Dodaj do ulubionych

Znęcał się nad końmi. Prokurator żąda 2 lat wię...

IP: 212.191.69.* 04.04.11, 11:12
Drogi Pani Kubasiewiczu odrobina odwagi cywilnej i przyznanie się do winy ocaliły by może resztki Pańskiego honoru... Swoją drogą przeraża mnie tempo rozpatrywania spraw przez polskie sądy. Jak tak dalej pójdzie, to żaden z tych koni nie doczeka się wyroku.
Obserwuj wątek
    • Gość: Poryk Re: Znęcał się nad końmi. Prokurator żąda 2 lat w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.11, 11:19
      I tak go nie zamkna .Ręka ręke myje :(
    • Gość: gość Znęcał się nad końmi. Prokurator żąda 2 lat wię... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.11, 17:33
      taaa oddaj swoj glos na.... kubasiewicza tak to lecialo kiedys . czemu wyraznie nie pisza w gazetach kto co i jak. a tu przedsiebiorca... zgadzam sie z przedmówca myje myje ręce....
    • Gość: :( radio parada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.11, 18:17
      dodać warto że tajemniczy krzysztof k. jest właścicielem radia parada
      • Gość: rzeźnik Re: radio parada IP: *.toya.net.pl 04.04.11, 19:48
        i lubi koninę z konina
        • Gość: bibi Wzywam do bojkotu radia Parada! IP: *.146.246.48.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.04.11, 08:09
          U mnie w domu radio Kubasiewicza jest zakazane. Nie dam łajdakowi się bogacić! Pamietam zdjęcia tych koni. Jak można być tak okrutnym?! To co z nimi robił woła o pomstę do nieba! Powinni go bardzo surowo ukarać, dla przykładu. Ale obawiam się, widzą już tera ztempo pracy sądu, że ujdzie mu na sucho... Może łodzianie więc nim sie 'zaopiekują' ;)
          • Gość: Caretino Re: Wzywam do bojkotu radia Parada! IP: *.icpnet.pl 09.04.11, 08:04
            Nie jestem z Łodzi ale szczerze popieram bojkot tego radia. Co do polskiego sądownictwa, to też obawiałam się, że temu hodowcy (czytaj BARBARZYŃCY) ujdzie to na sucho. Na szczęście się myliłam. I choć wyrok nie jest wysoki, a na dodatek nieprawomocny (skurczybyk się odwoła) jest nadzieja, że tacy ludzie nie są bezkarni.
    • Gość: ewa Znęcał się nad końmi. Prokurator żąda 2 lat wię... IP: 195.117.116.* 06.04.11, 12:17
      Nie słucham Radio parada, nie oglądam filmów Wajdy- powód ten sam :/
      • ybfdwa Re: Znęcał się nad końmi. Prokurator żąda 2 lat w 09.04.11, 08:12
        A może ktoś jednak słucha Parady? Bo jestem ciekaw czy w Paradzie w informacjach była wiadomość o wyroku dla Kubasiewicza. Stawiam na to, że nie. Mimo, że Ewa Kubasiewicz w żywe oczy zapierała się, że absolutnie nic wspólnego z mężem nie ma i pojęcia całkowicie wcale nie ma o problemie.

Pozdrowienia dla małżonków K.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka