vladip 25.02.02, 22:41 jakiś czas temu zacąłem słuchać radia w internecie sama muzyka, 0 reklam, i 1000% blues :) czy komputery sytaną się domowym centrum multimedialnym? czy zastąpią nam radio i tv? (przy szybszych łączach oczywiście) pzdr vladip Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Do. Re: kolejny etap internetyzacji ;) IP: *.bluewin.ch 25.02.02, 22:44 Na razie TV nam nie zastapi, bo lacza i sposob przekazywania danych jeszcze nie wystaczajaco szybki, ale moze kiedys? Radia sie super slucha, szczegolnie, ze na zywo z Polski. Ale w ogole to sa takie plany, zdaje sie, ze ktoras konkurencja microsoftu to juz planuje? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: kolejny etap internetyzacji ;) 25.02.02, 22:54 Gość portalu: Do. napisał(a): > Ale w ogole to sa takie plany, zdaje sie, ze ktoras konkurencja microsoftu to > juz planuje? > wiem że apple ma takie ambicje, ale z ich cenami... to chyba nie w Polsce pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: kolejny etap internetyzacji ;) 25.02.02, 23:00 a przepraszam- czy ktoś może wie dlaczego nie moge ściagnac plug-ina do RadiaZet z ich strony? ściaga mi się coś, ale nie chce mi radio grac:((( a znacie jakieś radia z muzyka popularna (nie koniecznie tylko z pop'em, ale z gystami a'la MTV...)??? Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: kolejny etap internetyzacji ;) 25.02.02, 23:05 szczeże ci powiem że poszedłem po najmniejszej linii oporu isłucham z najnowszego windows media playera w tej chwili leci mi radyjko 1000% blues a można sobie wybrać rodzaje stacji wg kraju /rodzaju muzyki/i jeszcze paru innych kategorii a jest tego od metra ale RealPlayer ma chyba i tak większy wybór( chodzi o standard nadawania) pzdr vladip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do. Re: kolejny etap internetyzacji ;) IP: *.bluewin.ch 25.02.02, 23:07 Ale za to realplayer to taka swinia co sie wszedzie wcisnie i nawet jak zaznaczysz "nie" to ci wcisnie ikone na desktopie i zrobi link w browserze.... fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: kolejny etap internetyzacji ;) 25.02.02, 23:08 ALE JA CHCE ZETKE!!!:((( Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: kolejny etap internetyzacji ;) 25.02.02, 23:12 geo a zetki to nie możesz sobie normalnie posłuchać? na sybir cię wyniosło czy co? po co wywarzać otwarte drzwi? pzdr vladip Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: kolejny etap internetyzacji ;) 25.02.02, 23:16 bo w pokoju, w którym mam komputer nie mam radia:(( a tak słuchac głośno, wieczorem lub rano, to niehumanitarnie dla sasiadów... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
unikorn Re: kolejny etap internetyzacji ;) 26.02.02, 06:47 Gość portalu: Do. napisał(a): > Ale za to realplayer to taka swinia co sie wszedzie wcisnie i nawet jak > zaznaczysz "nie" to ci wcisnie ikone na desktopie i zrobi link w browserze.... A to niestety prawda i nie ma innego wyjścia jak pokasować wszystkie skróty i odnośniki "na pieszo". Można także w panelu sterowania usunąć programy, które nas nie interesują - np. RealJukebox, a wtedy wszelkie odnośniki kasują się razem z programem. Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: kolejny etap internetyzacji ;) 25.02.02, 23:06 www.radionet.pl działa na real playerze panBozia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do. Re: kolejny etap internetyzacji ;) IP: *.bluewin.ch 25.02.02, 23:13 A RadioZet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do. Re: kolejny etap internetyzacji ;) IP: *.bluewin.ch 25.02.02, 23:16 Wlasnie probuje grajek.radiozet.com.pl/niechgra/ bo taki mialam kiedys link, ale cos nie chce isc.... Odpowiedz Link Zgłoś
p8 GEOGRAFIE!!! 26.02.02, 17:22 Jeśli chcesz posłuchać łódzkiej eski w winampie, to sprawdź to: www.widzew.infocentrum.com/html/live.html greetz panBozia Odpowiedz Link Zgłoś