Dodaj do ulubionych

"Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba nie...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.11, 13:43
jakie 300?!! jak już to podobno ok 150 łącznie a nie 300!, 10 minutowa ustawka? a to dobre..
Obserwuj wątek
    • flipvert "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba nie... 08.01.11, 13:49
      Wazne,ze jednego czlonka mniej...
      • Gość: Czuwaj Przemyśl Re: "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba n IP: 83.1.236.* 08.01.11, 14:21
        W twoim marnym życiu tylko jesteś członkiem. Kondolencje...
        • Gość: oj Re: "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba n IP: *.toya.net.pl 08.01.11, 14:28
          Lepiej byłoby poczekać, aż połowa ich się wytłucze...
        • Gość: kasia Mi go nie żal , jak był słaby to zginoł. Ja zadaje IP: *.wgq.me 08.01.11, 14:58
          się tylko z mocnymi chłopakami. Facet musi umieć bić. Mój by was wszystkich sprał na kwasnicę! :P Frajerzy.
          • Gość: adiocw blondynka??? IP: *.toya.net.pl 08.01.11, 15:03
            szkoła obowiązkowo
          • Gość: Kuba R TAKIE ŻYCIE IP: *.CNet.Gawex.PL 08.01.11, 21:57
            U nas też była impreza

www.youtube.com/watch?v=GVjJ5r7xIVc
            zawodnicy przeciwnych drużyn spotkali się na ziemi (moście) niczyjej pomiędzy dwoma terytoriami. Dla odróżnienia jedni mieli szaliki a drudzy czapki. Broń wybrano szlachetną z podwójnym ostrzem. Zawodnikom sekundowało towarzystwo odgrodzone dla bezpieczeństwa podwójną stalową barierą. Po krótkim starciu zawodnicy bez strat rozeszli się szybko do swoich mateczników.

Termin następnego spotkania narazie utrzymany w tajemnicy.
          • Gość: papek Re: Mi go nie żal , jak był słaby to zginoł. Ja z IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.01.11, 10:33
            kasia jestes jebnieta.... zginął chłopak nie ważne czy ustawka czy nie zginął i tyle, troche pokory dziewczyno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: gość Re: Mi go nie żal , jak był słaby to zginoł. Ja z IP: *.toya.net.pl 09.01.11, 16:58
            mi też nie jest go żal, a ty jesteś jebanym analfabetą. Widać, że nadajesz się tylko do bycia kim jesteś - społecznym ścierwem - tak jak wszyscy inni twojego pokroju. HUJ WSZYSTKIM PSEUDO W DUPY
            • Gość: jacek73 Re: Mi go nie żal , jak był słaby to zginoł. Ja z IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.01.11, 12:56
              zajebiście powiedziane,mógł gnój nie iść na bitwe to by dzisiaj siedzieł przed kompem,powinni wypie...ć każdego pseudo kibica co do jednego.
          • Gość: gall anonim Re: Mi go nie żal , jak był słaby to zginoł. Ja z IP: *.lublin.mm.pl 09.01.11, 17:18
            nie wiem o czym Hela mówisz...pewnie o jakiejś dyskotece a nie bojką 300gościa
            jestem ciekawe jakie jeszcze łks zgody i układy zrobi.Na Wschodzie ma czerwoną kartkę.
            Poza resovią.
            Musi Twoj być metalowy Frankenstein.Jakby 50 dał radę na raz.Czołg nie facet...
            A darmo nie ubliżaj ludziom od frajerów.Gdyz to kiedyś może wrócić w abarotną stronę.
            Rumiane Rozmarzone Dziewcę
        • Gość: a Re: "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba n IP: *.toya.net.pl 08.01.11, 15:20
          Gość portalu: Czuwaj Przemyśl napisał(a):

> W twoim marnym życiu tylko jesteś członkiem. Kondolencje...

Zjezdzaj matole.
        • flipvert Re: "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba n 09.01.11, 11:58
          Cytujac klasyka:"Czlonek,to brzmi dumnie."
          Znales burka,zes taki oburzony?Sczezl rownie nedznie jak zyl.To nie moja wina,ze ty,denat i wam podobni nie potraficie nic ze swoja gowniana egzystencja zrobic.
          Smierc agresywnego idioty,zwlaszcza w takich okolicznosciach to zawsze dobra nowina.
          Raduj sie nia razem ze mna.
      • Gość: DBWAWDZ Re: "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba n IP: 81.219.115.* 08.01.11, 15:02
        Ty idioto, bo inaczej nie można cię nazwać. Co ci do tego? Niech się biją w lasach jak chcą, lepiej tam niż na ulicach gdzie mogą ucierpieć niewinni. Nie masz o czymś pojęcia to się nie wypowiadaj. Takich jak ty powinno się utylizować.
        • Gość: a Re: "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba n IP: *.toya.net.pl 08.01.11, 15:23
          > iech się biją w las
          > ach jak chcą, lepiej tam niż na ulicach gdzie mogą ucierpieć niewinni.

A czy ktos to neguje, glabie? Bardzo dobrze, ze sie bija w lasach, tylko szkoda, ze tak kiepsko sie wybijaja.

> Nie masz o czymś pojęcia to się nie wypowiadaj.

Noo, to rzeczywiscie trzeba miec wielkie pojecie: banda idiotow sie ze soba bije, jednego zabili. Jest co zglebiac rzeczywiscie.

> Takich jak ty powinno się utylizować.

Wy na szczescie sami sie utylizujecie, tylko szkoda, ze tak wolno.
    • Gość: LoMe Re: "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba n IP: *.smrw.lodz.pl 08.01.11, 13:50
      A Panowie pismacy z uporem maniaka dalej swoje - pseudokibice. Zamiast - bandyci, swołocz, i jak się okazało mordercy.
    • Gość: Adas "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba nie... IP: 94.254.243.* 08.01.11, 13:51
      Po co przyjeżdżała policja??Mogli by się pozabijać i byłby spokój a tak będą chcieli znów się gdzieś spotykać. Zamiast radiowozów powinny tam stać karawany i do piachu z debilami.
      • Gość: oj Re: "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba n IP: *.toya.net.pl 08.01.11, 14:29
        Po co karawany, jedna koparka...
        Zrobić dół, zakopać, zapomnieć...
        • Gość: xxxx Re: "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba n IP: *.lodz.mm.pl 08.01.11, 14:38
          Kurwa Ludzie zal mi tego co piszecie "szkoda ze jeden tylko" szkoda to jest waszej ku... głupoty. DEBILE ! ! ! !
          • Gość: oj Re: "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba n IP: *.toya.net.pl 08.01.11, 14:47
            A jakby Ciebie tacy niewyżyci przypadkowo na ulicy sprali to też by Ci było żal? A że tacy debile niszczą stadiony i z podatków opłaca się naprawy to Ci nie żal?
          • Gość: ... Re: "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba n IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.01.11, 15:22
            Ale o co ci chodzi. Przecież sami przyjechali tam po to, żeby się wzajemnie pozabijać.
            Najgorsze, że teraz będą zajmowali miejsca w szpitalach. Poobijane mordy będą im składać w całość, a dla normalnych ludzi naprawdę potrzebujących hospitalizacji znowu miejsca nie będzie. Należy zmienić przepisy, aby w przypadku ustawki NFZ nie płacił za leczenie jej uczestników. Niech się ubezpieczają prywatnie od takich walk i leczą również prywatnie, nie zajmując kolejki innym.
            • Gość: gatuzi Re: "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.11, 18:24
              Nie pitol , tak samo jak ty płaca podatki i opieka lekarska należny się jak psu zupa
          • Gość: a Re: "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba n IP: *.toya.net.pl 08.01.11, 15:25
            Powiedz mi, natchniony i rozmodlony tumanie, jaki jest pozytek z tego scierwa w spoleczenstwie? Niech sie pozabijaja wszyscy to bedzie spokoj i normalni ludzie beda sie czuc bezpieczniej.
            • Gość: gość Re: "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba n IP: *.astral.lodz.pl 08.01.11, 17:30
              > Powiedz mi, natchniony i rozmodlony tumanie, jaki jest pozytek z tego scierwa w
              > spoleczenstwie? Niech sie pozabijaja wszyscy to bedzie spokoj i normalni ludzi
              > e beda sie czuc bezpieczniej.

Normalni czyli kto ? Bo jeżeli ty się uważasz za normalnego, to chyba masz coś z głową.

A i jeszcze powiedz mi jaki jest pożytek z takiego ścierwa jak ty ! Zwykły troll internetowy, zbędny dla społeczeństwa.

PS Żeby nie było, jestem przeciwny takim ustawkom czy w ogóle jakimś burdom na stadionach, ale jak się czyta wypowiedzi takich imbecyli jak „a” to się nóż w kieszeni sam otwiera.
            • Gość: gatuzi Re: "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.11, 18:29
              Ty lepiej zamiast napinać sie na necie sprawdź co dziś w nocy będą robiły twoje dzieci czy się nie ku... nie łykają dropsów i czy nie są zalane i obrzygane o poranku . Ty normalny człowieku
              • Gość: a Re: "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba n IP: *.toya.net.pl 08.01.11, 18:42
                > Ty lepiej zamiast napinać sie na necie sprawdź co dziś w nocy będą robiły twoje
                > dzieci

Nie mam dzieci. Przegrales.
                • Gość: gatuzi Re: "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.11, 18:50
                  Moze to i lepiej !
                  • Gość: a Re: "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba n IP: *.toya.net.pl 08.01.11, 18:52
                    Gość portalu: gatuzi napisał(a):

> Moze to i lepiej !

Lepiej to by bylo, gdyby tamte matoly sie nie urodzily. A kto wie czy i ciebie pod to nie podciagnac.
                    • Gość: Kuba R SAMO ŻYCIE IP: *.CNet.Gawex.PL 08.01.11, 22:00
                      U nas też była impreza

zawodnicy przeciwnych drużyn spotkali się na ziemi (moście) niczyjej pomiędzy dwoma terytoriami. Dla odróżnienia jedni mieli szaliki a drudzy czapki. Broń wybrano szlachetną z podwójnym ostrzem. Zawodnikom sekundowało towarzystwo odgrodzone dla bezpieczeństwa podwójną stalową barierą. Po krótkim starciu zawodnicy bez strat rozeszli się szybko do swoich mateczników.

• Gość: Kasia e Ból IP: *.CNet.Gawex.PL 08.01.11, 22:03
                  U nas też była impreza

• Gość: a zjezdzaj stad tepy kretynie IP: *.toya.net.pl 08.01.11, 23:27
          • Gość: GOSC Re: "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba n IP: *.smrw.lodz.pl 09.01.11, 08:20
            SAM JESTEŚ DEBIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: gosc "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba nie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.11, 13:54
      To kompromitacja policji. "OPERACYJNI" Działają niejawnie, korzystają z funduszy, rozliczanych też niejawnie, więc niech, do diaska, mają jakieś sukcesy! 300 osób i żadnej informacji od TW (jak to kiedyś określano) o przygotowaniach do tego zdarzenia? Może zwolnić cały ten pion i zatrudnić esbeków z doświadczeniem - oni zawsze wiedzieli o planowanych demonstracjach, zawsze było ZOMO i czekało! A wtedy SB miało do czynienia nie z kibolami, ale z ludźmi inteligentnymi, studentami, naukowcami etc. - i potrafiło od nich te dane zdobyć.
      • jarkoni Re: "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba n 08.01.11, 13:58
        Ustawka na 300 osób i policja zaskoczona nic nie wiedziała?
        Kpina...
      • Gość: urb Re: Do Gościa. IP: *.40.60.116.sub.mbb.three.co.uk 08.01.11, 14:22
        Gościu, weź pod uwagę, że UBecja stosowała różne formy zdobywania informacji np.szantaż.
        • Gość: gosc Re: Do Gościa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.11, 11:46
          owszem, ale tego typu praca opiera się w dużym stopniu zawsze na szantażu - bez względu na ustrój. Przecież każdemu kibolkowi można znaleźć trochę grzeszków na sumieniu, za które mógłby troszkę posiedzieć... chyba że będzie mądry... i zadzwoni kiedy trzeba i do kogo trzeba. Potencjalny zysk społeczny z takiego działania (wiedza operacyjna) jest większy od straty, jeśli wogóle występuje (kibola się nie zresocjalizuje, a więzienie trzeba utrzymać z pieniędzy podatników).
      • Gość: ... Re: "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba n IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.01.11, 17:49
        A wtedy SB miało do czynienia nie z kibolami, ale z ludźmi inteligentnymi, st
        > udentami, naukowcami etc.

Tak. Można było potem te mordy "naukowców" zobaczyć w AWSie/Solidarności/Samoobronie. Kwiat narodu siłą odciągnięty od pługa/wideł/młotka i wyprowadzony na barykady. Nic dziwnego, że od 20 lat domagają się,bo "obaliliśmy komunę, a teraz czekamy na swoją działkę. Demokracja? A co nas demokracja."
        • Gość: GRUbas Re: "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.11, 00:00
          Ubek, czy głupek?
          W sumie, co za różnica. Cha ci w de.

p.s.
          Co tam słychać na śmietniku? (historii)
    • Gość: Lech Re: "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba n IP: *.tktelekom.pl 08.01.11, 13:54
      ŁKS z Lech na Widzew z Ruchem?
    • Gość: a "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba nie... IP: *.toya.net.pl 08.01.11, 14:03
      Szkoda, ze tylko jeden.
    • Gość: yoRker "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba nie... IP: *.189.rev.vline.pl 08.01.11, 14:07
      I to mi się podoba.Nie robią burd na stadionie,nie wyrywają krzesełek i nie biją ochroniarzy,którzy sobie dorabiają w weekendy.TAK TRZYMAĆ!!!Lubią się lać to niech to na polu robią....
      • Gość: oj Re: "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba n IP: *.toya.net.pl 08.01.11, 14:31
        No właśnie... zniszczenia materialnie znikome (trawę rozdeptali, ale odrośnie), społeczne straty żadne...
        Same plusy takiego wybijania się debili...
      • Gość: mnich Re: "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba n IP: *.toya.net.pl 08.01.11, 15:03
        Dokładnie się z Tobą zgadzam.Jak czytam te inne bzdury to chce mi się rzygać.
    • Gość: ja "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba nie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.11, 14:07
      debile ci którzy piszą że szkoda że tylko jeden itp, zrobił wam ten co zginął? bili tzw "zwykłych" ludzi czy załatwiali sprawy w swoim gronie? co wam wszyscy mądrale do tego jak grupa 150 łącznie a nie 300! osób załatwia swoje "interesy" było to spotkanie W i ŁKS,
      • Gość: oj Re: "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba n IP: *.toya.net.pl 08.01.11, 14:32
        > bili tzw "zwykłych" ludzi czy załatwiali sprawy w swoim gronie?
        A kto prowokuje burdy na stadionach i przyczynia się do strat materialnych?

No było spotkanie, strat społecznych żadnych... byle więcej taki spotkań i byle efekty były liczniejsze.
      • Gość: a Re: "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba n IP: *.toya.net.pl 08.01.11, 15:26
        Gość portalu: ja napisał(a):

> bili tzw "zwykłych" ludzi czy załatwiali sprawy w swoim gronie?

Owszem, poza ustawkami bili tez i okradali zwyklych ludzi.
    • Gość: Ja "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba nie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.11, 14:09
      debile ci którzy piszą że szkoda że tylko jeden itp, zrobił wam coś ten co zginął? bili tzw "zwykłych" ludzi czy załatwiali sprawy w swoim gronie? co wam wszyscy mądrale do tego jak grupa 150 łącznie a nie 300! osób załatwia swoje "interesy" było to spotkanie W i ŁKS,
      • Gość: joł Re: "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba n IP: *.4web.pl 08.01.11, 14:34
        Jakim kretynem trzeba być żeby bić kogoś za to, że kibicuje innej drużynie? Niepokojące jest to że komuś taka skrajna głupota wydaje się normalna.
        • Gość: oj Re: "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba n IP: *.toya.net.pl 08.01.11, 14:36
          Jak się wybiją wszytko wrócić do normalności...
        • Gość: gość Re: "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba n IP: *.astral.lodz.pl 08.01.11, 17:45
          > Jakim kretynem trzeba być żeby bić kogoś za to, że kibicuje innej drużynie? Nie
          > pokojące jest to że komuś taka skrajna głupota wydaje się normalna.

A jakim kretynem trzeba być żeby bić kogoś za to, że:
          wyznaje inną religię
          mówi innym językiem
          ma inny kolor skóry
          ma inne poglądy niż ja

Człowiek już jest tak skonstruowany i nic na to nie poradzimy. Lepiej dla tych wszystkich troli sączących tu jad, było by gdyby wyszli na świeże powietrze to im rozpalone głowy przewietrzy.
    • Gość: marek "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba nie... IP: *.warszawa.mm.pl 08.01.11, 14:12
      Ważne że jeden śmieć już zlikwidowany. Szkoda, ze więcej tego badziewia się nie wybiło. Następnym razem proponuję aby policja strzelała z CKM. CAt kraj będzie wdzięczny.
    • Gość: rp "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba nie... IP: *.adsl.inetia.pl 08.01.11, 14:13
      to kogo w kncu zabili ?
      • Gość: oj Re: "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba n IP: *.toya.net.pl 08.01.11, 14:33
        Debila
    • Gość: ja "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba nie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.11, 14:15
      Marek tobie pierwszemu powinno się zafundować serię z CKM-u, jak jesteś taki bojowy to powiedz to takim "śmieciom" w oczy.
      • Gość: oj Re: "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba n IP: *.toya.net.pl 08.01.11, 14:35
        Właśnie o to chodzi, że to racy debile, że słowo mówione nie dociera, a tłuc z nim ja się nie zamierzam... niech się wytłukują we własnym gronie.
        Chce się bić, to musi się liczyć z tym, że może się zdarzyć, że ktoś mu mordę obije.
        • Gość: loki Re: "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.11, 15:22
          Ależ oni sie z tym liczą i nie kwiczą policji jak ich ktoś pobije. Poza tym, specjalnie umawiają sie poza miastem, żeby żaden przypadkowy "kibic" nie oberwał.

Co do twojej oceny poziomu "ustawkowiczów", wiedz, że nie wszyscy uczestnicy ustawek są debilami, dresami itp. Osobiście znam jednego chłopaka z IV roku prawa, który bierze udział w ustawkach. W przyszłości chce zostać prokuratorem i raczej nim zostanie, bo po pierwsze jest bardzo dobrym studentem (coś koło 4.5 na prawie we Wrocku), a po drugie jego rodzice mają odpowiedni background (ojciec adwokat, matka wykłada prawo).
          • Gość: oj Re: "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba n IP: *.toya.net.pl 08.01.11, 15:31
            Jak ktoś dobrze w niego przyceluje na ustawce, to wszystkie te marzenia rodzice będą zakopywać. Względnie po uszkodzeniu rdzenie kręgowego, zostanie paprotką, ale dobrze starzy ustawieni to będzie ich stać na utrzymanie roślinki.
            • Gość: PePe Re: "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba n IP: *.adsl.inetia.pl 08.01.11, 17:32
              10/10
            • Gość: loki Re: "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.11, 01:34
              To nie marzenia, a banalna rzeczywistość. Zostać prokuratorem nie jest zbyt trudno. To nie to samo co zdobycie posady sędziego (mam na myśli etat, a nie aplikację). Co więcej, sądząc z niektórych doniesień prasowych, ociężałość umysłowa spowodowna np. przez zbyt częste przyjmowanie ciosów na tzw. baniak jest w pracy prokuratury wysoce cenioną cechą :)

A tak na poważnie, potencjalne kontuzje to zmora każdego "sportu". Jego wybór i jego ryzyko. Przynajmniej nie p...doli na necie, że kibice powinni się sami powybijać itp. Widocznie nie dostał jeszcze w łeb tyle razy co poniektórzy komentatorzy z tego forum...
              • Gość: oj Re: "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba n IP: *.toya.net.pl 09.01.11, 12:20
                Pierdzielisz jak potłuczony...

Może i w swoim gronie lubią tłuków prokuratorów, którymi da się sterować, ale dla społeczeństwa taki idiota na takim stanowisku to tragedia.

A tak na poważnie... to nie sport, to kliniczny objaw skrajnego debilizmu.
                Dla społeczeństwa, rodzin i w ogóle lepszy jest taki co na necie się napina, niż taki co pod dyskoteką dziewczyna nożem dźga... trzeba mieć mocno zlasowany baniak, żeby niewinnych ludzi bić dla draki... taki powinno się topić w wiadrze.

Naprawdę... takie ustawki to zbawienie dla społeczeństwa, zabijają się tłuki nie robiąc krzywdy postronnym, rewelacyjne wyjście... jak pisałem wcześniej, bardzo przyjazna środowisku utylizacja śmieci.
                • Gość: loki Re: "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.11, 00:13
                  Niby gdzie dokładnie "pierdziele jak potłuczony"?

> Może i w swoim gronie lubią tłuków prokuratorów, którymi da się sterować, ale d
                  > la społeczeństwa taki idiota na takim stanowisku to tragedia.

Tonie społeczeństwo decyduje kogo promowć, awansować itp a środowisko - a zatem racja po mojej stronie.

> A tak na poważnie... to nie sport, to kliniczny objaw skrajnego debilizmu.
                  > Dla społeczeństwa, rodzin i w ogóle lepszy jest taki co na necie się napina, ni
                  > ż taki co pod dyskoteką dziewczyna nożem dźga..

Coś Ci sie chyba pomyliło. Co mają ze sobą wspólnego kolesie z nabojki z jakimiś mentami spod dyskoteki? Nie łącz dwóch zupełnie różnych sytuacji i dwóch typów "kibiców". Chłopaki poszli się lać w jakiejś zapyziałej mieścinie pod Łodzią, z dala od postronnych przechodniów i psów. Nic nam do tego.

Ustawki nie są zbawienne dla społeczeństwa. One społeczeństwa nie powinny w ogóle obchodzić. Ponadto, w ustawkach ginie może jeden kibic rocznie, więc twój pomysł z "utylizacją śmieci" raczej nie ma wiele wspólnego z rzeczywistością.

Wciaż kontynuujesz te debilne wywody na temat "utylizacji śmieci", "wybicia dresiarstwa ich własnymi rękami" itd. Ani ustawkowicze nie nie są dresami, ani się własnymi rękami nie powybijają :)
                  • Gość: oj Re: "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba n IP: *.toya.net.pl 11.01.11, 15:24
                    Ale tłuk... gdzie ja niby użyłem określenia dresiarz?

> Coś Ci sie chyba pomyliło. Co mają ze sobą wspólnego kolesie z nabojki z jakimi
                    > ś mentami spod dyskoteki?
                    To są te same osobniki... nie ważne ze sytuacji inne, debile są ci sami.

> Ustawki nie są zbawienne dla społeczeństwa. One społeczeństwa nie powinny w ogó
                    > le obchodzić.
                    Wytłuką się w końcu w lesie to w mieście będzie bezpieczniej i niewinnych ludzi debile nie będą dźgać pod dyskoteką.

> Ponadto, w ustawkach ginie może jeden kibic rocznie
                    Za słabo kmioty się starają...
          • Gość: a Re: "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba n IP: *.toya.net.pl 08.01.11, 15:37
            Swietny to bedzie prokurator z taka sraczka w mozgu.
      • Gość: V Re: "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.11, 14:28
        Tym śmieciom nie da się powiedzieć w oczy bo atakują zawsze watahą, stadnie. Te lumpy w pojedynkę nigdy nie kozaczą.
        • Gość: gośćł Re: "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba n IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.01.11, 22:22
          ZOSTAWILI POTŁUCZONEGO "KOLEGĘ" TCHÓRZE WSTYD I CHAŃBA NA CAŁĄ POLSKĘ
    • marek.p.j Re: "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba n 08.01.11, 14:15
      A niech się powybijają nawzajem, z pożytkiem dla społeczeństwa. Dlaczego funkcjonariusze mają się mieszać, ryzykując własnym zdrowiem, a nawet życiem?

Odkąd istnieje ludzkość, istnieje spory odsetek osobników płci męskiej, który swoją energię życiową najefektywniej wykorzystuje w boju. Przez wieki, tak samo jak inne ziemie, Polska była miejscem wojen, powstań, tymczasem od czasu II wojny światowej (chociaż jeszcze po drodze było ZOMO, idealne dla troglodytów) mamy czasy względnie spokojne. Dla niektórych zbyt spokojne. Przecież muszą się jakoś wyżyć. Pojechać na misję pokojową? Ale to misja pokojowa, jak nazwa wskazuje.
    • Gość: ... "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba nie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.11, 14:18
      " to mi się podoba.Nie robią burd na stadionie,nie wyrywają krzesełek i nie biją ochroniarzy,którzy sobie dorabiają w weekendy.TAK TRZYMAĆ!!!Lubią się lać to niech to na polu robią...."
      • Gość: mix Trafna uwaga... IP: *.astral.lodz.pl 08.01.11, 14:32
        nikt przypadkowy nie bierze w tym udziału....
      • Gość: oj Re: "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba n IP: *.toya.net.pl 08.01.11, 14:43
        No i nie mogą zwalić winy "bo to policja nas sprowokowała".

Ja tam widzę sam plusy takich ustawek, mogliby to zalegalizować wręcz...

W umówionych miejscach w lasach, na polanach wykopać doły, postawić kamień z napisem "grób nieznanego debila".
        • Gość: tz85 Re: "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.11, 15:26
          Właśnie. Powinno się im jescze dać broń do obrony przed zakusami policji, która chciałaby się zapewne mieszać do takich "sporów". Najlepiej wprowadzić przepis, że jak sie jakiś policjacik przypałęta np. z kamerą na ustawkę, to można go zastrzelić :)

Klarowne zasady. Oni mogą sie nawzajem pozabijać, a policja nie mogże się wtracać pod groźba odstrzału. Good deal?
    • Gość: ? "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba nie... IP: *.toya.net.pl 08.01.11, 14:28
      debile!
      • Gość: kepas Re: "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba n IP: *.dynamic.chello.pl 08.01.11, 14:34
        Powinni robic te ustawki na plytach stadionow. Z pieniedzy z biletow zapewniona mieliby opieke medyczna. Policja sciga ich po polach i lasach - idiotyzm, co to komu przeszkadza. Nie powinni uciekac tylko powiedziec - "robimy trening".
        • Gość: oj Re: "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba n IP: *.toya.net.pl 08.01.11, 14:37
          A po co im opieka medyczna?
          Kto ma frajdę z oglądania, kolejni wynaturzeni debile... niech lepiej się dołączą.
    • koala386 "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba nie... 08.01.11, 14:31
      wszyscy na ustawkę poszli dobrowolnie więc co to obchodzi policję .
    • Gość: adke "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba nie... IP: *.dynamic.chello.pl 08.01.11, 14:34
      Gdyby kibole ograniczali się do kładzenia się po pyskach we własnym gronie - ok. Niestety tak nie jest. Kije bejsbolowe są nielegalne, miecze też... Powinni dać im legalne siekiery - poziom bezpieczeństwa znacznie by się poprawił... Gorzej, że policja nie mogłaby tego sobie odnotować w statystykach... :(
    • freejazzy "Ustawka" ? 08.01.11, 14:35

E tam, jaka ustawka? Może to był tylko trening przed kolejnym Marszem Niepodległości?
      • Gość: janek Re: "Ustawka" ? IP: *.bialystok.vectranet.pl 08.01.11, 15:19
        tyPOwy sPOsób myślenia debila z PO, którego mózg jest wypełniony propagandową sieczką Gó..na Wyborczego
        • freejazzy Re: "Ustawka" ? 08.01.11, 18:42
          Uważaj, bo Ci się za szybko SHIFT zużyje i będziesz zmuszony PISać swoje imię z małej litery :))
    • Gość: maciej88 "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba nie... IP: *.class96.petrotel.pl 08.01.11, 14:37
      Film z ustawki dostepny na tej stronie! (kliknij tutaj)
    • Gość: jarooq "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba nie... IP: 188.33.220.* 08.01.11, 14:38
      co komu przeszkadza że debile chca sie pozabijać; dać im jeszcze klatki żeby wrzucać zdechłe ścierwa !!
    • Gość: maciej88 Film z ustawki! IP: *.class96.petrotel.pl 08.01.11, 14:39
      Film z ustawki dostępny na tej stronie! Wchodzić szybko, bo może zostać usuniety!
    • cillian1 "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba nie... 08.01.11, 14:49
      Szkoda, że nie odwrotnie. 299 poległo, bo jeden wyszedł po piwo!
    • Gość: 2wb "Ustawka" na 300 pseudokibiców. Jedna osoba nie... IP: *.xdsl.centertel.pl 08.01.11, 14:52
      Bez sensu - trzeba bylo im dac przynajmniej godzine! A tak wogole to takie ustawki powinna organizowac policja, wynajac jakas lake za miastem, dostarczyc paly, sztachety i inne dzidy i niech sie leja po parszywych mordach, pare taich weekendow i byloby po klopocie z pseudokibicami
    • asocjacja_w Tylko po co ta policja ??? 08.01.11, 14:57
      Tylko po co ta policja
      Wszyscy przyszli dobrowolnie i wspaniale się bawili , W tym samym czasie
      zmarło z głodu lub wyziębienia siedemnaście osób i tu potrzebna by była policja !!!
      • Gość: kibic fanatyk Re: Tylko po co ta policja ??? IP: *.przeworsk.mm.pl 09.01.11, 22:08
        słuszna uwaga ,po co ta policja tam? przeciez wiedział na co sie pisze juz nierozdmuchujcie tego jak źli sa pseudokibice i jak to niebezpiecznie isc ulicą , tacy jak oni byle kogo za darmo niezaczepia bija sie w ustalonych miejscach sami miedzy soba niewciagajac w to bezstyronnych ludzi wiec niech gazeta wybiórcza tu niewprowadza ludzi w błąd podajac " rzetelne informacje"

taki sport i tyle

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka