bartuch 23.04.04, 11:25 Dlug mi rosnie, wiem, wiem. Spoko, beda odsetki. MOCNO LODOWE, RYBENKO!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: myszka Re: SZPROCIUS!!!!! IP: *.toya.net.pl 23.04.04, 12:54 A nie mogłeś skorzystać z redakcyjnego telefonu i przekazać tą wiadomość? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: myszka IP: *.toya.net.pl 23.04.04, 13:57 A co to towarzystwo wzajemnej adoracji boi się już myszek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: myszka IP: *.toya.net.pl 23.04.04, 18:03 Te wasze żałosne próby zaistnienia na forum też są nudne. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek gryzoń zatęchły 23.04.04, 18:09 My, żabko, istniejemy bez pomocy forum. A na forum zdążyliśmy zaistnieć, zanim ty poznałaś znaczenie słowa "żałosny". EOT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: gryzoń zatęchły IP: *.toya.net.pl 23.04.04, 19:52 Z wiekszości waszych wpisów wieje pustką. Nie macie wiele do powiedzenia i klepiecie bez sensu w klawiaturę. Ty natomiast przodujesz jako zarozumialec i często wypowiadasz nieprzemyślane opinie. Popatrz chociażby na ten wątek, kompletnie bez sensu byle by tylko coś napisać. Teraz pora żebyście zaczeli mnie obrażać, ty już zresztą zacząłeś. To jest wasz styl. Pisać byle co i obrażać innych. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek gryzoń zatęchły 23.04.04, 23:53 A wiesz, ja się na tym wątku bawię. Ot, po prostu płocha krotochwila, cudowny bezsens, relaks i zabawa. Także się bawię twoją żółcią, zapiekłością i złością ;) Że z moich postów wieje pustką? Cóż, widocznie mnie na to stać :) Dotąd uważałem myszki za przyjemne stworzonka. Ty się chyba podszywasz. Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Niech mi admin będzie świadkiem... 24.04.04, 14:55 ...że to na pewno nie ja sie czepiam ( po adresie IP ). Aczkolwiek trudno mi się nie zgodzić. Ale tak się złożyło, że oni są z wyższych sfer i tylko ci z wyższych sfer potrafią zrozumieć te prostotę wątków. Reszta jest ograniczona. Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: gryzoń zatęchły 24.04.04, 18:20 Myslisz, że tak masz doktorka, to Tobie wszystko wolno?? Swoim poziomem pokazujesz, że masz 3 latka. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Myszka 23.04.04, 18:17 to twoje zdanie i masz do niego prawo:) a ja mam prawo się z tobą nie zgodzić i popukać się w czółko Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: myszka 24.04.04, 18:16 Jakim prawem się tak do niej odzywasz?? Jakos Szprota była oburzuna, jak Al-ki nazwał aspazje z miletu starą krową. A Ty jak się odnosisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Teufluś 25.04.04, 22:11 A przypomnij sobie taką pożyteczną czynność, jaką jest czytanie. Da radę? Czy przerasta to twoje możliwości? OK, zakładam, że da. To w takim razie bądź łaskaw przeczytać mojego posta jeszcze raz i spróbować odpowiedzieć na, zapewniam, bardzo proste pytanie: gdzie ja wobec Myszki użyłam sformułowania uważanego za obraźliwe? (napisałam, że mam ochotę popukać się w czoło czytając jej posty, ale wyrażenie chęci reakcji nie jest jeszcze inwektywą) Mantyczycie obaj z Al-Kim przeraźliwie, takie jest moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: 26.04.04, 08:21 "sio do nory wredoto" Nie jest obraźliwe. Weź idź......i sie nie pokazuj. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Al-kuś 28.04.04, 12:59 Uważaj, co piszesz. Póki co jestem uprzejma.I bądź łaskaw adresować posty, bo inaczej będą nieporozumienia także i z mojej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: 26.04.04, 08:24 "Gryzoń zatęchły" Idiote se znalazłaś? Toż cienko trafiłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: 26.04.04, 12:03 > Idiote se znalazłaś? mysle, iz szprotessa dlugo szukac nie musiala... ;) a przepraszam co oznacza ten neologizm w srodku zdania: 'se"? poslugujmy sie jezykiem polskim... Odpowiedz Link Zgłoś
szprota B00G13UŚ 23.04.04, 17:51 a za tę 4.zero dziwięć to masz urywanie, sól w tyłku i cyrkiel w oko. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek WSZYSCUSIE 23.04.04, 18:12 Tylko nie mówcie do mnie Zamuś, bo będziecie u pani. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Zamuś (:P) 23.04.04, 18:23 No trudno, a ja to zgłoszę i będziesz u anioła. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Z3UŚ 23.04.04, 18:15 Konwencji zaś nie wytrzymała koleżanka z pokoju, z którą. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota B00G13UŚ 25.04.04, 23:29 Koleżankuś pojęła, acz z trudem. Prawdę mówiąc, dopókiś nie przestał, nie sądziłam, że się poczuję pozbawiona, a i owszem, poczułam się. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek HM`UŚ 23.04.04, 18:12 Patrz, znalazłem twojego pierdzielnika! Tylko... gdzie on był? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm` Re: HM`UŚ IP: *.retwilan.pl / 217.153.156.* 23.04.04, 23:19 Na zadupiu, na zadupiu... Hm, byla kiedys jakas piosnka Big Cyca o tym.. A moze nie. Nie wazne. Zmeczonym dzis. Dobranoc. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen micinus 26.04.04, 00:26 bardzo prawdopodobne, ze z kotami wpadne do was do 'forum' w dlugi likend ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin keriuś IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 26.04.04, 12:55 Super! Zapraszamy! Wreszcie się poznamy! (ale mi się rymło;-) Pozdrawiamy! Odpowiedz Link Zgłoś
aard Wszyscusie, a Bartuś szczególnie 26.04.04, 12:24 Rozdrabniasz wątusie i psujesz efekcik. A fe! Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Aardziuś 28.04.04, 13:02 B o to jest wątuś poboczny od głownego wąciska. I ja się upieram, bo w końcu do mnie adresowany, nawet za cenę śmiecących wpisów Al-Kiego. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Szprociuś 28.04.04, 13:24 Wszyscusio się zgadza, tylko, ze takie wątusie są dwa, a ja bronię porządeczku i biję się o złotą patelenkę. Kawusia i MZtka dla Paniusi, co jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
szprota RedNaczuś 28.04.04, 13:33 Kawusia lattusia poproszę, bo znowiuteńko mnie nosiuchna na słodziutkie :) I Kittkattusie w ilościence sztuczek. PSusio: Ja preferuchnuję ten wątuś z przyczynek. Odpowiedz Link Zgłoś