Dodaj do ulubionych

Dziwna oferta Play dla Firm

20.05.11, 15:06
Witajcie.
Mam takie pytanko. Odezwał się do mnie jakiś gość podając się za doradcę Play.
Przez telefon przedstawił mi ofertę, której nie ma na stronie play. Oferta była bardzo korzystna bo za coś około 30 zł miesięcznie przez 13 miesięcy miałem dostać ponad 500 minut do wszystkich sieci i za darmo do Play i stacjonarnych.
Z tego co widzę to taka oferta na stronie Play jest za ponad 80 zł.
Czy ktoś się spotkał z taką sytuacją?
Obserwuj wątek
    • Gość: x Re: Dziwna oferta Play dla Firm IP: *.dormar.net.pl 21.05.11, 21:16
      nie to forum
    • Gość: sks Re: Dziwna oferta Play dla Firm IP: *.play-internet.pl 22.05.11, 15:53
      kolego zadzwoń do niego i niech ci wyśle tę ofertę na @ bo czasem jest tak że coś innego mówią a coś innego dostajesz.
      Pochwal się jak dostaniesz @ bo my też przymierzamy sie do zmiany operatora.
      • Gość: marta Re: Dziwna oferta Play dla Firm IP: *.toya.net.pl 22.05.11, 16:53
        Tak się zdarza, dzwonią i oferują coś czego nie ma dla wszystkich.
        Do mnie też zadzwonili i dali super ofertę, nie wierzylam póki kurier nie przyniósł umowy.
        I jestem zadowolona
        • Gość: Ewcia Re: Dziwna oferta Play dla Firm IP: *.tvsat364.lodz.pl 22.05.11, 22:18
          Fakt, Play ostatnio szaleje z wszelakimi promocjami. Korzystam z ich usług i jestem zadowolona, bo do wszystkich równo i tanio.
      • reggaeinstruktor Re: Dziwna oferta Play dla Firm 23.05.11, 11:12
        Witam.
        Właśnie dostałem maila od tego doradcy.
        Plik wrzuciłem tutaj: www.sendspace.pl/file/66397492c306e7ca49d5b0c
        Zerknijcie i oceńcie czy to nie jakiś przekręt.
        • Gość: Marcin z Lublina Re: Dziwna oferta Play dla Firm IP: *.play-internet.pl 23.05.11, 12:28
          Oferta prawdziwa - sam mam taka. Biznes MAX.
          Firmowa 75 za 30 netto przez 13 miesiecy a potem do konca umowy 60 netto.
          Ja kupiłem HTC Desire za 79 netto w tej promocji ale teraz odczuwam brak pakietu internetowego. Chyba lepiej dla telefonów multimedialnych zastanowic sie nad doplata i wybrac cos z nowych taryf.
          • reggaeinstruktor Re: Dziwna oferta Play dla Firm 24.05.11, 01:17
            Czyli jednak żadna ściema. Cieszy mnie to. Jeśli chodzi o mnie to Internet mi jest zbędny ale ogólnie to ten gość coś wspominał o pakietach. Jutro zadzwonię, żeby dokładnie mi wszystko wyjaśnił.
        • Gość: sks Re: Dziwna oferta Play dla Firm IP: *.play-internet.pl 23.05.11, 14:35
          Jeżeli faktycznie jest taka oferta to zaraz lecimy do salonu.
          Przecież ten abonament miażdży konkurencję.
          Drukuję i idziemy, mają nam ją dać i już.
          • Gość: x no już, starczy tych zachwytów IP: 217.33.154.* 23.05.11, 14:56
          • Gość: sks Re: Dziwna oferta Play dla Firm IP: *.play-internet.pl 24.05.11, 21:14
            Byliśmy w salonie Play z tą ofertą i powiedziano nam, że biznes maks jest tylko u doradców. Stwierdzili, że nie opłaca się umawiać z doradcą żeby oszczędzić to 40 zł miesięcznie i lepiej podpisać u nich. A co tam, 40 zł x 13 miesięcy - 520 zł. Liczyc chyba kazdy potrafi...
        • Gość: smutny korniszonek Re: Dziwna oferta Play dla Firm IP: *.4web.pl 24.05.11, 13:06
          reggaeinstruktor napisał:

> Witam.
          > Właśnie dostałem maila od tego doradcy.
          > Plik wrzuciłem tutaj: rel="nofollow">www.sendspace.pl/file/66397492c306e7ca49d5b0c
          > Zerknijcie i oceńcie czy to nie jakiś przekręt.

ho, ho, zajebista oferta. Po drodze mam salon Play, więc wpadnę i zapytam o konkrety. Jeśli nie będzie żadnych haczyków, to z uśmiechem na twarzy pożegnam ździerców z Ery i przejdę do Playa.
          • Gość: ja mówię, już wystarczy IP: 217.33.154.* 24.05.11, 13:28
            tego spamu...
          • reggaeinstruktor Re: Dziwna oferta Play dla Firm 25.05.11, 14:00
            No i chłopak mnie przekonał.
            Przyjechał do mnie na plac manewrowy, tam dokładnie powiedział co i jak, później przyjechał do mnie do domu i podpisaliśmy umowę.
            Wziąłem HTC desire za 79 netto i tą firmową 75.
            Żadnych przekrętów nie ma. Dostałem podsumowanie oferty na którym jest wszystko opisane, regulamin i ulotkę do Androida.
            Chłopak młody i trochę zestresowany ale bardzo sympatyczny.
            Nawet dostałem pakiet internetowy na próbę za darmo i wytłumaczył co zrobić żeby nie narzekać na zasięg Play.
            Polecam
            • Gość: x Re: Dziwna oferta Play dla Firm IP: 217.33.154.* 25.05.11, 14:21
              > Polecam
              Dobra, ale już dość tego polecania.
              • od.czasu.do.czasu Re: Dziwna oferta Play dla Firm 25.05.11, 18:52
                Nie, jeszcze nie! Mnie poleć co z zasięgiem się robi bo czasem nie miewam :)
                • reggaeinstruktor Re: Dziwna oferta Play dla Firm 28.05.11, 19:09
                  Wybierz na stałe zasięg Plusa z menu w telefonie.
                  Ustawienia sieci -> wybór sieci -> manualnie -> Plus.
                  Różnica w zasięgu i jakości rozmów jest kolosalna.
                  • od.czasu.do.czasu Re: Dziwna oferta Play dla Firm 28.05.11, 21:15
                    Dzięki zapamiętam, szkoda że na internet nie ma rady.
    • Gość: Ania Re: Dziwna oferta Play dla Firm IP: *.adsl.inetia.pl 05.02.12, 10:37

Witam

Do mnie tez zadzwonił ktoś ze strony Play dla Firm i zaproponował podobne rabaty nie występujące na stronie Play. Dałam się przekonać i przeniosłam 8 numerów z Ery. faktycznie okazało się że był to doradca biznesowy sieci Play i zaoferował korzystniejszą ofertę niż na stronie z czego jestem zadowolona.
      • Gość: Szła Maryna koło.. Re: Dziwna oferta Play dla Firm IP: *.man-3.real-hosts.com 05.02.12, 12:48
        www.wiadomosci24.pl/artykul/play_przejmuje_70_procent_przenoszonych_z_innych_sieci_203596.html
        • Gość: Misio wyraźnie brakuje działu SPAM IP: *.104.wv.cust.t-mobile.co.uk 05.02.12, 13:20
          Na tym forum
    • Gość: doradca PLAY www.playbiznes.eu IP: *.play-internet.pl 01.03.12, 23:40
      proponuję zaprosić na niezobowiązujące spotkanie, wypytać o wszystkie nurtujące kwestie u źródła, porównać oferte z konkurencją, podjąć decyzję i zacząć wreszcie oszczędzać na rozmowach.
      na stronie PLAY nie ma ofert jakie otrzymacie od doradcy PLAY
      zapraszam do kontaktu
      POZDRAWIAM :-)
    • Gość: jarek Nie dziwna tylko Biznesowi doradcy jeżdzący... IP: *.180.126.236.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.03.12, 17:36
      po firmach mają lepsze oferty dostępny tylko przez ten kanał. Salony nie mają uprawnień do tych ofert. Żadna ściema.
      • Gość: ewa może podspamuje, ale doradca-play.eu IP: *.180.126.236.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.03.12, 17:48
        normalny i nie zarobił mnie w konia. Co obiecał to było.
    • Gość: kamil Re: Dziwna oferta Play dla Firm IP: *.play-internet.pl 21.04.12, 22:48
      najlepiej skontaktuj się z tym doradcą i bedziesz zadawolony www.play-dla-firm-lodz.pl/
    • Gość: patrycja Re: Dziwna oferta Play dla Firm IP: *.dynamic.chello.pl 31.05.12, 18:05
      jeżeli dzwoni do Ciebie konsultant play i oferuje coś,czego nie ma na stronie, to znaczy, ze oferta jest indywidualna i jeżeli się na nią nie zgodzisz, dostanie ją kto inny. jest to możliwe, ale tylko jak do ciebie zadzwoni osoba z outbandu. Pracowałam to wiem. Raz dziewczyna dostała nieograniczone połączenia do wszystkich na dwa lata za 25 zł miesiecznie, oferty powstają na podstawie użycia jakie klient posiada.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka