchomości..? IP: *.play-internet.pl 22.03.19, 13:28 Również polecam mecenasa Klimkowskiego. Też prowadził moja sprawę o zniesienie współwłasności. Dzięki niemu sprawa pomimo iż była bardzo skomplikowana- nikt nie chciał się jej podjąć z uwagi na rozliczenia z nakładów itd. Z całą odpowiedzialnością mogę mecenasa polecić. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawatinka Re: Radca Prawny-Nieruchomości..? IP: *.146.49.91.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.03.19, 20:41 Gorąco polecam panią mecenas Kontek, to przede wszystkim szybki i skuteczny w działaniu prawnik. Dyspozycyjna, cierpliwa i zawsze można na nią liczyć. Godna polecenia pani prawnik, to na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Radca Prawny-Nieruchomości..? IP: *.play-internet.pl 28.03.19, 23:59 Zdecydowanie mecenas Igor Klimkowski. Jeden z najlepszych specjalistów. Ja trafiłem do niego z polecenia zaprzyjaźnionego lawnika i powiem szczerze że się nie zawiodłem. Wszystko wytłumaczył jak trzeba, pisma przygotowywał na najwyższym poziomie i osobiście reprezentował mnie na rozprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wika U Re: Radca Prawny-Nieruchomości..? IP: *.datapacket.com 02.07.19, 15:51 Mi w sprawie z zakresu zniesienia współwłasności właśnie pomaga mecenas Kontek. To sprawa która trochę czasu trwa dlatego cały czas jesteśmy w trakcie - obecnie po kilku rozprawach mogę jednak stwierdzić, że pani Kontek to osoba bardzo zaangażowana, stawia się przygotowana na każdej rozprawie. Cieszę się, że mogę współpracować z tak dobrym prawnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś