Dodaj do ulubionych

Od kuchni: czy prezydent Zdanowska umie zrobić ...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.11, 15:55
Jakie to głupie! Beznadziewnie!!!
Obserwuj wątek
    • jazzman1979 Od kuchni: czy prezydent Zdanowska umie zrobić ... 10.05.11, 15:56
      Miasto jest europejską stolicą biedy i wykluczenia, a ta w kuchennym fartuchu zrazy robi ... komedia :)
    • Gość: Jońska Od kuchni: czy prezydent Zdanowska umie zrobić ... IP: *.toya.net.pl 10.05.11, 15:57
      a ch... mnie to obchodzi!!!
    • Gość: ABC Od kuchni: czy prezydent Zdanowska umie zrobić ... IP: 81.15.172.* 10.05.11, 16:20
      Pozłacane pióra, wykwintna kuchnia.Tak się żyje w Łodzi.
      Goście do pani prezydent ustawią się w kolejce .Bogato, suto i pięknie.
    • Gość: gość Od kuchni: czy prezydent Zdanowska umie zrobić ... IP: *.toya.net.pl 10.05.11, 17:11
      połowa ludności miasta je suchy chleb a ta gości przyjmuje po restauracjach . A masa upadłościowa za to płaci .
    • Gość: kucharz Od kuchni: czy prezydent Zdanowska umie zrobić ... IP: *.toya.net.pl 10.05.11, 17:26
      Kuchnia, to jest dla nich najodpowiedniejsze miejsce
    • Gość: łodzianin kuchara IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.11, 17:37
      Popieram pomysł, aby pani zdanowska zajęła się przygotowywaniem zrazów. Zdecydowanie ma predyspozycje do zawodu kucharki, w przeciwieństwie do funkcji prezydenta wielkiego miasta.
    • Gość: :-) No to do garów, a nie do rządzenia Łodzią! IP: *.toya.net.pl 10.05.11, 17:56
      Wielkich sukcesów w kuchni p. prezydent tez bym nie wróżył - bardziej na zmywak -u może by sobie poradziła
    • Gość: bzium I tak wolę placki IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.05.11, 19:31
      A zdanowska niech się do roboty weźmie, miasto pada, ZDiT robi co chce, długi rosną, kary i odszkodowania jeszcze szybciej.
    • Gość: opek Najgorszy prezydent łodzi IP: *.retsat1.com.pl 10.05.11, 19:39
      z likwidowanymi szkołami jest ich 15? Co z prywatyzacją wodociągów? Co ze stadionem Widzewa? Co ze zwrotem 100 mil za oczyszczalnie? Co z przetargami na drogi? Co Pani rozumem?
    • Gość: plebs Od kuchni: czy prezydent Zdanowska umie zrobić ... IP: *.toya.net.pl 10.05.11, 20:02
      Hana Okrasa Montana i Stowarzyszenie Polska Vodka
      tak sie bawi ! tak sie bawi ! tak sie bawi ! peeeeełoooo
      • Gość: pianista Marie Antoinette lokalnego kalibru... IP: *.sds.uw.edu.pl 10.05.11, 23:24
        Jedzcie zrazy, ... pardon - zakąszajcie zrazoma ...
        Wykwintna polityka grana "do kotleta" - jacieniemogie ...
    • marian1950k ile kosztowała nas zabawa pani, którą ... 10.05.11, 22:10
      Czy pani, która wygrała wybory prezydenckie w Łodzi to polityk, który zmodernizuje miasto czy dbająca o reklamę celebrytka ? Udział w kryptoreklamie firmy Polska Wódka jest płatny czy można na tym zarobić? Jaki będzie temat następnego show ? Ile głosów dostanie PO w najbliższych wyborach w Łodzi ? Czy Donald będzie z tego zadowolony ?
    • alicja.t3 Re: Od kuchni: czy prezydent Zdanowska umie zrobi 11.05.11, 00:03
      Ludzie! Nie rozumiem Was! Mam dość dyktatu biedoty i dresiarstwa w tym mieście. Rozwój miasta nie polega na dawaniu zapomóg i organizowaniu świetlic środowiskowych! Posłużę się przykładem: właściciel nowej, młodej firmy groszem nie śmierdzi, rozkręca biznes powoli, ale musi kupić sobie bardzo dobry garnitur, by zyskać na WIARYGODNOŚĆI podczas spotkań z klientami. Pewnie będzie musiał pożyczyć kasę na ten cel, ale zrobi dobre wrażenie na kontrahencie i podpisze umowę.

Czasem trzeba "przypudrować nos", szczególnie ten czerwony od %, żeby zrobić dobre wrażenie.

Uważam, że Zdanowska i Chełmińska pokazały łódzką gościnność względem ambasarowych. Super, że wybrano Klub Spadkobierców - najlelegantszy i bardzo łódzki lokal.
      Jeśli chociaż jedna z tych ambasadorowych wróciła dziś do domu i powiedziała rodzinie: "Ładnie w tej Łodzi" to uważam to za sukces tej akcji.
      Oczywiście uważam, że dziurawe drogi są ważniejsze. Ale i takie akcje są potrzebne.
      • lds23 Re: Od kuchni: czy prezydent Zdanowska umie zrobi 11.05.11, 01:14
        najlelegantszy? W klubie spadkobierców byłem raz. Biznesowo. I nie wiedziałem gdzie oczy schować, bo podano coś co przypominało kurczaka z ananasem z przydrożnego baru z początku lat '90. Nie wiem jak rzeczony klub funkcjonuje dziś. Jestem pewien, że prywaciarska elita Łodzi z lubością się tam spotyka i zachwyca, jak dla mnie to wiocha i żenada. Gości od tej pory zabierałem do Esplanady (póki była) i Anatewki.
      • Gość: 6ik No właśnie, właśnie: dość dresiarstwa! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.11, 08:52
        PełOwcy to dresiarze wbici w garniturki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka