Dodaj do ulubionych

Co można zobaczyć z okna? Jak... kradną twój sa...

IP: *.alpat.net 06.02.11, 14:54
nie wyobrażam sobie..
po prostu nie wyobrażam sobie, że ktoś próbuje okraść moje auto/ukraść go w całości.
jakbym zobaczył ich to bym brał kij baseballowy i tłukł to nieprzytomności!
to jest SKUR...!połamać ręce im jak świerzbią i problemu nie bedą mieć co z nimi robić na przyszłość.
Obserwuj wątek
    • Gość: Magnus Dux Co można zobaczyć z okna? Jak... kradną twój sa... IP: *.toya.net.pl 06.02.11, 14:54
      pseudo pismaki w Pabianicach nie ma Komendy Wojewódzkiej Policji...
      • jarkoni Re: Co można zobaczyć z okna? Jak... kradną twój 06.02.11, 17:36
        Ale co tam, "rd" stworzył Komendę Wojewódzką Policji w Pabianicach..
        A dwóch gości włamało się do aut, ale będą odpowiadać za "usiłowanie włamania"..
        • Gość: ptq Re: Co można zobaczyć z okna? Jak... kradną twój IP: *.4web.pl 06.02.11, 18:01
          No bo w innej komendzie nie mieliby 2 cel: "Dzięki (...) szybkiej reakcji policjantów, sprawcy trafili do oddzielnych cel policyjnego aresztu."
    • Gość: HWD GW Co można zobaczyć z okna? Jak... kradną twój sa... IP: *.toya.net.pl 06.02.11, 18:59
      komenda WOJEWÓDZKA w Pabianicach....he, he, he ale jaja, stolice województwa nam zmienili....
    • Gość: Obserwator_okienny Co można zobaczyć z okna? Jak... kradną twój sa... IP: 212.191.130.* 06.02.11, 19:43
      Co można zobaczyć z okna? - można zobaczyć jak komendę wojewódzką przenoszą do Pabianic
    • Gość: ylk Co można zobaczyć z okna? Jak... kradną twój sa... IP: *.4web.pl 07.02.11, 17:17
      Cóż za sensacyjny tytuł artykułu... Szkoda, że nie ma nic wspólnego z treścią. Chyba raczej powinno być "Jak... okradają twój samochód". Ale co tam, w pierwszej wersji brzmi lepiej, choć jest wyssane z palca :P

Brawo rd, jesteś matołem nr 1 w całej gazecie :)
    • znak O "rd" 15.02.11, 07:53
      Zgadzam się z "przedmówcą", że "rd" to wyjątkowy matoł :) Jego przenoszenie czy tworzenie nowych komend milicji mi wisi, niech mu milicja za to d.. skopie. Ale, Ze w głowach ludziom mąci, nie odróżniając próby włamania od samego włamania, to za to w redakcji nie powinni mu dać nawet sprzątać. Kto to takich c...w do pracy w gazecie przyjmuje?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka